7978
-
lonvard #5818 Nem, mer nem tudtam pontosan mi az az m2. :P Tehát hogy most az ssd az alapból tudja ezt és csak alaplapot kell hozzá m2 csatlakozóval szerezni, vagy van olyan ssd amin nincs ilyen. Én alaplapban gondolkodtam, mondta a szervízes faszi, hogy a procimhoz próbál olyan alaplapot találni, de a végén nem ő adta át a cuccaimat, hanem egy aranyos kislány, és ő meg nem tudott semmit, és az ssd-t is úgy vettem, hogy akkor kérnék hozzá egy ssd-t. Jóvanna, mér nem jöttél velem. Nem az én hibám. -
JonasSandor #5817 Igen pontosan az ilyen címekre kell a sokkal erősebb kártya,hogy játszható értéket kapjál, és ne 10 fps-t lowon azt irányíthatatlan szar legyen az egész. -
#5816 Csak legalább kérdezd meg, hogy mit vegyél ne megint vmi szarra ruházz be.
btw ssd m2-es lett? -
lonvard #5815 Lehet felajánlom az oxfordi fizikusoknak, hogy helyezzék arra a "világegyetem keletkezése" elméletüket. A hülyeségem legyen az az alap, amin ez a fontos elmélet nyugszik. Lehet hogy a hülyeségem az egyetlen biztos pont a világegyetemben, és mindent belőlem kellene kiszámolni. :) -
lonvard #5814 Jövőre lesz csere, engem nem kell győzködnöd, hogy vannak erősebb kártyák amikkel könnyebb az élet. Eljön az ideje, és akkor cserélek. De még nem jött el az ideje. Tudod mikor szokott eljönni? Amikor kezdenek sorban kijönni olyan játékok, amikkel egyszer csak nem tudok normálisan játszani. Ennél a kártyánál egyszer érzékeltem ezt, az Assassin: Odysseynél meglepetésemre nem indult el, és biztos a videokártya volt ott a kevés. De még csak nem is az ereje, hanem valami kompatibilitási problem lehetett, lehet egy frissítés orvosolta volna. Kijön néhány olyan játék aminél már mediumon is szaggat vagy el se indul, és akkor gyorsan felbaszom magam és megyek és cserélek. -
#5813 A hülyeséged viszont nem relatív, az tény. -
JonasSandor #5812 Amikor volt az ingyenes béta, azóta kicseréltük azt a fost egy sokkal erősebb geforce rtx 2060-ra. Mikor lesz újra ingyenes lehetőség,hogy megnézzem hasít e a game.
Lonvard: Fogadd el hogy ez a kártya csak kis címekre való, meg ami nem gépzabáló címekre. Nézzél 1050TI-s teszteket erről azt rájössz,hogy milyen élvezhetetlenek a játékok, procid is borzalmasan visszahúzza. -
lonvard #5811 Ez egy relatív dolog, 15 éve ez lett volna a legerősebb kártya, ha pedig lenne egy időgépem és visszamennék vele 1980-ba, akkor meg tudnák belőle építeni a mérnökök a Skynetet. Csak bámulnák, hogy mi ez a csoda. El tudnám adni 500 millió forintért. NASA-nak el tudtam volna adni milliárdokért a 60-as években. Úristen milyen értéket adtam ki a kezemből. Mindjárt megyek érte egyébként. Most jött meg az alaplap. És egy kartondobozban hozom el, édes istenem. Egy lánccal hozzám erősített aktatáska kellene. -
#5810 -
#5809 Erős béna alsólegaljakategórás. -
#5808 Jól van na, nem alsó-közép kategóriás, inkább
egy erős alsó kategóriás. :D
Így jobb? -
lonvard #5807 Ne degradáljad a kártyámat! Még hogy alsó-közép! Nincs is ilyened! Az én kártyám a legerősebb a világon! Minden kártyánál erősebb, igen. -
#5806 Béta?
Nekem 1060- van már egy jó ideje.
Amikor kijött az Alfa 3.0 akkor volt 20 fps átlagom grafikától függetlenül(low és high beállításoknál is ugyan ezt produkálta.).
A jelenlegi verziónál (Alfa 3.6) most van 70 átlag fps-em.
Nyilván a processzor is közrejátszik, de azóta a konfig-om változatlan.
Na már most az 1050TI tényleg egy gyenge kártya, alsó, talán alsó-közép kategória.
