8811
Dark Souls II
-
#8130 lvl600-on már csak mészárlás a játék. Én is abbahagytam 500-nál, inkább kezdtem új karaktert, mert semmi értelme nem volt játszani. -
1kezdő #8129 Crown of the Sunken King kész. Komolyabb ellenállást a három főből álló boss csapat fejtett ki addig, amíg rá nem jöttem a megfelelő helyezkedésre. Mindhárom boss-t greatesword-al győztem le úgy, hogy Velstadt a két nekifutásból kétszer lett beidézve. -
LeonSKennedy #8128 Ott a Co-Op rész is ne felejtsd el, nem csak a PvP-ről szól az Online. ;) Én pld nem is szoktam invadelgetni, csak SunBroként létezem Online.
A PvP annyiból jó, hogy nagyon sokat tudsz másoktól tanulni. A cheatereket leszámítva (és nem belőlük teng túl a DS online közösség hálisten) azért a legtöbb ellenfél tisztességesen áll a dolgokhoz. Ott meg aztán lehet akár 10-15 szinttel is magasabb karaktere,meg fullos páncélja a támadónak, ha érzékeny a mérgezésre vagy valamelyik elementálra. Igazából szvsz ott nyer értelmet a Lost Bastille beli kovácsmester fúziós szolgáltatása.
Érdemes csinálni egy alacsony szintű karit (LV 150, a Soul memoryt meg 2 milla alá belőni), mert jó sok főellenségharcnál elkél a segítség másoknak. Tegnap a Raime és Alonne féle bossharcokkal időztem el, másokkal harcolva. Azok jó kis harcok fejlesztik a gurulási, hárítási képességet.
Azért nem nagyon szoktam feljebb tornászni a kariszintet, mert annyit nem fejlődök mint amennyi pontot beleölök. A VGR pld 30-40 fölött már irreveláns, lévén a bossok fél pillanat alatt legyalulnak (még úgyis ha rajtad van a Life Ring meg a Dragon Ring), ha az ember rosszul tér ki és game over... A páncélokkal is így vagyok. Régebben még full Havel Armor alatt sem vettem észre hogy sokkal tovább bírnám egy komolyabb főellenség harc idején, így mostanság inkább a könnyebb hexer, vagy varázslóruhákat választom: inkább gyors legyek, mint lomha mikor fontos a gyorsaság. Az erősebb mágiák pontkövetelményét meg inkább skeptic spice-al lejjebb tolom és nem kell annyi pontot ölnöm oda sem.
Egyszer én is elindítok azért egy offline karit, szeretném kiakasztani azt a számlálót. Csak félek sok idő, mire Terminátorrá válhatok. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.03.30. 12:36:39 -
1kezdő #8127 Nos, igen. Most, hogy említed a melót és visszagondolok, van benne tisztességgel. A számláló kiakadt ezer előtt és már elég régen. El kell hogy áruljam, hogy a magas szint számomra olyan státuszszimbólumként funkcionál. Természetesen, nem lehet számomra teljes addig a játék, míg ki nem akad a lvl számláló is (891). Most lazázok egy kicsit és mint ahogy voltál kedves jellemezni, terminátorkodom, bár ez kissé kényelmessé tesz. Odamegyek és erőből pofán verem és mindegy, hogy vari, vagy közelharc. Persze a boss-ok más tészta. Ott azért kell a taktika és a mozgás. Náluk csak több a haladékom, bár, van azért köztük is olyan aki teljesen esélytelen.
Offline: nem szeretek emberek vezérelte karakterek ellen harcolni, mert olyan farokméregetésszerű a játék. A csalásokat nem is említem: megölhetetlen, végtelen stamina, többen mennek egynek stb-stb. Persze, nagyon sokan szeretik ezek ellenére, mert ide kell a legtöbb ügyesség, taktika. Tudom, hogy kell az adrenalin és azt csak kemény harccal lehet elérni, bár, az ingerküszöb folyvást emelkedik.
Én a nyugalom híve vagyok. Sandbox. Az én házam, az én váram.:D -
LeonSKennedy #8126 Szép munka! Lenyűgöző ilyen magas karakterszintet látni. Rengeteg meló lehetett benne. :)
Igaz én általában beállok a 150-es metaszintre , maximum 200-ig megyek fel, hogy ne legyen túl magas a Soul Memorym, persze ezt Agape ringgel már tudom szabályozni, úgyhogy nem maradok le az online mókáról sem. Meg alacsonyabb szinten még vannak szignifikáns különbségek a különböző kasztok között, de nagyon magas szinten már mindegyik Terminátor, aki mindent tud forgatni és minden varázslatot kezel. Úgy szvsz elveszik a játék sava-borsa.
