7978
-
#5938 Most így nem rémlik de lehetséges. A helyzet viszont már nem annyira egyértelmű. Cig előszeretettel spoilerezik úgy, hogy mindenféle finomságot rejt el a kliensben. Régebben így találták meg (2014/5?-ben) Terra landing zone-t meg Retribution class battleshipet, tavaly az Idris volt elrejtve, meg egy halom adat most meg Pyrot találták meg. Egészen az utolsó ptu patchig mert most betettek még 10 rendszer leírást. :D Szerintem csak zavart akarnak kelteni a devek. :D Na egy hónap és kiderül.
Mantissal tegnap este repkedtem, elég jó kis ladik lett. A belső nagyon puritán, van egy ágy, egy budi meg egy kis konyha rész.
Meglehetősen mozgékony de ez kell is neki, hogy rá tudjon akaszkodni a célpontokra.
A QED meg jópofa, azért arra figyeltek, hogy ne lehessen azonnal használni, kell neki egy kis idő míg felöltődik csak aztán lehet aktiválni, az effekt meg nagyon szép lett. Ha mellette megy egy kis pewpew akkor máris elkezd túlhevülni szóval nem árt figyelni -
#5937 Mit szóltok a Ship Showdown végeredményhez? Elégedettek vagytok vele? -
#5936 néztem a korai koncepciót jump pointon,remélem nem az az akadályversenyes izé lesz.amire azt mondták ha eltolod meghalsz...nem hiányozna más mint egy fullra pakolt szállítóval este fáradtan épp hazarepülnél eladni és egy ilyet benézve szétkenődsz a rendszerben,,, -
Diopapa #5935 Gondolom a Pyro-t is az SQ42 miatt hegesztik. -
lonvard #5934 A korai koncepcióban szerepelt ügyességi rész az átkelésnél, szóval nem hiszem, hogy leraknak nekünk valami több száz kilométeres akadálypályát. Meg kivételesen nem is indokolt nehezíteni a dolgunkat, mert a féregjárat az egy speciális utazás a térben, szóval lehet akár 1 perc is, lehet akár fél óra is, ki mondja meg, hogy hány percig tart az út ha meghajlítjuk a teret és úgy kelünk át rajta? Csak jelentsen azért valami kihívást, hogy ne legyen rutinszerű, hogy én csak úgy féregjáratozgatok.
(nem tartom őrültnek a Chris Robertst, félreértetted, semmi baj)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.10. 16:32:34 -
#5933 Időben sztem nem sok, régebben demozták már a jump pointon való utazást, most majd talán kiderül mi is lett belőle. -
#5932 Kíváncsi vagyok miként oldják majd meg a rendszerek közötti utazást, meg persze az is érdekel mennyi ideig fog tartani.
Jó lesz ez a Citcon már most érzem. -
#5931 Ámen
Amúgy a Mantis most elérhető kis ideig ptu-n evoknak.
Az meg szinte már fix, h Pyro lesz a következő rendszer és az is, h Citconon bemutató lesz úgy ahogy írtam korábban. Már csak az a kérdés mikor jön. Pyrohoz nem kell ssocs (Stantonhoz nagyon) viszont roidv2 sztem igen, szóval jövő év Q2-re tippelek. -
#5930 Chris Roberts kicsit sem őrült, nagyon okosan és jó időben kezdett bele egy olyan üzleti modellbe, aminek köszönhetően 10+ évig fejleszthet egy olyan játékot, ami a megszokott játékokhoz képest messze kimagasló tartalommal kecsegtet.
Például, ha most kezdett volna bele lehet nem lenne az egészből semmi, annyi korai hozzáférésű támogatási rendszerű játék készül, ráadásul sok játékos jó párban már csalódott is, így nehezebben ugranak bele egy újabba.
Ami azt illeti elég sok függ attól milyen lesz a végeredmény, mert ha tényleg megvalósítja a beígért tartalmakat, akkor utána be fog indulni a gépezet és több hozzá hasonló projekt is készülni fog.
Viszont ha elbukik akkora hírverése lesz, hogy teljesen hitelét veszítheti a korai hozzáférésű rendszer.
Ebben a helyzetben viszont jó darabig nem lesz rá mód hasonló projektek kialakulásának, és kevés kiadó van akik támogatnának egy 10+ évig tartó fejlesztést, egyszerűen túl nagy a kockázat.
