Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
BH küldikkel jól lehet keresni de azért csak óvatosan. Van amikor a célpont mellé jön még pár meglepi társ is. Többek között pár Cutty scuttergunnal, azok közelről gyorsan legyalulnak egy kisebb ladikot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
tegnap böngészgetve láttam egy videót: aurorát felpimpelte a csávó,és azzal tolta a fejvadász küldiket. pár perc alatt kivégezte a célpontott úgy hogy őt szinte alig találták el,és 8000krediteket húzott be viszonylag rövid idő alatt... 😄 este teszteljük,most pont van 50k kreditem,de akkor nem prospectort bérlek,mint korábban hanem elhúzok lövöldézni ,ezt még úgy sem próbáltam 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Jaj de jó, köszi szépen. Holnap kipróbálom a kamerával együtt, ha működik ez a trackirezés is, akkor előfeltevésem szerint meg fogok zavarodni, és utána mehetek vásárolni valami jobb joy-t a kis szarom helyett. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.29. 20:22:40
Torzonborz
Nincs még külön scanner modul.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
olyanom nincs,de eegy olyan tippem van most,hogy benézek dumpers depoba és csekkelem a scannereket van e olyan felszerelhető ami mutatja a nodeokat,hátha leírásban lesz kitér rá

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
Investigate küldi,missing client: elküld daymarra(vagy máshova is,de POról daymar van közel,leírásban irja melyik barlangról van szó,figyelj 😄 ) ,fix koordira egy barlanghoz. leszállsz,kiszállsz,lemész a balrangba,és ott meg kell keresni egy hullát. elég labirintus,de daymar barlang már szinte a fejemben van 4-5 run után.
a hulla mellett ha szerencséd van lesz multitool is. ennyi a küldi,olyan 4k körül lehet kresni vele. ha van hátizsák meg mining multitool ezt küldit össze lehet hozni a barlangban található bányászható cuccok kitermelésével és eladásával.Medpen is legyen,ha eltolod a bányászást és szádba robban a szikla kelleni fog 😄

tipp: ha feltörtél egy követ és szanaszét vannak a kis kavicsok az f betűvel lehet felszedegetni,fontos hogy minél kevesebbet mozogj mert bebugolhat és nem tudod felvenni a többit.

tipp 2: t betű a zseblámpa,de lesznek eldobálva lent fénycsövek is. a lilákat keresd , kövesd,általában azok vezetnek a hullához.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.29. 19:42:01

Torzonborz
Aurora ES/LX-el kéne megnézni, hogy megy e a scan. De fps küldit is lehet csinálni az teljesen független a ladiktól. Meg elvileg dobozos küldi is megy lépcsőd ladikkal, legalább is Prospectorra felviszi a karakter (cimbik mondták).

Á de elküldenek isten háta mögötti kis bázisokra, oda nem megy senki. Most képzeld kiállok a dobozzal a leszállópályára, és várom, hogy jöjjön valaki. 3 óra várakozás után megjelenik egy herald. Ott helyben refundolnék. 😄
Szóval barlangot lehet keresni. Nyugtassatok meg, hogy ez annyiból áll, hogy repülök a táj fölött egy megadott szektorban, nyomogatom a szkennt, majd egyszer csak jelez. Vagy egyszerűen csak lezavarnak valamelyik égitestre, hogy kóricáljak kedvemre, amíg barlangot nem találok?
Caliph
hát akkor kb csak a barlang keresős küldik maradtak,mert a herald nem is egy vadász hogy kalózokat irtsál velük 😄
mostanában többször is észrevettem hogy a halott mellett ingyen multitool is van. azt nem tudom modul van e hozzá mert akkor már volt sajátom. de ha találsz ilyet akkor már csak hátizsákot kell venned és irány fúrni

és ha Torzi jól mondja akkor barlangnál majd nyomsz egy scant a heraldal és mutatja majd a bányász nodokat😄

Nekem aurora mr nem mutatja de az vadásznak számít 😊

vagy kihasználod a terep adottságokat és valami szikla mellé szállsz amiről át tudsz ugrani 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.29. 18:23:29

wollnerd
A delivery küldikkel nálad sztem az lenne a megoldás hogy keresel valakit akinek megvan pl. a Cutty (vagy bármi más hajója, aminek van lehajtó raktérajtaja, Titán-nak is van, bár az nem MultiCrew hajó, nem tudom hogy ez esetben is lehet két játékos azon a hajón) és vele együtt repülsz a feladóhelyről, leadóhelyre, közben a rakterében a csomagod. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.29. 16:00:44

