Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Caliph
igen,és hogy megnyugtassalak igy sem működik mindig :D

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

wollnerd
"egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket"
Pfff....<#ticking> Akkor ezek szerint járó motorral kell, már pedig járó motoros kocsiba se szokás (nem is jó) tankolni.....

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Caliph
igazán megcsinálhatnák az aurora cargo dobozát...most is black boxos küldin egy rakás ércláda volt,felcipeltem a fülkébe(ami eddig működött dobozzal beszállás már nem megy,eldobja a dobozt szal lendületből kell beugrálni :D ) aztán eltűntek :D

még a végén upgradelnem kell egy cutclassra :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.24. 11:23:20

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
az utántöltés most kicsit bugos lett,annyiban hogy egy kicsivel a leszállópad fölött kell lebegni és úgy adja be a tankolási lehetőségeket :D

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Caliph
igen,daymaron is viszi a homokot a szél :D

Nem lehet, hogy azért van vihar, mert Chrisék kirakták a 3.8-at?
Nem lehet, mer a 3.8 egyéb tartalmait ki kell csapni a gamereknek, mer elvárás. Most csak vihart nézzetek. Más bolygókon is van vihar? Mondjuk Daymaron olyan igazi sivatagi vihar? Én nem tudom, mer őrszolgálatot látok el egy daru árnyékában, ami momentán fel szeretne borulni a szélben. Emiatt picit izgulok. Remélem működik a respawn. Csak a Szent Imrében ébredjek halál után, ne a János kórházban. Ezt kérem.
Torzonborz
Pedig itt a folyamatos tartalom szállítás a lényeg még, bugtalanítani majd ráérnek ha megvan minden tech és gameplay addig időpazarlás. Most is az mondjuk, baromi sok időt elvitt már eddig is a mindenféle fix meg polish, csak azért mert béluka nem tud játszani és rázza a kerítést, a normál fejlesztési időből.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wollnerd
Én meg az egész délelőttöt pazaroltam el... először is nem engedett se Tressler-en, (ott inkább reclaim-eltem) se Lorville-nél. Lorvilleből akartam egy csomagot Microtech R&R L1-re, de észrevettem hogy Lorville metrók képesek bugosak lenni.. Pl. volt egy szellemvonat, csukott ajtókkal a 2-es kapunál... De az alábbi videóban látható kicsit durvább volt MetroCenternél... (Egyébként tetszik hogy felfejlesztették az utastájékoztatást, viszont szándékosan kivették az "train arrives in: " számlálót a vonatban?)
//www.youtube.com/embed/p8GS7z4sPG8
Aztán a Lorville-nél a dokkolási párbeszéd eltűnt!! Se hang se felirat, se be, se ki.
És mivel megint tankolni kellett, nem ment be a QT nafta a hajóba, (tudom, régi bug, de ez zavaró!!! Miért nem javítják ki ASAP?!) hiába klikkeltem! Ja ha hidrogént is próbálok tankolni, persze az se megy be, de villogni kezd a "Warning: Hidrogen Fuel 75%" holott a szint maradt 45%-os.... és ez addig marad ez az ostoba felirat, amíg nem indítom újra a ladikot.

Kevés üzemanyag miatt gondoltam megpróbálok a HUR R&R L4-en tankolni... Na itt a játék szó szerint nem engedte! mind a három "Not avaliable" <#falbav> Kész, itt már kiléptem... <#wow3>
Szerintem nem kellett volna ennyire hamar kiadni.... TUDOM hogy Alpha, de pl. az ED fejlesztői nem rég úgy döntöttek, elhalasztják a fleet carrier-eket, azért hogy a bugokra koncentráljanak, nem akarják hogy bugok felülkerekedjenek a játékélményen.
Sztem itt is ez kéne! Akár csak egy kis időre is csak a bogarakra koncentrálni, nem pedig "folyamatosan" újabb tartalmakkal előállni...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.23. 14:40:46

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Torzonborz
https://support.robertsspaceindustries.com/hc/en-us/articles/360040737214-3-8-LIVE-No-Default-Starting-aUEC

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

wollnerd
Nulla lóvéval kezd?
Nekem 5000 uEC volt a kezdőtőke. Biztos azért mert a Titán csomag része volt az 5000 pénz is...<#fejvakaras>

Caliph
ami hibát ne kövessetek el : ugye nulla lóvéval kezd ez a patch,még azt se kapod meg ami a csomaghoz járna. szóval én aurorával padlógáz microtech körülnéztem szép jó :D ma indulnék küldizni de no nafta sehova.... :D
úgyhogy felkenődtem egy sziklára szándékosan,aztán egy gyors delivery 3k pénzért,most már nyugisabb :D

Ja és ágyból kilog után szépen visszatett oda ahonnan kilogoltam
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.23. 09:50:52

"szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyba"

Na, én is ilyeneket szoktam csinálni! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.23. 09:39:27
wollnerd
"a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki?"
Ez engem is kétszer becsapott. Kiderült a neten, hogy New babbage LZ-et még csak külsőleg fejezték be, belső még nincs, 3.9 megjelenéséig várnunk kell. :(
Addig is, azon a RR állomáson, a Port Tressler-en van alvóhely...