Persze offline játékban a határ a csillagos ég. :) -
lammaer #8125 Engem is marhára irritált az amit a steam művel EUR/USD átváltás területén, szóva én mindig USban székelő céges virtuális gépről vásároltam mindent. Igaz, manapság már csak 10% a difi, de hát ez elvi kérdés továbbra is...ami majd akkor változik meg amikor az USD többet ér mint az EUR :) -
lammaer #8124 1500 óra alapjátékon meg 700as szint?
És még azt hittem én vagyok a kuriózum, a 100 órámmal meg a 170 szintemmel - én se megyek NG+ra (és én is végig offline voltam), egy végigjátszás elég. Mondjuk gondolom ezt a rengeteg időt úgy érted el hogy bonfire asceticcel feltoltad/respawnoltad a pályákat. szóval az végülis olyan mintha toltad volna az NG+ te meg tán még a sok +t is :) -
#8123 Ennyi. Jó persze mondhatná az ember, hogy új helyekre lettek téve az NPC-k (pár kattintás úgy igazából) meg ugye új emberke, de azt már egyszer megkaptuk. Szóval semmiképp nem ér meg annyit amennyit kérnek érte. Persze annak aki még nem vette meg a játékot annak igen. -
#8122 "We are happy to announce that the wait is soon to be over.
The 64-bit update for Shadow Warrior will hit Steam next week!
The new version of the game uses either a 32-bit or a 64-bit executable and DirectX11 for Windows Vista or later. This update should give the game a significant performance boost.
The previous version of Shadow Warrior, using DirectX9 will still work on Windows XP 32-bit systems - so don't be afraid that it stops running.
We have also included an additional bossfight with Zilla (be sure to check it out!) as well as some minor bugfixes.
I will let you know when the patch goes live.""
Ingyen. Így kell csinálni. -
#8121 Persze tudom. Épp programtervezőnek tanulok. Csak jó lenne a szép 60 FPS :D A dx9-es úgy fut, és mivel copy-paste a gépigény, szerintem egyáltalán nem lesz szükség i7-re. Esetleg NAGYON zsúfolt helyeken, full NPC-vel. Talán, talán akkor. -
Rony94 #8120 Azt az i7-et tudod mennyire vedd komolyan. Kell még legalább 3-4 év hogy tényleg szükség legyen egy ilyen procira játékok terén (i7 leginkább gépigényes programokhoz kell). Elég lesz az az i5, megnyugtatlak. -
Was #8119 A DLC-k nincsenek meg, úgyhogy én is meg fogom venni. Én annyira nem vagyok ezen kiakadva, ugyanannyit fizetnék csak a dlc-kért is. -
#8118 Én is ezen voltam, hogy valószínűleg az nekünk euróban fog átjönni. Ami faszság, Steam. Én igazából úgy vagyok vele, hogy nem is biztos, hogy igazán szépen fog futni a játék, mert csak i5-ös procim van meg 4 GB ramom ezért szerintem csúnya módon megszerzem és ha jól fog menni akkor megpróbálom megvenni. Talán. Annyira nem tetszik az amit csinál a From Software a játékkal.
"We wanted to give the fans an opportunity to participate again"
Értsd: Megint pénzt akartunk kiszedni az emberekből. -
Rony94 #8117 Plusz a DLC-k, azokat kihagytad. És igen, a DLC-kkel együtt nekem megérne 10 eurót simán. -
1kezdő #8116 Ez is világosan bizonyítja, hogy mindig becsületesen érdemes hozzáállni.:D
A jutalom, hogy olcsóbban vásárolhatsz, ha mindent megvettél, amit elakartak adni számodra.
