8811
Dark Souls II
-
LeonSKennedy #8290 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Kinyírom a csajt íjjal és megyek Cromwellhez. Gondolom bűnnek veszi a játék rendszere. :) -
1kezdő #8289 Már bementem vagy 50x és kb 2 milla soult ütöttem ki és még csak 40 loyce soulnál tartok. Csak passzióból csinálom. Semmi racionalitás. Az első DLC nekifutásnál le nyilaztam, most kedvezek neki.:) -
#8288 hmm mire gondolsz?:D nem próbáltam még és hol gyónod le? -
#8287 egyetértek veled :D -
LeonSKennedy #8286 Alsanna lelkét meg lehet másképp is szerezni, nemde? Utána meg lehet is menni gyónni. :D -
LeonSKennedy #8285 A Raime, vagy az Alva set ezerszer jobban néznek ki, mint ezek. Csak egy vélemény... szerintem nem éri meg a farmolgatást.
(azért a 15-ös respawn limitről se feledkezz meg, nem tudom itt érvényes-e) -
#8284 hát értem.ha neked megéri megszerezni azt ami még csak jól sem néz ki ,ilyen szarakodás árán :) én nem szerettem nagyon nem.a lélekből se lehet semmi értelmeset sajna.ha megérné akkor rendben de így sajnos nincs motiváció számomra :) -
1kezdő #8283 Annyiban igazságtalan (igazság? Egyáltalán van ilyen?), hogy set-eket találni a pályán, itt meg szarakodni kell érte. De talán ez adja az értékét és nem az, amit tud a set. -
1kezdő #8282 Egy lehetőségről elfelejtkeztél, Pl. amit én csinálok: bemegyek, leverem a sameszokat és amikor megjön a főnök, tipli. Ezt addig ismétlem, amíg össze nem jön. Ha megvan leverem a king-et. Most összehozok 60-at, majd mentem az állást. Legyőzöm a boss-t, aztán kiderül, hogy mi a pálya. -
LeonSKennedy #8281 Ezek szerint 110 kell. Vagy ha korrekt a játék, akkor nem veszi el a lelkeket, hanem a számuk gyarapodásával kapod meg a szett darabjait, akkor meg "csak" 50 kell. :)
Ha már megölted az Ivory King főbosst már nem fogsz kapni Loyce Soult. Coopban lehet csak farmolni, vagy Bonfire Ascetic és újra farmolni, meg persze újra harcolni a bossal. (ez szvsz a kevésbé logikus lépés).
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.14. 11:28:19 -
#8280 nem érdemes szerintem vele szarakodni,nagyon béna dolog. -
1kezdő #8279
Ez van a wiki-ben
Rewards
5 x Loyce Soul = Loyce Gauntlets
5 x Loyce Soul = Loyce Leggings
15 x Loyce Soul = Loyce Armor
35 x Loyce Soul = Loyce Helm
50 x Loyce Soul = Soul of Alsanna, Silent Oracle, access to Ivory King Armor -
#8278 értem amiket mondasz .van benne valami,de az iron keep számomra nem volt sokkal nehezebb viszont kimaradt egy pár szörny is,pl a csatornából ahogy a lost sinner felé mész. azok a nagy szarok.meg igazából fura inkább az ellenfél csere.de hogy gutterbe mit keres kastély lovag meg a kriptába dragonrider az is fura számomra :D amúgy a több pursuer igencsak szórakoztató lett.és vannak amik jobbak persze csak mondom.egyébként még nem próbáltam meggyújtani de ma megnézem igérem :) -
LeonSKennedy #8277 Szerintem csak 50-et kell összesen. -
1kezdő #8276 Lehet hogy valamit rosszul értek? 110 Loyce souls kell, hogy a Loyce set-hez és az Ivory set-hez hozzáférhessek? Csak azért kérdem, mert megőszülök, mire ennyit kiütök.:) Most van 23 db-m. -
#8275 Áruljátok már el, hol vannak a DS2 szerverek?
