7978
-
lonvard #6018 Jah, jó ez így. Megveszem!!!44!! Lehet karácsonyra. Csak inkább head trackingot kellene, hogy ne legyen olyan gerincsérült feelingje a repülésnek. Annyi pénzbe kerül itt minden! :(
-
#6017 Igen, de ez 3 megállós volt.
Tehát indulsz PO-ról A pontba, (sajnos itt még csak 8000 a haszon, mivel nem tudsz több medical supply-t venni)
A pontból B pontba, 23 % haszonnal 70 ezer, majd B pontról PO-ra ismét 70 es haszon. Fél óra az út. 148 K tiszta haszon.
van ennél kedvezőbb is, csak nem bírod egyszerre eladni az összes árut várni kell míg ismét beveszi a bolt, tehát hiába kedvezőbb időarányba nem éri meg.
Tehát Drake hernyóval elég hamar meglehet gazdagodni. :D -
#6016 Már nem nagyon kell kapargatni. Prospi bérlés 40k egy napra, annyit simán meg lehet már most is keresni vele, később pláne. 40k meg gyorsan megvan még Aurorával is. -
#6015 én maradok a kis aurorámnál,azzal fogom összekaparni majd ingame a prospectorra a lóvét aztán felcsapok bányásznak ahogy eliteben is azzal kezdtem . :D azzal tervezem összekaparni a kis alap bázisomat valami jégholdon vagy aszteroidán :D aztán irány egy Orion ha a npc segítők értelmes segítőtársak tudnak majd lenni és nem kell játékos karakter hogy elvezessek egy ilyen dögöt :D
Aztán egy Orionnal gondolom már nyílik a világ bármerre :) -
#6014 Cutty tele bendős narkó run 22k profitot hozott, ehhez képest Andromeda tele bendős diamond meg 12k-t. Szóval ja elég jövedelmező a drog csempészet. -
T800 #6013 Én is filózok egy Titan---> Cutlass black upgraden, de lehet megpróbálom kifarmolni legalább 1-3 nap bérlését és megnézni, hogy annyi idő alatt mennyi pénzt tudok a cutlassal összeszedni.
Igazad van ebben a hajóvásáslás dologban, jobb lesz majd ezeket kifarmolni in game. Csak addig ne unjam meg a Titant... :) -
lonvard #6012 140k az a tiszta haszon volt?
Nyilván egy optimális idejű grind az ami engem érdekel, tehát hogy ne legyen az a kilátástalanság érzetem. -
#6011 Cutlassal is elég szépen lehet szakítani.
Ha már van befektethető profitod, és jó útvonalat szervezel, (pl 3 megállósat mire visszaérsz az alap pontra) a végső haszon 50-100 K UEC is lehet.
Illegális árunál még több.
Catarral eddig a legnagyobb 140 K haszon volt amit összehoztam és ott még lehetett volna fokozni.
Nyilván így sem 1-2 héten belül lesz Carrack-od de ha ilyen könnyedén megtudod szerezni a legjobb hajókat, akkor nagyon hamar unalmassá tud válni az egész. Szerintem azok fogják a leghamarabb megunni aki felvásárolták a legjobb hajókat.
Minden esetre a jelenlegi rendszer szerintem kellően optimalizált. -
lonvard #6010 Én is köszönöm, nem tudom ezek a vásárlási árak mennyire fognak ülni, az így elsőre érződik, hogy ilyen auróra-titán-drake és társaik nem alkalmasak arra, hogy hajóra gyűjtsünk. Termelő hajó kell alaphajónak. Minimum 40 000 UEC kellene egy fordulós haszonra. Carrack az masszívan 12-15 millió körül lesz, tehát ha keresek valamivel 40 000-ret, akkor 300 forduló. :D Ha csak 10 000-ret keresek, akkor 1200 forduló. 20 perc 1 forduló, carrackot meg tudom venni drake heralddal cirka 400 óra grinddel. Na nem. Venni kell egy catert. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.18. 12:55:32 -
#6009 Köszi, elég hasznos.
Bárki is csinálta wow.
