8811
Dark Souls II
-
#8370 Nem ismerem azt. Általában nem statra mentem a DSekben, nézzen ki jól és legyen fun vele játszani. A mostani crossbow kari is azért tetszik, mert badass. :D Egyelőre spear+xbow kombó van a távolság tartása miatt. szerk: első részben tetszett a zweihander plusz papkodás
Utoljára szerkesztette: Terawatt, 2015.04.22. 23:22:40 -
#8369 értem.én nekem a bastard jött be.túl nagy stat kell és nem annyira erős az a drangleic mint a bastard szerintem:) -
#8368 Elsőben nagyon brutál volt. Itt annyira már nincs emlékem róla mert ha jól rémlik relatív későn szerzi meg az ember és már nem építettem rá annyira. Drangleic sword viszont végig velem volt, elég op cucc főleg kezdetben. -
#8367 én ebben nem szeretem.nagyon rossz számomra,nincs meg az a letaglózás ami az elsőben jellemző rá.nem is sebez annyira nagyot. nem szeretem :( -
#8366 Zweihander fan here :3 -
#8365 nekem mirrah sword lett most a kedvencem,előtte majestic swordel mentem.dragon skull-t(új fegyver ebben a verzióban) pedig arra használom hogy odacsapjak keményen xd azt a 2 buzi pursuert pedig azzal a nagy bunkós dragon tooth-al öltem meg:) pajzsokat nem használok max dísznek a hátamon :D -
1kezdő #8364 Nagyon jó kis fegyó. Mindenkit ledarálok, aki közel jön. Az ütemre kell figyelni és ha én kezdem, akkor darálóként működik. Körbevett 5 kutya, de szóhoz sem jutottak. 200 staminával három sorozatot tudok bevinni folyamatosan. Kevesen maradnak állva. Vagy két sorozat és hátra vetődés, stamina töltés címén, majd újabb sorozat. Nagyon gyorsan pörög a kézben és szinte minden irányba sebez. -
#8363 amúgy megvan az a fegyver de nem szeretem :D a közepesen nehzé fegyverekkel vagyok jóban. -
#8362 a curse mágia elég geci volt de sikerült túlélnem majd jó időben healni magam.egyébként nagyon odakellett figyelni nem szabadott hibáznio sem mire meglett az első.utána a másikat már könnyű volt nagyon :) 1x ért hozzám véletlen egy picit -
#8361 "Hitting dead enemies (stacking up corpses and using 2h strong attack is highly recommended). On the first bonfire of FoFG, lure about 4 enemies and try to kill them in a way that all fall in the same location. Then, hit the bodies with 2H strong attack. This will break the stone head in less than one minute." -
1kezdő #8360 Látod-látod. Pont ezért az örömért csinálták ilyen nehézre. Tudják, hogy a gamer úgyse hagyja abba. Addig nyomatja, amíg nem sikerül. Nagyon meg kell szenvedni ezért a kis örömért. Apropó: amikor lövi a mágiát, akkor nem elfele kell ugrani, hanem felé. A varázslat elszáll feletted, Te meg ott állsz előtte/mellette és ütheted/ihatsz, tetszés szerint. Kettőnél persze ez kissé nehéz, de nem lehetetlen. Nagyon gyorsnak kell lenni. Olyan gumilabdaszerű.:)
Sentier's spear megvan? 1 órán át ütöttem le róla a durabilitiét, ami 500. Belemehetsz a korrodáló-tóba, az sem teszi tönkre. 1 óra csapkodás, mire lejött róla, de most van egy jó kis fegyóm.:) -
#8359 meg a faszt :D megvan a ring amúgyis ez volt a lényeg xd bár nem észlelek változást de a tudat jó hogy megvan.xd -
#8358 Most resetteld le és csináld előröl!! :DD -
#8357 köszi.hát igen :D mostmár teljesen nyugodt lettem xd -
#8356 Gratu! :) Jó tudni, hogy nem respawnol a másik. Így egy apró fokkal jobban hangzik. :D -
#8355 SIKERÜLT :D sírok.sikerült nagynehezen leverem az egyiket.meghaltam utána persze healés miatt.de utána már csak egy jött .megérte szarakodni vele dögöljenek meg :D -
#8354 nempróbáltam még.de láttam videókat hogy szépen sebez:) az a baj ide semmi se jó. a meele a leggyorsabb.lövöldözni nincs idő odaérnek mire tolnád.meg ez a curse lövés ezzel nem lehet mit kezdeni :) -
#8353 hagydacsába. Íjpuska/íjász buildről mi a véleményed? -
#8352 egyszerűen amúgy azért nem lehet ezt a szart.mert amikor jó vagy,elkezdi lőni a curset-na most azt mi az anyám picsájával védjem?gurulás szart se ér ellene .utána meg már baszhatom időm nincs healni,mert egyből leütnek. ha nem healek a jön a másik is a curse lövéssel és halok. -
#8351 mivel már sokadik végigjátszáson vagyok túl elég jól ismerem :D de ez ez most nagyon szivat.ah nagyon idegel hgoy nemsikerül -
#8350 Plusz megint felraktam egyik nap és Gedosato-val 4k felbontásról downsampling. Egy íjpuskás karaktert csináltam, ami eddig nagyon hangulatos, de kíváncsi leszek mennyire effektív. Lehet, hogy két ilyet kéne beszerezni és úgy sorozni a népet. -
#8349 azért az túlzás, hogy röhögve. Ha már ismered a bosst akkor igen, de meghalsz vagy 10x mire meglesz, főleg ha nem a ballistával ölöd meg. [coopban easy] -