Oké, letiltom a cross-region-t, gondoltam így alacsonyabb lesz a lag.
De bármikor mikor betörnek hozzám szinte csak a szerencsén múlik, hogy győzök-e, mert 2 méterre mellémcsapnak, és mégis eltalál.
Nem hiszem hogy a netemmel lenne a baj (elvégre 64 fős BF4 szerveren nem lagolok), ezt meg nem lehet normálisan játszani "multiban". -
LeonSKennedy #8274 Undead Crypt szvsz sokkal nehezebb lett, különösen ha meggyújtod a központi fényeket. Valahol valóban könnyítettek rajta, de az iron Keep-re biztos nem igaz. Na az elsőre igazi mellbevágó élmény volt .
Ha megnézed a Sublime Bone Dust-os ládákat őrzik a Gutterban és egyéb helyeken a testőrök, a Heide lovagok meg szintén tárgyakat, ládákat. A király gyűrűvel nyitható kapuit a kastély testőrsége őrzi, szerintem ez teljesen logikus. A ló felbukkanása meglepő, de hála ennek megkapsz egy olyan gyűrűt amihez nem kell többé Bonfire Asceticet elégetned és az aulában legalább egy minibosst is betettek (a tér megvolt hozzá), úgysem sok ilyen jellegű harc volt az előzőben. A Dragonrider megintcsak jó, hogy többször is felbukkan, különösen a kripta végében a ködkapu előtt, de tetszett, hogy ő őrzi a lezárt kaput is Shrine Of Amanában. A fáklya gyújtogatása Aldia's Keep-ben végre értelmet is nyert és nem csak úgy rádszakad egy sárkány csontváza amint belépsz az ajtón. Annak sem volt több értelme, nemde? :) Sőt a fáklya a fény és a sötétség most végre fontos szerepet is játszik. A Pursuer végre hű a nevéhez, a Rise Of The Dead-ben meg elsőre igencsak meglepődik az ember, mikor bivalyerős piromágusokkal fut össze a megszokott lények helyett. :) Vengarl teste is jobb, logikusabb helyre került mint elsőre, igaz Fragnant Branch Of Yore kell, hogy odajuss.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Próbáltad már Things Betwix-ben meggyújtani az összes fáklyát? Mert most történik is valami, ha megteszed. :)
Basiliskek végre nagyobb számban is felbukkannak és jobb helyeken mint korábban, a csontvázak is jobb helyekre lettek pakolva.. A mérgező mocsaras helyeken végre olyan szörnyek kúsznak-másznak amik oda is valók, nemcsak a nagy melákok, bár tegyük hozzá most végre oda is lövik a dark orbot ahol Te vagy.
Persze hibákat keresni mindenben lehet. A DS Nem a tökéletességéről volt híres. Az első Dark Soulsban pld símán beleakadtak az ellenfelek hullái a karakteredbe és hurcoltad magaddal őket akár métereket. Nem mondom, hogy tökéletes ez sem, de jobb lett mindenképpen és összeségében nehezebb is.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.14. 06:22:39 -