Ebből a felsorolásból nekem az i7 proci már megvan. A többit az ÚR-ra hagyom...majd csak megsegít a többivel:)
Aprpó DS2: Örömmel jelentem, hogy végig mentem a sima alapjátékon. Tudom, most mosolyt csaltam sokak orcájára. Legalábbis azokéra, akik már századszor is végig vitték. Kb.1500 óra játékidőnél tartok. Egyetlen kari és közel vagyok a 700 lvl-hez. Végig OFF-line játszottam! Meg is lenne, de egy rosszul időzített áramkimaradás háromnapi játékot tüntetett el. Még szerencse -mert nem volt mentésem-, hogy a Windows visszaállítással legalább a load-ot megmentettem. Nem lépek NG+-ra, hanem felteszem az első DLC-t és ha végig vittem, jöhet sorba a többi. Ha lesz negyedik DLC, akkor jól időzítettem és sima NG-ben vihetem végig.
Ide teszem a legutóbbi szintlépésem. Kicsit lassan csinálom, mert épp mellettem ült egy ismerősöm és magyaráztam közben a játékról.
-
#8115 Adnál 3200-4500 Ft-ot csak hogy DX11-es effekteket lássál és máshol legyenek az ellenfelek?:) Ezek szerint én mégsem vagyok DaS rajongó...:) -
Rony94 #8114 Csak hogy mi felejthetjük is el a dollár valutát, ezek gondolom mind euróban értendők és 30 euro még így is nagyon sok nekem. 10-15 eurónál elgondolkodnék rajta. -
#8113 Ez egy vicc. Komolyan:) -
#8112 Nem tudom mennyire figyeltétek, de a Dark Souls oldalán van egy kis FAQ a Scholar of the First Sinről. Röviden, ami érdekes lehet: Ha nincs meg a dx9-es Dark Souls II akkor a SotFS 60 dollár. Ha megvan DLC-k NÉLKÜL akkor 30 dolláért tudod frissíteni dx11-esre és ha megvannak a DLC-k akkor pedig 20 dollárba kerül az ellenség remix meg a dx11.
Ezen kívül i7-es proci kellene a dx11-es változathoz. Spoiler részhez bemásoltam az egész FAQ-t :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Are you ready to experience a whole new Dark Souls II experience? Dark Souls II: Scholar of the First Sin is coming soon and we put together a FAQ to help answer any questions you might have. Let’s get started!
Why did Bandai Namco Games and FromSoftware choose to produce Dark Souls II: Scholar of the First Sin?
We wanted to give the fans an opportunity to participate again, this time in an even deeper experience in the Dark Souls II universe. With that goal in mind, in Scholar of the First Sin, we created not just a mere all-in-one package, but a completely new Dark Souls II experience.
We also wanted an opportunity to implement a multitude of features made possible now with the new generation of hardware on the market. We want users on these new platforms to be able to experience Dark Souls II, as well as all the advanced features we are now able to implement.
When will Dark Souls II: Scholar of the First Sin be available?
Dark Souls II: Scholar of the First Sin will be available on Xbox One and PlayStation 4 digitally and at retailers on April 7th, 2015. Dark Souls II: Scholar of the First Sin will be available on Steam on April 1st, 2015 at 3:00 PM PST.
I’ve never played any Dark Souls games before, is this a good time to jump in?
Yes. Dark Souls II: Scholar of the First Sin is the most complete version of Dark Souls II and will deliver an experiencing including all of the DLC content.
What is the difference between Dark Souls II, along with all of the Lost Crowns DLC and Dark Souls II: Scholar of the First Sin?
Dark Souls II: Scholar of the First Sin is a “Director’s Cut” of all Dark Souls II content that includes additional features. Content from all DLC packs is included along with the original game. The DirectX11, Xbox One, and PS4 versions of the game will also include:
New enemy placement, map shortcuts, and gameplay design.
Graphics, sound, and performance upgrade.
New weapons and armor for players to experiment with.
New NPC invading player’s world.
Max online players up from 4 to 6.
It is a fresh new experience that even grizzled veterans will find surprising and challenging!
What about the other content that I heard about? Additional Story NPC and elements, new item descriptions, improved online matching, improved game mechanic balance, etc.?
That content has already been made available via a free update to all current Dark Souls II owners in February. Visit Facebook.com/DarkSouls to read the full list of improvements!
Will my Dark Souls II saves carry over to Scholar of the First Sin?
Dark Souls II to Dark Souls II: Scholar of the First Sin on PS3/Xbox360/DirectX9 - Yes
Dark Souls II to Dark Souls II: Scholar of the First Sin on PS4/Xbox One/DirectX11 - No
What are the recommended system requirements for the DirectX9 and DirectX11 versions of Dark Souls II: Scholar of the First Sin?
