• Hogthar
    A Törvénytelen életmód sehol sem fenékig tejfel, akik nem agyafúrtak hamar a fűbe harapnak.
    De csak balansz szempontjából gondold végig, ha olyan könnyű lenne kalózkodni, akkor az teljesen lerombolná azon játékosok élményét akik tisztességes kereskedéssel szeretnének érvényesülni.
    Miért gyűjtsön bárki is egy nagyobb kereskedő hajóra, ha egy átlag mezei játékos képes őt lekalózkodni?
    Ez egész egyszerűen azt eredményezné, hogy senki sem kereskedne és máris értelmét veszítené az egész.

A jelenlegi rendszer egyenlőre jó, ha egyedül akarsz kalózkodni akkor ezt a vágyad kiélheted ai-kon.
    Ők is szállítanak rakományt és ha megtámadod ők nem ugranak el(egyenlőre).

Viszont az értékes rakományok játékosoknál lesznek és ha őket akarod kirabolni igen is agyafúrtnak kell lenned és össze-kell dolgoznod másokkal, ha nem játékosokkal akkor ai-val, de ezt igen be kell balanszolni, mert ha a játékos nem tudja magát megvédeni 10 esetből kilencszer, nem lesz neki nyereséges a kereskedés és felhagy vele. Akkor pedig kit fogsz kifosztani?

A küldetésekre kitérve, már most vannak törvénytelen küldetések, csempészés, drog kereskedelem és egyéb. Ilyen jellegű feladatokból lesz bőven.
    Másfelől itt is jól kell belőni az egyensúlyt. A Kalózkodást nem lehet és nem is szabad úgy felfogni mint egy tisztes szakma. Ha belekezdesz tudatosulnia kell, hogy a fél galaxis nem lát majd téged szívesen, de ettől függetlenül lesznek területek ahol lehet érvényesülni, ezzel előre számolni kell majd.

Engem például ez a része nem vonz, a gyors nyereség érdekében szenvedhetsz a körözéssel a fejvadászokkal és sok helyre nem is tudsz eljutni.
    Ha játékosokkal akarok hadakozni elvállalok majd vérdíjakat és levadászom a hozzád hasonló rossz arcokat.

Mostani verzióban is szoktam vérdíjakat csinálni(előre gyakorlok), nem is fizet rosszul és az ai sem vészes. Egyszer haraptam csak fűbe.
    Egy Hammerhead volt a célpont amit védett egy Cutlass és egy Andromeda.
    Ráadásul a Hammerheadet mindegy honnan közelíted, minden irányba tud rád lőni 4 es ágyúkkal.

Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.10.04. 07:43:21