Úgyhogy, ha 65 évesen szeretnéd, hogy bejelentsék a "világ legjobb játékát" akkor drukkolj, hogy az "őrült" Chris Roberts összehozza ezt a projektet és következő évtized játéka legyen.
Én abba reménykedek, hogyha következő évben megjelenik a Squadron 42 jó fogadtatásban részesül és a szkeptikus emberek is nyitottabbak lesznek a Star Citizen felé. -
lonvard #5929 :-D -
Diopapa #5928 Milyen generációnknak? Már új feleségem van mióta megvan az SC csomagom.... -
lonvard #5927 :) Azon merengtem, hogy nincs olyan túl sok Star Citizen volumenű játék az életünkben. Talán nem is lesz még egy ilyen. Mert hát ehhez kell egy olyan őrült, mint Chris Roberts, aki ezt meg meri csinálni, aki rápakolja egyetlen játékra az életét. Ki még ilyen őrült? Lehet hogy ez a mi generációnk nagy játéka. De az is lehet meglepnek valamivel, és amikor már vénülök és kezdek filózni, hogy eladom a házam és elutazok az Antarktiszra, hogy belefagyjak a tájba, ez által fizikálisan megőrizve magam a következő 3000 de akár 10 000 évre is, túlélve a mai infrastruktúrát, meg mindenki mást is hiszen mindenkiből por lesz pár ezer év múlva, de még a mai épületekből is, és én még mindig vidáman ott leszek egyben a jég alatt :) ), szóval miközben ezt kezdem fontolgatni, egyszer csak bejelentenek egy elképesztő játékot. És tudom hogy már nem lesz rá időm. Meg hát ott már azt kockáztatom, hogy meghalok itthon agyvérzésben, aztán hamvasztanak mer az olcsó, és bukom a következő minimum 5000 évemet. Na nem! Egy megoldás van, ha az Antarktiszon leszek utolsó éveimben, megbízva valakit, hogy halálom esetén rakjanak helikopterre, menjenek be a kontinensre random irányban 200 kilométert, azt ássanak el 3 méter mélyre. :-D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.09. 11:12:47 -
#5926 "Elkezdték fejleszteni a világ legjobb játékát..."
Star Citizen máris kiesett a kegyeidből mi?
Csak azért mert Delamar egy aszteroida és nem lehet majd csak úgy össze-vissza kirabolni mindenkit még nem kell így leírni. :D
-
lonvard #5925 Köszi az infókat. :) -
lonvard #5924 Majd eljön a mi időnk is, ne aggódjál. Amikor 65 éves leszek és jön a hír, hogy elkezdték fejleszteni a Világ Legjobb Játékát. Fejlesztési idő 7-10 év, alsó hangon. Évekig nézegetem a megnagyobbodott prosztatám mellett a fejlesztési munkát, és valahol a 2.3.7-es verzió alatt kapom az első agyvérzést. Két agyvérzést és három infarktust átvészelve 10 év után érkezik a hír, hogy csúsztatnak még másfél évet. És akkor filózom, hogy megvegyem-e a legújabb HOTAS-t, vagy inkább a hamvasztásomra tegyek félre. 13 év után kijön a játék, még életben vagyok, elindulnak az első tesztek, és kihozzák, hogy optimalizálatlan szar, tartalom nincs benne, de érkeznek a patch-ek, még fél év. És akkor felakasztom magam, tolószékestül. Ez lesz a sors bosszúja, amiért kinevettem azokat, akik nyígtak a Star Citizen fejlesztése alatt! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.07. 20:33:22 -
#5923 Ja, barlangokat nagyon jól megcsinálták. Kellően nagyok, nem csak horizontálisan hanem vertikálisan is, a fény hatás is pazar, a hangokról már nem is beszélve. A bányászható ércekből is jó pénzt lehet szerezni. Banu ladik is jó lett, egyedi QT effektet kapott.
