7978
-
#6138 Nekem is chrome....
Megnéztem MS Edge-vel (nincs más böngésző a gépemen chrome-on kívűl) ott normális, hát ez vicces... szal valami nagyon nem OK a Chrome-nál. :(
SZERK: Megvan! Ki volt kapcsolva a hardveres gyorsítás a böngészőben... XD
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.05. 14:09:59 -
#6137 Most megnéztem melóhelyi laposon, nem akadt (chrome). -
#6136 Másnál is őrületesen akadozik a Starmap? Nem hiszem el hogy nem bírna el egy webapp egy 1080Ti-vel........
Pedig amikor régen megnéztem, akkor még normálisan futott....
Pont a Pyro-t (is) akarom megnézni közelebbről.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.05. 14:01:06 -
#6135 Nagyon úgy néz ki, hogy Pyro lesz a következő. Páran turkáltak a kliensben és ennek a rendszernek a leírását találták benne. Most sokan azt reméljük, hogy citconon erről lesz valami. -
#6134 "teljesen behúzott, ez az fps bányászat"
Na igen, ez engem is érdekelni kezdett, Szőrös útmutatója szerint tegnap este megvettem a szükséges dolgokat, mára azt gondoltam hogy a Hurston felszínén kezdeném. :)
"egérgörgős sebességállítás is baromi jó" Ezt se tudtam, viszont hotassal irányítom a hajót. :) A "speed limit increase/decrease" lesz az a parancs amit keresnem kell? (most nincs előttem a játék)
btw már átolvastam a star-citizen.hu-t. Olvastam érdekességeket a naprendszerekről. Vajon melyik lesz a következő a Stanton után, amibe majd egyszer belefognak Roberts-ék? :D
Meglepődtem, amikor megtudtam hogy a leírás szerint a Delamar valójában nem ennek a rendszernek a része. :O Csak tesztelés miatt került be.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.05. 12:10:50 -
#6133 Ne hagyd magad összezavarni :)
Nekem nagyon bejön ez az új PU (3.7.1) teljesen behúzott, ez az fps bányászat, még korábban beruháztam egy cuttlass-ra imádom ezt a hajót. Az ahogyan a fő hajtóművet vertikálisból horizontálisba állítod, akkor lökést ad a hajónak mikor elhagyom Lorevil-t, mintha egy egész ménes rántaná fel a hajót. Ez az egérgörgős sebességállítás is baromi jó, olyan finoman le lehet rakni a hajót, hogy már egyáltalán nem illúzióromboló egy leszállás. Olyan pillanatokat lehet "lencsevégre kapni", mintha egy filmben látnám a jelenetet. -
#6132 három betű: bug :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.05. 07:57:36 -
#6131 Már vége free-fly-nak nem?
Akkor hogy a fenébe jelenik meg még nálam az a további 4 hajó, mintha semmi nem történt volna?!
Arra számítottam hogy már csak a titán fog megjelenik a monitoron, hisz azt vettem meg... -
#6130 Vannak npc-k akiknél lehet küldetéseket felvenni, náluk megjelenik a felirat. A többi passz. -
#6129 Jogos :D
Torzonborz: Érthető. Majd átböngészem az oldalt alaposan. :)
Ha a hajóm füstöl egy kicsit a leszállópad-on is, akkor az sérülést jelez? (Ismerem már mobilglass-on a ship maintance-t, vagyis tankoltam már párszor) Illetve a radaron vannak piros pontok is, azok az elleséges, crimmial-os hajók?
Valamint észrevettem hogy van feliratozás is a játékban, de az a legtöbb esetben nem jelenik meg, pl. hajó rádión keresztül landing engedélynél is volt hogy megjelent, de a legtöbb esetben csak a hang van. Bogaras ez is, vagy csak hiányos?
Hallássérültként jó lenne ha lenne mindig felirat.... :) (A beállításokban mind a 3 feliratos opciónál Yes van.) -
#6128 1:10-es arányok vannak, nem a valóságnak megfelelő ezért kisebbek a távolságok (meg a bolygók/holdak is).
Ajánlom a bannerben lévő oldalunkat ( http://starcitizen.hu/ ) elég sok infó van fent, az is, hogy mi az a store credit, de még yt-os videóban is beszél róla egyikünk. -
#6127 igy is 10 perc malmozás mire eljutsz POból hurstonra pl,miért akarsz magadnak rosszat :D ültem eliteben eleget ugrálva a rendszerek között :D -
#6126 Na, a titán pack megvéve. :D Minden rendben ment a vásárlással. Az oldalon már ott a hangár menüpontban a ladik. :)
Kérdés: Mi az a store credit? vizuális valuta a plenge store-ban? Fura, mert ugye volt felhívás hogy az akciós csomagokat nem lehet ezzel fizetni. Önálló hajókra van?
