7980
  • Torzonborz
    Ne reménykedj, nem publikus béta lesz.
  • lonvard
    Forrás? Nem találtam hirtelen semmit.
  • JonasSandor
    Lesz béta hamarosan a kampányából is.
  • Torzonborz
    Terveznek ilyet. Üldögélni meg nem kell majd, olvasd el mit írtak Mantis megjelenésnél hosszú távú tervként.
  • Caliph
    Kérdés: a navigációt tervezik finomítani? teszem azt kijelölök egy random részt és odaugrok? nem lett volna jobb valami elitehez hasonló rendszer,úgy könnyebb elképzelni a kvantum megszakítást is.

Így csak üldögélsz egy ponton,és várod hogy valaki arra menjen nem? és pl ha olisarból mennél daymarra,akkor mindenki ugyanarra fog menni.
    Elitenek talán jobb az a rendszere,hogy supercruiseban vagy és megválaszthatod a célpontot amit támadni akarsz
  • lonvard
    Úgy tudom fognak még nullázni, csak nem patchenként, hanem amikor úgy érzik. :D Mer onnantól, hogy soha többet nem nulláznak: elindul a játék. Akármilyen egyszerű még, lehet gyűjteni a pénzt a nagy hajókra, akkor pedig nem fogjuk venni a hajókat, az meg egyelőre keresztbe tesz nekik. Amúgy annyira volna kedvem játszani, de megállom! Még 1-2 patchnyit nem játszom. :P Nem akarok már illúzióromboló bugokkal szembesülni. Akarok egy olyan állapotot, hogy van fasza joy-szettem, valamiféle head trackerem, a játékban nincsenek ordenáré bugok, cserébe tele van tartalommal, és csak berepülök a bolygók fölé, és ámulodozok. Ne mondjátok, hogy időutazást tettem a 2030-as szilveszter előtti játékomba! :D
  • Caliph
    köszi,jó lett az oldal,sokkal átláthatóbb :)

Na tök jó hogy nem nulláznak mostmár patchenként,megmaradnak a cuccok,pénz stb.
    persze biztos lesz még,de igy lehet gyűjtögetni :)
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.03.08. 21:32:50
  • Torzonborz
    Betölt, csak http-vel, a https átirányítás nem megy valamiért a rendes címre (ami a starcitizen.hu).
  • Caliph
    új oldal? nem tölt be :D legalábbis ami itt van a topicban
  • lonvard
    Megöltem a topikot. :D
  • lonvard
    Shednek, Szőrösnek, és aki még csinálja: köszönet az új weboldalért. Mondjuk tájékoztathatnátok, mikor hónapokra eltűntök, mert miközben ti a honlapon dolgoztok, én azon aggódok, hogy valami gebasz van az oldallal meg veletek. :P