Jó sok munka lehetett összeszedni minden árat, elismerésem a készítő(k)nek. -
T800 #6008 https://docs.google.com/spreadsheets/d/1jZVgQXyFpTQK1iQzV9m1chCMjcdYaQSsi05wU5-v5Vo/edit?usp=sharing
Ezt a dokumentumot ajánlom figyelmedbe. Nagyon igényesen van kidolgozva, szerintem minden információt tartalmaz ami a hajó bérléssel/vásárlással kapcsolatos. (Sőt, bővebb is ennél:))
-
#6007 Citcon alatt valószínűleg lesz (nov.23). -
#6006 Nem tudjátok, hogy mikor lesz ingyenes kipróbálási lehetőség? -
kraven54 #6005 1nap, 1hét, 30nap -
#6004 Mennyi időre szól a hajóbérlés?
Mert amit videót láttam csak futólag mutatták be, egész olcsón lehet bérelni komolyabb hajókat.
1-2 küldetést megcsinál az ember bérel egy komolyabb hajót és azzal már komoly pénzeket lehet szakítani.
Például én bányász hajót nem szeretnék, de ha majd ezzel foglalkozunk valószínű csak bérlek egyet. -
lonvard #6003 Van egy olyan infó, hogy a Citizenconon carrack megy majd át a féreglukon a Pyroba. :) Érzésem szerint a látványtól meg fogunk bolondulni.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.16. 20:54:33 -
#6002 Ja alap csomag elég vagy esetleg egy avenger, az jóféle jószág. Meg már lehet ladikot is bérelni (flight readyt értelem szerűen) ingame szóval próbára is van lehetőség. -
#6001 Igen elég drága és csak azért mert hajót akarsz venni nem is javaslom senkinek csak a kezdő csomagot.
Nálam is csak úgy jöhet szóba, hogy mivel nekem rettentően tetszik a koncepciója az egésznek, és én a jelenlegi verzióval is jobban elvagyok mint sok más játékkal, ezért havi kb 2000-5000 forint között adok adományt.
Ez szépen gyűlik már egy jó ideje és néha csipegetek egy-egy hajót ha már van elérhető pénz a storeba.
Viszont ha nem úgy fogod fel mint támogatás akkor csak felhergeled magad fölöslegesen, mivel ezek a hajók elérhetőek lesznek(már most is azok egyébként) a végleges verzióban. -
nordan #6000 400...... basszus -
#5999 Szürke piacon 340-370 dodó között van az ára, 400 körül lesz sztem ha újra lehet venni. -
#5998 Hát nagy a hype körülötte,első drónos hajó is lesz,szal minimum constellation árban,de sztem inkább jóval fölötte,én olyan 500 dodóra tenném,most a conni is 400 körül mozog
meg gondolom lesz egy durvább csomag is life time insuval
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.10.16. 14:56:54 -
nordan #5997 Carrack mennyibe fog kerülni?:
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.10.16. 14:27:35 -
#5996 Ismert hiba, nyissj a supportnak ticketet, erről a hibáról tudnak és resetelik az accountod. Amúgy 3.7.1 fix itt van a kanyarban (elvileg a héten jön) ha minden stimm lesz wipe is. -
T800 #5995 Sziasztok!
Probléma merült fel, ahogy olvastam nem csak nálam:
Néhány hajó ajtók, ülések nélkül spawnol. (Köztük az én ütött-kopott Titánom is.)
Azt írták megoldásnak, hogy váltsak hajót, próbáljam mással. Nagyon jó fejek, de ha nekem csak ez az egy van akkor nincs mit tenni.
Illetve annyi hozzáfűzni való még, hogy sikeresen katapultáltam néhány nappal ezelőtt(Amikor még a probléma nem állt fenn) És azóta nincs meg az ülésem. (Minimum 10x kértem le újra PO-n, szervert váltottam többször sőt elvitettem magamat egy random segítőkész játékossal GrimHex-ig és ott is megpróbáltam lekérni, ott sem sikerült.) Javítani javíthattam a hajómat 1 SCU-ért de semmi...
Volt már valakinek hasonló? -
lonvard #5994 Carrack az én hajóm, nem gyűjthetsz rá!! :D
-
#5993 Sajnos nincs Retaliatorom, a Hammerhead egyébként se ér annyi vesződést. Jelenleg egyébként Carrack-ra gyűjtök :D
Ionvard: szerintem nincs értelme olyan funkciót beletenni amiről tudják, hogy nem lesz benne a végleges verzióban.
