7978
-
#5738 Trackir-el csinálta a srác, de mással is működik. -
#5737 Ezzel már a TrackIR és a Tobii is jól fog működni?
Nem olyan rég vettem Tobii-t, kitaláltam milyen jó lesz szemmel célozni, mivel a fejjel eléggé zsibbasztó és nem is túl kényelmes.
Az új fm-hez viszont új célzás rendszer is érkezett aminél már a fejmozgást nem követi le a gimbal.
Szóval a fejkövetés használhatatlan a HUD miatt, és már haszna sincs :D
Remélem ezzel fixálódik a hud is és akkor legalább a nézelődés hasznos lesz. -
#5736 Na legyen egy kis on a sok fasság mellett.
Bekerült a headtrack támogatás:
-
#5735 Nekem az esetről hamarabb jut eszembe a kocsmában a megmondó ember, akinek hiába mondják többen is akkor se fogadja el.
Há mundom, hogy úgy van ah"hkk"ogy mundom! Tik mind maradiak vagytok!
Én racionális embernek tartom magam, meg lehet győzni, ha eléred, hogy maga a C.I.G. írja ki, hogy törpebolygó(amit kétlek mivel nem annak szánják) akkor elfogadom, addig fölöslegesen írsz erről.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.07.11. 09:16:51 -
#5734 Elizbeth jó nő? van csávója? -
#5733 Nem hagyja abba, hiába írod neki képtelen rá. -
lonvard #5732 Törpebolygó-tagadó emberekkel természetesen nehéz, de nem lehetetlen a küldetés. Jezsuita űrmisszionárius vagyok, aki eljött az indiánok közé, hogy meggyőzze őket a Delamarról. Nyilakkal fogadtok, de én szeretettel válaszolok, kivéve ha felhúztok, mert akkor anyázok, ami a csövön kifér. Na mikor csapják már ki a 3.6-ot?? Játszani akarok most már, elegem van!! :) -
#5731 Szegény te(vagy inkább szegény mi), tényleg azt hiszed, hogy bárkit is megtudsz győzni erről?
Csak erőlteted a témát és ismételgeted magad, de ezen a ponton szerintem te sem gondolod komolyan.
Elizabeth mi?
Írtam korábban is, feedback! Nem olyan nehéz azt, tudsz nyitni ticket-et is vagy ha félsz a nyilvánosságról(én félnék) akkor külön tudsz írni visszajelzést a fejlesztőknek amit senki más nem lát.
Nem veszíthetsz semmit. -
lonvard #5730 Ezt most Elisabeth miatt írod? Biztos okos lány, csak itt figyelmetlen volt, te pedig komolyan vetted. Mi pedig ismét vitatkoztunk egy napot a Delamaron. Lehet hogy mi vagyunk az egyetlen csoport, amely a Delamarba képes ennyit fektetni. Kuriózum lehetünk, és még nem is fedeztek fel minket! :D -
#5729 Amúgy ilyenkor mit érzel? Sajtreszelővel még ráteszel egy lapáttal csak hogy jobb legyen? -
lonvard #5728 A Star Citizen Jézus Krisztusa vagyok, keresztre feszítenek, de világvallás lesz belőlem! :D
Torzi azt gondolja, hogy a lore minden sora kőbe vésett igazság, és majd a lore-ban leírtakra alakítják át azt, ami most nem olyan. Én meg azt mondom, hogy ez ennél cizelláltabb, természetesen vannak kőbe vésett lore elemek, de ez nem olyan, itt az ojjektum elnevezése van elszúrva, tehát nem fognak egy alaktalan aszteroidát csinálni egy gömb alakú törpebolygóból, csak mert leírta Elisabeth, a 19 éves lore író (aki most kezdte a főiskolát a San Antonio-i főiskolán könyvtár szakon), hogy a Delamar aszteroida.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 21:34:10 -
#5727 kellett nektek belekezdeni :D -
#5726 na a másik is előkerült :D
amúgy nem sikítok kínomban, hülyék miatt már nem szoktam. csak próbálok megmagyarázni neki valamit, még mindig, bár tudom felesleges.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.07.10. 19:47:25 -
MasterMason #5725 Igazad van Ion ne hagyd magad, a zseniknek ez a sorsa, kevesen értik őket. Persze ettől még továbbra is idegelheted őket, én remekül szórakozom ha azt látom, hogy a torzonborz és egyéb userek sikítanak már miattad kínjukban. -
#5724 De nem mi akarjuk olyannak látni te szerencsétlen. Egyszerűen Nyxet így képzelték el, egy roid övben egy baszom nagy roidon Levskit. Ezt nem fogod fel és játszod a hülyét annak ellenére, hogy Hogthar hót normálisan megkért ne told túl a fassságod.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.07.10. 18:39:09 -
lonvard #5723 Elegem van belőletek, szerintem repülök egyet, elmegyek a Delamarra és beszélek egy delamari marslakóval. :P -
lonvard #5722 Hát ez az, hogy nem söpörte ki. :)
Egyébként hogy mi a különbség egy nagy aszteroida és a törpebolygó között az szerintem a Grimhex állomáson mutatkozik meg, ami egy nagy aszteroidába vájt bánya. Tehát igazából amit ti a Delamarba szeretnétek belelátni, az a Grimhex.