#8348 hát nekem is kb olyan volt kivéve a szivar xd de ez azért már más egyel röhögve elbíruk a játék elején is.de ez azért túlzás és lőnek 2 félét is .ebből az egyik kikerülhető de ennyi.amúgy ez a lomha ivászat is felkúr nagyon mire iszok a terem másik végéből is odaérnek.mikor igyak?istenem -
#8347 Emlékszem amikor először találkoztam vele még a tetőn, úgy lekaszált hogy kiesett a szivar is a számból. :DD -
#8346 hát sajnos nem enyhén.szénné szopatja az embert.vicc .egy ideig még idegelem magam rajta.de lassan leszarom én is -
#8345 most is majdnem megvan az egyik,de a másik csak úgy rám ló egyet és fél hpról meghalok. >.> -
#8344 én is hagytam őket, mert nem éri meg. Összességében szerintem jól be van lőve a játék, de az az egy ami enyhén unfair -
#8343 de folyamatosan bazdmeg.nem ezt kéne nerfelni?dehogynem minden mást szarrá nerfeltek ez a két fasszopó meg itt élvezkedik az emberen.felhúz nagyon -
#8342 egyszerűen egy unfair buzi szarság az egész.még türelemmel és sok ügyességgel meglenne.de lövik azt a szájbakurt curse-t akkor hogy? azelől tényleg nem lehet kitérni háromnegyed életed lemegy ha szerencsés vagy.azzal a nagy bunkó gecivel majdnem sikerült megölnöm az egyiket már persze meghalok.de minmdig ez miatt.mert elkezd a másik lövöldözni na most?komolyan már annyira felbasz.én vagyok ekkora szar hogy nem sikerül?itt mindenki más megölte őket ? -
#8341 Hagyd a fenébe, azt már tényleg csak a hab a tortán és nincs értelme, csak ha mazoista vagy. De akkor is fáklyával öld meg őket ! :D -
#8340 :) séta a parkban. -
#8339 én azt értem de ez annyira unfair harc igazából mivel 2 van esélyed nincs életet tölteni max 1-2x de ha közben megcsapnak mit sem ért az egész.a climaxal próbáltam szét lőni az egyiket de nem megy semmi más mágiával sem.meelee-ben meg hát röhejes,néztem videót amúgy úgy lehet csinálni hogy folyamatosan le parryzed mindkettőt.párszor sikerül de végig nem szóval baszhatom :) igazából 1 szaros gyűrű ennyit nem ér meg hogy csak szopjak folyamatosan mondom többet haltam meg ezeknél mint egész játék alatt + dlc-k minden elsőre sikerült 1-2 boss volt ami nem az is a dlc-s akkor most minek vergődjek itt?:) inkább nem foglalkozom vele de ez mocskos szar dolog az biztos. -
1kezdő #8338 Nos, igen. Az utolsó frissítést nem tettem fel és még a régi játékkal nyomulok. Nekem simán ment ez a trükk és hidd el boldog voltam, hogy ez a kis bug benne volt. Egyébként is utálom a Pursuert. Aki nem érti miért, az kapcsolja ki a gurulás gombot és úgy küzdjön meg vele.
Én azt mondom, ne mérgelődj, mert az új játék -és később a még újabb- erről szól: minél többet szívni. Hisz ez a végcél. Amikor már csak szívsz és minden szökőévben örülsz néhány másodpercet, akkor kijelentheted: itt a DS kánaán. Úgyhogy, kapd derékon! Hisz ezért fizettél...vagy nem?:D
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.22. 06:28:37 -
#8337 kipróbáltam rajta a climaxot képes voltam végigverni darklurkert és mindent. 1600-as sebzés :"DDD 200k lélekkel vicc az egész .nemtok mit mondani.gratulálok ehhez -
#8336 ja bocs ez már kilett szedve az új verzióbol lekell szopni mindkettőt egyszerre.kíváncsi lennék azért hányan csinálták meg és hanyadszorra.ez hatalmas köcsögség ez a harc -
#8335 sőt mostmár azt csinálják az egyikhez beállok úgy ahogy mondtad levan fagyva a nyomorék szar állat a túlsó rám ront addig elkezdene a másik felszúrni ami közelebb van de nins ideje a másik lerohan addigra.mi a fasz ez? -
#8334 az a gond hogy teljesen úgy csináltam .sőt videót is néztem.és nálam ugyanúgy ott maradt a faszfej megvárta még lerakott a másik és ő is nekem rontott újra.akkor most?ng+ra van rakva bonfire-val az új final boss miatt.de úgytudom csak ezen a szinten van amúgyis ez a 2 köcsög -
#8333 hát erre nem gondoltam köszi kipróbálom :) -
#8332 Mennyit számít a rutin
Utoljára szerkesztette: Solid Snake, 2015.04.21. 19:33:48 -
1kezdő #8331 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Csináld úgy, hogy bemész és olyan 2-3 méterre megállsz az egyik megjelenővel szemben. Az alakot ölt és Neked ront. Több mint valószínű, hogy curse-ös kardal felnyársal és felemel, de nem baj, mert addig a másik -aki közben odaért- nem talál és kilép a játékból. Így egyedül maradsz azzal, aki felemelt. Őt megölöd, majd visszamész a bonefire-hoz és leülsz. Aztán rögtön vissza a terembe és az, amelyik kilépett a játékból -mert nem talált-, most megjelenik, de egyedül. Őt is levered és annyi.:)
Sok sikert!