Más: említettem már, ezen a télen felcsaptam őrnek egy építkezésen, az az igazság hogy zabálom az egészet, a dzsuvát, a dolgos egyszerű embereket, meg a munkagépeket. Tele van különféle gépekkel ez a munkahely, és rávezetett, hogy a Star Citizenben nincs értelmiség, gyakorlatilag kétkezi munkások leszünk, munkagépekkel. Azt fogjuk csinálni, amit mindennap látok. Például jön a betonpumpás teherautó. Az olyan mint egy űrhajó. Kábé olyan, mint bányászűrhajóval játszani. Alapból két személyes, de mindig csak egy sofőrje van, aki minden mást is csinál. Pont mint a játékban. :D Jön, kitalpal, felengedi a pumpát, eltűnik egy távirányítóval, aztán jön a betonkeverőautó, az dokkol rá, és akkor kezdődik a pumpálás, amit a távirányítóval irányít. Amikor az építkezésen már mindenki elment, a betonpumpás még ott van, mert el kell mosni a gépet, és az alsó hangon 1 óra, de inkább másfél. És akkor végre felengedheti a talpakat és nagy fáradtan felszállhat a gépével, mint egy magányos hős. Kedvem támadt betonpumpásnak lenni. IRL Star Citizen volna. Ráadásul itt a legjobb a fizetés is. Csináljunk már egy Star Citizen munkagépes céget! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.03.06. 20:51:13
  • bazccka
    Egy szuper Hornetem nekem is van a garázsban.
  • EFRM
    loál
  • Torzonborz
    Hmm én 3.8-ban elég sok bountyt csináltam de csak egyszer volt HH benne. Lehet ez is kicsit random, elvileg úgy működik, hogy minél több bounty küldit csinálsz úgy ad egyre nehezebbeket meg hely függő is pont ezért érdemes ugrálhatni a bolygók között.
  • Hogthar
    Nem teljesen sarkítok, amikor utoljára játszottam vele, tény elején adott olyan fejvadász küldetéseket ahol kisebb célpontok vannak, de 2-3 küldetés után 2-3 verzió között váltogatott. Hammerhead, Catarpillar és Andromeda.
    Ezek közül az Androméda a legkönnyebb 5 perc alatt megvan.
    Catarpillar 15-20 perc, de annak a pajzsa is elég erős, ha nem támadod agresszívan akkor nem érsz semmit.
    Hammerhead a szinte lehetetlen kategória.

Na már most általában minden 2. küldetés hammerheadra szólt. Legalább az elején kiírná, hogy arról van szó, nem tennék meg fölösleges utakat. Persze mindig volt játékosra szóló küldetés, de egy részt a játékost macerásabb, mert nem akar kijönni PO-ról vagy máshonnan, másrészt jóval kevesebbet fizetett érte.

Második része világos és javarészt egyetértek.
  • Torzonborz
    Sarkítasz, a 70k-s ladik alkalmas fejvadász küldikre.
    HH-t meg azért tettek a fejvadász küldikre mert a játékosok jelentős része közösen akar játszani és kihívást keres. De ezt úgy írod mintha csak HH lenen a fejvadász küldikben pedig pont nem a nagy része simán szolózható, főleg egy Hornettel. Ha neked ez nem megy akkor gyakorolnod kell, ha akkor sem akkor lehet más szakmát kell keresned.

Amúgy nem közkedvelt nem vagy, hanem félreérted a dizájnt szerintem, beakadt nálad a pénz téma és ezen kattogtál.
    Az, hogy egy ladik a flight ready státusznál drágul nem újdonság, ezt már elég régóta csinálják. Lehet fura de az ok is egyszerű, piac szabályozás. Ha drágább akkor kevesebbet vesznek belőle, így többen fogják ingame megvenni.
    Nem mondom, hogy ez így jó, azt tény, hogy piszok drága minden főleg nekünk de ez ellen csak akkor lehet tenni ha az emberek nem vesznek meg mindent.
    Ha meg igen akkor nyilván ki fogja használni a cig, minden cég a lehető legnagyobb bevétel elérését szeretné, ők se mások.
    Én se vettem már régóta semmit, elég támogatást kaptak tőlem, most már én várok tőlük cserébe valamit. :D
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.03.02. 09:04:31
  • Hogthar
    Oké tehát egy 70K kifejezetten harci hajó nem alkalmas arra, hogy fejvadász küldetéseket csináljak?
    Ha ez nem balansz probléma akkor mi?
    A Superhornet nem alkalmas másra csak harcra, de arra kezdetben a legjobbak között volt.
    Miért is tesznek fejvadász küldetésre hammerheadot egyáltalán?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    #6558: Ezt nem írtam, de superhornet és az egyik hornet is fejlesztett volt. Auroranak alap fegyverzete nagyon gyenge, ott egy kisebb fejlesztés jobban feltűnő szerintem.
    Csakhogy az erőviszonyokat érzékeltessem. Cutlass tuningolt állapotban esetleg ellenfele egy Superhornetnek, de a lomhatása miatt sajnos a Superhornet körbetáncolja.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    #6561: Nem teljesen értem a példád. Ez nem kompetitív játék. Milyen csapat érdeke? Fejvadász küldetés inkább tekinteném magányosabb feladatnak, de mint írtam, van egy kisebb csapat akikkel szoktunk tesztelgetni és együtt se tudtuk érdemben a hammerheaddel mit kezdeni.

