• lonvard
    :) Azon merengtem, hogy nincs olyan túl sok Star Citizen volumenű játék az életünkben. Talán nem is lesz még egy ilyen. Mert hát ehhez kell egy olyan őrült, mint Chris Roberts, aki ezt meg meri csinálni, aki rápakolja egyetlen játékra az életét. Ki még ilyen őrült? Lehet hogy ez a mi generációnk nagy játéka. De az is lehet meglepnek valamivel, és amikor már vénülök és kezdek filózni, hogy eladom a házam és elutazok az Antarktiszra, hogy belefagyjak a tájba, ez által fizikálisan megőrizve magam a következő 3000 de akár 10 000 évre is, túlélve a mai infrastruktúrát, meg mindenki mást is hiszen mindenkiből por lesz pár ezer év múlva, de még a mai épületekből is, és én még mindig vidáman ott leszek egyben a jég alatt :) ), szóval miközben ezt kezdem fontolgatni, egyszer csak bejelentenek egy elképesztő játékot. És tudom hogy már nem lesz rá időm. Meg hát ott már azt kockáztatom, hogy meghalok itthon agyvérzésben, aztán hamvasztanak mer az olcsó, és bukom a következő minimum 5000 évemet. Na nem! Egy megoldás van, ha az Antarktiszon leszek utolsó éveimben, megbízva valakit, hogy halálom esetén rakjanak helikopterre, menjenek be a kontinensre random irányban 200 kilométert, azt ássanak el 3 méter mélyre. :-D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.10.09. 11:12:47