Mantissal meg devek repkedni ptu-n és szedik ki QTből az emberkéket. :D -
#5922 Nekem teccik amit láttam a 3.7-ről :) jó lesz ez, mire kész lesz idő is lesz. Úgy sem tudom magam elképzelni nyugdíjasként amint kimegyek a parkba sakkozni. -
#5921 ja kérdezted mi a manual vtol: azoknál a ladikoknál ahol a főhajtómű mozgatható (lásd pl Cutlass vagy kukás) manuálisan lehet állítani a vtol módba (J bötüt bökdösve). -
#5920 A sisakoknál semmi változás. Körülbelül 3-4 sisak aminek ki van dolgozva a belső nézete, az új sisakoknak nincs, így ha olyan veszel nem lesz egyedi belső nézeted.
A légkör effektet ideiglenesen szedték le optimalizáció végett, de még így is jól néz ki, ezt később visszafogják tenni.
"Valamint hogy lehet légkörből kvantumozni vagy mi."
Vagy mi.... Nem lehet légkörből ugrani, légkörbe lehet ugrani meghatározott ugrópontokra. -
lonvard #5919 Sisak belső nézetről tudtok valami infót? Pár hónapja még ezek különböztek, most mintha ugyanolyanok lennének. Jó lenne tudni hogy ezt most kivették, vagy csak fejlesztik. Ja, és a légkörbe belépésről talán valamelyik videóban volt szó, hogy ki lett véve a komolyabb effekt, hogy gyorsítsanak a játékmeneten. Valamint hogy lehet légkörből kvantumozni vagy mi. Most ez komoly, hogy pont ezen akarnak időt spórolni? Mondjatok valamit, hogy ezek csak ilyen ideiglenes anomáliák, és szépen visszapakolják nekünk, sőt komolyítják a légkörbe belépést, valamint hogy kapunk egyedi sisaknézeteket! Reménykedni akarok, adjatok reményt! -
lonvard #5918 Ugyan, ez feltételezné, hogy neked lesz igazad, ami ugye nem lehetséges. Ez pont olyan, mint a törpebolygó esete! :D -
#5917 Rendben elfogadom, hogy így látod. De remélem azért tetszeni fog a Star Citizen is. -
lonvard #5916 Végeredmény szempontjából mindegy amiket felsoroltál, mindegy hogy milyen körítéssel válsz kalózzá, ebben a pillanatban ez az egyetlen karakteres választási lehetőség a játékban, ezért ez nem csak egy szakma, nem szimplán kalóz leszel, hanem törvényenkívüli. Ugyanolyan alaposan ki kell dolgozni a karrierlehetőségeket egy törvényenkívülinek, mint egy citizennek. A jutalmazásnak azért kell nagyobbnak lennie, mivel a kockázata is nagyobb ennek a játékstílusnak, valamint mert egyszerűen kevesebb lehetőséged lesz boldogulni. Ennek úgy lehet értelme például, hogy a magas profit reményében felcsapsz kalóznak, vállalva a kirekesztést, a kockázatokat, és akkor pár hónapig így tolod, megszeded magad, majd visszaküzdöd magad a társadalomba, kifizetbe a kalózkodás árát abban, amiben kell. Ha lesz valami limit, ami után már nem lehet visszatérni, akkor nyilván ezen a határon kell maradni annak, aki nem akar véglegesen kirekesztett lenni, és akkor csiki-csukizik, kalózkodik ameddig eléri a limitet, és utána visszajátsza magát. Pont ahogyan a Karib-tengeren a korzárok annak idején, akik felcsaptak kalóznak, aztán pár év múlva amnesztiát kapva visszatérhettek, aztán pár év után megint felcsaptak kalóznak, aztán megint visszatérhettek, ám akinek rosszul jött ki a lépés és időközben elkapták, azt felkötötték szépen, mint közellenséget. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.04. 17:25:26 -
#5915 "Lesznek kalózrégiók" Mondjuk inkább azt, hogy lawless (törvénytelen) rendszerek lesznek ahol nincs UEE/militia rendfenntartó erő.
Ez meg teret ad a kalózoknak is.
Amúgy a gyakorlatban azt fogja jelenteni, hogy a nagyobb pvp orientált orgok akik területet akarnak foglalni ilyen rendszerekbe fogják magukat bevackolni, vagy legalább is egy részére (lásd pl EVE 0.0, vagy az összes többi hasonló sandbox mmo-t). Igazából ez lesz majd a szép, hogy fognak majd ezek az orgok szerveződni, milyen szövetségek alakulnak meg milyen ellentétek. -
#5914 A Warcraft elég rossz példa erre, egyrészt az fantasy, másrészt star citizenbe nincs kaszt rendszer, de még hovatartozás sincs.