A második részével szintén nem értek egyet, nem kompetitív játék, ha veszek egy erős harci hajót, akkor elvárom, hogy olyan küldetések amik harcászatra szólnak eltudjam végezni.

Vagy itt most a degradálás volt a lényege? Sajnálom, hogy más a véleményem.

#6563: Szerintem itt kicsit félre értetted mit írtam vagy mire akartam rávilágítani. Egészen ideáig én is támogatója voltam a játéknak én látom, hogy tényleg fejlődik jön hozzá a kontent, nem is állítottam olyat, hogy pl neked, vagy másnak ne érné meg a folyamatos támogatást, vagy írtam?. Nekem a gondom az üzlet politikából adódó balansz problémákkal van.
    Tehát elhiszem, hogy te leszarod mennyibe kerül egy hajó, a példám a hajó értékre nem arra szólt, hogy Jani az aki ilyen hajót vesz, hanem milyen elvárásai lehetne egy játékosnak annak függvényében milyen értékbe vesz hajót és ez milyen balanszírozási gondokkal járhat.

Nem vagyok közkedvelt a véleményemmel, de egyezzünk ki abba, hogy túlreagáltam a Carrack miatt és ne legyen igazam.
  • Bucser
    Eddig kb 350 dollart raktam a jatekba 2012 ota.

Van egy Lancerem, egy Gladiusom, egy Super Hornetem egy Dragonflyom es egy Tumbril rangerem. Ez evi 50 dollarra jon ki. kiszamoltam hogy Youtube content/Olvasnivalo a reportok tekinteteben+ a PTU / PU emellett boven megerte a jatek eddig. (kb 50-60 orat siman jatszok egy evben vele nem beszelve a rengeteg video contentrol).

Szamomra total jol kijon az ar ertek arany. Speciel leszarom mennyibe kerul egy hajo, mert nem azert veszem hogy en legyek a Jani, hanem mert tetszik. Ha ugy ereznem hogy egy Carrack olyan jatekelmenyt ad amire szuksegem van nem lenne problema ledobnom ra 600 dollart sem.

Utoljára szerkesztette: Bucser, 2020.03.01. 17:59:56
  • Bucser
    Jatekmechanikak szepen keszulnek ahogy en latom.
  • Bucser
    Ez a szemlelet kb olyan mint amikor idiota verpisti Overwatchban supportal vagy tankal akar mas jatekosokat vadaszni, mikor a csapat erdeke az lenne, hogy healeljen, buffoljon, debuffoljon vagy eppen figyelmet vonjon el hogy ot loje az ellen....

A vadasz feladata (hornet/ gladius etc) a kicsi mozgekony gepek kiiktatasa akik veszelyt jelentenek a nehez vadaszokra/bombazokra (Vanguard/Tali etc) akik kepesek nagyobb hajokat leszedni es megsebezni kelloen.