Még egyszer le ne írd, hogy ROID, mert refundolok! Jaj, ez így kontraproduktív. :D
Stantonnak van aszteroid övje egyébként. És egy ilyen övben is elvan egy törpebolygó. Az hogy hova pakolják be a Delamart, nem lesz mérvadó, kivéve ha holdat csinálnak belőle, vagy szétrombolják és csinálnak belőle egy óriási alaktalan aszteroidát. De ezt nem fogják megtenni, mert Chris nem olyan.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 18:35:35 -
#5721 De ez nem söpört ki semmit baszki :D Roid övezetben LESZ, de most teszt jelleggel itt van stantonban mivel még nincs Nyx és nincs olyan se, hogy roid öv. Csak van. Nehéz megérteni mi? :D -
lonvard #5720 Azér mondom nektek, mert laposföld-hívőkhöz hasonlóan törpebolygó-tagadók vagytok! :D Az egyik fórumon már diskuráltam erről, de nem fejlesztők reagáltak, hanem csak gamerek. Nem tudtak ők se mást írni, minthogy az egész még kialakulóban van, szóval lássuk meg a végén mit csinálnak a Delamarral, aztán akkor világos lesz, hogy micsoda is. -
#5719 Javaslom erre felé nézz körül, tán ha elfogadják, addigfeedback meg hiába mondod nekünk.
-
lonvard #5718 A környezete az egy a pályáját ki nem söpört törpebolygó környezete. :) Az alakja és a mérete is törpebolygóé. Ezzel szemben van egy leírás, hogy "törpebolygó méretű aszteroida". Ha a kettőt összevetjük, nem hiszem el, hogy nem érzitek, hogy a lore van kicsit eltolva. Egyszerűen csak azt kellett volna leírni, hogy törpebolygó. Valamiért így fogalmazott a lore írója, aki ugye nem csillagász, nem tudjuk milyen passzban volt, és ezt írta le. Most akkor ne a szemünknek higgyünk, hanem egy szövegnek? Hát én inkább a látványnak hiszek, tekintve hogy nem feltételezem, hogy egy félrefogalmazott mondat kedvéért aszteroidává fogják csapni a szép Delamarunkat.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 17:43:33 -
#5717 Ne haragudj, de most erre csak ezt tudom neked küldeni:
Videó!
-
#5716 "De ami infó van róla" az alapján roid, lásd hivatalos leírást.
"és ahogy kinéz a környezete" bazmeg, jelenleg sehogy se néz ki mert az ami van nem roid belt. Pont ezért írtam, hogy remélem rendes roid kinézetet kap de ahhoz sztem kell a köv. roid tech (abból is lesz még v2 de talán v3 is).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.07.10. 15:03:56 -
lonvard #5715 Ha ott lenne a lore-ba, hogy a Delamar az egy mittudomén bolygóütközés következtében leszakadt tömb, és emiatt van akkora mérete, mint egy törpebolygónak, akkor oké, érthető, sőt izgalmas, ez akár nézhetne ki úgy, hogy a szétesett bolygó két-több darabban bukdácsol egymás közelében. De ami infó van róla, és ahogy kinéz a környezete, az alapján egy önálló fejlődési folyamaton átesett égitest.