Mostanra viszont optimalizálták annyira a játékot, hogy 20-30 fps ki lehessen vele hajtani szvsz. Nem mernék rá megesküdni mert nincs ilyen kártyám, de ha 3.0 nál volt 15 fps-ed vele, most már meg kell hogy legyen a 20-30 átlag.
Persze ez sem a legjobb, de már játszható. -
lonvard #5805 De ez mikor volt? Én szaggatás mentesen futkározom a városokban is, medium beállítással. Nekem csak az eleje a tortúra, a betöltés, meg Olisaron egyszerűen nem tudok úgy lefutni azon az átkozott lépcsőn, hogy ne szaggasson. Kikérem a hajót, és aztán utána akárhová megyek, nem szaggat. ArcCorpon sem szaggat. Olisaron talán azért csinálja, mert az egy gyülekezőhely, mindig van pár űrhajó meg gamer, aztán lehet ez bezavar. Vagy mittudomén. -
JonasSandor #5804 Nem ez így van, mikor volt béta akkor belenéztem akkor még 1050TI-m volt, és olyan szinten szaggatott mint a hétszentség. Jó ha volt 10-15 fps lowon. -
lonvard #5803 Sanyi maximalista. :D -
#5802 Jó lenne ha nem írkálnál baromságokat. -
JonasSandor #5801 Helyes mert így a géped egy semmi. -
lonvard #5800 Nyilván, lesz is majd csere. -
JonasSandor #5799 Ezért lett egy 2060 az i7 6700 mellé 16 giga rammal máris 100 fps körül van a game, táp is ki lenne cserélve lenne akár 130 felett is. Ezért is jobban járnál proci és vga cserével rengeteget dobna rajta. -
lonvard #5798 Hát tegyed mediumra. Low-n én nem vagyok hajlandó játszani semmivel, és ezzel a kártyával egyelőre nem volt olyan játék, ami erre kényszerített volna. FPS egyébként csak online versenyjátékokban érdekel, mondjuk PUBG, minden másnál elég nekem, ha látom, hogy folyamatos a játékmenet. Szóval nincs ott nekem egy számláló, hogy folyamatosan baszogasson, hogy mittudomén 29 fps-em van. Ha folyamatos a játékmenet, akkor megszokom, többi nem érdekel. -
JonasSandor #5797 Witcher 3-at kipróbáltam 1050TI-vel és maxon nem volt csak 30 fps közelébe. Ha igazán grafika külömbség van az a wildlands meg a most megjelenő epizódja, ott ezzel volt 20-25 fps maxon, kurva gyönyörű ha levettem lowra volt 72 is de olyan bűn ronda volt mint állat, hányinger keltő. Gusztustalan mosott szar volt az egész, árnyékok egyáltalán nincsenek.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2019.09.05. 15:44:41 -
lonvard #5796 Szoktam max beállításokkal játszani, pl. Witcher 3-at is tudom úgy, de mint írtam, azt vettem észre hogy egy szint fölött a grafika nem annyira számít, mert megszokjuk. Azt is megszokom ha maxon játszom, azt is ha mediumon, és 1-2 óra után már nem érdekel a grafika. Inkább csak az zavar, ha látványosan nem üti meg a szintet egy olyan jellegű játék, aminél fontos volna a kinézet. -
#5795 Ja lehet, csak éppen ha egyszer játszanál egy aktuális csilivili játékkal max grafikán 60fps-el akkor rájönnél, hogy mégsem. -
lonvard #5794 Jaj má, fejlesztés alatt áll. Majd most az ssd-mnek köszönhetően többet fogok vele játszani, csak stabil legyen végre néhány alapküldi, az istenit neki már.