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hm. Laptophoz kaptam egy webkamerát grátiszba. Hm hm hm. És hm. Verjetek agyon, de most tudatosodott bennem, hogy lehet ezt a játékban trackirként használni. Hát alig várom, hogy hazamenjek. Még a végén lesz itt nekem egy komplett repülési élmény. Irány a Microtech, aztán a fenyők fölött viharban száguldozunk. Arra van tipp, hogy ha a dobozos deliveres küldik nem működnek, mer nem tudok felmenni a létrán, akkor mi az a küldi amihez semmi se kell és pénzt tudok vele termelni? Mer most még kézi bányászcuccokat se tudok vásárolni.
Torzonborz
Vadászokon kívül most már szinte minden ladik talál scannel hand node-ot, pl 3.7-ben Cuttyval még nem ment, most 3.8-ban már igen.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.28. 13:16:23

Caliph
ahogy néztem most a hand mining hoz jól,daymaron a kudre ore bázis közelében van egy terület,oda van csapva vagy 10 hadenite szikla,egy kör ha nem bugol be akkor simán hozhat 20k pénzt,és nem kell hozzá csak a multitool meg egy inventorys hátizsákos mellvért.
viszont elsőre nehéz megtalálni,de ha bérelsz egy prospectort és megjegyzed a terület jellegzetességei másodszorra már prospe nélkül is odatalálsz. van még pár hajó ami érzékelheti a hand nodeokat,talán a terrapin is képes rá.

itt a videó hogy találhatod meg kb

Bányászattal könnyű. Az én játékom az lesz, hogy 1100 ueces alap deliveres küldikkel összeszedek egy bengalra valót a következő 13 évben. Az utolsó 3000 dollárnál kapcsolja le Chris a szervereket, hogy véget ért a játék. De még meg tudom venni. Lekérem a bengalt Port Olisaron, de bugos és crashel, majd a visszalépés nem sikerült, egy felirat fogad, hogy Chris köszöni az együtt töltött mintegy 20 évet , long live és prosper, valamint hogy búcsúzóul kapok egy bögrét ha kifizetem, 100 dollár. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.28. 10:56:29
Caliph
3.7es neten lelt adatokkal dolgoztam,akkor ezek szerint már elavultak,sorry a félretájékoztatásért

Torzonborz
HH 12 milla, 600i meg 9.4, Andromeda 3.5

Caliph
pl constellation: legalapabb 4.5 milió kredit a legdrágább az Aquila változat 8 milla. ezt most olyan 400 dolcsiért veheted meg

legdrágább jelenleg a hammerhead,21 milla, 700 dolcsis kategória

origin 600i 17 milla,az is olyan 400 dolláros kategória

de googlen rákeresel 3.7es árakat biztos találsz pl redditen is.azok viszonylag friss infók
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.28. 01:25:48

egy ilyen 200+ dollárostól feljebb lévőre ingame pénzbeli értékére
Torzonborz
Agricium, laranite, ezekre kell menni Prospival. Hogy hol az változó, kicsit mázli faktor is kell hozzá, hogy azon a területen ahol scannelsz legyenek jó node-ok.

Caliph
A legkisebb egyszemélyes bányászhajóról tudok nyilatkozni,egy napi bérlése 42k kredit,a hozamokat Torzi képein láthatod,de egy rosszabb kör is 5-10k körül tud hozni,ha a legértéktelenebb érceket fúrod. A hajó maga most 2 millió játékbeli kreditért lehet a tiéd.
A fejleszthető modulok szintén a csillagos égig érhetnek,a legjobb felszerelhető bányászlézer 100k kredit jelen állás szerint.

