Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
Mivel ha jár a "motor" akkor működnek a fúvókák amik stabilizálják a ladikot.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
de leszállva is? a földön? amint kikapcsoltam a motort az aurorán simán arrébb csúszott pár métert 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Akkor bugnak tekintjük, mert még fapados a kidolgozottság. Tehát olyan ne legyen, hogy leszállok, és fogalmam sincs mi lesz ha kikapcsolom a motort. 😄 Műszerfalon csináljanak akkor erre egy riasztót vagy szélerősségmérőt vagy valamit. Gondolom dolgoznak a balanszon, szóval ez csak időszakos nyafika részemről. Mer felbaszott a játék, hogy egy tetü deliveres küldit nem enged befejezni! 😄

Jut eszembe, decoupled modot ki kell majd próbálni légkörben. Vajon mi lesz? Vagy inkább berepülök egy viharba, és kikapcsolom, hogy "sodorjon a szél" .😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.01. 13:59:02
Torzonborz
Nem bug, az erősebb szél simán dobálja a kisebb hajókat.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Caliph
sztem bug lehet,nem hinném hogy ez benne van,de velem is előfordult microtechken viharban hogy lekapcsoltam a motort és arrébb csúszott a hajó sík terepen 😄

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

De az komoly, hogy a szél miatt van? 😄
Caliph
elfúj a vihar 😄

Sajna az valami állandó bug, hogy leszállásnál földközelben megőrül. Már leszálltam, kikapcsolom a motort, ebben a pillanatban megpörget a talajban. Mikor lesz kész a játék? Chris, csinálj valamit! Úgy játszanék már, de nem hagyod!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 18:13:19
Jut eszembe a radarral kezdeni kell valamit, mert jelenleg nem radarként funkcionál, hanem kábé pozíciójelzőként. Látótávolságban megmutatja merre van az ellenség. Ezt egy II. világháborús repszim is tudja, radar nélkül. 😄 Tehát mondjuk örülnék, ha minimum egy 30 kilométeres távolságból már megjelennének az ojjektumok, és valami hang jelezné ezt, hogy oda is figyeljek, ne kelljen állandóan a radart bámulni. Ezt most mondjátok meg Chrisnek.
Ki kell dolgozni vészprotokollt, mer hirtelen adódnak olyan helyzetek, hogy köpni-nyelni nem tudok. 😊Szóval például megyek a szimpla deliveres küldimre,azzal játszom a valamelyik légkör nélküli jéghold fölött, hogy földközelben begyorsítok, sodródom a cél felé, és közben a hajót forgatom jobbra-balra, le fel, körülnézés gyanánt. Ebben a módban közelítem a bázist, lassítok, a bázis közelében látok egy másik hajót, azt gondolom gamer és nem fog lőni, következő pillanatban csapódnak be a lövedékek. Erre toltam egyet a gázkaron, de ugye a decoupled módban nem úgy reagál az egész a hirtelen jött gázfröccsre, mintha alapból a hajtóművekkel manővereznék, ezért megvadul alattam a hajó, és becsapódás a vége. Szóval például az egy protokoll, hogy ha megjelenik a közelünkben egy másik hajó, akármilyen hajó, akkor kijövünk decoupled módból és összerakjuk az irányítást, hogy mire használni kell, ne történjen baleset. Ebben a világban ezer módon meg lehet halni baszki, lehet elmegyek inkább egy bárba tányért mosni. Hát fiatal vagyok én még a halálra, és különben sincs repülőoktatás, csak beleültetnek egy gépbe, azt repülj fiam.
20 000 uec a büntetésem. Semmi sansz, úgy érzem magam mint egy cigó, akit papírzsepi eldobása végett visznek el a böribe 10 napra, mer nem tudja kifizetni az 50 000 forintos büntit. 😊
Nem találtam meg a tagot a barlangban. Nem baj, most kipróbálom a deliverezést, hátha működik. Ja, a vállámpa az egy bug volt, levettem-visszatettem a sisakot, és már középről világított. Őszintén szólva jobban tetszett, mikor vállból ment a fény.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 08:58:21
Torzonborz
Az mindegy, h 3 hetes ha előző releaseből van. Crusader/Hurston környékén nem nagyon láttam 8k-s bh missiont most, csak játékosra az meg 10k-s. De azért megéri csinálni, csak ahogy mondtam vedd fel a call to arms-t először, jó az a plusz lóvé.