Te rajtad múlik miként alakítod a sorsod, nem egy háttér alapján amit választasz magadnak.
Lesznek kalózrégiók, ami annyit jelent, hogyha te nem tudsz érvényesülni törvényes módon, akkor ott majd találsz magadnak munkát úgy is, hogy van körözés a fejeden. -
lonvard #5913 Szerintem ebben a játékban a kalózélet az nem csak egy szakma lesz, hanem olyan identitás, mint a Warcraftban a Hordát választani. Azért csinálnak külön kalózrégiókat, hogy ez így működjön. Tehát lesznek csóringer kiskalózok, nagykalózok, meg klánozó kalózok. Ahogy a citizeneknél is. Nyilván kockázatosnak kell lennie, meg nem lehet könnyű, de a fejlesztőknek az a feladata, hogy több nehézségi szintre állítsanak be kalózkodási lehetőségeket, hogy mindenki tudjon boldogulni. A kalóz identitást is vonzóvá kell tenni, mert nem fog működni, ha csak hátránya van annak, hogy kalóz vagy. -
#5912 Ennyi -
#5911 A Törvénytelen életmód sehol sem fenékig tejfel, akik nem agyafúrtak hamar a fűbe harapnak.
De csak balansz szempontjából gondold végig, ha olyan könnyű lenne kalózkodni, akkor az teljesen lerombolná azon játékosok élményét akik tisztességes kereskedéssel szeretnének érvényesülni.
Miért gyűjtsön bárki is egy nagyobb kereskedő hajóra, ha egy átlag mezei játékos képes őt lekalózkodni?
Ez egész egyszerűen azt eredményezné, hogy senki sem kereskedne és máris értelmét veszítené az egész.
A jelenlegi rendszer egyenlőre jó, ha egyedül akarsz kalózkodni akkor ezt a vágyad kiélheted ai-kon.
Ők is szállítanak rakományt és ha megtámadod ők nem ugranak el(egyenlőre).
Viszont az értékes rakományok játékosoknál lesznek és ha őket akarod kirabolni igen is agyafúrtnak kell lenned és össze-kell dolgoznod másokkal, ha nem játékosokkal akkor ai-val, de ezt igen be kell balanszolni, mert ha a játékos nem tudja magát megvédeni 10 esetből kilencszer, nem lesz neki nyereséges a kereskedés és felhagy vele. Akkor pedig kit fogsz kifosztani?
A küldetésekre kitérve, már most vannak törvénytelen küldetések, csempészés, drog kereskedelem és egyéb. Ilyen jellegű feladatokból lesz bőven.
Másfelől itt is jól kell belőni az egyensúlyt. A Kalózkodást nem lehet és nem is szabad úgy felfogni mint egy tisztes szakma. Ha belekezdesz tudatosulnia kell, hogy a fél galaxis nem lát majd téged szívesen, de ettől függetlenül lesznek területek ahol lehet érvényesülni, ezzel előre számolni kell majd.
Engem például ez a része nem vonz, a gyors nyereség érdekében szenvedhetsz a körözéssel a fejvadászokkal és sok helyre nem is tudsz eljutni.
Ha játékosokkal akarok hadakozni elvállalok majd vérdíjakat és levadászom a hozzád hasonló rossz arcokat.
Mostani verzióban is szoktam vérdíjakat csinálni(előre gyakorlok), nem is fizet rosszul és az ai sem vészes. Egyszer haraptam csak fűbe.
Egy Hammerhead volt a célpont amit védett egy Cutlass és egy Andromeda.
