8811
Dark Souls II
-
#8250 nem értesz,menne,semmi gondom nem lenen vele.egyszerűen nem igazán tetszik az újítás.így nem is foglalkozom vele :) -
LeonSKennedy #8249 Pont azért csinálták így , hogy taktikázz, egyszerre egy lovaggal foglalkozz, ne rohanj el közöttük. amúgy addig nyugisak, míg meg nem ölöd az első bosst. Vagy idézz be 2-3 NPC-t, ha nem boldogulsz. Van ott 2 gépi is, ha nincs fent épp senki. De tele van co-opra éhes SunBrokkal Heide. :)
A sárkány nem nehéz. Alszik, míg oda nem rohansz hozzá. Ha elcsalod az utolsó Heidét, lefelé a lépcsőn nem ébred fel. utána rohanj csak át a vékony platformon és már csépelheted is. B megoldás: egy jó pajzs, 15 VGR minimum és elég stamina miközben véded a tüzet. nekem elsőre sikerült ez a rész, egyáltalán nem nehéz. A Scholarhoz sokkal nagyobb önfegyelem,kitartás és taktikázás kell, de semmi más. Ha ment a régi, akkor ez is fog. Agresszívebbek az ellenfelek, meg többen vannak, ennyi. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.09. 19:36:47 -
#8248 az oké.de ennyien minek oda?D: egy sereg.oké ezeknek jó itt a helye de ennyien?:D a sárkány meg a sárkány ölő mellett?háziállat vagy mi?:D nemtudom nekem nem jön be biztos megszoktam már a másikat.nem tartom ezt nehezebbnek csak egyszerűen túl zsúfoltnak:) midnenkinek más jön be én maradok a réginél :) -
LeonSKennedy #8247 Heide's Tower Of Flame-be kerültek a Heide lovagok,igen. Több keresnivalójuk van ott, mint a Forest of The Fallen Giantsben, vagy a Lost Bastille-ban. Szerintem legalábbis.
Sokkal logikusabbak az elrendezések mint a korábbiban. Pont azért sírt akkor mindenki, hogy miért nem itt vannak a lovagok. Most meg ez a baj. Tényleg nehéz a fanok kedvére tenni. :)
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.09. 19:21:15 -
#8246 kipróbáltam ezt az új verziót olyan mikro laggjaim vannak hogy csak na.legyőztem a giantot elsőre.dragonrider 3x-ra ment le,pursuer elsőre viszont a dragonslayert nem öltem mert vicc,olyan kicsi helyen harcolni a sárkánnyal.meg kedvem se volt csak berohantam miez a sok heide lovag?nem érzem hogy keresni valójuk lenne ott.annyi sok idióta újítás van annyira nem illik oda sok ellenfél ahol újabban vannak.nekem ez nagyon nem jött be .úgyhogy nálam ennyi volt :) -
#8245 Igen, pont ugyanezt csináltam meg én is, de a dpad akkor se reagál semmire, a többi müködik, viszont azzal nem megyek semmire. -
Since #8244 Itt egy link hogy mit kell pontosan csinálni, a lényeg hogy mindent lépésről - lépésre csinálj meg, ne hagyj ki semmit :
http://steamcommunity.com/app/335300/guides/#scrollTop=450
Nekem bevált, sok sikert.
Szólj kérlek hogy működik-e.
Utoljára szerkesztette: Since, 2015.04.09. 18:19:02 -
#8243 És mit csináltál? Mert a Dpad nem működik még mindig, anélkül meg végigvinni se lehet. -
Since #8242 Azt hiszem megtaláltam rá a megoldást, nálam most működik minden szerencsére :) -
Keveqiah #8241 -
#8240 Király, így működik, de a Dpad az istennek se akar működni :/ -
LeonSKennedy #8239 Igen, de ne felejtsd el, hogy a bonfire intensity 2-es. ;) Olyan mintha new game +-ban toltam volna. 30 százalékkal több a HP-je, nagyobb a támadó és a védekező ereje és persze még gyorsabb. A DX9-esben Intensity 9-nél már kész gyötrelem volt Raime. Még 3-an is alig tudtuk legyőzni akkorákat sebez.