#8273 amúgy mondtad itt hogy sokkal jobban elvannak helyezve az ellenfelek stb.na már most heide knight lent a gutterban ücsörög? :D wtf lovacska a kastélyban?Xd gutterba szintén a kastélyből katonák és egyéb helyen?:D heide old knightot a kastélyba?xd mi a fasz ez annyira nincs egyiknek se keresni valója ott ahol van.és heide tower meglett nehezítve szépen a többi hely meg lekönnyítve alig van ellenfél a kastélyban is :)) nemtom nem valami jó a balansz még mindig.amúgy 3bonfire asceticet raktak iron keepbe is.odaérva 6x öltem meg az old ironkinget 180level vagyok most vagyok a drangleic kastélyban :) lassan a végére érek nem maradt sok boss már .tetszik ez az új ds2 mert valamiben új de közben röhejes is sok dolog :) na mindegy -
1kezdő #8272 "Ha lesz sok időm..." Ja. -
LeonSKennedy #8271 Ha lesz sok időm valamikor, majd nekiveselkedek. :) -
#8270 Jó kis vidi. Csinálj egy végigjátszást, persze dumával körítve -
LeonSKennedy #8269 Én már kezdtem is. Megint volt egy jó kis meccsem a bengával. Majdnem kinyírt, aztán nagy nehezen csak megadta magát. :)
-
LeonSKennedy #8268 :)
Én meg közben elkezdtem egy Clericet. Úgy látom rendberakták a Lighting Spear sebzését, mert újra használható lett. Lighting Dragon Chime+5 és 50-es Faith mellett végre úgy üt, mint egy gyorsvonat. Még a Ligthing Clutch Ringet megszerzem Shulvából, meg a Sun Speart, ha kimaxolom a Heirs of The Sun Covenantot és lesz is egy terminátor papnőm. :) -
1kezdő #8267 A 3 DLC-t 03.hó 30-tól, máig tudtam le, némi farmolást is tartva azért, hogy ezt a futást láthassam:
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.11. 17:02:36 -
1kezdő #8266 Több karaktert indíthatsz ugyanazon játékon belül, de egymáshoz semmi közük és az új karakter indításához nem kell végig vinni a játékot. Nem jár érte semmi plusz. Mivel más egy melee karakter és más egy, mondjuk varázsló, az élmény is más. Az melee-vel közel kell menni az ellenhez, a varival inkább távol. -
Since #8265 Egyébként ha végigviszi az ember egyszer a játékot, utána gondolom (vagy az első végigjátszás során) tudsz indítani még egy karaktert, az jár valami plusszal, vagy ugyanaz az "élmény" mint az első karakterrel? -
1kezdő #8264 Végig vittem a harmadik DLC-t is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az első boss-hoz kétszer kellett bemennem és egyedül voltam.
Ivory King-hez szintén kétszer, de ide hívtam segítséget, mert ez a boss is nagy, ide-oda ugrós és az nekem nem fekszik. A két segítség hatására, kezdetben, tömegverekedéssé fajult a dolog, mert több mint tízen hadakoztunk, ezért én félre vonultam és hagytam, hogy gyűrjék egymást. A királynál már csak ketten maradtunk a szívós íjjásszal (jól tartotta magát).
A sziámi macskáktól tartottam, mert az ilyen fajta boss, aki villámgyors és nagy tért ölelő ugrásokat tesz, nekem, -aki nem gurul csak lavírozik- nem fekszik, mert a hirtelen támadásai mindig ülnek, vagy a pajzson, vagy rajtam.. Segítséget vittem a dupla macsekokhoz, mert míg egy cicussal egyedül is végeztem, de kettő, szinte biztos nem ment volna. Ide is kétszer kellett bemennem, mert elsőre a lovak kibabráltak velem, lévén eltévedtem és a segítőim is elhaláloztak. Én mondjuk nem haltam meg, kiteleportáltam, mert egymagam két macskával biztos nem ment volna.
