• lonvard
    Shednek, Szőrösnek, és aki még csinálja: köszönet az új weboldalért. Mondjuk tájékoztathatnátok, mikor hónapokra eltűntök, mert miközben ti a honlapon dolgoztok, én azon aggódok, hogy valami gebasz van az oldallal meg veletek. :P

Más: említettem már, ezen a télen felcsaptam őrnek egy építkezésen, az az igazság hogy zabálom az egészet, a dzsuvát, a dolgos egyszerű embereket, meg a munkagépeket. Tele van különféle gépekkel ez a munkahely, és rávezetett, hogy a Star Citizenben nincs értelmiség, gyakorlatilag kétkezi munkások leszünk, munkagépekkel. Azt fogjuk csinálni, amit mindennap látok. Például jön a betonpumpás teherautó. Az olyan mint egy űrhajó. Kábé olyan, mint bányászűrhajóval játszani. Alapból két személyes, de mindig csak egy sofőrje van, aki minden mást is csinál. Pont mint a játékban. :D Jön, kitalpal, felengedi a pumpát, eltűnik egy távirányítóval, aztán jön a betonkeverőautó, az dokkol rá, és akkor kezdődik a pumpálás, amit a távirányítóval irányít. Amikor az építkezésen már mindenki elment, a betonpumpás még ott van, mert el kell mosni a gépet, és az alsó hangon 1 óra, de inkább másfél. És akkor végre felengedheti a talpakat és nagy fáradtan felszállhat a gépével, mint egy magányos hős. Kedvem támadt betonpumpásnak lenni. IRL Star Citizen volna. Ráadásul itt a legjobb a fizetés is. Csináljunk már egy Star Citizen munkagépes céget! :D
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.03.06. 20:51:13