De hát a DS erről szól: folyamatos kacérkodás a halállal, nemde? :)
Ez a harc meg egyértelműen co-opra lett tervezve. Ha beidézel 2 NPC-t és ügyes vagy, még Estus Flasket sem sokat kell használnod.
(azóta már Soul Vessel-el átbalanszoltam a karit. 60 lett az ATN és a többi ment a VGR-re a nagyobb HP érdekében.kevés volt ehhez a harchoz a 40-es)
-
LeonSKennedy #8238 Én párhuzamosan használom őket. Semmi gond nem lesz. :) -
1kezdő #8237 Tehát: ha felistallálom (PC), akkor külön fut és nem zavar be a másiknak, vagy együtt nem ajánlatos fenntartani mindkettőt? -
1kezdő #8236 Szép volt a harc, bár többször megint a határon voltál hogy elhalálozz. Ha jól láttam két ütés kellett, hogy legyakjon. Nagyon pontosan kell ugranod, hogy győzz. Ha én így tudnék ugrani mint Te, az életben nem verne le.:) Mivel ez egyenlőre még nem megy (gyakorlom majd), ezért kell hogy ilyen stabil legyek, mert nálam szinte minden ütése talál a bossnak és ezzel együtt kell legyőznöm...idáig ment.:) -
LeonSKennedy #8235 Külön fájlba ment, de a mentési helye ott lesz ahol a régié. A Steam teljesen külön játékként kezeli, így sok másban nem kapcsolódik a "régihez". Az online szerverei is külön vannak, nem kompatibilisek a DX9-es változatéval.. -
LeonSKennedy #8234 Készen vagyok az INT buildemmel közben. Gondoltam nekiesek Raimnek egymagam, csak az a baj, hogy már megöltem, így fel kellett használnom egy Bonfire Asceticet. Hát nem picit lett agresszívebb a kis aranyos. Kétszer kapásból meg is ölt, de harmadszorra csak elkentem a száját. :)
Nem egy 700-as kari, de azért elég hatékony így is. Még a RIng Of Blades+2-t lehet megszerzem neki. -
Keveqiah #8233 A megadott listában a :
HookLL=1 ------ átírása HookLL=0 nekem ez segített . Előtte nálam is crash volt. Utána minden oké. Próba szerencse -
1kezdő #8232 Apropó! Eleddig, volt az alapjáték és erre települtek a DLC-k. Az eddigi programok mind ugyanott keresték a mentéseket. Most kijött az alapjáték turbózott és némileg átalakított változata. Az érdekelne, hogy ezen (új) játék hogy viszonyul a régihez, hova ment és egyáltalán kapcsolódik-e valamilyen formában az alapjátékhoz? -
#8231 Na, hát nálam csak annyit ért, hogy a játék se indul így el, egyből "program működése leáll" üzenet. -
#8230 Kontroller hibára ezt találtam én még nem próbáltam. -
Mozes #8229 Hogy a francba lehet egy átlagos gamepad-et (Logitech) beállítani a játékba, hogy normálisan működjön?! "működik" benne csak teljesen összevissza vannak a gombok....:( -
LeonSKennedy #8228 Sorry. Több tippem nincs a gondodra. :(
(nálam nincs gond a bétával, tökéletesen fut) -
#8227 Nekem még az előző teljes amd driver van fent és énis azt tapasztalom, hogy jobban fut mint az előző. -
Deylath #8226 Kékhalálozott a 15.3 tól a gép, szóval ez nem volt megoldás ( nem is vártam mást mert szinte mindegyik drivertől kékhalálozik ) -
Deylath #8225 Nem hiszem, hogy a driver-rel lenne a probléma, hiszen a 15.3 a Dark Souls 2 Scholar of the First sin előtt jött ki, ráadásul nem szeretek drivert cserélni, mivel a legutóbb annyira elrontotta a gépet az egyik driver, hogy újra kellett rakni a gépet, de megpróbálom hátha nem kék halálozik be tőle. -
LeonSKennedy #8224 A Scholar multiját próbáltátok már? Sokkal kevesebb a lag, mint a régiben.Tegnap egy másik játékos hármunkat is beidézett a Fume Knighthoz (plusz még az NPC Steelheart Elliet), úgyhogy összesen öten csépeltük a behemótot. Esélye sem volt. :)
(bár őt én rendszerint egyedül szoktam leverni, úgy nagyobb a kihívási faktor, tegnap elsőre sikerült, ilyen se volt még :))
Mintha nem lenne annyi Achievment ,mint a korábbiban. Már 30 megvan a 38-ból. -
LeonSKennedy #8223 Nálam hibátlanul fut (szintén full HD-ben) kimaxolva. Mintha a framerate még símább és stabilabb is lenne mint a korábbiban. Nekem ott voltak gondjaim és framerate ingadozások.
