7980
  • Kazagor
    Lehet már játszani a free Invictus héten? Hiába inditom el a launchert, nincs játékinditási lehetőség. Valami ötlet?
  • lonvard
    Már zajlik az Invictus-parádé? Mindegy, úgy is este nézek be, addigra csak elindul, ha esetleg még nem.
  • JonasSandor
    Akkor jó.
  • Malibutomi
    Nem is kell megvenni azert free fly mert barki ingyen kiprobalhatja a jatekot
  • JonasSandor
    Hát akkor ez kimarad mivel nem vettem még meg.
  • Torzonborz
    Itt le van írva, hogy mikor melyik hajó lesz elérhető.
  • Jabar
    Szuper, köszönöm.
  • Panzeradler #6613
    Az elérhető hajókat bárhol letudod majd hívni. Illetve az első belépésnél lehet választani, hogy hol "éledj". Ott lesz Area 18 is.
  • Jabar
    Köszönöm a válaszokat!
    Ilyenkor adnak valami kezdő ladikot amivel el tudok repülni oda amit írtatok? (feltéve ha fel tudok szállni egyáltalán :D)
  • lonvard
    Kurvajó, hétvégén akkor megyünk körülnézni. :)
  • Torzonborz
    Ingyenes próbaidőszak
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.05.19. 11:29:53
  • Caliph
    ahogy nézem a csomagos játékosok próbálhatják ki naponta a különböző gyártók ladikjait. de ha mégsem majd valaki kijavít

May 22nd – May 23rd: Tumbril/RSI/Origin

May 24th – May 25th: Anvil Aerospace

May 26th – May 27th: Aegis Dynamics

May 28th – May 29th: ARGO/MISC/CNOU

May 30th – June 1st: Drake Interplanetary

ilyen sorrendben jönnek a gyártók,a hozzájuk tartozó hajókat lehet próbálni

Area 18 a fő helyszíne az eseménynek...sajnos a leginkább leterhelő helyszín a gépem számára,többnyire el is kerülöm amikor tudom :D

érdemes böngészni a hozzászólásokat is,viccesek :)
    And then the no fly zone caught them and autopilots them to infinity :D
  • Jabar
    Az azt jelenti hogy akinek nincs még csomagja vásárolva az is kipróbálhatja vagy csak a már meglévő játékosok próbálhatnak ki mindenféle hajót?
  • JonasSandor
    péntektől próbaidőszak újra.
  • RJoco
    Mondjuk, ha nem lett volna még nvme SSD-m, akkor én is ki akarnám próbálni.
    Így, hogy már volt, ez letudva.
    HDD-ről váltani SSD-re mindenképp megéri, függetlenül attól, hogy nvme vagy sata3.
    Itt most csak a játékokon belüli betöltést láthattuk.
    De nem elhanyagolható magának a játéknak az elindítása sem.
    A Space Engineers konkrétan 1 percig töltött HDD-ről, míg megjelent a képernyő, hogy ő most elindul.
    SSD-ről ez azonnali. És itt nem tudsz különbséget tenni nvme és sata között.
  • Torzonborz
    Izlések és pofonok, bámultam én már elég loading sceent 8/16 bites érában, most már nem akarok.
  • RJoco
    Erről beszéltem. Annyira nem jön ki, hogy feltétlen megérje azt a többletköltséget, amit beleöl az ember.
    Én X4-ezek és a rendszerek közötti átlépésnél nincs fennakadás.
    A mentésnél annál nagyobb, de az meg nem SSD függő. Mindegy, hogy 400 MB-osat vagy 40 MB-osat csinálok (tömörítés), így is, úgy is sokáig tart. És ezek csak 1 darab fájlok, amit másodperc alatt ki tud írni.
  • Torzonborz
    Ez csak egy, GTA V-öt érdemes megnézni, ott nagyobb területet tölt be, 10mp előny a sata ssd-hez képest a többinél pár mp, van ahol nincs.
    https://www.youtube.com/watch?v=2AYextvB9l4

