7978
-
#6098 Jepp ott van GrimHex, ott van Levski, ezeken a helyeken le lehet szállni simán. -
lonvard #6097 De mér nem mész Grimhexre, amíg ilyen számkivetett állapotban senyvedsz? Látod ilyen a sorsa az igazi bűnöző elemeknek. Legközelebb majd betartod szépen az űrtörvényt! Már ha rájöttünk, hogy mit kellene betartani. :) Grimhex felé kvantumban ajánlom meghallgatásra Eddától a Ment a hűtlent. Legrosszabb esetben is minden hajnal a tiéd marad, és látod szállni a madarakat! Na persze ahhoz a Hurstonon kellene bújkálnod. Egyébként a dalt úgy ajánlom, hogy Patakit egyszer elrabolták a xianok.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.30. 13:52:06 -
#6096 Még mindig nem sikerült lenulláznom crime-om, próbáltam már bounty hunt-ot, de ezt 3x is elbuktam.
Lorville-nél tényleg nem engednek leszállni.
Volt hogy megszakították az utam, azt hittem hogy kékek azok, hagytam magam megsemmisülni, de ugyanúgy maradt a crime...
Arccorp-ot még megpróbálom, de ha ott se sikerül semmi, akkor... :(
Erőszakos módszert meg nem akarok.
Kicsit már unom hogy ennyire noob vagyok SC-hez! századannyira sem annyira informatív ez a játék mint az ED. Tudom alpha, de na. -
lonvard #6095 Nyugi, a körözősdi is nyilván tesztelés alatt van. Pár hete még ott tartottunk, hogy a rendőrök kivettek kvantumból, majd közölték, hogy átvizsgálás, álljak rendelkezésükre. Elkezdtem lassítani, erre figyelmeztettek, hogy mindjárt lőnek ha nem teszem amit mondanak. Erre én Engine Off. Erre közlik, hogy 10 másodpercem van, aztán lőnek. Mondom Power Off. Erre közlik, hogy lejárt az időm, és tüzet nyitottak a teljesen védtelen hajóra. :D Kicsit a Robotzsaru kettőben éreztem magam, mikor a "dobja el a fegyvernél" beragadt a szoftver, és teljesen mindegy volt mit csinált az ember, szétlőtte a robot. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.30. 11:13:45 -
#6094 Hmm fura, én 3.7-ben 1-es statal mászkáltam sokáig és simán leszálltam PO-n, lehet új hotfixben jött vmi bug. :D
Ez még csak a law system első iterációja és itt nem gyorshajtottál hanem rendőri ellenőrzés elől lógtál meg.
Amúgy vannak bírságok is, journalban írják azt is, hogy miért mennyi pénzbüntit kapsz.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.30. 09:37:06 -
#6093 Baszki nem tudom miért így találták ki! A gyorshajtásért bírságot kéne a kapjál, nem körözöttséget. Ha autót vezetsz, gyorsan hajtasz az úton és a rendőr észrevesz, megállít, nem tartóztat le, hanem vaskos bírságot szab rád... -
#6092 Épp ez a fura, ahogy írtam, a Crusader közelében akartak átvizsgálni és mozogtam, akkor kaptam.
Lorville-nél nem tudtam leszállni, a PO-n pedig már kétszer is AZONNAL támadni kezdtek, így megint a hajóban próbáltam menteni a játékot, ami sajnos most nem tudott betölteni, így PO-ra spawoltam...
Próbálkozom még, keresek kalózokat (utánanézek a neten), Arccorp is külön területként van gondolom, ott is megpróbálhatom letartóztatni magam.
Nem tudom h vannak még zsaruk, R&R CRU L4 rest stop-on egy őr se volt. :(
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.10.30. 09:28:30 -
#6091 Ha zsernyákok lelövik akkor a crime stat nullázódik. -
#6090 Amivel esetleg még próbálkozhatsz, ha legközelebb kékekbe futsz, hagyd, hogy szétszedjenek. Állítólag az is lecsökkentheti a crime statot.
De ha nagyon zavaró és nem enged sehova leszállni, megpróbálhatod meghackelni a központi rendszert. Érdemes bevásárolni előtte, legalább a fejed és a mell páncélod legyen közepes és egy jobb kézi fegyver sem árt, javaslom a P4-AR hozzá 4 tárral.
Az sem árt ha van egy társad aki segít.