Számlázási adatokat is meg kellett adni, mint mindenhol, az email értesítésben mégis fura volt nekem a "Bill to: rész." Holott digitális termékről van szó. De mint mondtam minden webshopban meg kell azokat adni, szal nincs semmi meglepő. :D
Játékban a távolságok: Csak nekem tűnik úgy túl kicsik a távolságok ? (Főleg a csillagobjektumok között.) Hiszen pl. a mi rendszerünkben pl. Merkúr a Naptól való távolsága 57,9 millió km, A Földé: 149,6 millió km, Mars: 227,9 millió km, Szarturnusz: 1432 millió km...
Ehhez képest a Port Olisar csak 30 millió km-re van a Hurson-tól és felénél van a Stanton csillaga.
Jó, ED óta tudom hogy erre is lehet magyarázat hogy a Stanton csillaga sokkal kisebb, mint a Sol-é. Talán M osztályú vörös törpecsillag? Más a fényessége, így a lakható zónája közelebb van... :-)
-
#6125 Van, 890 Jump jó 100 méterrel nagyobb. :D Az igazán nagy vadak meg még hol vannak... :D -
#6124 Tudom hogy tudod.
Időközben már megnéztem Lorville-ben a bérlési árakat és a boltot. Meglepődtem hogy van lehetőség 1, 3 nap, 1 hétre , akár 1 hónapra is bérelni. :D Akkor most már tuti hogy a Titán packot veszem meg. Jó lesz az így és majd kibérlem a Cutty-t ha nagyon kell. :D (később persze lehet hogy upgradelni fogom rá, és akkor más hajókat fogok majd bérelni a szükség esetén. :D)
Amikor odakint észrevettem a Hammerhead-ot, úristen! Van ennél nagyobb hajó? :DD
-
#6123 Ezt nekem nem kell írnod, tudom jól. De nem értelmetlen, teszt miatt van bent és igen jelenleg mindegy nagyobb relasenél wipe van, de még hotfixnél is megesik ha olyan szintű hibát találnak. De a bérlés simán megérheti. Egy Prospector napi bérlése 40k és ahogy Caliph írja ennél azért jóval többet ki lehet vele bányászni. -
#6122 amikor a prospe ingyen volt az előző free flynál,olyan 20-30 k között lehetett bányászni egy jó fél óra/40 perc alatt...itt is van titkor formula,nem feltétlen a legdrágább ércekre kell menni :D -
#6121 Ráadásul lehet ingame is hajót bérelni.
sőt még vásárolni is. De azt jól gondolom hogy értelmetlen, mert az a játékosok mentéséhez kötődik és minden nagyobb update-nél (negyedévente van ilyen?) resetelik a save-t, így elveszik az ily módon vásárolt hajó és más dolgok is (ruhák, fegyók, modulok, stb)?
Cutlass ingame ára -az e kép szerint- kábé másfél millió UEC... -
#6120 Igen, légköri sebesség függ a magasságtól.
Titan 50 tonna
Cutty 226 tonna
Még jó, hogy a Titan mozgékonyabb és jobban lehet vele "fékezni" mikor a Cutty 4.5szer nehezebb. :P
Oldalsó ajtókon még csak kiugrani meg kilebegni lehet, létra nemtom lesz e, mászás lesz majd (ez a barlangoknál már működi, ladikoknál még nem).
Nyugodtan vedd meg az Avengert, később úgyis tudod upgradelni akár Cuttyra is. -
#6119 "Amúgy az égitestek körül vannak ugrópont pontok (OM: Orbital Markers)"
Ezt se tudtam. :D
Egyébként már rájöttem hogy a magassághoz van köze. Ha csak kb. 1500-2000 (lehet hogy tévedek egy nullát, nem emlékszem) méterrel vagyok a bolygótalaj felett akkor kb. 150-190 m/s-el megy, de a 200000 méter magasságban már más a helyzet. :)
Egyébként Cutty-nál azt is tapasztaltam már hogy sokkal lassabban lassul. (vagy ezt is tévesen használom?) Volt hogy egy R&R pontnál (ahova a QD 128 km-rel odébb tesz. ) későn nulláztam le a gázt és szépen túl ment a Cutty a pihenőhely mellett még a 200-al, és akkor csavarral hátrahúztam, háttal állt meg. :D
A Titán sokkal jobban fékez. Ezért a Titán mellett kellene letennem a voskot. Cutty-val másképp kell bánni.