Nah, ennyit erről. Megint túltárgyaltuk ezt a Delamar-kérdést. :D -
lonvard #5714 Az a kérdés, hogy vannak-e ekkora méretű aszteroidák. Mert például a Ceresre azt írja, hogy a Naprendszer legkisebb törpebolygóként akkora a tömege, mint a komplett aszteroidaöv össztömegének a harmada. Látjuk hogy a Delamar is mekkora, meg hogy a mellette és egyáltalán a Stantonban látható aszteroidák azok mekkorák úgy általában, és hát a nyomába sem érnek. Mert amelyik aszteroida tömege elég nagy, az elkezdi felvenni a gömb alakot, tehát nincs olyan, hogy törpebolygó méretű aszteroida. Mittudomén ha felrobban egy nagy bolygó, akkor képzelhető el, hogy az óriás darabjai pár millió évig aszteroida alakzatban csalinkáznak. De hát mitől robbanna fel egy bolygó? Szóval a törpebolygó méretű aszteroida az egy ilyen fizikai nonszensz. Írhatnák akkor már, hogy Jupiter méretű aszteroida. Naprendszer méretű aszteroida! Univerzum méretű meteorit! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 14:37:06 -
#5713 Akkor írom másképp: delamar a lore szerint egy törpebolygó méretű roid, nem törpebolygó hanem roid. A jelenlegi alakja megtévesztő lehet, én remélem, hogy tényleg roid alakot kap mert a mostani tényleg inkább törpebolygóra hajaz. -
lonvard #5712 Nyugi, lenyugszom én magamtól, csak most felültem a saját hullámomra. :D -
lonvard #5711 Tele van ez a topik törpebolygó-tagadó emberekkel, de lassan lassan célt érek. Vallást fogok ebből alakítani, aztán a végén elutazunk Los Angelesbe, és a stúdió előtt éhségsztrájkolunk, amíg ki nem javítják a lore-t! :) -
Paladin #5710 Namost idelinkelném, hogy igazam van, de basszus, tényleg rosszul emlékeztem... :D
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2019.07.10. 13:31:05 -
lonvard #5709 Te nem emlékszel. :) A törpebolygó az, amelyik még nem akkora tömegű, hogy tisztára tudta volna söpörni a pályáját. A kisöprés azt jelenti, hogy vagy magába szippantja, vagy kilöki a kis aszteroidákat. Ez a fő különbség lényegében egy bolygóhoz képest. És a Delamar pontosan ilyen. Tele van a környezete aszteroidával.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 13:29:58 -
Paladin #5708 Látom már nem emlékszel a definícióra, amit előszeretettel citáltál :) A törpebolygóság egyik feltétele, hogy tisztára söpörte a pályáját. Tehát ha aszteroidaövben van, akkor NEM törpebolygó. -
lonvard #5707 Nincs olyan aszteroida, ami úgy néz ki mint a Delamar, és aszteroidának van tekintve. Szerintem egyszerűen a Ceres lett lekoppintva, ha rákeresel wikiben, eléggé Delamar-szaga van. Vagy inkább a Delamarnak van Ceres-szaga. :) Önmagában, hogy az aszteroidaövben van, nem jelenti azt, hogy ne lehetne önálló pályán. A Ceres is a aszteroidaövben van.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.07.10. 13:11:05 -
#5706 Delamar roid, az is lesz pont azért mert egy roid övben lesz majd a helye, ott meg törpebolygók asszem nincsenek. Tehát ROID! PONT!!!44444
Mindenképpen újra fel kell majd venni az egészet ha live lesz a játék mert sok minden változhat. Most is csak azért hagytam abba mert szimplán meguntam, hogy állandóan bugba futok bele és emiatt kuka lett amit felvettem (kereskedelem alapja lenne az új rész).
-
#5705 Nem vagyok én pedagógus, csak próbáltam kompromisszumot kötni.
Delamar-t majd akkor elismerem törpebolygónak, hogy ha a fejlesztők annak titulálják.