A Cat. nem csatahajó, egyébként is elég lomha, nem tudná kihasználni a pilóta, mellesleg neki is van fegyverzete külön.
Ehhez a hajóhoz bizony kell legénység ezzel számolni kell. Ha nem játékos akkor ai., de egyedül nem sokat érsz, ha megtámadnának. -
lonvard #5992 Úgy, hogy a játék zséta állapotában még esetleg megoldják, hogy a gamer a pilótafülkéből tekergélje a tornyait akkor is, ha azt majd később nem teheti meg. Én ezt nem teszteltem, egy heraldom van, tehát el tudok én képzelni sokmindent. :P
Hogthar, a lelkeden szárad, hogy torzi hülyéz éppen! :D
-
#5991 HH-hoz Reti kell, 3 S9es torpedótól megdeglend vala. Vagy Gladiator, bár abban "csak" S5-ös van de abból 4, azt talán elég. Hmm majd kipróbáljuk.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.15. 22:11:34 -
#5990 Ne vegyél komolyan :D
Igazság szerint csak egyszer mentünk Cat-el bounty-ra vadászni, de ott mindkét mountban ült valaki és a manőverekkel is trükközni kellett. De végeredménybe elkaptuk mindkét bounty-t olyan negyed óra után minimum....
Cutlass Black szoktam/szoktunk még, azzal 5 perc alatt meg van bármelyik, kivéve ha hammerhead, azt nem tudjuk semmivel se. -
#5989 Manned towert mégis hogyan tudná irányítani pilot seatből?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.15. 21:08:12 -
lonvard #5988 :-D
De legalább kiderült számomra, hogy meg tudja védeni magát. Ha nincs legénység, akkor tudod a tornyot irányítani? Vagy nem kell, mer a fix fegyverzet elég. -
#5987 Catarpillar
Nehezen szedi le a pajzsát, és a fegyverzete igaz lassú de erős, ha van személyzet nem okoz gondot :D -
lonvard #5986 Milyen hajód van ezekre a küldikre? -
#5985 Jött 2 AI update is a 3.7-es releaseben, azért jobbak. :)
AC pirate swarmot érdemes amúgy újra megcsinálni, elég komoly a vége a HH-val meg a 10 Merlinnel :D -
#5984 Tegnapi nap visszakerültek a "bounty" küldetések.
Mintha jobb lenne az "Ai harcnál", le is sértették a hajómat(végre), így kénytelen voltam foglalkozni a támogatóival is nem csak a célponttal.
Aminek még örülök, hogy a 10K vérdíjnál nem a számomra sebezhetetlen Hammerhead került be hanem az Androméda így már nem okoz gondot ez sem. Szóval kezdik ezt is finomhangolni. -
Diopapa #5983 Hát 1070ti... De feltűnő volt a különbség. -
#5982 A fejlámpán változtatni fognak mert most tényleg túl erős és fókuszált fénye van.
A flare meg jó azért most is, útközben szépen ledobhatod a földre és így visszatalálhatsz a kijárathoz. Már ha közben nem jön más aki szintén ezt csinálja. :D
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.10.14. 12:55:08 -
#5981 Nem rossz ez a 3.7-es verzió.
Jó az új fizika és a V-tol rendszer is tetszik amennyiben elérhető.
A barlangok is kellően nagyok, meg is lepődtem mennyire.
Ami zavar az a lámpa méretének lecsökkentése. Rendszeresen járok éjszakai túrára és egy egyszerű fejlámpának nagyobb a fénye. De megértem én, bekerültek flare-ek nem lenne értelműk jól működő lámpákkal.
Remélem azért ezen majd igazítanak, vagy alapból ne legyen lámpa és külön kiegészítőként lehessen megvenni és akkor már bekerülhetnének éjjel látó készülékek is.
A küldetés megosztás is tetszik, viszont hiányolom a bounty küldetéseket, de biztos visszateszik majd azt is. -
#5980 -
#5979 Hud bal alsó sarokban van hydro fuel kiírás, quantum alapból nincs csak ha qt-be ugrasz meg mapen látszik.