8811
Dark Souls II
-
#8050 hát ezért nem érte volna meg újra játszani,amúgyse szimpatikus hogy ennyi idő után átírják a végét -
Rony94 #8049 Most komolyan lespoilerezted magadnak? Nem lett volna jobb kijátszani? -
#8048 semmi,már megtaláltam.elég szánalmasra sikerült :) meg nem is értem storyban hogy kapcsolódik be így utólag,elmondanád ki ő ha tudod .te biztos tudod :) -
#8047 és mi a befejezés? -
#8046 na jó de ki ő? :o vendrick? -
#8045 A játék legkönnyebb, leglassabb, legunalmasabb boss-a és Nashandra után dobja be a játék -
#8044 elmondod spoilerben ki az új final boss és a sötétebb befejezést? :o -
#8043 na hát akkor majd végigviiszem megint ezzel a patchel.felraktam hozzá.de még nem kezdtem el csak a mentésben de ott nem volt semmi újdonság :) -
LeonSKennedy #8042 Igen, benne. :) -
#8041 Igen benne van minden. A fizetős cucc nem patch, hanem egy külön játék lesz (minden DLC-t tartalmaz), külön szerverrel (nem játszhat együtt a DX9-es verzió a DX11-essel), DX11-es graffal (ugye senki sem vár csodát funcom-tól e-téren?:)) és a 6 fős co-op miatt átrendezett ellenfelekkel. Ennyi. Teljes 40-50€-s áron persze- -
#8040 de amúgy ez már benne van ebben a patchben? pl az utolsó főellenség?meg a többi ? -
LeonSKennedy #8039 Az áprilisi tartalmaz majd egy bővített co-op módot (akár hatan is tolhatjátok egyszerre egy világban), fejlesztett Dx11-es grafikát (ami így első blikkre alig tér el ettől), több ellenfelet bizonyos helyszíneken (pld pókokból), valamint fejlesztett viselkedésmódot az ellenfelek esetében(ez majd kiderül mennyire nehezül). Pár figurát átraktak máshova (Vengarl, vagy a Pursuer), de összességében szinte ugyanaz lesz.
Annyiból lesz bővebb hogy benne lesznek a DLC-k alapból, de aki megvette ezeket és az alapjátékot korábban az szvsz nem jár jól a cserével.
Akit érdekel: összvissz 1 db új NPC-vel (Scholar Of The First Sin) fogtok találkozni, valamint a játék kapott egy másik ,sötétebb befejezést és plusz egy utolsó főellenséget is. Az, hogy ez kicsoda, az legyen meglepetés. :) -
mans #8038 Írnál erről bővebben?ez a 1.10 update akkor alig tér el az áprilisitól? -
#8037 az sajnos kimaradt. :( -
#8036 kíváncsi vagyok az új karakterekre,majd belenézek délután.bár jó lenne tudni hol és kik azok:)
Update v1.10:
-Added new character, The Scholar of the First Sin.
-Additional item description text.
-Choosing to enter the Covenant of Champions will now allow enemies to continue to respawn after being defeated.
-Choosing to enter the Covenant of Champions will now cause enemies to inflict more damage to the player.
-Players will gain access to a new item: The Agape Ring. When players equip the new Agape Ring, souls collected from kills during online play will be absorbed by the ring rather than the player. This allows players to control their online matchmaking experience by limiting their total souls collected.
-Increased effect of Rusted Coin.
-Awestones now dropped more often.
-The bonfire warp selection screen will now highlight the top three areas where players will have the best change to connect with other players online.
-White phantoms will remain in other players' worlds for longer periods of time.
-White phantoms will no longer return to their world if time runs out during a boss battle.
-Players on their first play through can now match with players on their 2nd or further play through.
-Made it easier for players to match online in general.
-Made it so that invading players cannot use items which invite more enemies.
-NPC conversation text is now displayed more prominently than online notices.
-Players may now choose to cancel out the effect of the Human Effigy at bonfires.
-When a player cannot take part in online play due to the effect of the Human Effigy, made it so that the player can still write signs. (They still cannot summon during this period.)
-The Imitation spell now affects normal enemies.
-The Hush spell is now more effective on normal enemies.
-Load times shortened (PS3 only).
-Calibrations no longer saved each time before the title screen.
-Fixed issue causing map name listed on save data and actual map name after loading to not match.
-Made it possible to skip the ending sequence the 2nd time through and beyond.
-Removed the blur effect used when looking through the binoculars.
-Rouge Water, etc.: Fixed issue causing the user not to recover spell usages for spells only able to be used once.