Caliph
bejövős. szépen rángatta az aurorám a vihar :D leszállni nem tudtam csak orbiton,a felszini nem reagált,vagy nem is kéne neki? :D

szépen megcsinálták,viszont megint lenullázták a számlám,de teljesen,még a csomagbelit kreditet se adták oda :D

szóval leraktam egy erdőben,motor ki,energia marad hogy legyen fűtés,és logout ágyban :D

holnap folyt köv :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.22. 20:59:32

3.8, tamtaramm.
Torzonborz
Nos, Citcon alatt nem lett lerombolva PO :) devek meg azt mondták, hogy átalakítva lesz. De majd kiderül mihez kezdenek vele. Mindenesetre a többi bolygó körül is van állomás, nem hiszem, hogy pont Crusadertől vennék el.

wollnerd
Akkor lehet hogy valamit félreértettem, ill. nem (tudtam) figyelni eléggé a hallássérülésemmel az itteni videónál... Na de majd tán nekiugrok még 1x az auto caption mellett. :)
//www.youtube.com/embed/8T1vMDqhheA

Torzonborz
Nem éppen, Orsion Crusader atmoszférájában lesz, PO meg orbit station.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.21. 22:30:51

wollnerd
És át is nevezik Orison-ra.

Torzonborz
Nincs, de idővel PO-t is átdolgozzák, megkapja azt az interiort mint a többi állomás.

Caliph
port olisarban van valami transport rendszer? mert leszálltam a D deckre,de a csomagot a Cre kéne vinni. na most átlebegtem de van más mód erre ? :D

Amit kérdeztél nemtom,de most pl be fog kerülni egy info panel,ami figyelmeztet fényel gombbal rakétára,meghibásodásra stb...
szal ez már tekinthető kezdésnek,hogy lássuk mi szorul javításra

Jövő nyárra lesz pilóta meg lövész NPC. Caterre több nem is kell. Most még az nem világos, hogy a munkaállomások mikor jönnek. Tehát mondjuk egy mérnöki részleg. Plusz a kézijavító kütyü beüzemelését se hámoztam ki a roadmapból. Mikortól lesz az, hogy elromlik az oxigéngnerátor, én meg szkafanderben javítom?
Caliph
ja és a salvage eltolva az új roadmap szerint ki tudja mikorra :D
viszont egyik imám meghalgattatott,5 féle mining laser a bányász hajókra :)

Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.21. 19:34:17

Szerintem a mole az első olyan hajó, aminek a kihasználásához 3 ember kell. Az összes többi hajónál a részfeladatokat egymás után el tudjuk végezni, persze lassabban, de el tudjuk végezni. Ennél kibasztak velünk. :) Chris, te átkozott!!
Caliph
Egyelőre elszomorít hogy ha kicsit nagyobban gondolkodnál mint a prospector , akkor már kell emberi társaság,amit sokszor nem olyan könnyű összehozni. remélem az npc crew tökös alternatíva lesz a player crewnak,de legalább használható legyen pl egy ilyen bányászban...mert én elfúrkálok órákat egy aszterioda mezőben,de hogy még 3 embert magammal rántsak akik több izgalomra vágynának,az nem biztos hogy erőltetendő dolog lenne :D

Caliph
Az Argo Mole!

Közepes méretű bányász,három független bányász lézerrel. 4 fős,pilóta + a 3 bányász. 64 scu cargo,a prospectorral megegyező cargo elhelyezés,és majd ha a megcsinálják akkor ugyanúgy le is csatolható lesz.