Ez nem egy counterstrike ahol csak a skill szamit hogy milyen gyors a headshot flicked.
    Utoljára szerkesztette: Bucser, 2020.03.01. 17:53:09
  • lonvard
    Jó de ugye nem vagy kénytelen belemenni olyan küldetésekbe, amikre a hajód nem alkalmas. Én mér tudom túltenni magam azon, hogy vadászgéppel nem tudom megsebezni a hammerheadet? Első körben mondjuk azért, mert eszemben sincs megtámadni. :-D Nem feltétlenül rossz balansz, hogy a nagyobb hajók a nagyobb hajókkal legyenek pariban. Akkor lenne gond, ha a polarisz sem tudna kárt tenni benne. Vagy két hammerhead lőné egymást, és jobban töltődne a pajzsuk, mint ahogy azt szedik egymásról. :D Ja és ez jórészt fordítva is igaz, szóval hammerhead egy kis hajóval nem nagyon akar majd mit kezdeni, és nem is fog tudni mit kezdeni, mert azok majd elmenekülnek szépen. Persze majd jönnek az npc kalózok, aztán konvojvédelemnél lehet őket halomra lőni, hehe. Oké meg lehetnek fejvadász küldik, amikor 1000 uecet kapsz, hogy hammerheaddel vadássz le egy npc aurórát, és akkor fanolásból meg lehet csinálni. :)
  • Torzonborz
    A shotgun szerű fegyó neve scattergun ;) annak a legnagyobb a dpse bár csak közelről hatásos. nekem annyira nem jött be de akinek igen az kaszál vele rendesen.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.03.01. 11:06:27
  • Caliph
    továbbá ne felejtsük el a hajó fejlesztését. aurorám van még mindit,csinálgattam fejvadász küldiket,hát alap fegyókkal kínszenvedés volt, aztán túrkáltam neki jobb fegyókat gimballos lézer távolra meg valami shotgun szerű nemjuteszembe a neve közelre,ami addig kínszevedés volt,az az új fegyókkal cuccokkal hullott.
    aztán kaptunk ajiba egy freelancert,annak az alap fegyója is durva volt a könnyebb harcos küldikhez,kivi lennék azt hova lehetne fejleszteni.

Ja és raktam jobb rakétákat is aurorára,úgy már ha találtak egy cutclassnak is simán ellenfele lettem ,a kis gagyi kezdőhajóval :D mondjuk npc volt,lehet egy player kiröhögött volna :D

és nem volt olcsó,még az aurórára is ha jól emlékszem 12k volt egy fegyó+alá a gimball alap
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.03.01. 10:59:10
  • Torzonborz
    Ha veszek egy 12 millió uec-be kerülő HH-t (mert ugye már meg lehet venni ingame) akkor elvárom, hogy erős legyen. Viszont nem sebezhetetlen (Cutty/Frici Mis párossal kiszedtük egyik cimbivel) és egyedül semmit nem érsz vele. Megveheted pénzért is, akkor se leszel vele sokkal előrébb egy Aurorához képest, sőt azzal több pénzt tudsz keresni egyedül. Előnyben vagy? Nem. Dőlt az egyensúly? Nem.

Jelenleg pont azt látni, hogy a csilliómillió dollárba kerülő ladikok többéségét nem lehet rendesen kihasználni. Így az ár/érték arányuk pont baromi rossz (most még).
    Na engem pont ez zavar amúgy, még mindig nincs bent olyan szintű játékmechanika ami miatt igazán megérné többen játszani még ha a lehetőség egyre inkább adott is küldik által.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.03.01. 10:20:57
  • Hogthar
    A hajó amit felhoztam Dollár viszonylatban is sok egy átlag játék árához képes, mert ugyebár kint is fixen 60 dollárba kerül egy átlag játék, tehát az arányok amik itt érvényesek külföldön is azok.

Egy fejvadász küldetést nem feltétlen csapatba csinál az ember.
    De oké értem én a csapatjáték példát, csak konkrétan 2 hornet, super hornet és gladiussal se tudtunk az ai hammerheaddel érdemben fellépni.
    Amikor odaeresztettük egyszerre az összes rakétát akkor lement az egyik pajzsa egy pillanatra, utána pedig úgy hogy folyamatosan soroztuk visszaregenerálódott az összes pajzsa.

Tudom azt írják, hogy támogatás, de ezzel a rendszerrel valós értéket adnak a hajóknak akarva-akaratlanul és ha te szerzel egy 282 338 Ft-os hamerheadet akkor el is várod, hogy szinte sebezhetetlen legyen. Ergo az üzletpolitika lévén a játék egyensúlya eldől méghozzá a jobban fizető játékostábor irányába egészen azért mert a fizetség arányában vannak elvárások.

