8811
Dark Souls II
-
#8010 h264, xvid, stb. Mondjuk youtube majd agyontömöríti úgyis. Ha van sávszéled, feltöltheted a 8GB-ost is, ha engedi YT. Sok tapasztalatom ebben a részében nincs. Viszont ne ebben a topikban tárgyaljuk ezt ki. -
mans #8009 Köszi,shadowplay-el felvettem 40 percet 720p 8Gb MP4-be vette,ezt mibe rakja át hogy kisebb legyen és yutubra felmenjen?avi? -
#8008 10 perc 1080p-s videó kb 4GB Shadowplay-el. Persze ez függ attól, mit veszel fel. Továbbá ez a már kódolt videó, a nyersanyag értelemszerűen ~5-10x nagyobb. Játék közbeni kódolás visszavethet a teljesítményen. Shadowplay mondjuk ezt hardveresen megoldja.
Egyébként jah, a videórögzítéshez mindig sok hely kellett. 50GB szabad hely minimum kell a rögzítéshez. Ha SSD-re megy az még jobb. -
mans #8007 Ahhoz is 8 tera hdd kell,5 perc valami 3 gb volt asszem,de megnézem megint. -
#8006 Én Action!-t használom, nálam jól megy, de miután GTX-ed van, ott az Nvidia Shadowplay. -
mans #8005 Jóest
Melyik az a program amivel normális gameplayt lehet felvenni és nem lesz 60 gb?az is lényeg hogy szép legyen.Action! nem megy,a ZD screen meg nem ad képet csak hangot veszi. -
#8004 Aham. -
lammaer #8003 Mármint az adaptability-t 15-ig? -
#8002 Érdemes 15-ig legalább feltornászni (én a végén 30-nál áltam meg) -
lammaer #8001 Az agilitynak mennyi jelentősége van közelharci karakternél? Ahogy olvasom a wikit, a gurulásnál növeli a sérthetetlenségi frameok számát... érdemes tolni bele soult, van ennek éreszhető hatása? (PVE only)
A pursuer mennyire számít nehéz bossnak? A ma éjszakámból cirka 2.5 óra elment mire sikerült végre agyonvernem, közben az asszony kénytelen volt hallgatni az elfojtott szitokszavakat... (tudom hogy lesz majd később egyszerre kettő is, a többi bosshoz képest érdekelne mennyire kell felkötnöm a gatyót :D)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2015.01.02. 01:21:13 -
#8000 Jah, vannak "miniboss"-ok, amelyek többet nem jönnek. -
lammaer #7999 köcce. Mondjuk volt egy nem boss giant ami 1 gyilok után nem jött többé, de biztos az kivétel volt akkor. -
#7998 Jaja pontosan 15x lehet megölni egy ellenfelet. -
Rony94 #7997 Körülbelül 15 halál után nincs respawn. -
lammaer #7996 Srácok, lehet azt tudni vhogy esetleg van benne valami logika hogy egy ellenfél hányszor respawnol újra? -
Rony94 #7995 PONTOSAN!!! :'D
-
lammaer #7994 Nevermind, 40 éves fejjel se mindig ugrik be hogy melyik a bal és melyik a jobb :D -
lammaer #7993 Sziasztok,
DS1 után gondoltam belekedek a DS2be... szóval hogy kell ebben ugrani? PS2 kontrollerrel nyomom, azt mondja futás közben nyomjam az L3at... az ugye a jobb stick megnyomása, miközben a jobb kezemmel a kört ugye nyomni kell a futáshoz...
Ez most csak nekem nem áll marhára kézre? Van erre vmi mód hogy áthegessze az ember? -
#7992 Ps topikból
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2014.12.19. 09:03:50 -
#7991 én már szívesebben látnék pár új páncélt vagy ruhát.fegyvert nem ezt a 2-3 db-t :D -
-
#7989 Vannak csak a krisz-krasz nyelven... -
#7988 Új Bloodborne hírek ma! -
#7987 Préjz dö szán!
-
;====================================================================================================
; OPTIONS
;====================================================================================================
#NoEnv
#UseHook
#SingleInstance Force
#IfWinActive ahk_class DarkSouls2 ;This means the script only runs in the Dark Souls 2 window.
SendMode Input
SetWorkingDir %A_ScriptDir%
; REMAPS
~<+rbutton::h ; Remap the combination LEFT shift+right mouse button to the keyboard button h. Change to >+ for right shift.
~rbutton::u ; Remap the right mouse button to the keyboard button u.
~<+lbutton::y ; Remap the combination LEFT shift+left mouse button to the keyboard button y. Change to >+ for right shift.
~lbutton::g ; Remap the right mouse button to the keyboard button g.
A játékon belül meg állítsd a fenti billentyűket (pl. g kis ütés, u nagy ütés) a megadott eseményre.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2014.12.15. 19:37:09 -
Desmond18 #7985 Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Régebben fent volt a DS 2 és most újra felraktam viszont nem találom azt az aotuhotkey-t amit használtam, tudtok esetleg linkelni olyat amivel tényleg játszható bill+egér pároson? Próbáltam kontrollerrel is (xbox kontroller amulátorral) ott viszont olyan gondom volt, hogy a kamerát nem tudtam mozgatni a jobb stick-el, erre valami megoldás esetleg? -
mans #7984 Pécére luxus. -
#7983 hát most na :c -
#7982 Resistance is futile -
#7981 miért? -
#7980 Ez elég aljas volt -.- -
#7979 szép lesz :)
-
1kezdő #7978 Azt mondod! Akkor hozzálátok és következő ezerben gyógyulni kezdek.:)
Nem lehet ezt abbafejezni. Mindig jönnek szembe, én meg leverem őket, mint vak a poharat.:D -
#7977 beteg állat vagy xd -
1kezdő #7976 Sajna nem tudom már soha elérni az ezer óra játékidőt, mert 999.59.59-nél kiakadt a számláló és nem megy tovább. :) -
1kezdő #7975 Sok szeretettel üdvözlök minden játékostársam és kívánom, hogy olyan Mikulás látogassa meg, aki olyan dolgokat tesz a lábbelijébe, aminek nagyon tudna örülni. Hogy azért kapcsolódjak eme oldalhoz, például olyan Dark Souls 2 kiegészítéseket, ami minden igényének teljesen megfelel. Tudom, ez egy álom, de ma este talán lehetségessé válik egy piros ruhás öregapó által.:) -
#7974 Gamer adventi naptár akciója
Egy sima dark souls 2-nek jobban örülnék akciósan... :D
Utoljára szerkesztette: Azeriel, 2014.12.03. 14:08:03 -
#7973 jó de nagyon sokáig nem jelent meg semmi másra :) na de mindegy is,én értem mire gondoltok szerintem se jön másra :) -
#7972 Sony volt, de sosem volt PS exkluzív. -
#7971 Tekken :D ez sony volt mindig is aztán megjelent boxra