Most jöhet az NG+.:) -
1kezdő #8263 Nem csak a szorosság számít. Ott kell pont legyél -még ha mozogtok mindketten is- ahol a mob backstab pontja van. Ez a pont, ha a mobot körbevevő 360 fokot értem, akkor pár foknyi ez a tér mögötte, ahol lehetőséged nyílik a backstab-re. -
Since #8262 Tehát ez azt jelenti hogy szorosan a mob mögött kell hogy legyek és utána kell indítani az ütést? -
1kezdő #8261 Nem vagyok szakértő, de az eddigi tapasztalataim azt mutatják, hogy vannak ellenfelek, akik nem backstab-elhetők, vannak akik nehezen, mert gyorsan mozognak és Neked időben és pontosan a backstab helyén -valahol pont mögötte- kell lenned szorosan, mikor megindítod az ütést. Ütésindításon kívül nem tudok más extrát, ami kellene hozzá. -
Since #8260 Lenne egy nagyon noob kérdésem... Mivel még a parry-t nem nagyon tudom alkalmazni (50-50%), ezért arra gondoltam hogy inkább a backstabbet próbálgatom, de nem akar sikerülni az istenért sem. Csak akkor sikerül ha éppen "nyugvó" állapotban van a mob, pl. ül, vagy estleg előre néz. Amikor harcban vagyok valamiért nem sikerül... A háta mögé kerülök és próbálok sima támadást bevinni a kardommal... Esetleg van valami trükk amit figyelembe kell venni hogy működjön is a dolog? Köszönöm és kellemes hétvégét mindenkinek! -
#8259 csak vissza fel raktam ezt a szart :D nembírtam ki,igazából a sok buzi heide knight miatt volt "nehéz" az a rész egy párszor levágtam őket mire a sárkányhoz elértem úgy hogy bossra is legyen itókám.a sárkányt levágtam majd a dragonslayert is 1x ért hozzám de ugye a bossokat már ismerem így nem volt gond :) -
1kezdő #8258 3. DLC és a lándzsás fickó, aki integetve köszön, mikor megérkezem. Hát -mondom-, ez hogy került a játékomba, mikor OFF-line vagyok. Nézegetem, körüljárom. Ő, csak készülődik és néha integet. Ja! Ez a gépi kari és lazán megütöm. Nem kellett volna. Félre ütötte a pajzsom, behúzott egyet, úgy egy 600-as körül, majd villámgyorsan mögém jött és backstab 2000-ért és felszúrt, mint a grillcsirkét.:) Én, csicsika.:D
Ja, te így! Akkor vissza és mikor integet, backstab, ami neki 50% life, majd orra borult. Felpattant és leakart lépni, de pechje volt, mert a greatesword bizony hosszú. Elértem még a "máglyára menőt" és a kard oldalba kapta. Tántorgás, újabb csapás és így, míg ki nem lehelte lelkét.
Mozgékony kis fickó volt. De látni magam felnyársalva max élettel, full Havel's-ben, nem utolsó látvány.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.10. 12:51:58 -
1kezdő #8257 Szerintem. Mondom... Szerintem! Ez a játék is úgy keletkezhetett, hogy egyrészt kiagyalták, hogy legyen valami eléggé nehéz játék, tele kihívásokkal és rohadt nehézkes irányítással, hisz egy időben kell sokszor többféle cselekvéssort végrehajtani. Másrészt, jó lenne, ha nem lehetne könnyen ellopni a progit, mert ugye a bevétel, az bevétel. Ezek az ötletek és sóhajok találkoztak a hardware gyártók álmaival és máris készítettek egy-két fajin kis vasat hozzá. A PC-sek meg kapják be. De az ember feltalálta a profit maximalizálás fogalmát, hát ennek jegyében mégis kiadták PC-re. Átírták, optimalizálták, de teljesen világos, hogy úgy és olyan könnyen nem lehet klaviatúrán irányítani, mint az erre specializálódott kütyüvel.
Ha belegondoltok abba, hogy mennyiféle embertípus van. Pl.: lassabb gondolkodású, ügyes, ügyetlen, türelmetlen, türelmes, kitartó, azonnal feladó stb-stb. Mennyiféle gépet készítettek a játékokhoz. Ha ezt látjuk, akkor nincs azon mit csodálkozni, hogy ennyi különféle álláspont körvonalazódik eme játék körül. Van olyan, aki gyors kezű, gyors gondolkodású és ráadásul spéci vasa is van ehhez a játékhoz. Neki ez nem kihívás és ezért szinte könyörög, hogy nehezítsék már meg a játékot. És ő belőlük sok van, mert aki szereti a játékokat és kihívásokat, az specializálódik és mindent megfizet a jó cuccokért. Ő, magát/magukat, etalonnak képzelik és ki is kiáltják ezt. Mindenki más bekaphatja, meg egyébként is játszanak valami mással. Ezért vannak ezek a nézetkülönbségek. Mások vagyunk, de ettől még lehet a saját nézőpontjából mindenkinek igaza.