Ennél a hozzászólásnál leírtam miként lehet feltörni a rendszert. -
#6089 Jóval több idő míg lemegy. Keress kalózokat és szedd le őket, az is segít. Amúgy hol szetted össze a crime statot (Journalban meg tudod nézni)? Mert most már szeparálva van terület szerint így ha Hurston környékén akkor menj át Crusaderre és PO-n le tudsz szállni. -
#6088 Nem és nem is fog. -
JonasSandor #6087 A squadron 42-ből nem látszik még semmi? -
#6086 Ha nem engednek leszállni Lorville-nél, ez is emiatt lenne? vagy nem lenne hely? 3x is elutasították...
Pont arra gondoltam hogy leszállnék ott és letartóztatnám magam egy őr előtt.
Az 1-es szintű crime-m még mindig nem csökkent le 30 perc után se. Mennyi az átlagos ideje? (Erről sehol nem találtam infót, bárhogy is próbáltam turkálni a google-t... -
#6085 1 körözöttségi szinttel még nem érdemes foglalkozni.
Egy idő után elévül a körözés, viszont ha feltornásznád 2-es re vagy 3 asra, akkor bizony érdemes venni egy cryptokey Crusader/Yella/Grim hex-en majd egy security központba be kell törni és a kulcsot felhasználva kitudod törölni a neved az adatbázisból.
Nem könnyű, tehát érdemes vigyázni a vérdíjjal. -
#6084 2 lehetőséged van, vagy lelöveted magad a zsarukkal vagy tisztára mosod magad. Utóbbihoz cryptokey kell és ezt Security Post Kareah terminálnál tudod használni, ez leszedi a criminal statot.
Mondjuk 1-es crime stat-al le kéne tudnod szállni még PO-n is, nem kéne, hogy a station lőjön rád. Játékosok már igen :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.29. 21:09:19 -
#6083 Na ezt követtem el. ED-ben nem kell megállni hogy átvizsgáljanak. Itt igen.
Ok, hogy tudok legálisan újra tisztává válni? van ahol befizetem a fejpénzt,vagy tisztességes megadás hajó végleges elvesztése(?) nélkül?
(Az ED-ben ha gyilkosságot követtem el, meg kell várni a motoetry lenullázását és az Interstellar Factors-nál befizetni.) -
lonvard #6082 Nyugdíjas! Ja, tudod honnan vannak a kékek? Ebből a dalból szedtem, imádom! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.29. 20:43:21 -
lonvard #6081 Jaj már, a Grimhexen szeretettel fogadnak. Csak a naprendszer 95%-ából zártad ki magad örökre, plusz fejvadászok rajtad. Mért tértél le a jó útról, mért? Az életed immáron örök üldözöttség. Aszteroidák árnyékos oldalán sem pihenhetsz nyugodtan, sarkadban lesz a hatóság, meg hát ugye a lelkiismereteddel se tudsz elszámolni. Így lehet gajra vágni az életet egy pillanat alatt. Te most már egy lecsúszott alak vagy. Alig várod, hogy elkapjanak és végre egy civilizált börtönbe kerülve megkapd azt a 25 év hibernálást, mi? Add fel magad szerintem. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.29. 20:41:35 -
#6080 Megállítottak a kékek átvizsgálásra.
Ilyenkor teljesen meg kell állni hagyni hogy átvizsgálhassák a hajód.
Pl ha drogot szállítasz akkor szintén körözés megy a fejedre, de a te esetedben arról lehet szó, hogy nem álltál meg, hogy át tudjanak nézni. -
#6079 Jó hát vannak neked furcsa dolgaid, aszteroidákat bolygónak nézel és stb. stb, te tudod mit teszel én nem kockáztatok nekem az összes hajóm LTI. -
#6078 Számomra nagyon ismeretlen dolog történt és nem tudom h mit tegyek! Véletlenül crimial lettem. Azt se tudom hogy mit csináltam.
Tradeltem némi gyógyszert PO-ról R&R CRCL4-re, majd scrap-ot vissza PO-ra.
Épp már közeledtem a Crusader felé amikor megszakadt az QD és vmi 2 hajó vizsgált engem kicsit mozogtam, villogott a felirat hogy max. 4 m/s velocy. Jött az üzenet hogy crimmial vok, és támadni kezdtek rám! WTF? Mit tettem?!
Meglógtam, de PO-n se tudok leszállni, megközelítem támadnak! Megint meg tudtam lógni, de nem tudom mit tegyek.
Észrevettem vmit, erről két kép, de 2. nem tudom mi az isten akar lenni, nem akartam semmilyen contact-ot elfogadni se!
kép1. kép2.
