8811
Dark Souls II
-
LeonSKennedy #8090 Köszi, azóta már megoldódott. :) Rengeteg ellenfél és coop partner van 2 millió SM alatt (Tier 31). Drangleic castle és Undead Crypt még mindíg nagyon népszerű helyek. Úgy látom végre rendberakták a PvP/Coop részt, ideje volt.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.02.19. 12:59:54 -
#8089 Undead Crypt, Throne of Want, vagy a Dragon Shrine de utóbbi az opcionális boss, szóval nem biztos hogy sokan lesznek ott. Tudtommal viszont az 1.9 millió SM már eléggé endgame, viszont az új patch miatt már nincs megkötés azzal kapcsoaltban, hogy ki melyik NG-be van szóval akkor már NG+-ba van annak is segíthetsz.
Üllj le egy bonfirehöz és nézd meg, hogy melyik teleportálós hely képe körül van narancs keret. Az a játék szerinti legoptimálisabb hely coopra :) -
LeonSKennedy #8088 Egy kérdés. Használja már valaki az Agape Ringet? Ha igen, mekkora soul memoryt érdemes megcélozni ha coop vagy online a cél? Én 150-nél álltam meg (Soul memory 1.900.000 környékén van), mert még ezt is túltápoltnak éreztem.
Vannak már tapasztalatok? Főként a Coop érdekelne, lévén SunBro vagyok. :) -
1kezdő #8087 Hát, kb. még jó két hét és én is elérem a lvl500-at. Valahogy ellensúlyozni kell a nerfelést.:) Utáltam a Pursuert és nem bírtam az elején legyőzni. Megfogadtam, hogy visszajövök és megeszem. Nem volt gurulgatás. Nyílt sisakkal mindketten. Még hagytam is, hogy kétszer felszúrjon. Aztán letett és végeztem vele. Azt hiszem ötször kellett csak megütnöm. A Gargolyok külön szám volt: annyira gyorsan felizgattam őket, hogy pillanatokon belül mind a négyen rajtam voltak. Én meg szlalom közöttük. Jó érzés ha az ember karaktere erős. Magabiztossá tesz. Már mindegy, hogy kard, vagy varázslat, csak a mozgás koreográfiájára és a megfelelő ütemre kell figyelni.:) -
#8086 az szép .elvagy :p -
#8085 Én NG+7-ben farmolom csak úgy a lelkeket és a speckó páncélokat:) Az egyik karakterem már lvl500 körül van, a területek többsége meg NG+17-18 körül:)
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2015.02.09. 23:16:47 -
#8084 hát azóta én se,de mivel nem is volt sok értelme :D de ha újra kezdem valamikor,a dlc-ket biztos kihagyom :D -
#8083 Én fordítva vagyok vele, mióta kijöttek a DLC-k nem is jártam az alapterületeken:) -
#8082 én még mindig sajnos azt mondom,az alap játékot mai napig bármikor végigviszem,de a dlc-ket soha többet ne lássam xd -
#8081 Pedig jók a DLC-k szerintem. Nagyon hangulatosak a területek. -
#8080 Én se, mondjuk már a dlc-ket se vettem meg mert nem érdekelnek annyira, hogy költsek rájuk. -
#8079 jó időben, jó helyen használva a pajzs szerintem elengedhetetlen kesz, egyébként annyi jött le, hogy nem érdemes állandóan használni. -
#8078 és lesz benne pajzs mint utólag kiderült csak nem nagyon éri meg majd használni azt mondták xd -
#8077 Nekem megéri, én ezeddig csak az első résszel játszottam... bár az első most a BB lesz, valami brutális lesz! -
#8076 A Scholar-t megkaptad ingyen. Amit megvehetsz csak grafikai tuning. Ami szerintem még úgy sem fog kinézni, mint a gedosato-s megoldás. Máshol és többen vannak az ellenfelek. Nem látom értelmét a vételnek. -
Rony94 #8075 Nyilván nem annyiért veszem meg. A DLC-k elég rég megjelentek már ahhoz, hogy leakciózzák valamikor (erre várok mostanában). A Scholar meg majd tavasszal jön csak kb. 40 euróval és karácsonyig azt tuti nem akciózzák le. Úgyhogy én megelégszem a Season Pass-el is. Amit pedig Merlin mond, az is arra sarkal hogy a Dx9-es verziónál maradjak, mert az hótziher hogy annál nagyobb lesz a közösség mint a Dx11-esnél.