Szerintem aki SC-vel játszik, vagy olyan játék(okkal) ahol sűrű pályabetöltés van, és megteheti annak az m2 hasznos lehet azért.
  • RJoco
    Tudsz linkelni ilyen tesztet? Kíváncsi lennék reájuk.
  • Torzonborz
    Játék töltési időnél kijön az nvme előnye, elég sok teszt van erről. Játék közben már valóban nem, oda sima sata3 ssd is elég.
    Nekem mondjuk 2 normál ssd helyem van a házban szóval az m2 nem volt kérdés.
  • RJoco
    Az SSD tovább vihető az új gépbe is.
    Az m.2 csak akkor előny, ha:
    - helyet akarsz spórolni
    - nvme-t veszel, amit támogatnia kell az alaplapnak is
    - nagy fájlokkal dolgozol.
    Kis fájloknál, mint pl. a rendszer, játék betöltése, nem számít.
    Nekem volt nvme a gépemben és sajnos nem vettem észre töltési idő különbséget a sata-s társához képest. Sem a rendszernél, sem a játékoknál. Így most egy sokkal nagyobb kapacitású 2,5"-os van benne.
    Sebességre tudta az előírtat, több programmal is teszteltem. És azért a 3500 MB/s vs. 550 MB/s elméleti olvasási sebességnél érezni szerettem volna a különbséget.
  • Torzonborz
    Gondolom olyan lapot veszel amiben m2-es csati van, így mondjuk érthető.
  • Caliph
    dolgozós laposban ssd is van,jóval gyorsabb mint volt,szóval értem én az előnyét. viszont erre a gépre most nem akarok költeni. sztem karácsony körül vagy jövő év elején meglépek egy komplett fejlesztést,abba már ssdn lesz a rendszer meg pár game amivel rendszeresen tolom,a filmek sorozatok meg a többi marad hdd
  • lonvard
    Na látod én haladok a korral. Én megfogadtam Szőrös nyafogását az ssd-hasznosságáról, nem úgy mint te! Na jó jó, nálam az kellett az ssd-hez, hogy feldöntsem az asztalt pc-stül. Miután nem indult el utána, kénytelen voltam elvinni egy szervízbe, és ha már ott volt, rakattam bele egy olyan ssd-t, amit Szőrös nem javasolt. Nehogy már mindenben kövessem amit kitalál! :D
  • Caliph
    hát én még régimódi hdds vagyok :D
    gépbővítés frissítés: amint megjelenik :D

jelenlegivel minden ment,kivéve az új star warsos,(ment de be beakardt mediumon) de az annyira nem is jött be

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.05.09. 00:44:22
  • Malibutomi
    Csinaltam ket videot azoknak akik esetleg meg mindig HDD-rol probaljak a jatekot SSD helyett:

Toltesi ido:

Jatekelmeny:
  • lonvard
    Annak idején mekkora veszekedés ment itt is, hogy kell-e a kaja-pia, illetve hogy lesz-e egyáltalán. :)

Szerintem amúgy összefügg az űrhajók sérülékeny létfenntartó rendszere, illetve a karakter öregedése, kaja-pia (akár klozett) szükséglete. Ahhoz kellenek, hogy a gamer nehezen kerüljön atom nyugalmi helyzetbe, amiben nincs szüksége hosszú időre semmire. Mert akkor beletesped. Meg innentől tulajdonképpen a játék egyik alapcélja a túlélés. Azért is vállaljuk el a küldiket, hogy legyen mit ennünk. :D Mint a való világban. Lecsupaszítva irl is egy túlélőjátékot játszunk, fenn kell tartanunk egy rendszert, hogy meglegyen a napi 1800 kalória.
  • Caliph
    rövid infó videó
  • Caliph
    hm , kaja pia,hideg meleg rendszer,fincsi
  • Brakerton
    Sziasztok!

Sokaknak nem lesz új infó ez itt, de megjelent a Star Citizen nevű grandiózus űrszimulátor MMO játék Alpha 3.9-es legújabb verziója. Amennyiben május 11-ig regisztrálsz és veszel egy játék csomagot is, akkor most ingyenesen kapsz egy Greycat Buggy nevű kisautót a játékon belül.

Hogy ez megtörténjen a regisztrációnál kérlek használd az én referral kódomat (STAR-WVWY-SZMV), mert így +5000 játékbeli pénzt is kapsz, illetve az említett Greycat Buggy-t mindketten megkapjuk. :D

Köszönöm és bátran keress az esetleges kérdésekkel.

