7980
-
#6420 Van, bár szokott ott lebzselni 2 scuttergunos Cutty szóval olyan ladikkal menj amivel le tudod azokat szedni. Jump-ban meg szép nyugisan menj végig, nem kell kapkodni ha lősz akkor úgyis elkezdenek feléd jönni a közelben lévő npc-k. Medium armor meg pár medpen nem árt. -
T800 #6419 Ja akkor azt félreértettem, na akkor azt viszont szeretném megkeresni. Van esély soloban végigvinni, vagy csapatban érdemes? -
#6418 Mármint hyjacked jumpos küldi, az elrabolt 890 jump ladikra írtam hol van. -
T800 #6417 Az megvan, viszont nem működnek mindig. Elvileg úgy tudod megnézni, hogy bugos e, hogy miután felvetted 2 irányt mutat. Ilyenkor dobni kell és fel kell venni újra. Ha csak 1 lehetőséged lesz, hogy pontosan hova kell menni, akkor lesz a jó. -
#6416 Jumpos küldit ArcCorp meg microTech környékén lehet találni. -
T800 #6415 Nekem sem... Sőt a remove claimjumpers küldetések sem működnek mindig. Kb. 10ből egyszer sikerül továbbvinnem, mert egy idő után nem frissül a küldetés. -
#6414 van az új 890es hajófoglalós azt pl még nekem nem adta be soha,pedig vettem fancy páncélt meg energy shotgunt is :D -
T800 #6413 Hát ma este megnézem újra... Tök jó, hogy van a barlangos lehetőség, de ezzel eltüntetett sok régit amik változatosabbak voltak :/ -
#6412 generalban adja,investigation fül alatt -
T800 #6411 Csak az a baj, hogy hiába keresem bárhol, barlangoson kívül semmi nincs. Personal-ban szokta feldobni? -
#6410 nekem port olisarban adja. lehet van előzménye,ahogy a bountysoknak is,ahogy megfigyeltem először könnyű bountit ad 1000 kreditért aztán ha megcsináltad úgy ad be egyre durvábbakat több kreditért. Most csak tipp,de volt egy nyomozós küldi amikor egy felrobbant állomást kellett végig kutatni és bizonyítékokat keresni és feltölteni,ha jól emlékszem ez után kezdte be adogatni ezeket a küldiket. vagy fekete dobozos küldik után. mostanában ezekből csináltam sokat,meguntam én is a barlangászatot
műhold javítósat egyet adott ,azt is még 3.7ben,azóta nem láttam olyat én sem -
#6409 Én se találtam ilyeneket PO-nál se, a barlangosokon kívül. -
T800 #6408 Sajnos a barlangok bekerülése óta nincsenek ilyen küldetések, kb. mindenhol próbáltam már. :( -
#6407 Igen, már megtettem az összes hasonlóakkal. Mind contriube-oltam. Elég sok van. -
#6406 Crusader környékén ezek még megvannak ha jól emlékszem.
Ja tegnap este megnéztem Cutty-t, tényleg nem megy a hand node scan pedig eskü ptu-n találtam vele. Na mindegy, előbb utóbb ha máshogy nem akkor scanner cserével majd menni fog (ne kérdezzétek mikor :D).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.01.07. 10:22:27 -
T800 #6405 De jó, hogy szóba hoztad! Akartam is kérdezni, hogy hová lettek a "régi" Investigation küldetések, mert én bárhol vagyok épp a rendszerben csak a barlangos küldetések jönnek elő.. a régiek amiket most felsoroltál, sehol nem találom. Merre fele érdemes keresni? Illetve, volt régen olyan is, hogy műholdakat kellett újra aktiválni, ezeket sem találom már. Lehet rossz helyen keresem?! -
#6404 Ha valaki nem tudná miért van Freelancere:
Temporary Loaner: A MISC Freelancer has been temporarily granted to all backers as a workaround for Error 30009 and Infinite Loading Screen issues.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.01.07. 08:54:57 -
#6403 Ugye azért a nagy asapozás közepette issue councilon rákerestél ennek a reportjára és contriube-oltad? -
#6402 én ajánlom az investigation küldit,abban is a nagy hajós(conni vagy starfarer) küldiket...van hogy 3 küldi is szól oda,pl keress meg egy bizonyos embert,keresd meg a legénységet,hozd vissza a fekete dobozt+ami cuccot találsz elsózhatod,utso körömnél 10k t hozott aurorával,és lett vna több is ha nem bugol a bérelt avenger és tudok hazahozni több ládát :D
és ilyen yela vagy daymar távolságba kell max elmenni olisartol ,és a fekete dobozt is Oliba kell visszavinni.
de deliveri küldinél is talátam olyat ami egy címre szólt,és három dobozt kellett összekaparni 3 helyen,de egy címre szállítva
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.06. 22:37:34 -
lonvard #6401 Én most a 3.9-re várok, addig nem játszom vele. :-D
A 3.7-nél a 3.8-ra mondtam ugyanezt. :D -
#6400 Hát ez remek.... Már nem is merem kibérelni másodjára... ~197 $ pedig nagyon sok szerintem egy singleplayer bányászhajóért... (nem upgradelni akarnám, mivel nem akarom elveszíteni a Titánt.) Tudom, nekünk, gyenge valuta, magas áfa. Namindegy...
A helyzet az, hogy SZERINTEM nem lehet olyan gyorsan pénzt keresni... (főleg bányászat nélkül)
Ahhoz hogy valaki megtudjon venni egy prospectort kb. 330-340 6000 uEC-s delivery-t kellene teljesíteni... Vagy kb. 130-150 hand mining bányászatot kellene végig csinálnia...