Azt hiszem a jelenleg amit tehetek, az hogy hajóágyba bújok, de ha elbukok 5000 uEC-t, nagyon fogok örülni...... -
lonvard #6077 3 hónapos kraken-csomagot veszek. Aztán könnyen jött, könnyen ment! Nekimentem egy aszteroidának, hát istenem. :D
Egyébként akármilyen szutyok biztosítás lesz, drága hajót nem vehetnek el tőlünk örökre. Csak amiatt vagyok bizonytalan, hogy mi van ha elképzelésemmel szemben mégis csak? :D
Kösz torzi. Én egyszerűen nem akartam egy titánt csak úgy a semmiért tartani, azt kezdtem upgradelni. Különben is, az LTI-s biztosítás az olyan nyugger mentalitás. Most mér ne kockáztassunk mindent, nem? Behajtunk a vanduulok közé lejárt biztosítású HULL-E-vel, aztán jöjjön aminek jönnie kell! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.29. 20:29:47 -
#6076 3 hónapos Caterpillar? Átgondoltad te ezt?
Én a helyedben vennék egy olcsó LTI hajót szürkén aztán abból csinálnék Cater-t.
ha már drága hajót akar az embert ne 3 hónapossal szórakozzon, de te tudod csak egy javaslat. :D -
#6075 Mantis flight ready volt és a warbond lti-vel jött. De sztem régiek közül is lesz még lti-s év végi vásáron (citconal egy időben is lesz biztos). Érdemes azt csinálni amit Hoghtar írt, én is vettem anno lti-s mocit az kiváló upgrade alapanyag. -
lonvard #6074 Én akkor adtam ezt fel, amikor a titános csomagomat upgradeltem heraldra, mert meguntam azt a hajót. Ott az lett volna az opció, hogy az olcsó titános csomagot hagyom (mert ugye abban van a két játék pluszban és olyan csomag már nincs), és mellé felhúzok egy másik hajót lti-sen. Hát ezt nem léptem meg, nem akartam két hajót. Szóval végső esetben lesz egy caterem 3 hónapos biztosítással. Csak annyiban bizonytalan a helyzet, hogy még nem tiszta, hogy mit takar ez a három hónap, mennyibe fog ez kerülni, mennyire lesz felhasználóbarát ez a biztosítósdi. De azér nagyon nem aggódom, valszeg lehet majd 12+ hónapos biztosítást kötni a játékban, és akkor nem kell aggódni. Az is lehet, hogy játékban is köthetünk majd LTI-t.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.29. 19:03:06 -
#6073 Szerintem a régi hajókból nem lesz már LTI.
Nekem is az összes hajóm más LTi hajóból lett upgradelve felfelé.
pl 3 hónapja volt a motor vásár, kapásból vettem kettőt, szépen upgadelgetem őket. -
lonvard #6072 Szerinted lesz még LTI-s vásár régi hajókból? Mer azt vettem észre, hogy a legújabb, még ki sem érkezett hajókat adják LTI-vel. Ezek szerint van olyan, hogy több éves hajók akcióban, LTI-vel?
Előfordulhat, hogy pl. caterpillar lesz LTI-s még? Ha igen, akkor 3 hónapos csomaggal tudok rá upgradelni? Tudom ez egy régi kérdés, meg volt egyszer egy olyan felütésem, hogy veszek egy olcsó LTI-s motort és majd azt felfejlesztem, de egyszerűen nem akartam két hajót, ha egy mód van rá, akkor a heraldot upgradelném. -
#6071 Na igen, sajnos a csodálatosan "erős" valutánk meg a magas áfa az oka annak, hogy ezek a csomagok ilyen drágák nálunk. :(
Cutty nagyon jó ladik, szeretni fogod. -
#6070 Nem mondanám hogy tényleg nem lenne rá pénz... eltántorítás okaként ott van a gyenge forint és persze a csodás %-os áfa is...Németországban pl. csak 19%-os, nem kis különbség.)
Jó lehet az ingame biztosítás hosszabbítás is, sztem.
Mivel van 1 hétig ingyenes Cutlass, megismerem és majd meglátom. :) -
#6069 Mert ha nincs pénzed egy ladikra akkor vehetsz kisebbet és ha lesz lóvé akkor fel tudod upgradelni. Ezért jó az upgrade. Meg lehet előre is tervezni ha tudod, hogy mit akarsz és LTI-t szeretnél. De az sem kötelező, a biztosítás ingame időben értendő, szóval a 3 hónap is elég sokáig elég lesz és ingame meg tudod majd hosszabbítani.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.29. 16:01:11 -
#6068 Látom itt a https://robertsspaceindustries.com/pledge/ship-upgrades oldalon beállítva a 3 hónapos Mustang Alpha-t, 88 dodó ráadásért (57.05+88.90) kapok Cutlass-ot.. Sehol nem látom kiírva a biztosítás dolgot ennél az oldalnál...) Ugyanúgy 146 dodó lenne összességében...