és egy ropogós videó hozzá

//www.youtube.com/embed/RABjcd66m9Y

Gyerekek, ez az Élet. Télire felcsaptam őrnek, egy építkezésen vagyok egy lakókocsiban, a munkások már szünetelnek. Egyedül vagyok, a szakadó eső kopog a kocsi tetején, a kisasztal melletti fekvésre is alkalmas ülőgarnitúrán kedvenc pokrócomba bugyolálva magam forró tejeskávé és tea mellett netezem, és persze mire is gondolhatnék, minthogy ez a lakókocsi tök olyan méretben, mint egy drake herald (abban is pont így szoktam gubbasztani hátul az ágyban), és persze az eső miatt olyan mintha a 3.8-ban lennék egy esősebb bolygón. Pont az a feeling, amit egyheraldban akarok majd átélni. :D Kimegyek, vételezek még vizet a mellettem lévő főnökségi lakókonténerből, ami most mobil űrállomásként funkcionál, természetesen tök olyanok ezek a konténerek, mint a bolygókra telepített kereskedelmi depóhelyek. Jobban meggondolom, ez az építkezés meg olyan mint egy készülő bázis. Na megyek srácok, ebben a lakókocsiban annyira van keszon, mint a heraldban, felveszem a szkafandert, aztán ki az esőbe. Akár az LV-426, olyan itt minden. Jut eszembe szürkület van, és az alienek sötétedés után jönnek. Többnyire. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.21. 16:24:43
Remélem a légkörbe lépést, meg egyáltalán a nagyobb légkört meg visszarakják. Egy rövidebb kvantum, viszont effektesebb, nehezebb, hosszabb landolás verzióban benne lennék. Van erről valami infó?
Torzonborz
Nem lesz lecserélve qt drive, szimplán csak az értékeket változtatják.
Abban meg semmi furcsa nem volt eddig, hogy a Cat volt a leggyorsabb. Nem a hajó mérete számított eddig hanem a quatum drive mérete. A legnagyobb drive meg nagyobb ladikba fért bele.
De ezen még biztos fognak finomítani. Szóval nem tenném le a nagyesküt, h nem a nagyobb driveok lesznek később a leggyorsabbak.
A magasságmérő az tengerszint feletti magasságot mér sztem és nem felszínt (most még).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.19. 15:52:56

Nem tudom javítottak-e ezen, de legutóbb még több száz méteres eltéréssel adta meg a talajszintet, szóval egy finom kis köd, és ott vagyunk az I. világháború szintjén. Legalább átélhetjük hogy repült a Vörös Báró ködben! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.19. 15:29:36
wollnerd
Folyamatosan figyelni kell a talajhoz viszonyított magasságmérőt (a hajó sebességgel együtt) és nincs para. :D
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.19. 15:22:44

wollnerd
Tehát akkor az Avenger Titan-nak is az alapértelmezett QD-je is le lesz cserélve/upgrade-lve egy sokkal nagyobb teljesítményűre?
Eddig az https://www.erkul.games/calculator oldal szerint PO-ról Arccorp-ra 15p 13 mp az út jelenleg. Az oldal szerint Caterpillar 6:50 az ideje, Cutty-nak pedig 9:29-be telik. És most a PTU-ban a Cutty lett a gyorsabb, tehát innen mégis számítani fog a tömeg? :) Igencsak furcsáltam az Explo idején hogy CP az óriási nagysága ellenére is a leggyorsabbak közé tartozott...

Torzonborz
Ja főleg ha nem látja, h közeledik a felszín és odabassza a ladikot :D

Pörszö. Majd meglátjuk hogy állsz a dologhoz, viharban repülve. :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.19. 14:26:16
Torzonborz
Sokkal. Mindegyik QT drive gyorsabb lett, ArcCorp - microTech táv (asszem 59 mill. km) Caterpillarral 5 perc volt most már, és ennél pl Cutty gyorsabb. De a qtd árak is feljebb mentek, S2 crossfield 28k volt eddig most 58k lett.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.19. 14:04:25

Mennyivel csökkent a QT? Nekem tetszett, hogy "lassú" volt...
Torzonborz
Pedig van újdonság. Mondjuk ez is az mert a weather system mindenhol érvényesül nem csak mT-n és kicsit nagyobb területen mint rdr2-ben.
A player status megjelenésével meg elég komoly hatása lesz majd.
De ott van a motorháztető alatt az ssocs ami talán a legfontosabb, ennek köszönhetően több objektumot tud kezelni a szerver és a tick rate is felment 60-ra (később még feljebb akarják tolni). Ez meg konkrétan érezni mert reszponzivabb lett a játék, leginkább a repkedésnél érezni szerintem.
Ott van még az orbit station, close combat, law system meg egyéb apróságok (pl QT idő drasztikusan csökkent), Argo Mole, új küldik.