Torzi: nem blabla, tény hogy közepes sőt alsókategóriás kártyákkal is lehet egy vagon jó játékkal játszani, sőt közepessel lényegében minden játékkal tudsz játszani, és a minőség sem ratyi, csak nem ultramegahiperszuper. Különben is a grafikát gyorsan megszokja a szem, szóval szinte lényegtelen 1 óra játék után, hogy ultrán vagy mediumon tolod. -
#5793 játékról már...ja nincsmit... -
#5792 blabla
-
lonvard #5791 Laptopon komolyan elgondolkodtam. :P Arra az esetre, ha ugrott volna a videokártya is, és mellette még a processzor is sérül, és mittudomén. Nem tudtam, hogy totálkárra törtem-e a konfigomat. Ha igen, vettem volna egy játékok futtatására is alkalmas használt laptopot, persze az nem lehetett volna olyan erős, hogy a mostani top játétkok is fussanak rajta (mer akkor kurvadrágát kellett volna vegyek, ami így hülyeség mer akkor pc-t is építhetek már), de akkor jövőre építettem volna mellette egy top gépet, amitől még a Sanyinak is megcsorrant volna a nyála. :P -
lonvard #5790 Nézd, a játékokban nem véletlenül van medium meg low beállítási lehetőség. Rengeteg játékkal játszottam a konfigommal, általában medium-high beállításokkal. Játékok egy jelentős része ráadásul nem is igényel erőművet. Szóval mért felejteném el? -
JonasSandor #5789 Ezzel addig nem veszel minimum ezeket amiket írtam felejtsd el a játékokat. -
lonvard #5788 Tréfáltam persze, meg vagyok elégedve vele, minimum közepes beállításokkal fut rajta minden*. Maximalistáknak persze nem ajánlott. Lesz processzor-videokártya csere valamikor a jövő év folyamán. Attól függ mi hogyan fog futni a mostani konfigon, meg mennyi pénzem lesz ezekre. A Squadron 42 megjelenése a legkésőbbi időpont, addigra készen kell legyek.
* az Assassin's Creed: Odyssey meglepetésemre nem indult el. De úgy hogy sötét képernyő. Mint a régi szép időkben, mikor volt egy elavult kártyám, ami nem tudott mit kezdeni az újabb technológiával. Mondjuk egy driver frissítés nem ártott volna. Na majd most! :) -
JonasSandor #5787 Nekem is volt 1050TI-m és tudnék mesélni milyen okádék az egész kártya tudása. Vegyél egy 2060-at meg egy i7 8700-as procit, mert a proci is nagyon harmatgyenge az ilyen kaliberű címekhez.
A 15 fps az a játszhatatlan kategóriába tartozik.
Utoljára szerkesztette: JonasSandor, 2019.09.04. 14:45:35 -
kraven54 #5786 Szerintem meg vegyél konzolt
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2019.09.04. 13:37:33 -
#5785 Tehát alsó kategória. :D Add el a picsába és vegyél 1660-at. -
lonvard #5784 Bocs de minden játékot futtat ultra low beállításokkal, illetve a Witcher 3-at is azzal a moddal, amelyikkel lebutították a grafikát kábé egy 15 évvel ezelőtti játék szintjére, és mindig megvan a stabil 15 fps. -
#5783 Nyugodj meg az a szar az alsó kategória, 2060 már a közép. -
lonvard #5782 Ja igen, 1050 ti, és nem alsó kategória, hanem majdnem közép, tehát közép. Belépő szintű kártyákat ez veri, az alatta lévő kártyák az alsók, ez meg közép. És erre büszke is vagyok. -
#5781 1050ed van ha jól emlékszem, az meg nem közép hanem alsó kategória.
Ha meg az alaplapodon van m2-es csati akkor olyan ssd-t vegyél. -
lonvard #5780 Pontosan nem tudom, de a Star Citizenhez elméletben kevés, gyakorlatban teljesen játszható vele a game, leszámítva a hosszú töltési időt az elején, meg hogy néha a feltételezhetően ramhiány miatt belassul. Azt tudom, hogy 12 giga ramnál mindig jelezte, hogy 2 giga hiánya van, tehát ezt pótolom most ki egy 4-essel, illetve az ssd hiánya miatt nagyon nehezen indította el a játékot, ez pedig frusztrálóan hatott, mivel így nehezen vettem rá magam, hogy egyáltalán elindítsam. A processzor egy 2011-es széria, 6 magos nem csúcskategória akkori szinten sem, a videokari meg 1 éves, de az is középkategóriás, és jól meg is lettem kutyázva, hogy minek azt vettem, de azér vettem, mert nem volt 100-120 000 forintom rá, és mert hittem abban, hogy egy 2018-as középkategóriás videokártyával kutyakötelessége futnia a játéknak, csak nyilván nem ultrán. És persze elbír vele. Nagyon elvárásaim vannak most a kis mini fejlesztéseimmel. :) -
JonasSandor #5779 Milyen géped van hozzá?