Írj rá a fejlesztőkre, nyiss egy topik-ot, hogy törpebolygó alakja van, szerinted úgy is viselkedik akkor nevezzék is annak.
Ha elfogadják akkor abszolút "win" mert még az orrunk alá is dörgölheted.
Ha pedig nem fogadják el akkor te nyugszol meg végre.
Torzonborz: Részemről a jelenlegi megfelelő. A vágással sok munka van, igaz jobban kitudod emelni a lényeget, de ezt csak akkor javaslom, ha időmilliomos vagy.
Esetleg ha a vágás mellett döntesz eleve csak a részletek bemutatását érdemes felvenni, ne kelljen a videót 5 részre tagolni.
Azon gondolkoztam még, hogy érdemes úgy tagolni, hogyha valami változik a játékba és az érinti az egyik részt(mint most a fizika és az irányítás) akkor ne kelljen az egész sorozatot újra indítani, hanem max 1 vagy 2 részt újra venni.
Bizonyára ezekre te is gondoltál, csak így hirtelen jött, ahogy végig gondoltam milyen összetett is lehet egy ilyen sorozatot készíteni.
Minden esetre én várom bármi is lesz. -
#5704 Eh feleslegesen írok bármit is, feszkó meg nem kell.
Más: gondolkoztam azon, hogy a gyorstalpalót újrakezdem az elejétől de kéne egy kis infó, a jelenlegi részekkel kapcsolatban. Jó ez így a tartalmat és a hosszt nézve?
Vagy legyen rövidebb jobban megvágva és inkább a tényleges, lényegi infók legyenek meg mindenféle üresjárat nélkül?
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.07.10. 11:21:39 -
lonvard #5703 Ubiszezonban kicsit elengedtem magam, te meg ráépítettél egy komplett pedagógiai tananyagot. Majd ha elismered, hogy a Delamar törpebolygó, akkor tárgyalhatunk! :) -
#5702 Veszek neked egy ilyen bögrét, ha 30 % visszaveszel az ilyen jellegű hozzászólásokból.
Jöhet néha egy-kettő fárasztás, de megfelelően kell adagolni, kimérten, mert így csak mindenki fogja a fejét.
Iskolás koromban jócskán régebben volt Pszichológia oktatásunk. Pont volt egy ilyen helyzetre példa. Az a baj, hogy próbálod felhívni a figyelmet, ehhez felvettél egy szerepet és ezt követed, de ez egy fórum, nincs itt rá szükség.(Ezt lehet már írtam korábban is).
Lehet a fárasztást okosabban is csinálni. Például több komolyabb témáról beszélsz/írsz, aztán időnként elengeded a gyeplőt és máris sokkal viccesebben hangzik ugyan az.
Nézd meg Torzonborz példáját.
Ő segít a játékkal kapcsolatban mindenkinek, látszik hogy képben van, átlátja a helyzeteket, de amikor elenged egy-két poént mennyivel ütősebben hat, például pár sorral lejjebb amikor téged ekéztünk az egyik hozzáoszlásánál hangosan felvetettem munkahelyen. Néztem is rám a kollégák mi a bajom.
Ezeket nem támadásból írom(Inkább védekezésből ), hanem szerintem van értelem a túl oldalt, csak nem tudod kamatoztatni még, tán ha segít ez valamennyit.
Utoljára szerkesztette: Hogthar, 2019.07.10. 08:24:12 -
lonvard #5701 Ajándékozz neki egy bögrét, azt kész. Boltban veszel egy fehéret, rárajzolod kék filccel, hogy Star Citizen, Los Angeles. Másik oldalára Release Date: 2015. El fog alélni. :D -
T800 #5700 Köszönöm a sok segítséget, igazából arra lettem volna kíváncsi, hogy hogyan tudok neki hajót küldeni, de már megvilágosodtam :) -
#5699 illetve van még egy ajándékozási forma,a gift card,amit a honlapon az extras menü alatt találhatsz: ezzel kokrétan pénzt ajándékozhatsz neki amit arra költ amire szeretne,10 ,25,50,100 dollár értékben,amit beválthat store kreditre és azt vesz rajta amit akar
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.07.09. 13:38:17