Szóval sok minden jóság jött most is.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.19. 13:35:34

Hogthar
Mint írtam is, nem akarom összehasonlítani és nem is várom el, hogy hozza azt a szintet.
Egyszerűen csak számomra ebből az okból kifolyólag nem olyan nagy dolog a vihar és a havas bolygó, nem ad annyit hozzá, jobban érdekelnek az új tartalmak, küldetések, lehetőségek meg persze a féreg járat, na olyat nem látni máshol.
Azért várom, mert egy alapvetően sivár bolygó attól tud izgalmas lenni, ha történik rajta valami. Homokvihar, hóvihar, villámcsapkodás, gigantikus szélvihar, satöbbi. Tehát azért itt lesz olyan, hogy homokviharban, vakon landolunk. Vagy neki se állunk a landolásnak, berepülünk egy viharba, és menekülünk ki belőle. Ráadásul ezeket felülről is láthatjuk, szóval már nem csak az a változó van, mikor közelítünk egy bolygóhoz, hogy napos vagy sötét oldal, hanem hogy mi történik alattunk. Még ráadásul ezek a jelenségek a sisakon is látszani fognak, szóval hozzá fog tenni a sisakélményhez, hogy esik az eső, meg ilyenek. Még ráadásul én imádom hallgatni a vihar hangját, szóval nekem az sokat fog hozzátenni, hogy leszállok egy bolygón, csapkodja a páncélt a vihar, én meg odabenn iszogatom a meleg kakaót és bámulok ki az ablakon.
Persze, de ne felejtsd el, hogy ez procgen tartalom (nagyrészt) és egy egész bolygófelszínt vetsz össze egy kisebb, szénné scriptelt homokozóval.
Hogthar
Jók dolog, hogy bekerül a vihar és a havas bolygó, de számomra ezek nem olyan elemek amiket máshol ne láttam volna már akár szebben megoldva.
Például párhuzamosan játszom a Red Dead Redemption 2 vel is és ahogy ott megjelenítették a hóvihart és a hófizikát a SC hozzá képest fapadosnak tűnik.
Mármint nem akarom őket összehasonlítani, az SC nincs kész és még bővülni fog, csak a mostani újdonságoktól kevésbé vagyok elájulva mint te pont ez miatt. A féreg járatot viszont nagyon várom már.
Még mindig nehezen hiszem el, hogy pár nap és akár viharban is leszállhatok egy bolygón. Illetve hogy a sisakomon megjelennek az esőcseppek, meg ilyenek. Ha ezt jól megcsinálják...
Köszi a krakenes cikket, szőrös meg shed (tudom shed nem olvassa, nem baj :P).

Fú nagyon érdekes egy ilyen bevásárlóközponttá átalakított, lényegében űrállomást birtokolni. Ez egy nagyon szép végcél lehet a játékban. Olyan 8 évnyi grindelés után. :D Persze addigra már tudunk űrállomásokat építeni, szóval nem biztos, hogy ez lesz akkortájt a vágyálmom.
Torzonborz

Tehát akkor olvasztás után tokennel visszavásárolva újra visszakapom az alap pisces-t illetve az LTI-t mellé?
(A token mellé kell újra fizetnem valamit, vagy a tokent felhasználva oldom meg ezt az egész dolgot?)
Torzonborz
Kapsz buyback tokent amit időként fel lehet használni, ez a my hangar - buy back pledgesnél találod.

Sziasztok!

Pár hete téma volt, hogy hogyan tudnám a jelenlegi csomagomat LTI biztosítani (Mustang alpha alap csomagom volt, amit Cutlass-re upgradeltem.) Most a shipsale alatt lehetőségem volt egy ilyenre : ANVIL C8X PISCES EXPEDITION - STARTER PACK WARBOND - IAE 2949

Megvettem ezt a Pisces LTI pakkot, beolvasztottam az addig elért Cutlass-t(A játékcsomagommal együtt ugye) és most így van egy pici hajóm amit ha bármire upgradelek akkor tovább viszi az LTI-t? (Bocsánat a bugyuta megfogalmazásért:))

Viszont ha bármire is upgradelek de később vissza akarom csinálni, újabb olvasztás és vissza kapom a Piscest az LTI-vel együtt, vagy azt elveszítem?

Köszi előre is a válaszokat!
Ezen a képen a Mantisra hasonlít, a Fallen Orderből, hehe. Méretre is kb. olyasmi. Hát nem tudom, én bátortalan vagyok kép alapján vásárolni, minimum hangárkésznek kell lennie, hogy érdekeljen.
//www.youtube.com/embed/d2LrOX1EWPc