Dark Souls II: Scholar of the First Sin (DirectX9)
Minimum System Requirements:
CPU: AMD Phenom II X2 555 3.2GHz / Intel Pentium Core 2 Duo E8500 3.17GHz
Memory: 2GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce 9600GT / ATI Radeon HD5870
DirectX: 9.0c
Network: Broadband Internet Connection
Hard Drive: 12GB available space
Sound Card: DirectX9 sound device
Additional Notes: Controller support: Microsoft Xbox 360 Controller for Windows (or equivalent) recommended
Recommended Specifications:
CPU: Intel Core i3 2100 3.10GHz / AMD A8 3870K 3.0GHz
Memory: 4GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 / ATI Radeon HD 6870 or better
DirectX: 9.0c
Hard Drive: 15GB available space
Sound Card: DirectX9 sound device
Additional Notes: Controller support: Microsoft Xbox 360 Controller for Windows (or equivalent) recommended
Dark Souls II: Scholar of the First Sin (DirectX11)
Minimum System Requirements:
CPU: Intel Core i3 2100 3.1GHz / AMD A8 3870 3.6GHz
Memory: 4GB RAM
GPU: NVIDIA GeForce GTX 465 / ATI Radeon HD 6870
DirectX: 11
Hard Drive: 23GB available space
Sound Card: DirectX11 sound device
Recommended Specifications:
CPU: Intel Core i7 2600 3.4GHz / AMD FX 8150 3.6GHz or better
Memory: 8GB RAM or better
GPU: NVIDIA GeForce GTX 750 (700 series) or better / ATI Radeon HD 7850 (7000 series) or better
DirectX: 11
Hard Drive: 23GB available space
Sound Card: DirectX11 sound device
If my computer cannot run DirectX11 and I already own Dark Souls II along with the DLC on Steam, is there any reason for me to purchase Dark Souls II: Scholar of the First Sin?
If you own Dark Souls II and the DLC on Steam, the content update in February has already upgraded you to the Scholar of the First Sin experience for DirectX9!
With the DirectX9 and DirectX11 version launching, how do I know what version I am buying?
Two separate Steam Store pages will exist for these different versions. All relevant information and links for the other page will be present. Please read carefully and make sure you understand which version you’re looking at before buying and let us know if you have any questions!
If I buy the DirectX9 version of the game now, and upgrade my computer next year, is there a way for me to obtain the DirectX11 version of the game without buying it over again?
If you purchase the DirectX9 version of the Dark Souls II: Scholar of the First Sin now, you will be able to upgrade to the DirectX11 version of the game through the upgrade path highlighted above. ($29.99 for existing game owners, $19.99 for existing game and DLC owners)
I’ve heard that players with the DirectX9, Xbox 360, and PS3 versions of the game cannot play with owners of the DirectX11, Xbox One, and PS4 versions of the game. Is that true?
Yes. The difference in the DirectX11, Xbox One, and PS4 versions of Dark Souls II: Scholar of the First Sin pertaining to where enemies spawn, items are located, and other environmental differences will not allow players running newer hardware versions to connect and interact with players experiencing the game on older hardware running DirectX9, Xbox 360, and PS3.
How much will Dark Souls II: Scholar of the First Sin cost?
Please note - These details are for North and South American territories.
Dark Souls II: Scholar of the First Sin will be $59.99 on Xbox One and PS4. If you are purchasing on Steam, you can check the details below:
Dark Souls II: Scholar of the First Sin (DirectX9): $39.99
Dark Souls II: Scholar of the First Sin (DirectX11): $49.99
DirectX11 Upgrade price for existing owners of Dark Souls II on Steam: $29.99
DirectX11 Upgrade price for existing owners of Dark Souls II and all DLC on Steam: $19.99 -
#8111 Bloodborne topic nincs? :D -
#8110 Bloodborneeeeeeeeeeeee :)
Kezdjük el :)
http://www.twitch.tv/lazahun -
#8109 Csak nekem tűnik furának, hogy még mindig nincs se elővételben se csak úgy simán az upcomingban a remastered Dark Souls II? Meg mindenhol ahol posztokat láttam róla, csak olyan láttam, hogy április 7-én jön ki Amerikában. -
#8108 Én is ezen vagyok. Az a baj a DLC-kkel, hogy történet szempontjából a "lényegüket" megértettem. De csak úgy nagyjából körül lett írva. Persze ez az én hibám, nem kellett volna végigjátszás nézzek :D -
LeonSKennedy #8107 A DLC-k valóban nagyon-nagyon jól sikerültek (főként az utolsó kettő), ha még nincs meg és eddig nem vetted meg, akkor a Scholar bolti változatával jobban jársz (11k), mintha megvennéd a season passt a régebbihez.