Ráadásul a Hammerheadet mindegy honnan közelíted, minden irányba tud rád lőni 4 es ágyúkkal.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.10.04. 07:43:21 -
#5910 Nem herélnek ki semmit azárt mert béna vagy és fingod sincs arról mit kéne meg hogyan csinálni. :D
-
lonvard #5909 Az outlaw történetbe túl sokat fektetnek, ezek után nem herélhetik ki a a játékot azzal, hogy citizenként ezer lehetőséged van, kalózként meg csak a szopás megy, valamint egyedül gyakorlatilag sansztalan vagy. Mert akkor nem lesznek kalózok. Tehát én a citizen életet nem fogom feladni azért, hogy utána egyáltalán ne tudjak boldogulni, de legalább ki is zárjam magam a játéktér jelentős részéből, mer köröznek. :D Kalózként ugyanaz a karriertörténet kell, ami citizenként megvalósítható. Kezdve azzal, hogy egy jelentéktelen kalóz vagy egy egyszemélyes hajóval. Már azzal is kell tudnod profitot termelni. Aztán el kell jutni odáig, hogy legyen egy kalózfregattod, magas szintű kalózként azt el tudd tartani, emellett legyen inkognitód a törvényes állomásokra, csempészni is tudj oda, és álca alatt törvényes küldetéseket is tudj végezni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.03. 19:11:07 -
#5908 Amúgy azt el tudom képzelni hogy később lesz vmi "sticky mine" szerű emp cucc amit ha rálősz egy ladikra az rátapad és ha a ladik elugrik akkor aktiválódik és kiüti a quatnum hajtóművet és így kiesik QT-ből. De ez mondjuk drága kéne, hogy legyen meg nem minden ladik tudjon ilyen kilőni és akkor talán rendben lenne. -
#5907 Ez a játék nem a kalózkodásról szól (bár fontos része), nem az a cél, hogy bármikor bárkit ki tudj rabolni játszi könnyedséggel (rafkósan már lehet :D).
Itt a kalózkodás egy "szakma", ami veszélyes és nehéz. Ha ezt akarod csinálni társak kellenek hozzá (akár npc de inkább játékos) meg kütyük és találékonyság, Sok. Nem tetszik? Nem leszel kalóz.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.03. 18:51:10 -
lonvard #5906 Igen tehát jelenleg biztonságos zónától biztonságos zónáig el lehet kvantumozni. A mantisz persze kikaphat, ha a főútvonalon mész, de itt az a kérdés, hogy mi van ha nincs mantisz. Erre valamit ki kell találniuk. Az egyik megoldás, hogy kvantumban kell utolérni és kicsapni a hajót. Ami most még képben sincsen, de lehet még itt nagy változás, ha készen lesz a játék arra, hogy az ilyen kalóztámadásokat teszteljék.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.03. 18:22:29 -
lonvard #5905 Tehát itt a kérdőjeleknek csak egy része irányul az elkapdosás hatékonyságára, a kvantumból kikapás egy speciális eszköz, hogy aztán hogyan fog beválni, az csak egy kérdés. A fő probléma, hogy például nincs olyan a cutlasson, ami most a deklarált kalózhajónk. Úgy is feltehetném a kérdést, hogy hogyan fogja elkapni a cutlass a kereskedelmi hajókat, mindenféle emp kütyü, hekker kütyü és mantisz kütyü nélkül? Az oké, hogy megtámadja, kilövi a hajtóművét. De ha az a jármű elugrott, ami pedig igen gyorsan meg fog történni, akkor mi van? Vagy úgy is feltehetném a kérdést, hogy ha nekem 1 darab hajóm van és kalózkodni akarok, mit tudok egyáltalán csinálni? Mer az nem válasz, hogy csapatjáték. Én egymagam egy darab hajóval és az npc legénységemmel is képesnek kell lennem hajók elfogására. Szeretném látni azt az eszközrendszert, amivel ez lehetséges. Nem kérdőjelezem meg, hogy össze tudják rakni, csak lassan tessenek beszélni róla, és valami bemutatót szeretnék látni, még akkor is ha parasztvakítás, mert nem működik a játékban, de valahogy hekkeljék össze, és mutassák meg, hogy mi az elképzelés. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.03. 18:16:21 -
#5904 Ilyen sztem nem lesz, eddig infók alapján 2 felhasználási módja van.
Quantum Snare: normál álló helyzetben aktiválod a QED-et ami így egy ~20km hatótávú buborékot hoz létre és aki benne van annak blokkolja a quantum hajtóművét.
Quantum Dampening ha mozgás közben aktiválod akkor ~2km hatótávolságú a bubi és úgy blokkolja a quantum hajtóművet.
QT közbeni aktiválást nem említettek és ez a 2km elég kevés lenne hozzá ráadásul manőverezni se tudsz QT közben és ez megint csak imba lenne.