Javaslat annak, aki szeretné nehezebbé tenni a, mondjuk az alapjátékot: tessék kikapcsolni a gurulás gombot. Mindjárt több kihívás lesz.:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.10. 12:09:21 -
#8256 Igen, de nekem ez a felújított verzsön már sok.
Töröltem is, szerencsére virágbolti volt, mert eléggé lehúzás szaga volt a dolognak. Viszont magához a játékhoz megint kedvet kaptam, szóval újra feltettem az eredetit, és már Sinner´s Rise-nál vagyok :D
Nekem megfelel ez a verzió. -
#8255 Haverok, móka, kacagás, ez a DS-világa :) -
LeonSKennedy #8254 Én háromszor uninstalláltam le, úgy felba**ott agyilag. :) Aztán csak addig birizgált , míg újra neki nem kezdtem. Igazából Mi felejtettük el az évek alatt, hogy mi a kitartás és a türelem. Sorra jönnek a vizuális csodák, de igazi jutalom ,azaz a győzelem íze és a kihívás nem sokban van ill. maradt meg. Ma már sokaknak elég csak a szép grafika, meg a jó esetben 8-10 órás játékidő egy átlagos játéknál.
A DS pont ezekkel a trendekkel szakított és adott nekünk egy szép nagy virtuális pofont. Visszaidézte a régi idők játékainak kihívási faktorát, mindezt persze modernebb köntösben. Itt valóban a játékot élvezed és nem a grafikában gyönyörködsz (ami valljuk meg nem egy Dragon Age 3, vagy egy Watch Dogs szint). Hozzá kell edződni, vagy marad a köpködés és az utálat, amit pont emiatt kap/kapott, sok olyan játékostól, aki a gyors sikerélmény reményében ült le elé. Ez nem az a gamma. Itt ha nem tanulja meg a player tisztelni az ellenfeleit könnyen visszaküldik a legutóbbi bonfirehöz ...aztán meg újra. A játék kegyetlen...de sohasem igazságtalan. A hibáidból meg csak tanulsz és folyamatosan fejlődsz.
Ha hagyod , hogy magával ragadjon ez a világ és igazán elmélyülsz benne rájössz, hogy mind harcrendszerében, mind a fejlődési lehetőségekben és a haldokló világ mozikdarabkákból összerakható történéseiben óriási érték és mélység lapul. Letenni ezután szinte lehetetlen.... :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.10. 07:51:26 -
1kezdő #8253 Az én tudás szintemet ez a játék a kezdetekkor, messze meghaladta. Sajna, nem vagyok polip ujjakkal megáldott kéz virtuóz. De mivel úgy harangozták be eme játékot, hogy "HÚ, meg ajjaj, de nehéz", ezért kipróbáltam. Ez volt az igazi probléma, mert nem kellett volna. Megfertőzött, de alaposan. Sokat javult a nullához képest az irányítási képességem és most már nem vagyok a béka segge alatt.
Most egy vonással felette. A fertőzés oka: kihívás, amit a játék tartalmaz. Meg kell oldani, oszt annyi. Végig nyomtam az alapjátékot, van amit NG+-ban. Most a harmadik DLC-t gyűröm, ő meg engem.:)
A legújabb játék nehezebb, mint az első, amit úgyis felfoghatunk, hogy NG+ valahányas. Elképzelhető, hogy felteszem és én is megpróbálom, de ha beleütközöm, valami számomra megoldhatatlanba, akkor delete. Ami nem gond, mert ott az alapverzió, ha elvonási tüneteim lennének, nem beszélve a sok új, másfajta játékról, ami itt figyel már egy ideje a vinyón. De hogy mikor állok nekik, nem tudom, mert egy ideig nem bírom abbafejezni a DS2-öt.
Néha úgy érzem, hogy rá kellett volna írnia a DS2 készítőinek a borítóra, hogy: "ki ide belépsz, hagyj fel minden reménnyel!".:) -
#8252 hát na :) így van -
LeonSKennedy #8251 Akkor nem leszek az ördög ügyvédje. Játssz a régivel, ha az jobban bejön. :)