-Made Old Iron King's Crown's effect function consistently throughout the game.
-Adjusted price for Crown of the Ivory King, Ivory King Armor, Ivory King Gauntlets, Ivory King Leggings.
-Fixed Issue whereby the sign in the Iron Keep was not displayed as intended once the player spoke to Lucatiel of Mirrah in Harvest Valley.
-Corrected issue whereby users could not use Bonfire Ascetics at Undead Crypt Entrance Bonfire.
-Adjusted timing for Licia of Lindeldt to become the player's enemy.
-Adjusted conditions for lighting Majula map from "Defeat Nashandra" to "Defeat Throne Defender and Throne Watcher."
-To prevent invasion after defeating area bosses, made the Human Effigy effect function in this situation automatically.
-Made it possible to get the reward items after defeating area bosses even if your inventory is full at the time. (Items will drop in front of the player.)
-Made it possible to get the reward items after using Crushed Eye Orb and defeating Licia of Lindeldt even if your inventory is full at the time. (Items will drop in front of the player.)
-In Black Gulch, made it possible to receive Forgotten Key after defeating a Giant when the player has 99 Souls of a Giant.
-In Grand Cathedral, made it possible to still receive the item you are supposed to get when talking to Alsanna, Silent Oracle even if your inventory is full.
-At the Ending, if the player has fulfilled the conditions to receive Illusory Ring of a Conqueror and Illusory Ring of the Exalted but their inventory is full, made it possible to receive the rings properly. (Players will receive the rings as soon as space is opened in their inventory.)
-Adjusted rewards in online play:
(Normal Online Play)
-Host vanquishes invading dark phantom or arbiter spirit: Human Effigy
-Host vanquishes a dark phantom summoned through red sign: Human Effigy
-Host vanquishes invading grey spirit (Bell Keeper): (1 of the following) Titanite Chunk, Titanite Slab, Twinkling Titanite, Petrified Dragon Bone.
-Vanquish host you invade at the covenant "Rat King" area: Added Smooth & Silky Stone in addition to Pharros' Lockstone
(Covenant "Blue Sentinels")
-Vanquish dark phantom when summoned as help by a Way of Blue host: Devotion to covenant up +1.
(Covenant "Rat King")
-Vanquish client summoned to Rat King area: Added Smooth & Silky Stone in addition to Pharros' Lockstone.
(Covenant "Bell Keeper")
-Vanquish host when invading as grey phantom: (1 of the following) Titanite Chunk, Titanite Slab, Twinkling Titanite, Petrified Dragon Bone.
(Covenant "Pilgrims of Dark")
-Host vanquishes abyss spirit in Dark Chasm of Old: added Human Effigy to Bonfire Ascetic.
(Covenant "Brotherhood of Blood")
-When invading, vanquish Blue Sentinel summoned as help: Devotion to covenant up +2. -
LeonSKennedy #8035 Főként, hogy ha annyi a grafikai fejlődés amennyit a most frissen kiadott trailer ingame jeleneteiben láthatunk (grafikus modokkal is néz ki így a mostani is, még szebben is). Az ellenfeleket pakolászták máshova. Fantasztikus "nextgen" cucc... -
Rony94 #8034 Pár hónapja még ilyen 30-40% esély volt rá hogy megvegyem, most már 10% sincsen. Nem vagyok hajlandó kipengetni újabb 20-30 eurót egy olyan játékra amiért már fizettem egyszer. Majd még később megveszem a 3 DLC-t és ennyi, mert azok még hiányoznak. Az újra kiadást hagyom a francba! -
#8033 Ne vegyétek meg az újrakiadást áprilisban...
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.04. 21:26:37 -
LeonSKennedy #8032 Sziasztok!
Akit érdekel ,már tölthető Steamről és játszható a DS II nagy patch (Scholar Of The First Sin).
Lehet csak nekem tűnik úgy, de mintha sokkal sötétebb lenne a játék képileg, erősítse már meg valaki, aki még tolja, hogy csak a szemem káprázik-e? :S
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.02.04. 20:59:35 -
lammaer #8031 Darksouls1 előéleted van? Lehet egyszerűbb lenne akkor leírni hogy ahhoz képest mik a főbb újítások... :) -
Rony94 #8030 Itt mindent megtalálsz és ide is írhatsz ha valami nem világos. -
#8029 lassan megjelenik ps4-re is a gém, el akarom kezdeni. ps3-on meg pc-n is elkezdtem de mindig túl nehéznek bizonyult, de most kitartok! :D
van vmi jó kezdőknek szóló leírás, tippek, trükkök oldal? magyar jobb lenne, de jó angol is.