Én már megvettem a Black Armour editiont plusz a season passt, úgyhogy ha a Namco (bár újabban csak Scumco néven emlegetik :D) nem kínálja ezt valami iszonyat nagy kedvezménynel azoknak akik még így tettek, akkor részemről én passzolom ezt a "remasterelt" újrát. :) -
#8106 Tetszett a Dark Souls II, csak jókat hallottam a DLC-kről és eddig a Scholar of the First sinről is, persze végül is egy eredeti + season pass annyiban kevesebb mint a SotFS, hogy nincsennek remixelve az ellenségek, de az eredetit 25 dollárért vettem most ha rászénnék még 20 eurót kb a season passre akkor az már ugyan annyi, mint a SotFS (ennek ez helyes rövidítés, amúgy?)
Minden esetre ha lesz rá pénzem, elbaszni akkor lehet, hogy elbaszom :D -
#8105 Az alaphoz kapsz season pass-t 15-20€-ért (én anno 12-ért vettem), aminek Az új kiadás meg 40€+ lesz. Természetesen a te dolgod, nem akarok beleszólni, én is elb***tam már rengeteg pénzt hülyeségekre :) -
#8104 Csak annyi, hogy én nem vettem meg a DLC-ket szóval úgy már lehet. De mondjuk valószínű, hogy az eredeti marad a standard és ott lesz nagyobb pl a multi. -
Rony94 #8103 +1 -
#8102 Ha megvan a DaS2, szerintem totál nem éri meg megvenni. Az alapverzió a GeDoSaTo-val jobban néz ki, int a "szupergrafikás" Scolar. Továbbá, halott lesz a multi - külön szerverek vannak az új verzióhoz -, nem lesz moddolható (GeDoSaTo, stb), valamint tartalmilag semmi új nem lesz az új kiadásban. Más lesz az ellenfelek elhelyezése, ennyi. Megér ez 10k-t, de akár egyet is bárkinek? Nem tudom... nekem biztos nem. -
#8101 576-on 11k-ért elő lehet PC-re rendelni. Csak valahogy nem nyerte meg a bizalmam amikor a képen a doboz oldalára az volt írva, hogy Dragon Ball Xenoverse (vagy mi pontosan :D) -
#8100 Nagyon remélem, hogy igazad lesz, különben nem lesz őszinte a mosolyom az új verzió vásárlásánál. :D -
#8099 PC -re biztos, hogy sz*rért - húgyért fogják adni. Viszont a Box és PS kiadásnál garantált a 16+k! -
LeonSKennedy #8098 Még lehet, hogy azon morfondíroznak mennyire árazzák be. :)
(ha eszük van, akkor nem 50 euróra) -
#8097 Csak nekem hiányzik a Scholar of the First Sin előrendelési lehetősége a Steamről? Tudtommal a rendes Dark Souls II-t simán elő lehetett rendelni és valamikor április elején jön ugyebár a Scholar of the First Sin. -
lammaer #8096 hát imax 3dbe mentünk, szóval oda látványfilm kell, űrhajókkal meg minden...
A kingsmant majd megnézem otthon a nagy tvmen :) -
Zozo0122 #8095 Off: Inkább nézted volna a Kingsmant :) De csak emiatt a jelenet miatt bele fogok nézni az tuti :D -
#8094 csak ezért töltöttem le a filmet,amúgy kicsit se érdekel de ezt a részt megkellett lesnem xd hehe -
#8093 :D
-
lammaer #8092 Hehehe... tegnap megnéztem a Jupiter Ascending-et (javaslom senki ne pazarolja az idejét rá),. és mivel szembesültem: volt benne a DArk Souls 2 :)
Az egyik jelenetben egy csákó playstationozik, és látszik hogy DArk Soulssal tolja, épp egy Old Knightot abált a Heide's Towerben... nekem az volt a film csúcsmozzanata :) -
#8091 Mert az okos ember sosem unatkozik:)
Az "itt a piros, hol a piros" rész komoly:)