• Torzonborz
    Azért tőlünk nyugatabbra a minimál bérből is félre tudsz tenni erre, itthon ez már azért problémásabb sajna, Na mindegy ez már más tészta.

• MarkBlade
    Ez szerintem euróban is sok nem csak forintban. Ha megnézed hogy az átlag játékosoknak a videókártyája 1060-2060 széria. Az átlag az 60-70 %..
  • Torzonborz
    PU-ben de amúgy igen ;) mostani pecsnél nem volt törlés és egyre inkább erre lehet számítani, szóval lehet hosszá távon gondolkozni és gyűjteni a lóvét az álom ladikra.
  • Torzonborz
    Hát kössz, de ha egy szaros hornettel meg lehetne karcolni egy HH-t akkor abban a pillanatban hagynám ott az egész játékot. Meg a backerek nagy része is. Ez nem az a játék ahol azt akarják, hogy béluka királynak érezze magát mert fél kézzel vakon le tudja győzni a bigbadaboss-t egy fakarddal. CR többször hozta példának a Dark Souls sorozatot és nem véletlenül. Kihívás elé akarják állítani a játékosokat. Meg ahogy már írtam a csapatjáték felé terelni. Mert ha valami nem megy egyedül akkor azt többen meg lehet oldani. Szóval nem feltétlenül kell jobb ladikot venni (legalább is nem irl pénzért) csupán csak társakat kell keresni.
    Az meg nagy hiba, hogy forintban írod a ladik árát, mert számunkra tényleg drága de azt ne kenjük már rájuk, hogy ilyen szar a valutánk meg ilyen nagy az adó (27% míg máshol 5 vagy 10 ez se mindegy).
  • Bucser
    Nincs torles a PTU-ban mar. Szoval ossze lehet kereskedni barmi hajora valot.
  • Hogthar
    Minden amit írtál teljesen világos számomra, én is követem a projektet egy jó ideje.
    A probléma nem is azzal van, hogy támogatást várnak, mert kell a tőke ez érthető, hanem azzal van a gond, hogy miként próbálnak ránk hatni hogy vegyük a komolyabb hajókat.
    Egy Superhornet 70000 forint, kifejezetten harci hajó, de ha találkoznál egy harmmerhead-vel meg se tudod mozdítani a pajzsát. Konkrétan van olyan fejvadász küldetés ahol összeenged vele.
    Tehát 70 ezres hajóval nem tudsz minden hajót szétszedni? Ergo rávesz, hogy vegyél jobbat, ha érvényesülni akarsz. Ezzel van a gond.
    Nem mossák össze a határokat.
  • Torzonborz
    Ahogy látom nem egészen tiszta neked az a dizájn amit elképzeltek anno és ami kezd realizálódni, de a játékmechanikának semmi köze a gazdag kölöknek jó legyen felvázolásodhoz