AMD driverből fent van a legfrissebb (15.3) béta? Én azt használom.
Utoljára szerkesztette: LeonSKennedy, 2015.04.08. 05:59:08 -
1kezdő #8222 Betettem egy lightning sebzéses Greatsword-öt, és egy Lightning Clutch ringet A többi kiegészítő gyűrűvel, plusz CM Weapon a kardra és 3558-at sebeztem az óriáson három ütésből. Ez majdnem 1200-as átlag.:)
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.07. 17:20:43 -
1kezdő #8221 Nagyon gyanús nekem, hogy nem optimalizálták teljesen megfelelően egyes hardverekre és ezért produkálhat ennyi problémát. Nem Te vagy az első, aki nem képes normálisan játszani az új game-mel, pedig az első kiadás simán futott rajta. De ez csak tipp. -
Deylath #8220 Sziasztok! Beszereztem a Scholar of the First Sin-t és egy problémám lenne vele: 10-15 percenként mindkét monitorom signal outtal elszáll. Egérkattintással vissza is jön, de az asztalon találom magam. A játék fut, de persze mire visszajutok a játékba addigra megölnek... Teménytelen időt töltöttem az alap Dark Souls 2 - be, de ott 1-szer se fordult ez elő. HD7850-em van és a játék nagyon simán fut fullHD-n. Sehol máshol nem jön elő ez a probléma csak a játék ezen verziójánál. A játékot kontrollerel tolom, amihez kellett x360ce is, de régen is használtam őket. Valami tipp e hiba orvosolására?
Utoljára szerkesztette: Deylath, 2015.04.07. 16:04:20 -
LeonSKennedy #8219 Na ez már nem piskóta. Ennyit sosem fogok sebezni 160-170-es szinten az tuti. :)
Megnéznék egy 700-as mágust/hexert, vajon az mit tudna egy crystal soul spear vagy egy great resonant soul bevetésével ugyanitt. -
1kezdő #8218 Ugyan ez turbózva már csak három ütés:
-
1kezdő #8217 Ha ezt a videót megnézed, akkor láthatod, hogy kb. mekkorát tudok ezzel a greatsword-del ütni, ha kicsit feljebb viszem az ütőerőt, ugyanarra az óriásra. Természetesen itt nem védekeztem, nem ez volt a cél, csak az ütésmérés. Ha jól láttam, akkor három és fél ütés kellett és többször 900 felett ütöttem. De átlagosan is 800 felett az ütés nagyság.
-
1kezdő #8216 Az, hogy valaki 160-as, esetleg 200-as, vagy mint én, közel 700-as, ütőerőben nem igazán fejeződik ki. Miért? Mert az ütőerő a kisebb lvl-es karinál is lehet magas, a többi stat meg alacsony. Ráadásul, úgy hatvanig még értékelhetően növekedik a lvl-ekkel az ütőerő, de hatvan felett már jelképes csak. Ezért is írtam alant, hogy a közel 700 csak státuszszimbólum. Meg ha bónusz sebzést is tettél rá, plusz valami más ütőerő fokozó is volt rajtad, akkor érthető, hogy közel akkorát ütöttél mint én. Ha feltennék mindent és a legnagyobb ütőerejű fegyót alkalmaznám, akkor max 4 ütés az óriás, mert akkor 6-700, de lehet 700 felett sebeznék. Mondom, ezen a szinten, ezen ellenfelekkel szemben, nem kell bedobni mindent, mert gyengék. Ha kicsit odafigyelek, akkor egyáltalán nem, ha lazábbra veszem, akkor 1-2 életitalt fogyasztok.