Éjjel a Daymaron, vállámpával egy barlangban. Elképesztő. 😄
Beszarok. Leszállás közben (mentem a Daymar barlangjához) igazoltatni próbáltak a rendőrök. Daymar fölött 5 kilométerre vagyok a talajtól, épp leszállnék, erre elkezdnek csesztetni, hogy vizsgálat van, csökkentsem a sebességet. Először nem is értettem, hogy mi van, annyira meglepő húzás volt, plusz eszemben sem volt a bolygó fölött leállni (pedig tulajdonképpen mért ne igazoltathatnának ott is), így aztán elkezdtek üldözni, jelenleg is lövöldöznek rám, crime szint meg emelkedik. 😄
S1 méretű lézernek a legdrágább az NN-13 neutron autocannon.
S1 méretű sörétesnek meg ott van az a havoc scattergun.

Kérdés, hogy helyette jobb választás még egy autocannon, lehet-e felszerelni a helyére, illetve hogy a rakéta rackot tudom-e valami effektívebb fegyverre cserélni.

Ezen a reggelen amúgy nincs feje a karakteremnek, külső nézetben.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 07:19:10
Hm. Akkor nem esélytelen a heraldomat felszerelni size 1 méretű fegyverekkel. Ilyen szar repetearek vannak rajta, lecserélem valami lézerágyúra. 2 lézer van most, 1 gimbalos gépágyú meg rakétarekesz. Na most kérdés, hogy a gimbalos gépágyú helyére tudok-e lézerágyút, vagy azt a sörétes cuccot, amit a srác rakott az aurorára (most néztem a videóját). Kérdés milyen lézert használhatott. Rakétát soha nem használtam, lehet bugos is. Helyette is kellene valami. Mit ajánlanátok? Két size 1-es lézer, 1 size 1-es gimbalos cucc, meg a béna rakétáim. Herald ráadásul páncélozott, szóval lehetnek momentumaim, na.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 06:52:18
Caliph
Gondolom az volt a cél,hogy nem akart Aurorával 3 ellen dogfightolni,és megelégedett az főfő célponttal,igy is 8000 krediteket dobált neki,vállalt 2-3 kört ugyanabbana yela környéki régióban aztán elhúzott feltankolni/javítani. Mondjuk 3.7es meta ez még,de alig 3 hetes videó.
Ma már nem fogok eljutni a próbáig,majd jövőre szerintem 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.30. 23:25:20

Torzonborz
Akkor nem jól csinálja. Van egy call to arms mission, azt érdemes felvenni, minden lelőtt criminal után fizet lóvét. Többek között a célpontért is meg akik mellé spawnolnak. Szép kis plusz lóvét lehet így összeszedni.

Caliph
igen,itt is volt hogy 3an ugrottak be.de a csávesz taktikája az volt hogy kapásból a célpontot kapta szét aztán futi..mindegy,kipróbálom,kell a tapasztalat meg az élmény 😊

Torzonborz
BH küldikkel jól lehet keresni de azért csak óvatosan. Van amikor a célpont mellé jön még pár meglepi társ is. Többek között pár Cutty scuttergunnal, azok közelről gyorsan legyalulnak egy kisebb ladikot.

Caliph
tegnap böngészgetve láttam egy videót: aurorát felpimpelte a csávó,és azzal tolta a fejvadász küldiket. pár perc alatt kivégezte a célpontott úgy hogy őt szinte alig találták el,és 8000krediteket húzott be viszonylag rövid idő alatt... 😄 este teszteljük,most pont van 50k kreditem,de akkor nem prospectort bérlek,mint korábban hanem elhúzok lövöldézni ,ezt még úgy sem próbáltam 😄

Jaj de jó, köszi szépen. Holnap kipróbálom a kamerával együtt, ha működik ez a trackirezés is, akkor előfeltevésem szerint meg fogok zavarodni, és utána mehetek vásárolni valami jobb joy-t a kis szarom helyett. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.29. 20:22:40
Torzonborz
Nincs még külön scanner modul.