Egy Catert egy Galdius nem tud megsebezni, ez teljesen rendben van hiszen az egy könnyű vadász, akkor lenne rossz az egész ha ez nem így lenne. Viszont több hajó már képes erre, főleg ha jól válogatod össze őket, ergo terelnek abba az irányba, hogy a többi játékossal (pl org társak) fogj össze és együtt csináljátok meg ezt. De akár egyedül is lehetséges ha megfelelő ladikban vagy (Gladiátior vagy még inkább Retaliátor) bár nyilván kockázatos. Érdemes amúgy megnézni a kickstarter kampány videókat, ha jól emlékszem azokban direkt kihangsúlyozta CR is a csapatjátékot mint fontos szempontot és a későbbi wingmans hangar részekben bővebben ki is fejtették.
    A Cater Carrak hasonlat sántít de nagyon, egyrészt a Cater egy szállító hajó (jelenleg mivel a modularitás még nincs bent) a Carack meg egy felfedező, másra találták ki őket. Amúgy a Caternek nagyobb raktere van mint a Carracknak, bő 100 scu-val ami nem elhanyagolható.
    Szóval azzal jobban megéri kereskedni már csak azért is mert a Carrack jobban zabálja az üzemanyagot szóval azzal azért nem leszel olyan profitábilis.
    A kezdő csomag olcsó, igen az most tekintsünk el attól hogy a forint mint valuta semmit nem ér, cserébe nem is kapsz sokat DE pénzt keresni már azokkal is lehet. Legalább annyit ki tudsz termelni, hogy egy jobb hajót tudj bérelni. Mert ugye bérlés is van, nem kell mindent megvenni egyből. Szóval a kezdet egyáltalán nem olyan nehéz mint volt pl egy éve. Ha így indulsz meg kell dolgozni azért hogy lehessen valami nagyobb ladikod de ez nem feltétlen rossz.
    Ami több 10k scu-t tud szállítani az a Hull széria nagyobb darabjai (D, E) és azok konténer szállítók míg a Cater nem az. Itt már el is tér a játékmenet majd egy kicsit. Nem mellesleg hiába vesz magának valaki pl egy Hull D-t, semmit nem tud vele csinálni amíg nincs meg a hozzá szükséges kezdőtőke. Az pedig sok pénz, nagyon. Persze lehet mondani, hogy uec-et is lehet venni, csak baromira nem éri meg talán csak egy nagyon szűk rétegnek.

Még egy fontos dolog: attól hogy valakinek pénze van és azért vett valamit nem jelenti azt, hogy azt jól tudja használni. Hogy értsd mire gondolok: hiába vesz meg valaki egy Super Hornetet ha egy botkezű béna pilóta akkor egy profi Aurora LN-ben ülve ki tudja szendi és ki is fogja.

ps: a hajók meg drágák, ez nekem se tetszik de ebből megy a fejlesztés ami évi ~35-40 millió dollárba kerül. Ezt meg elő kell teremteni és se ők se a backerek többsége nem szeretne a projekt körül egy kiadót látni, szóval marad a támogatói pénz.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.02.29. 17:32:39
  • Caliph
    én pontosan az a kategória vagyok amit irsz: van egy kezdő csomagom,egy aurórám. szépen elröpködök küldizgetek,heti pár óra játékkal megvan pl egy bányász hajó egy napos bérlése hétvégére,azzal meg aztán pár óra alatt megsokszorozom a pénzem(persze ha nem vágom oda valahova vagy lőnek ki :D )
    ez gondlom a liveban is igy lesz,ráadásul ha nem egyedül akarsz érvényesülni hanem mondjuk két három társaddal,akkor a catar már nem biztos ohgy olyan sebezhetetlen lesz:)

Valahol megértem az érzéseid,én is azt látom most hogy lassú a haladás,és még évekig nem lesz ebből full játék..és félek ha ki is jön,behúzzák egy havidijas koncepcióba :D

épp ezért az alap csomag megvan,ha látok érdemre való előrelépést az évben,lehet feljebb lépek egy bányász vagy salvage shipre,de annál tovább tuti nem megyek.
  • lonvard
    Az üzletpolitika szerintem nem változott, csak most van egy hajóáremelkedés, amivel a húsodba vágtak. Ha megvetted volna a carrackot pár hónapja, akkor nem érdekelne a dolog. Ezt az értékváltozást sok szitura rá lehet húzni, pl. akinek az elejétől megvan a két játék egyben, annak fel se tűnik, hogy ma már ugyanazért az árért csak egy játékot lehet megvenni. Erre is mondhatja egy mai vásárló, hogy nem tetszik neki az üzletpolitika.
  • lonvard
    Pontosan tudod, hogy a finanszírozás egy állandó harc, és nem kapzsiságból próbálnak minél több pénzt kiszedni a hajókból, hanem mert össze kell kaparniuk a következő hónapokra a pénzt.