Az Alpha 3.9 leírása itt:
    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/17506-Alpha-39-Locked-Up-Loaded

Regisztrálás itt:
    https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-WVWY-SZMV

Játékcsomagok vásárlása itt:
    https://robertsspaceindustries.com/star-citizen/fly-now

üdv.
    Brakerton
    STAR-WVWY-SZMV
    Utoljára szerkesztette: Brakerton, 2020.05.01. 14:33:30
  • lonvard
    Szőrös, mondjad meg shednek, hogy hiányoznak az írásai, azt se tudom mi történik most a játék berkeiben. Oké, jön a 3.9.
  • lonvard
    Most ezzel mit akartál elérni? :) Bemutattad, hogy hónapokra előre nem tudták megbecsülni, hogy hol fognak tartani. Ez nem jelent semmit, ez egy terv volt, annyit csináltak meg belőle, amennyit lehetett.
  • Torzonborz
    Hja már egy ideje az a prió, de idén nem lesz belőle megjelenés, max béta. Am sztem az jönni fog új konzolokra pc release után, abból lehet igazán nagyobb bevétel.
  • traz
    Gondolom az is belejátszik hogy egy ideje sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a SQ42-re mint korábban, hogy ténylegesen legyen belőle valami még idén (elsősorban bevétel ).
  • Torzonborz
    Átnevezték a projektet Soon Citizenre, nem tudtad? :D

Am covid kis részben játszik közre, igazából a 3.0 óta vannak folyamatos csúszásban és azóta nem tudtak ebből kijönni, nem is igazán tudnak. Az a dizájnváltás túl nagy falat volt nekik és ez most látszik meg igazán.
    Meg szokás szerint az új tech-ek kellenek, hogy haladjon valamerre ez az egész. Közben meg már nem árt olyan buildet kiadni ami úgy ahogy de élvezhető játékélményt ad mert a backerek már játszani akarnak. Csak nincs mivel mert a gameplay mechanikák nem jönnek mivel kell hozzá a tech, azok meg csúsznak, emiatt meg már mindenki kivan.
    Mondjuk az pozitív, h a meshinget q2-re datálják de erős a gyanúm, hogy az is csúszni fog. Ja és persze ez nincs kint roadmapen mint ahogy ToW se, Vulkan implnementáció se meg sok minden ami már érthető mert ha kiteszik és nem tartják a beígért dátumot akkor megint kiakadás lesz. Kicsit 22es csapdája az egész amiből elég nehéz lesz kimászniuk.
  • Caliph
    jobban megnézve a fontosabb igéretek bent maradtak,prison küldik,microtech körüli dolgok+ leszállótér,amik kimaradtak többnyire fegyver és páncél
    Amit a kimaradottakból sajnálok az kb a dinamikus küldi rendszer.
    illetve van extra is ahogy nézem,ami pedig az AI hajók útkeresési rendszerének fejlesztése és ütközés elkerülés,ez is jónak tűnik,meglátjuk majd hogy működik a valóságban.
    Illetve optimalizálás is bent maradt

Ha a képet nézed valóban az egyik számszerűleg több,mint a másik,de a fontosabb dolgok egy két kivétellel megvalósultak,hajót meg fegyókat meg armor ráérnek akár a készjáték után is belepakolgatni,már igy is van bent elég hajó fegyó meg többféle páncél is.

szal annyira azért nem vészes. de persze majd én is akkor nyugszom meg ha kijött a teljes verzió működőképesen ahogy igérték minden feature-rel :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.04.21. 07:40:47
  • Caliph
    sztem nem is engednek bármit kivinni a cégtől,azért az ipari kémkedés működő dolog a mai napig :D

sztem is a járvány miatt tudható be az egész.

Nekem starter csomagom van,amennyi órát toltam az alfával bőven megérte.

Ha borul a bili azok szívják meg akik több 100 dolcsit beleöltek. anyagilag

aztán a játékos társadalom egésze fogja megszívni,mert soha a büdös életbe nem mer majd senki eredetit,újat alkotni,mert lám a Roberts is megpróbálta és hova jutott...aztán tolhatjuk a cod 10el meg a battlefield 20al,meg a többi futószalagos címekkel :D
  • wollnerd #6583
    Szóval sokmindent, el kellett halasztaniuk, miközben eltolták a 3.9 megjelenését?
    Nem volnék meglepve ha az oka a világjárvány... LA-sok és nagyon sokan kényszerülhetnek a home office-ra ami azért valszeg nem olyan hatékony egy játékfeljesztés menete otthonokról mint helyileg, úgy gondolom.
  • Ainz
    Mi a helyzet srácok?
    Pár évszázad és megjelenik a game?
    Amúgy úgy hallottam, hogy már redditen meg hivatalos fórumon is egyre többen ébrednek fel az álomvilágból.
    Hoztam is egy fasza képet.

• JonasSandor
    Picsába. Erre vártam már régóta pedig.