Caliph
akkor átfogalmazom,az előző patchben működő metára gondoltam ami 20 percenként hozott 20-30 k kredit között 😊

Torzonborz
Melyik nagyobb hajóra gondolsz?

kb mennyi egy nagyobb hajó? hány ilyen profit kell?
Olyan ez a fejlesztés, hogy mindig a következő patchtől várom, hogy na ha az kijön, akkor már oké, akkor már el lehet kezdeni komolyabban. Most ez a patch a 3.9-es. 1 hónapja még a 3.8-astól vártam!! 😄
Torzonborz
Nem nerfelték miningot, cimbi másfél óra alatt 80k-t zsebelt vele.

de ez még jobb:

srác yelán 45 perc alatt keresett ennyit.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.27. 08:48:09

Caliph
nem hohgy nem lehet még a miningot is nerfelték,alig találni olyat ami előző patchben full jól működött... 😄
azért idegesít met aurorával kihúztam a 42k kreditet prospectorra hogy majd szarrá keresem magam és kibérlek amit akrokt azátn nem nem 😄

Ha lehet már dobozt cipelni létrán, szóljatok ám! 😊
Heh, szembesültem vele, hogy a ládát nem tudom felcipelni a létrán most. Nulla mani, deliveres küldik meg így nem működnek.

Na de viszont leszálltam a Ceilinen, és ez alkalmat adott, hogy ismét rácsodálkozhassam a játékra. Egy szaros kis hold, de olyan szépséges. 450 kilométerre dobott ki a kvantumból, és akkor felgyorsítottam 1300 m/s-re, majd kikapcsolva a hajtóművet sodródva tettem meg a távot, okulva a múltkori üzemanyagveszteségből, no meg abból, hogy nulla pénzem van utántölteni. Éjszaka szálltam le, valami elképesztőek a depóhely körüli fények a sötétben. Tiszta LV-426. Megkaptam a csomagot, majd szembesültem vele, hogy nem tudok felmenni vele a létrán. Azért nem adtam fel, alacsony a gravitáció, így azt terveztem valahogy beugrom az ajtón, de ehhez kellett volna egy alacsonyabb pontot találni a heraldnak. Legalacsonyabb fokozatra állítva a hajtóművet valami bug következtében kilőtt a gép talajközelben, megpörgette a gépet, majd a talajhoz vágta. Sajnos ez az űrrepülés még tele van indokolatlan veszélyekkel. 😄 Pedig most nagyon akartam a daymari homokvihart. Mer oda kellett volna vinnem a dobozkát. Semmi baj, várunk akkor egy patch-re. Kellemes karácsonyt amúgy. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.24. 22:10:38
Torzonborz
Know issue listában ott van, nem ártana néha olvasni, meg az is, hogy mi erre a WA.

Caliph
igen,és hogy megnyugtassalak igy sem működik mindig 😄

wollnerd
"egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket"
Pfff....<#ticking> Akkor ezek szerint járó motorral kell, már pedig járó motoros kocsiba se szokás (nem is jó) tankolni.....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Caliph
igazán megcsinálhatnák az aurora cargo dobozát...most is black boxos küldin egy rakás ércláda volt,felcipeltem a fülkébe(ami eddig működött dobozzal beszállás már nem megy,eldobja a dobozt szal lendületből kell beugrálni 😄 ) aztán eltűntek 😄

még a végén upgradelnem kell egy cutclassra 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.24. 11:23:20

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
az utántöltés most kicsit bugos lett,annyiban hogy egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
igen,daymaron is viszi a homokot a szél 😄

Nem lehet, hogy azért van vihar, mert Chrisék kirakták a 3.8-at?
Nem lehet, mer a 3.8 egyéb tartalmait ki kell csapni a gamereknek, mer elvárás. Most csak vihart nézzetek. Más bolygókon is van vihar? Mondjuk Daymaron olyan igazi sivatagi vihar? Én nem tudom, mer őrszolgálatot látok el egy daru árnyékában, ami momentán fel szeretne borulni a szélben. Emiatt picit izgulok. Remélem működik a respawn. Csak a Szent Imrében ébredjek halál után, ne a János kórházban. Ezt kérem.
Torzonborz
Pedig itt a folyamatos tartalom szállítás a lényeg még, bugtalanítani majd ráérnek ha megvan minden tech és gameplay addig időpazarlás. Most is az mondjuk, baromi sok időt elvitt már eddig is a mindenféle fix meg polish, csak azért mert béluka nem tud játszani és rázza a kerítést, a normál fejlesztési időből.

wollnerd
Én meg az egész délelőttöt pazaroltam el... először is nem engedett se Tressler-en, (ott inkább reclaim-eltem) se Lorville-nél. Lorvilleből akartam egy csomagot Microtech R&R L1-re, de észrevettem hogy Lorville metrók képesek bugosak lenni.. Pl. volt egy szellemvonat, csukott ajtókkal a 2-es kapunál... De az alábbi videóban látható kicsit durvább volt MetroCenternél... (Egyébként tetszik hogy felfejlesztették az utastájékoztatást, viszont szándékosan kivették az "train arrives in: " számlálót a vonatban?)