köszi! -
#8028 A megszakítás tudtommal a poise break értékétől függ. Ha pedig épp blokkol akkor a pajzs stabilitásától is ha jól tudom. -
LeonSKennedy #8027 Van "shield piercing" képes fegyver igen: darkdrift, mail breaker, lucerne, shotel stb... Ezek ellen nem sokat ér a pajzs. :) -
lammaer #8026 Azt lehet tudni hogy mitől függ az hogy egyik fegyver megtántorítja az ellenfelet ha megütöm vele (és ezzel "megszakítja" az ellenfél támadását) míg a másik nem? Szigorúan PVE esetén :)
Pl a Blue Knight's Halberd megszakítja az Ironcladok ütését míg mondjuk a claymore vagy a halberd nem...
Ez valamelyik statja a fegyvernek vagy valami egyéni nem statbeli jellegzetesség? A poise damagera gondoltam de az pl 35 a claymore meg a BKH esetében is....
Másik kérdés: létezik olyan fegyver aminél valamelyik ütésfajta "átüt" a felemelt pajzson? Piros invader NPCkn szoktak olyat művelni, hogy 100% fizikai védelmet nyújtó pajzson átütnek úgy hogy full staminán vagyok... ez egyszerűen csak egy NPC feature, vagy esetleg van olyan fegyver+mozgás kombó ami ezt az én esetemben is megoldhatóvá teszi?
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.19. 09:10:48 -
#8025 Jahogyja. -
#8024 Nem lehet nálad végtelen egy adott itemből. Az inventory full itt nem azt jelenti, hogy a teljes inventoryd megtelt, hanem azt jelenti, hogy abból az adott itemből nem vehetsz fel többet, mert rogyásig vagy belőle. -
#8023 "- Made it possible to get the reward items after defeating area bosses even if your inventory is full at the time. (Items will drop in front of the player.)
- Made it possible to get the reward items after using Crushed Eye Orb and defeating Licia of Lindeldt even if your inventory is full at the time. (Items will drop in front of the player.)
- In Black Gulch, made it possible to receive Forgotten Key after defeating a Giant when the player has 99 Souls of a Giant.
In Grand Cathedral, made it possible to still receive the item you are supposed to get when talking to Alsanna, Silent Oracle even if your inventory is full."
"if your inventory is full" ?? Ezt nem értem. -
Esmun #8022 http://bandainamcous.tumblr.com/post/108136899811/attention-dark-souls-ii-fans-a-free-update-will -
lammaer #8021 Köszi, hát, INTre nem terveztem semmit rakni, ahogy elnézem a staffhoz meg kell 20 (most 5 van )
Dragon chime meg 50es faith, az végképp nem pálya :) -
LeonSKennedy #8020 Dragon Chime a legjobb, de a helyedben egy jó kis Black Witch's Staff-ot (hex,miracle és sorcery is műxik vele) farmolnék inkább az Undead Cryptben (Leydia Witch dobja).
Ha még ezt Dark Stone-al megfűszerezed a kovácsnál igazán durva sebzésekre lesz képes pld Dark orb használatakor. ;) A Miracle sebzését minden azt használni képes chime/staff fejlesztése fokozza. A gyógyításod hatékonyságát a Faith is befolyásolja. -
lammaer #8019 Srácok, ha chime-t fejlesztek, az javítja a miraclek sebzését/gyógyítóerejét?
Illetve 22-es faithnál - nem is megyek feljebb - melyik chime a jobb? (Cleric's Sacred Chime vs Priest's Chime) -
#8018 Ez komoly futás volt. 64perc, 2 halál és csak 1 glitch-et használt Dragon valley-ben. -
#8017 21:15 DARK SOULS 2 SPEEDRUN Érdemes megnézni mit művelnek :D -
1kezdő #8016 Hogy merre fejlődj tovább, az nagyban függ attól, hogy mennyire vagy ügyes a karid irányításában. Ha gurulásból kiváló vagy, akkor nem kell nehéz páncél, mert az úgyse ad kiváló védelmet, csak némi haladékot. De ha nem nagyon megy az ütemes elgurulás, akkor a pajzsra kell összpontosítanod és a páncélra. Ebben az estben is ügyelj, hogy 70% alatt maradj súlyban, mert adódhat úgy, hogy mégis vetődni kell. A közelharcos karinál az élet az erő és az állóképesség dominál, némi fürgeséggel vegyítve. A többit ízlés szerint növeld.