Azt is észrevettem hogy a leakciózott Cutty csomag pont annyiba kerül mint az önálló (nem akciós) Cutty... Kispórolom a játék árát, ráadásul 6 hónapos biztosítás jár, míg a Titán-nak csak 3, csak 6.5 dolláros az engedménye.
Kérdés: A Cuttynál a két oldalsó ajtaja tényleg csak olyan hogy max. le lehet ugrani? Nincs létra? Kizárólag (ahogy a titánnál is) csak a cargo bay door-on keresztül lehet bejutni?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.11.01. 16:49:28 -
#6118 Hát valamit biztos rosszul csinálsz Cuttyval lehet gyorsabban is menni. Látatlanban nem tudom mi lehet a gond.
Amúgy az égitestek körül vannak ugrópont pontok (OM: Orbital Markers) nézd meg melyik van közelebb a drop off ponthoz, ugorj oda és onnét menj normál módban.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.01. 15:19:24 -
#6117 Quantum utazni csak a fix helyekre lehet? Mert van pl. egy Delivery Drop off point (amit ugye térképből nem lehet kijelölni) ami még a Lorville-től (ez van közelebb) is 680 km-re van. Amit cutty-val sokáig tartana hidrogén üzemanyaggal, mert nem bírok 200 m/s fölé menni. :( A Titán simán tud menni 600-at is. Vagy vmit rosszul csinálok, jobban kéne csinálom? :/ -
#6116 probald az enyemmel egy uj accounton:D -
#6115 Ó hát akkor köszi szépen így utólag is :D -
#6114 De pont a tiédet használtam fel a májusi regisztrációkor. :D Tudtommal csak egyet lehet. -
#6113 Lehet persze. Emlékeztetőül: referral kódot ne felejtsd el mert akkor kapsz plusz lóvét ingame. -
#6112 Beléptem és már látom.
Képernyőkép
Hát valóban nem nagy akciók ezek. De látom hogy akár egyből is a Titánt is tudom megvenni package-ként! Vagy a Cutlass-t kb. a német áfával egyelő árral. Az százalékosan is akciósabb mint a Titán.
Pénteken-szombaton lehet veszek is valamit. :D
Az oldalon lehet bankkártyával is fizetni (paypal acc nélkül) biztonságos fizetőfelületen? (mint pl. SimplePay, v. OTP tranzakciós felület) -
#6111 45 dodós a starter pack áfa nélkül, nagy akciókra ne számíts mert az itt nincs és nem is nagyon lesz még egy darabig. -
JonasSandor #6110 Akkor nem éri meg leszednem majd jövőre. -
#6109 Emlékeim szerint a Cutty és a Banu nem volt a free-k között akkoriban.
Illetve egy holdjáró jármű is volt az ötök között, most nincs. -
JonasSandor #6108 Akkor még mindig csak az eddigiek vannak benne mint májusba volt? -
#6107 "lore szerint is egy 200 (!!!) éves dizájn"
Ezt nem tudtam. :D
A starCitizen.hu oldal szerint limintált ideig kedvezményes csomagokat lehet venni. Megnéztem a linket, és olvastam a "To The Skies!" szöveget nem sokat értek, ugyanis ha belépek a plenge store-ba, változatlanul látok mindent, a package-eket pláne, nem látom a jelzéseket, hogy akcióban lennének...
Ui: Ja lehet hogy belépve kell hogy legyek az oldalra?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.10.31. 14:18:29 -
#6106 Stalkernek is van raktere, Avengerből csak a warlocknak nincs annak a hátsó részében egy emp device van.
Aurora nem véletlenül olyan amilyen, az a lore szerint is egy 200 (!!!) éves dizájn. Szóval eléggé elavult de azért a maga módján szerethető és van benne ágy. :D
A pajzs erőssége meg változó, de az ütközéstől annyira nem véd. -
#6105 További észrevételek amiket eddig megtapasztaltam a legutóbbi free-fly óta és kérdezni szeretnék néhány dolgot:
A delivery mission-ök jobban fizetőek mint a sima trading, ráadásul ezzel nem veszik el a saját pénzedből semmi, max. az idődet veszíted el. Nagyon tetszik hogy cipelni kell egy ládát a csomagátvevő box-ból egy másikra kell vinni, behozva és lerakva, bárhova a ladikodon és irány a célállomás. :) Kérdés: A Mustang Alpha-nak más a raktere, oda is be lehet tenni a ládát, "odapattintani"? Azért kérdeném, mert MustangA-nak nincsen folyosója se, csak pilótaülésbe lehet ülni.