Tozonborz: Mégis a Stalker-t vegyem, azt mondod? 95 $, Cutlass-ra upgrade-lve +50$...
természetesen szintén ugyanúgy 145$ Ha LTI-s lenne a upgrade, drágább is lenne, nem? Nem vágom h miért is jó akkor a hajó upgrade? :D Azonkívül hogy nem muszáj egyszerre 150-et költened, de akkor mondjuk pl. 4-6 hónapig a nem elvárt, alacsonyabb rangú hajóval kell elenned. :DDD
SZERK: Ráadásul a biztosítás dolog csak az éles játékverziótól lesz. Ami pedig nem ebben az évtizedben valószínű. :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.10.29. 15:59:08 -
#6067 Egyelőre csak kevés hajót lehet ingame bérelni de majd bővül az is.
Olcsóbban sajnos nem tudsz úgy hajót venni ahogy írtad.
Viszont érdemes azt csinálni amit Brakerton írt, veszel egy packot ( én Avengert ajánlanám ha van rá pénzed, jó ladik nagyon és több mindenre jó mint Aurora) és később amikor lesz LTI (life time insurance) Cutty akkor upgradeled arra. -
Brakerton #6066 Szerintem a legolcsóbb starter csomagot érdemes most megvenni, mert a nagyobb hajót érdemeseb majd valahogy egy LTI-s alapra ráfejleszteni, hogy ne csak 3 vagy 6 hónapos biztosításod legyen a nagyobb értékű hajóra. Az alap játékcsomagok most sajna mind 3-6 hónapos biztosítással jönnek.
Utoljára szerkesztette: Brakerton, 2019.10.29. 15:30:02 -
#6065 Köszi, megvolt. :) Sorban az összes free hajót megnéztem.
És a Cutlass nagyon tetszik! :D Vááá... Nagyon jó zöld HUD-ja van, mindent láthatok egyszerre, 46-os cargo, két ágy, turret, co-pilot seat...
Package-ben is elérhető, viszont ~150 dodó... Hmmm....
Avenger Titant értékeltem második legjobbnak elsőre... csupán csak 8 cargo, ennek is van ágya, nincs package részeként csak a Stalker, ami egész más kategória... :(
A legrosszabbnak az Auora MR-et értékeltem. nincs raktere, van ágya, de sztem borzalmas a kilátás a pilótafülkéből. Nagyon vastagok az üvegkávái!!
Láttam hogy még több bérelhető hajó volt a AC-ben... (természetesen nincs rá pénz.) A Lorville-ben csak a egy részét láttam. Lehet h az Arccorp-on más a lista, vagy csak ennyi van az egész éles játékban?
Kíváncsi lettem volna még az Freelancer-re meg a Reliant Kore-ra is pl.... na azokat majd a videókból. :)
~ 150 dodó... Lehet hogy olcsóbban járnék, ha válaszok egy sokkal olcsóbb package-t és majd upgrade-lek az upgrade-lhető hajók egyikére, vagy ez teljesen mind1 vszeg?
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.10.29. 15:16:34 -
#6064 Hmm fura, na hazamegyek megnézem mi a helyzet. Mindenesetre ha a ladikokat akarod megnézni nyugiban akkor kerülő megoldás az amit már írtam, AC freefly, leteszed őket langind padra és ott körbe tudod rohangálni őket.
-
#6063 Pont erről beszélek én is. Azt sehol nem találom a földön, (egészet átnéztem) sem a SL, sem a Aeroview hangárban... -
#6062 A földön kell keresni kis pöttyöt arra rábökve jön elő a menü, de nézd meg ezt itt látni. -
#6061 Hogy tudom megnézni gyorsan az elérhető 5 hajót a Self Land hangar modulban? Néztem ezt meg ezt a videót is, de nekem nem jelenik meg a HUD elem ott, így a MobiGlass-ban se látok semmit, ahol kéne. Lehet hogy ez is már régi infó és a RSI FAQ-ra illetően csak azok tudják nézni a hangar-t/ban akiknek már van packpage hajójuk? :( -
#6060 Helyes, helyes. :) Tudom ajánlani az oldalunkat (bannerban ott a cím) elég sok cikk van már fent amit érdemes olvasni meg persze a legújabb hírek is. -
#6059 Rendben. Átgondolom az SSD dolgot. Egyenlőre a játékkal ismerkedem míg free.