• lonvard
    Hát kiváncsi leszek. Az szerintem nem működik, hogy az Olisar és az ArcCorp között lepányvázunk, beindítjuk a mantiszt, és reméljük, hogy 30 millió kilométer után ugyanabban a 20-30 kilométeres sávban érkeznek be a kereskedelmi hajók, amiben mi vagyunk. Akadályozni meg azért nem nagyon lehet, mert a kereskedelmi hajó az űrkikötő biztonságos zónájából fog kvantumozni. A kvantumugrás lekövetése meg azért nem elég, mert hiába tudjuk hova ugrott, előnye van, ha eléri a célját, és teljes sebességre kapcsol, akkor beér a célba bármit teszünk, és különben is az már egy biztonságos zóna közelében van, ott nem lehet kalózkodni. Valamint ki is ugorhat a kvantumból, és ezt nem tudom hogyan tudjuk követni miközben kvantumban száguldunk utána. Tehát egy használható dolog marad szerintem, kvantum közben kell utolérni. Ugye bolygók közt sok percet utazgatunk a semmi közepén, itt kell hogy történjen a támadás. De hogyan érünk utol egy hajót kvantumban a saját pályáján, ha előnyből indul és erős kvantumhajtóműve van, valamint hogyan szedjük ki belőle úgy, hogy mindkét hajó kvantumban halad? Az is jó lehet, ha meg tudjuk előzni tök ugyanazon a pályán, és valahol előtte kimantiszozzuk ezzel a kütyüvel, feltéve hogy utána nem bénítjuk le saját magunkat. De hogyan előzzük meg? Általános kérdésem a fejlesztők felé: hogyan "üldözünk" ebben a játékban?
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.03. 12:23:21