Aztán a Lorville-nél a dokkolási párbeszéd eltűnt!! Se hang se felirat, se be, se ki.
És mivel megint tankolni kellett, nem ment be a QT nafta a hajóba, (tudom, régi bug, de ez zavaró!!! Miért nem javítják ki ASAP?!) hiába klikkeltem! Ja ha hidrogént is próbálok tankolni, persze az se megy be, de villogni kezd a "Warning: Hidrogen Fuel 75%" holott a szint maradt 45%-os.... és ez addig marad ez az ostoba felirat, amíg nem indítom újra a ladikot.

Kevés üzemanyag miatt gondoltam megpróbálok a HUR R&R L4-en tankolni... Na itt a játék szó szerint nem engedte! mind a három "Not avaliable" <#falbav> Kész, itt már kiléptem... <#wow3>
Szerintem nem kellett volna ennyire hamar kiadni.... TUDOM hogy Alpha, de pl. az ED fejlesztői nem rég úgy döntöttek, elhalasztják a fleet carrier-eket, azért hogy a bugokra koncentráljanak, nem akarják hogy bugok felülkerekedjenek a játékélményen.
Sztem itt is ez kéne! Akár csak egy kis időre is csak a bogarakra koncentrálni, nem pedig "folyamatosan" újabb tartalmakkal előállni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.23. 14:40:46

Torzonborz
https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360040737214-3-8-LIVE-No-Default-Starting-aUEC

wollnerd
Nulla lóvéval kezd?
Nekem 5000 uEC volt a kezdőtőke. Biztos azért mert a Titán csomag része volt az 5000 pénz is...<#fejvakaras>

Caliph
ami hibát ne kövessetek el : ugye nulla lóvéval kezd ez a patch,még azt se kapod meg ami a csomaghoz járna. szóval én aurorával padlógáz microtech körülnéztem szép jó 😄 ma indulnék küldizni de no nafta sehova.... 😄
úgyhogy felkenődtem egy sziklára szándékosan,aztán egy gyors delivery 3k pénzért,most már nyugisabb 😄

Ja és ágyból kilog után szépen visszatett oda ahonnan kilogoltam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.23. 09:50:52

"szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyba"

Na, én is ilyeneket szoktam csinálni! 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.23. 09:39:27
wollnerd
"a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki?"
Ez engem is kétszer becsapott. Kiderült a neten, hogy New babbage LZ-et még csak külsőleg fejezték be, belső még nincs, 3.9 megjelenéséig várnunk kell. 😞
Addig is, azon a RR állomáson, a Port Tressler-en van alvóhely...

Caliph
bejövős. szépen rángatta az aurorám a vihar 😄 leszállni nem tudtam csak orbiton,a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki? 😄

szépen megcsinálták,viszont megint lenullázták a számlám,de teljesen,még a csomagbelit kreditet se adták oda 😄

szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyban 😄

holnap folyt köv 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.22. 20:59:32

3.8, tamtaramm.
Torzonborz
Nos, Citcon alatt nem lett lerombolva PO 😊 devek meg azt mondták, hogy átalakítva lesz. De majd kiderül mihez kezdenek vele. Mindenesetre a többi bolygó körül is van állomás, nem hiszem, hogy pont Crusadertől vennék el.

wollnerd
Akkor lehet hogy valamit félreértettem, ill. nem (tudtam) figyelni eléggé a hallássérülésemmel az itteni videónál... Na de majd tán nekiugrok még 1x az auto caption mellett. 😊

Torzonborz
Nem éppen, Orsion Crusader atmoszférájában lesz, PO meg orbit station.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.21. 22:30:51

wollnerd
És át is nevezik Orison-ra.