Majd esetleg 2-3 év múlva lehet róla szó hogy megveszem a Scholar-t, de most esélytelen. -
#8074 Akinek nincsenek meg a DLC-k annak talán. A probléma, hogy az újra-kiadás és a régi szerverei külön lesznek, így a multi elég körülményes lesz. Season pass-t egyébként lehet venni 10-15€-ért is. -
Was #8073 De hát a season pass is 25 euro, akkor nem jobb az újra-kiadást megvenni? -
#8072 Javítások tömkelegét, egy új boss-t és pár tárgyat. A graf tuning és az ellenfelek átrendezése nem ingyen lesz. #8033 -
LeonSKennedy #8071 Majula Mansionben a ládában találsz új cuccokat, de ezek csak reskinnelt fegyverek (a fehér blacksteel katanának azért örültem) . Ellenfelek a régiek, semmilyen ilyen jellegű módosítás nincs. Az csak a Scholar kiadásban lesz. NPC (Scholar) és egy új ending (plusz opcionális endboss), plusz az Agape Ring, amivel szabályozhatod a Soul memory szintedet. Kb ennyi. -
LeonSKennedy #8070 Maguk a Faith alapú karakterek lettek elbarmolva a patchelgetésekkel. Lightning Spear is sokkal kevesebbet sebez mint régen, a darabszámát is redukálták. :( Régen a kedvencem volt, de most már inkább csak az INT alapú mágia igazán hatékony.
Én egy Heide Sword-öt (plusz Fire Sword) használok jelenleg. Ezt Bolt Stone-al fúzionáltam. Elég szépeket csapkod, pedig még nincs is maxon. Eleve nem szeretem a Boss fegyvereket. A King Ultra Greatsword nagyon jó, de baromi nehéz és túl magas a STR igénye. Inkább akkor már egy Zweihander vagy egy síma Greatsword. -
lammaer #8069 Köcce. Mondjuk ahogy nézegetem a wikit, eléggé meg lett nerfelve a szerencsétlen - nem tűnik nagyon versenyképesnek a a lightning claymore +10 meg a lightning greatsword +10 mellett. -
#8068 Most amúgy akinek megvan az alap játék, a patchben kapott új cuccokat? új ellenfél felállásokat? -
#8067 -
#8066 1 hit PvP build
-
#8065 Elindítod a linkelt updater-t, letölti, majd elindítod a gedosato-t és játszol. Ha szeretnéd tekergetni akkor a konfiggal játszhatsz, de az alapbeállítások jók. -
#8064 köszii.nekem ilyan exe nincs is,na midnegy.majd megnézem :) -
Rony94 #8063 "How do I use it? (INSTALLATION & USAGE INSTRUCTIONS)
====================================================
1) Extract the contents of the zip to some permanent directory
2) Run GeDoSaToTool.exe *as Administrator* (you can use this to perform the following steps)
3) Adjust the settings in config/GeDoSaTo.ini and config/GeDoSaToKeys.ini as desired
- you can also store game-specific setting overrides, see "config/Blackguards" as an example
4) [optional] Add your game executable names to "whitelist.txt" in the "assets" folder
(Dark Souls 2 and a few others are already included!)
5) Select the downsampling resolution in-game if you want to use downsampling" -
#8062 és ezt hogy kell működésre bírni? -
#8061 köszi:) -
#8060 GeDoSaTo -
#8059 aki használ grafikai módot,az tudna segíteni?hogy mivel néz ki úgy ahogy kellene?:D és nem fogja vissza nagyon a gépet,és egyszerű megcsinálni?kíváncsi vagyok .eddig alap helyzetében játszottam :) -
LeonSKennedy #8058 Defender Greatsword.A Throne Defender lelkéből tudod kovácsoltatni. Az egyik legjobb STR/Faith alapú fegyver. :) -
lammaer #8057 De ha vki tud ajánlani más értelmes boss fegyvert, az szóljon (STR/FAITH karinak) -
#8056 köszi, ezt megjegyzem :) -
lammaer #8055 STR alapú karinak nagyon jó boss fegyver a Dragonrider Bow (a dragonrider soulból lesz). Más boss fegyvert nem nagyon találtam jónak, főleg azért is mert Petrified dragon bone-ból nincs túl sok, nekem épp annyi volt hogy az íjat kimaxoljam vele. -
#8054 Sziasztok!
Egy kérdésem volna: különösen nem szeretném gyűjtögetni a bossok lelkét, szóval inkább beáldoznám a fejlődéshez. Ellenben azért a jobb boss fegyverekről nem maradnék le. STR alapú lovagnál melyik boss lelket őriznétek meg ami később nekem is fasza fegyvert ad? Azt azért megtartanám :)
Előre is köszi :)
Ja és még valami: Tinman, te milyen moddal nyomod a végigjátszást( linkelhetnéd is esetleg ha nem túl nagy gond)? Tetszik ahogy minden jobban csillog-villog :) -
#8053 Nem kell újrajátszani, astetic-el is meg lehet nézni. -
#8052 értem már köszönöm ^^ -
LeonSKennedy #8051 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Aldia az. Vendrick testvére. Ő a Scholar Of the First Sin. Amúgy őt a rajongók nagyon hiányolták az alapjátékbó l(utalás pedig volt rá bőven) , így gondolom ezért rakták végül bele. Még mindíg jobb ő a végére, mint Nashandra. Logikusabb is.