Annyit írtak, h később nyomon lehet majd követni a QT-ben lévő hajók mozgását (pl másodpilóta/mérnök/radarkezelő mindegy hogy hívjuk) és azt figyelve lehet elé ugrani, hogy kiszedjük QT-ból. -
#5903 szerintem lesz valami hekker cucc amivel meg lehet tudni adott hajó hova készül QTzni aztán utánna ugrassz QTba,és ha gyorsabb a hajód utol tudod érni aztán egy gombnyomásra kirángatod ahol épp akarod...valahogy úgy képzelem el mint a star trek into darknessben a fekete hajó utoléri az enterpriset,csak lövés helyett kirángatja a moduljával.
-
#5902 De pont ez a lényeg, ne tudj könnyen elkapni senkit. Viszont nem csak játékosokat lehet majd kikapni hanem npcket is, azok meg nem fognak arrébb csoszogni. :D
Amúgy sztem sok variáció lesz már eleinte is, ha van 4 Mantisod akkor teheted őket kb négyzet alakba, hogy minél nagyobb területet fedjenek le, vagy egymás után mindegyik más irányba kitolva QT útvonaltól vagy mindegyik más QT úthoz szétszórva kísérőkkel.
-
lonvard #5901 Ez most működik, de ha általánossá válik a hajóelkapás, akkor a játékosok nagy többsége nem ugrik direkt, hanem arrébb mennek 50 kilométert, meg ráadásul bólyára ugranak a bolygó mellé, meg holdra ugranak a bolygó mellé, annyi variáció lesz, hogy kérdés mennyire lesz ez hatékony. -
#5900 Baszki ez nem üldözésről szól nem tudom megint honnét jönnek ilyen hülyeségek belőled. :D
Beállsz vhova ami általános QT útvonal (nem kell a közepére, elindulsz max sebességgel pl PO-tól Hurston felé aztán pár perc múlva megállsz vagy simán kilépsz QT-ból) és vársz a prédára. Vagy gondolkozol és variálsz mert az, hogy hova állsz be, hogyan és mennyi ladikkal már a te dolgod. Rajtad múlik hogy tudod használni az eszközt és milyen hatékonysággal és itt kiemelném a hatékonyságot. Mert az könnyen belátható, hogy az nem lenen jó ha csak úgy pikpak ki lehet szedni bárkit QT-ból.
Amúgy az npc-k is QT vonalon álldogálnak aztán szépen rángatják ki a játékosokat.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.03. 12:59:33 -
lonvard #5899 Hát kiváncsi leszek. Az szerintem nem működik, hogy az Olisar és az ArcCorp között lepányvázunk, beindítjuk a mantiszt, és reméljük, hogy 30 millió kilométer után ugyanabban a 20-30 kilométeres sávban érkeznek be a kereskedelmi hajók, amiben mi vagyunk. Akadályozni meg azért nem nagyon lehet, mert a kereskedelmi hajó az űrkikötő biztonságos zónájából fog kvantumozni. A kvantumugrás lekövetése meg azért nem elég, mert hiába tudjuk hova ugrott, előnye van, ha eléri a célját, és teljes sebességre kapcsol, akkor beér a célba bármit teszünk, és különben is az már egy biztonságos zóna közelében van, ott nem lehet kalózkodni. Valamint ki is ugorhat a kvantumból, és ezt nem tudom hogyan tudjuk követni miközben kvantumban száguldunk utána. Tehát egy használható dolog marad szerintem, kvantum közben kell utolérni. Ugye bolygók közt sok percet utazgatunk a semmi közepén, itt kell hogy történjen a támadás. De hogyan érünk utol egy hajót kvantumban a saját pályáján, ha előnyből indul és erős kvantumhajtóműve van, valamint hogyan szedjük ki belőle úgy, hogy mindkét hajó kvantumban halad? Az is jó lehet, ha meg tudjuk előzni tök ugyanazon a pályán, és valahol előtte kimantiszozzuk ezzel a kütyüvel, feltéve hogy utána nem bénítjuk le saját magunkat. De hogyan előzzük meg? Általános kérdésem a fejlesztők felé: hogyan "üldözünk" ebben a játékban?
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.03. 12:23:21