Én kicsit lassú lehetek, mert NG félpályánál már 372-es szinten vagyok.:) -
lammaer #8015 Köszi, akkor most kicsit gyúrogatom az atunementet meg a faithet a support miraclek meg piromancy miatt :) -
LeonSKennedy #8014 Tőled függ. Én legelső végigjátszáskor 170-180 körül voltam. Akkor még DLC-k sem voltak. Ha nem PvP-zel nyugodtan mehetsz akármeddig.
Én nagyjából ide érnék el a helyedben (ez 175-ös):
VGR 30
VIT 30
END 30
ATN 30
STR 28
DEX 30
ADP 20
FAITH 25
INT (alapon)
Farmolásra inkább a Giant Lordot használd miután meglesz Vendrick gyűrűje. Ha van a Covetous ring és a Tsedlora szett rajtad kompletten rengeteg lelket fogsz tudni ott begyűjteni, persze ha van elegendő bonfire ascetic nálad (piromágiát gyűjtsél mert ott síma karddal szenvedni fogsz), hogy újraéleszd őt egy párszor. 1-2 óra alatt több szintet léphetsz ott, mint a fél játékban összesen. :) -
lammaer #8013 Köszi,
Kb mekkora elérhető szintre kalkuláljak? (nyilván farmolási hajlandóságtól függ, ugye én most vagyok LVL 100 harvest valleyben) -
LeonSKennedy #8012 Ha harcosra gyúrsz akkor VGR,END,VIT nem lehet soha elég magas. :) STR/DEX nálam 40-es így tudok nagyobb greatswordokkal és katanákkal is felváltva küzdeni.
ATN-be is érdemes invesztálni, sokan elfelejtik, hogy az is emeli az Agilityt, a varázslatok száma mellett nemcsak az ADP (igaz ez utóbbi látványosabban).
DS játékokban sztem ez mindíg örök dilemma lesz. Szaladgálsz rongyokban kis terheltséggel de fürgén, vagy talpig vasban, nagyobb ellenállóképességgel de lomhán.
Nem tudom meddig akarod még fejleszteni a karidat, de az Endurance-ba még mindenképp rakj pár pontot,az a 22 még viszonylag alacsony. Mondjuk én raknék a Faithbe is, ha más nem a Sacred Oath és a Resplendent Life miatt. Jó kis support mágiák azok. Főleg ha harcos karival tolod. :)
-
lammaer #8011 Kis ötletelés kéne, merre érdemes továbbfejlődni.
100-as szinten vagyok, egyelőre még csak harvest valleyben (szeretek soult farmolni na :) ) de nincs ötletem milyen statokra kéne tovább gyúrni.
Harcos kari érdekel (mágia max support), csak és kizárólag PVE, ennek megfelelően:
STR 32, Dex 22, Endurance 22, Adaptability 16
Plusz kiegészítésként toltam az atunementbe meg a faithbe annyit hogy legyen 3 alap gyógyítás spellem, illetve raktam egy picit Vitalityre némi HP és terhelés növelés végett.
Van pár ötletem de nem tudom melyik lenne a legcélszerűbb:
A: tolom tovább az endurancét a stamina miatt, mert hát a közelharc alapja a stamina. Viszont azért nem szimpi, mert 20 felett már csak 1 staminát ad szintenként, ami a jelenlegi 120 stamina mellett olyan elhanyagolhatónak tűnik.
B: tolom tovább az STR-t meg az AGIt a több sebzésért. Jelenleg egy +5ös bastard sword / +3as halberd kombóval tolom, és úgy tűnik ez elég. Nemtom hogy ezeknél kell e nagyobnb STR/AGI igényű fegyver, az ultra greatswordökbnen csalódtam (DS1-ben odavoltam értük) tehát lehet hogy ezekkel tolom végig (upgradelve persze)
C: tolok némi pontot INTre meg ATTUNEMENT-re, hogy használhassam a kisebb támadó varázslatokat illetve support varázslatokat. Pl a soul arrowok szimpatikusak azért, mert most is használok pl crossbowt hogy aggrózzam a különféle mobokat, erre a célra akkor lehetnének a varázslatok és akkor nem kell lőszere költenem...
D: tolom fel a vitalityt hogy elérhessem páncélzatban a 50% alatti equip loadot a jobb mozgékonyság érdekében. Mondjuk alapvetően a tower shieldes hárításra alapozom a bunyót, ugrálni leginkább csak bossoknál szoktam ha nagyon muszáj (pl mert nem védhetőek a támadásaik), többnyire elég csak a keringés a mobok körül felemelt pajzzsal :)