Az igazi ellenfelek (ők se mindegyik) a boss-ok.
Ha nem látod értelmét, akkor én is csak azt tudom javasolni, hogy ne menj feljebb.
Utoljára szerkesztette: 1kezdő, 2015.04.07. 12:01:52 -
LeonSKennedy #8215 A második videódat tüzetesebben nézve - mikor az óriást püffölöd a greatsworddal - a sebzéseid értékeit nézegettem. Én egy magic claymore-t használtam ugyanitt (felváltva a Watchers Greatsworddal, ami sztem a legjobb INT alapú Boss fegyver) , persze crystal magic weapont küldtem rá a bónusz sebzésért, egy INT alapú 150-160 SL varázslóval és közel 500-akat sebeztem rajtuk. Kb 4-5 csapás volt egy ilyen melák leküzdése. Megintcsak igazolódni látszik, hogy hiába is mennék feljebb a karakterszinttel, egyszerűen nem profitálnék belőle támadóérték terén. VIGOR ami a legfontosabb stat, talán azt lenne érdemes felvinnem 99-re, plusz Life Ring+3 és Third Dragon Ring, az rengeteg életerőt jelentene.
Maximum 190-200 SL megyek majd fel, tovább menni egyszerűen nem látom értelmét. -
#8214 Ugyan ez a gond nálam is. Megoldást még nemtaláltam rá, csak azt, hogy vegyen az ember xboxos kontrollert. (mer elvileg azzal jó) -
Since #8213 Sziasztok,
Genius kontrollerer próbálok játszani, de valami miatt a kameramozgatást nem érzékeli a játék, ehelyett a jobb analog stickel ütéseket hajt végre. Próbáltam az X360CE software-t illetve az inputhook átállítását az ini file-ban, de még mindig nem tudtam működésre bírni... Ha valaki találkozott hasonló problémával és megoldotta szívesen veszem a tanácsokat... Köszönöm! -
1kezdő #8212 Még ha a Havel tenne lassúvá, az megoldható lenne. A probléma, hogy ha egy olyan set-ben lennék, ami 50% alatt lenne, akkor se tudnék ide-oda pattogni. Stabilan mozgok, lavírozok és csak közvetlen túlerőnél gurulászok, mint ahogy a videón is látszik. Közvetlen három egyidejű csapás -közte az óriásé-, na akkor jobb ha télakolok onnan.
Sok élet, erős fizikai védelmet adó páncél első szint stb-stb. Úgy érzem már így is elég for-ban vagyok. Ezért nem használok turbókat. Valami esély az ellennek is kell.:) Itt jegyzem meg, hogy a két utolsó boss-nál még ezek sem segítettek. Persze ha sokat bemegyek és gyakorolok egy kicsit, legyőzöm őket. De sajna nincs annyi türelmem. Max 5-6-szor vagyok hajlandó próbálkozni, aztán valamilyen megoldást keresek és legyőzöm őket. "Hamari" vagyok...mondaná egy vén Ent.:)
Kezdeményezésedre, átalakítom a kardom darkossá, bár, a magic-ot is be lehet kenni. De legyen dark-os!:D -
LeonSKennedy #8211 Jó ez a Havel szett csak picit lassúvá tesz.
Érdekes ,hogy főként Dark Magicet használsz de a Greatsword-öd nem Dark fúziós(hanem Magic), miért nem csinálod meg azt is úgy és használod a Resonant Weapont vagy a Dark Weapont harcoknál? Többet profitálnál a sebzéséből.