Inkább javítsák ki a renting bugot ASAP. Végülis egy magas szinten gameplay-t érintő bugról van szó.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 22:11:43 -
#6399 pont most akartam szólni hogy bugos,én is buktama prospectort,ma meg az avengert... pár órája béreltem most visszalogolva nics meg -
#6398 És most a játék SZÓ SZERINT elvette a 2 órája kibérelt Cutty-t...! Épp QT közben megszakadt a kapcsolat, kliens leállásos felhívással. Majd, nem jött elő kérdés hogy vissza akarok e csatlakozni a legutóbbi instance-hez.... Ok, PO. Megyek a fleet managerhez hogy claim-meljem a cutty-t, erre nem látom! Ship Loadout manager-ben se, kétszer is újraindítottam.
Tárt karokkal várom hogy a Titánt is elvegye.... (Na jó, az tényleg durva lenne, hiszen igazi pénzen vettem.)
Egyébként érdekes módon 2 napja valamiért adott egy 2. Titán-t is egy direkt otthagyás majd a claim anomália miatt.
Ja a korábban kibérelt Prospe nem akar eltűnni a képernyőről, pedig nem lehet claim-elni se, mert a "File a claim" gomb nyomása után újra ugyanez a gomb lesz, loop.
Új bugok amikkel a 3.7ben nem találkoztam...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 18:53:18 -
#6397 Hajókat tudsz vele scannelni, npc-t meg játékost is. -
#6396 Kibéreltem a Cutty-t, megnéztem a Hurtson barlangnál s a környékén, de sajnos nem csinál semmit a szétszóródáson kívül... Asszem ez sem keresi a köveket... Kérem vissza azt a 27e uEC-t... :( (Na jó, azért annyira nem. Jó lesz light kereskedésre is. :D
De akkor minek van scanner ezeken hajókon?! Nem értem... Mit lehet még ezzel keresni? Vagy tán ugyanezzel a scanner modullal nézik át a hajókat a űrrendőrök? Mert akkor nem szóltam... Ők is vmilyen Titan-okat használnak szolgálati járműként.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 16:40:31 -
#6395 igen,most épp azt bérlek 15k kreditért,de annyira nem tettszik,olyan tömzsi,meg a ferde nyaka... :D ha lesz jó áron prospe inkább arra mennék rá,most 160 dodo lenne az upgrade de hátha lesz akció 100 körül majd egyszer :D -
#6394 Avengerre simán megéri váltani, minden szempontból jobb mint az öregecske Aurora. -
#6393 én nem próbáltam,de hivatalosan csak a terrapin meg a két bányász tud scannelni...neten most egy gyors keresés ezt irta.
Aurorával próbáltam azzal biztos nem megy,bár mr azaz fighter változat.
de egy prospe bérléséig eljutsz megkeresed a korábban linkelt hadanite területet daymaron,nagyjából nappal belövöd a tereptárgyakat esetleg screenshot és vissza lehet találni oda.
Bár most kaptam olyan küldiket hogy lezuhant hajó feketedoboz visszaszerzése,egy másik a legénység keresés ugyanott,és felvehető egyszerre a két küldi. + ha nagy hajó zuhant le,mindig van jó sok láda motyó ami szintén eladható pár extra kreditért.
mondjuk egy kínszenvedés felerőltetni az aurorába a dobozokat,meg ugye csak 3at lát a rendszer hiába viszel fel 7 darabot :D
még a végén upgradelek valami rámpás dögre :D
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.06. 13:44:20 -
T800 #6392 Király, kíváncsi vagyok rá, hogy maradt e live-on is! Ha nem felejted el írj majd. -
#6391 Gondolom a népszerűsége miatt. Mondjuk csak ptu-n néztem a scant, na majd este nem felejtem el akkor csekkolom live-on is. -
T800 #6390 De a Cutlass-t akkor sem értem, ő mivel érdemelte ki ezt a tulajdonságát? -
#6389 Senre azt írják, hogy most bugos, de igazából minden bányász és exlorer/scanner hajóval mennie kéne. Meg a Cutty <3 -
T800 #6388 * megjelenéséig Andromeda -
T800 #6387 Picit akkor már bánom, hogy Taurusra upgradeltem. Az gondolom nem tud ilyesmit... :) :( -
T800 #6386 Wow! Azt nem tudtam hogy a cutlass is tud! Jó kis multifunkciós hajó. -
#6385 Igen a Sen is tud hand node-ot scannelni meg a Cuttlass és a Terrapin is. -
T800 #6384 Szia!
Úgy tudom, hogy a Titan scannerje nem látja a köveket.
Amikkel biztosan lehet: Prospector, Reliant Sen, és az új Argo mole. (A SEN-ben nem vagyok biztos, de mintha decemberben találtam volna vele is.) -
#6383 Srácok, az Avenger Titan direkt nem keres hand-mining érc node-okat se vagy tartós bug? Már kezdtem örülni hogy Titán-nal is megnyílik a scanner a TAB gombra, de nem működik. :( Többször is próbáltam lefuttatni, több játék újraindítás után is.
Nyomva tartom a gombot, elengedem, szétszóródik a sugár, de nem jelenít meg semmit, akárhol is vagyok, még a barlangnál se. :( -
#6382 - -
lonvard #6381 De azóta össze-vissza fabrikálták a hajtóművezést, meg minden, meg volt olyan is, hogy hiába volt, ugyanúgy fogyasztotta az üzemanyagot. :P