Viszont pl. az Avenger Titan-nak van raktere, ott nagyon egyszerű. A Stalker-rel mi a helyzet, mennyire hasonlít a Titan-hoz? mert az a ladik tetszik legjobban a Cutty után. Stalkernél ha nincs raktere, le tudom rakni a ládát a folyosóra, mondjuk az ágy(?) mellé?
Musangot is rendben találom, csak ugye a fenti kérdés adott, h megoldhatom vele is a delivery-eket.
Auora MR-et viszont UTÁLOM. (Nem egyszer volt már balesetem a rossz pilótaablaka miatt...)
Banu-t meg már korábban kifejtettem. :)
Liftek az állomásoknál: Észrevettem hogy a legtöbbjük nem is függőlegesen mozognak, hanem vízszintesen is némi emelkedéssel és még irányt is váltanak. :D Egy R&R helyen észrevettem, mikor épp visszamentem a hajóhoz a liftből kiszállás után, hogy egy téglatest épp visszamegy el mellettem a távolban. XD
Ha vennék egy pisztolyt az önvédelemhez, vihetem magammal a kezemben, vagy elrejtve az őrök között?
Egyszer a fejvadászat közben összeütköztem a kalózzal. Az én hajóm rögtön felrobbant, de spawnolás után láttam hogy még mindig van az a target, mintha ő nem robbant volna fel. WTF? Vagy amikor túl gyorsan szálltam fel, véletlenül beleütköztem egy asztiba és szintén felrobbantam... Hmm... Itt a pajzsok átlagban gyengébbek lennének mint az ED-ben? Tudom hogy amikor bekapcsolom a ladikot, akkor még nincs pajzs, illetve elkezd tölteni és az első 30 másodpercben még csak kritikus.
Egyébként Hotassal irányítom a hajókat. :)
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.10.31. 13:10:11 -
#6104 Igen, a Banu belseje is nagyon alien hajóra emlékeztet, ki is rázott a hideg, amikor először szálltam be. :D
Ráadásul az ilyen, beleolvadó belseje miatt, még mindig nehezen veszem észre az ki-beszállóajtaját. :D -
#6103 és ha letöröd az egyik ollóját vagy mit(jó tudom,még nincs akkora fly skillem :D ) akkor faján valami zöld trutyi csurog belőle,tök alienes :D -
#6102 Wollnerd: Na örülök, hogy sikerült, csak megoldottuk, hogy hivatalosan megölethesd magad.
Elég viccesen hangzik azért, de a lényeg, hogy most már tudsz menni bármerre.
-------
Én is aktiváltam a freefly-t kódot csak azért, hogy ránézhessek a Banu-ra.
A Design nem rossz megnéznék hasonlót nagyobb hajónál is.
Külön ennek a hajónak szánt egyedi Qvantum effekt se lenne rossz, tetszik ahogy szétáramlik, csak szerintem ellőtték a távolságát.
A hajó körül kellene lennie az effektnek, így nem érezni annyira, hogy haladna a hajó.
Nagyon jól néz ki csak furcsa. -
#6101 Megnéztem a hangárt, működik csak most már nem kell a kis kék pöttyöt keresni. Simán a padló felé kell nézni ott ahol a felfestés van (kereszt forma) és akkor kattints, így nekem feljött a menü és le tudtam hívni a ladikokat. -
#6100 És tényleg! :D Még a májusi free-fly alatt felfedeztem az egész metróhálózatot és a várost, így már láttam azokat a kapukat is.
Na a 4-es kapu közelébe szálltam le, még épphogy beértem a kapuba, máris lőttek rám és ennyi. Tisztázva PO-n. :D -
#6099 Lorville még nem olyan nagy gond, mert ott ha nem kapsz engedélyt akkor szállj le a város mellé nem messze egy állomástól(neten nézz videót merre találsz).
Begyalogolsz az állomásra és onnan el tudsz metrózni a belvárosba.
Amit Torzonborz írt mindenképpen javaslom, ha még nem láttad volna.
Grimhex a bűnözők paradicsoma, aszteroidában található kisebb állomás.
Viszont Levski egy nagyobb aszteroidában kiépített elég komoly bányász város. Mindenképpen javasolt. Delamar-on található.
Ezen kívül még amit érdemes megnézni Arc-corp bolygó fővárosa Area18.
Nem fogsz így se kimaradni sok látnivalóból.