A hajókból adódó különbségek akkor számítanának inkább, ha ezekkel a hajókkal arénában kellene küzdenünk. Akkor kijönne, hogy a gazdag a pénzen vett sokkal jobb hajóval mindig leveri az aurórást, és ez igazságtalan. Csakhogy mint tudod az egyéni játékban mi nem egymással versenyzünk, hanem egymás mellett fejlődünk. Mindegy, hogy a cateresnek előbb lehet carrackja, mint a freelanceresnek, mert nem egymással küzdenek. Időben persze sokat nyer a cateres, de ezt az időt vásárolta meg igazi pénzen, amit viszont a munkahelyén vesztett el. Szerintem egyébként megéri ez a csere hosszútávon. Persze vannak olyan lehetőségek a játékban, mikor egymás ellen küzdenek klánok, játékosok, de ezt időben eltolva bárki megteheti, miután kipörgetett magának egy az adott célra alkalmas hajót, aki meg klánban akar más klánokkal harcolni rögtön az elején, annak nem tudom mi más választása lehet, minthogy elbassza a pénzét egy rakat drága hajóra. Az ilyen gamereknek egészségére váljék ez a dolog, én csak örülni tudok, hogy ez által finanszírozzák a fejlesztést. :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.02.29. 16:34:42
  • Hogthar
    Nem egészen, a Carrack-ot követtem nyomon, vele történt változások és a játékban össze szedett tapasztalatok gondolkoztattak el a jelenlegi üzletpolitikán és annak hátólütőin, nagyon tetszik a világa és a kidolgozottsága, ezért is tartom fájónak, hogy ezzel tönkreteszik a játék alapvető mechanikáját.
  • lonvard
    Me' beleélte magát a carrackba, aztán Chrisék elszedték tőle, emiatt most frusztrált.

Tök jó lett az új honlap, jut eszembe.
  • Hogthar
    Pont ez az, túl sokat költöttem már az egészre, de egyre inkább csak azt látom, hogy a kapzsi üzletpolitikára gyúrnak rá. Ez szerintem később is kifog ütni.
    Mondok egy példát mire gondolok.
    Azok akik nem szálnak be a gazdagok játékába vesznek egy kezdő csomagot.
    Viszont a kezdő csomaggal nem nagyon fognak mit kezdeni, csak pár kezdő semmit fizető küldetést tudnak csinálni.
    Rettentő sokat kell farmozni ahhoz, hogy érvényesülni tudj majd.
    Az a baj, hogy rettentő nagy különbség van a hajók között. Egy Carrack több cuccot tud cipelni és mellette jobb páncélzattal és fegyverzettel rendelkezik mint egy Cattar, de már a Cattar is olyan kategória, hogy egy gladius-al(ami 35000 Ft. kategóriájú kifejezetten harci hajó) meg se tudod sebezni.
    Ezekkel a szintkülönbségekkel akarják rávenni az embert a jobb hajó megvételére, amivel nem is lenne probléma, csak ebben a formában a játékmenet rovására megy majd.
    Mert mi értelme venni 35000 ért egy harci hajót, ha a gazdagok olyan hajóval rohangálnak majd amit meg se tudsz karcolni?
    De ha nem is más játékosokat veszel alapul, egyre több prémium hajó fog bekerülni és nyilván a játékmenetet a jobban fizető közösséghez fogják igazítani. Tehát ha van a játékba olyan hajó ami 40K Scu-t szállít akkor már a Cattar se fog túl sokat érni, mert nem hozzá fogják igazítani a játékmenetet.
  • Torzonborz
    Frissítés Star Citizen Alpha 3.8.2
  • Torzonborz
    Én se értem ezt most. Pont a cater az amivel zsákszámra lehet lóvét keresni, szóval pont azzal lehetne talán a legkönnyebb összeszedni a pénzt carrackra. Ráadásul olcsóbban akarja eladni mint amennyit ér. Meg nyomatja a gazdagok játéka szöveget miközben ilyen van nála. Fura.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.02.29. 15:01:53