Caliph
olyanom nincs,de eegy olyan tippem van most,hogy benézek dumpers depoba és csekkelem a scannereket van e olyan felszerelhető ami mutatja a nodeokat,hátha leírásban lesz kitér rá

Caliph
Investigate küldi,missing client: elküld daymarra(vagy máshova is,de POról daymar van közel,leírásban irja melyik barlangról van szó,figyelj 😄 ) ,fix koordira egy barlanghoz. leszállsz,kiszállsz,lemész a balrangba,és ott meg kell keresni egy hullát. elég labirintus,de daymar barlang már szinte a fejemben van 4-5 run után.
a hulla mellett ha szerencséd van lesz multitool is. ennyi a küldi,olyan 4k körül lehet kresni vele. ha van hátizsák meg mining multitool ezt küldit össze lehet hozni a barlangban található bányászható cuccok kitermelésével és eladásával.Medpen is legyen,ha eltolod a bányászást és szádba robban a szikla kelleni fog 😄

tipp: ha feltörtél egy követ és szanaszét vannak a kis kavicsok az f betűvel lehet felszedegetni,fontos hogy minél kevesebbet mozogj mert bebugolhat és nem tudod felvenni a többit.

tipp 2: t betű a zseblámpa,de lesznek eldobálva lent fénycsövek is. a lilákat keresd , kövesd,általában azok vezetnek a hullához.
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.29. 19:42:01

Torzonborz
Aurora ES/LX-el kéne megnézni, hogy megy e a scan. De fps küldit is lehet csinálni az teljesen független a ladiktól. Meg elvileg dobozos küldi is megy lépcsőd ladikkal, legalább is Prospectorra felviszi a karakter (cimbik mondták).

Á de elküldenek isten háta mögötti kis bázisokra, oda nem megy senki. Most képzeld kiállok a dobozzal a leszállópályára, és várom, hogy jöjjön valaki. 3 óra várakozás után megjelenik egy herald. Ott helyben refundolnék. 😄
Szóval barlangot lehet keresni. Nyugtassatok meg, hogy ez annyiból áll, hogy repülök a táj fölött egy megadott szektorban, nyomogatom a szkennt, majd egyszer csak jelez. Vagy egyszerűen csak lezavarnak valamelyik égitestre, hogy kóricáljak kedvemre, amíg barlangot nem találok?
Caliph
hát akkor kb csak a barlang keresős küldik maradtak,mert a herald nem is egy vadász hogy kalózokat irtsál velük 😄
mostanában többször is észrevettem hogy a halott mellett ingyen multitool is van. azt nem tudom modul van e hozzá mert akkor már volt sajátom. de ha találsz ilyet akkor már csak hátizsákot kell venned és irány fúrni

és ha Torzi jól mondja akkor barlangnál majd nyomsz egy scant a heraldal és mutatja majd a bányász nodokat😄

Nekem aurora mr nem mutatja de az vadásznak számít 😊

vagy kihasználod a terep adottságokat és valami szikla mellé szállsz amiről át tudsz ugrani 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.29. 18:23:29

wollnerd
A delivery küldikkel nálad sztem az lenne a megoldás hogy keresel valakit akinek megvan pl. a Cutty (vagy bármi más hajója, aminek van lehajtó raktérajtaja, Titán-nak is van, bár az nem MultiCrew hajó, nem tudom hogy ez esetben is lehet két játékos azon a hajón) és vele együtt repülsz a feladóhelyről, leadóhelyre, közben a rakterében a csomagod. 😊
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2019.12.29. 16:00:44

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Hm. Laptophoz kaptam egy webkamerát grátiszba. Hm hm hm. És hm. Verjetek agyon, de most tudatosodott bennem, hogy lehet ezt a játékban trackirként használni. Hát alig várom, hogy hazamenjek. Még a végén lesz itt nekem egy komplett repülési élmény. Irány a Microtech, aztán a fenyők fölött viharban száguldozunk. Arra van tipp, hogy ha a dobozos deliveres küldik nem működnek, mer nem tudok felmenni a létrán, akkor mi az a küldi amihez semmi se kell és pénzt tudok vele termelni? Mer most még kézi bányászcuccokat se tudok vásárolni.
Torzonborz
Vadászokon kívül most már szinte minden ladik talál scannel hand node-ot, pl 3.7-ben Cuttyval még nem ment, most 3.8-ban már igen.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.28. 13:16:23

Caliph
ahogy néztem most a hand mining hoz jól,daymaron a kudre ore bázis közelében van egy terület,oda van csapva vagy 10 hadenite szikla,egy kör ha nem bugol be akkor simán hozhat 20k pénzt,és nem kell hozzá csak a multitool meg egy inventorys hátizsákos mellvért.
viszont elsőre nehéz megtalálni,de ha bérelsz egy prospectort és megjegyzed a terület jellegzetességei másodszorra már prospe nélkül is odatalálsz. van még pár hajó ami érzékelheti a hand nodeokat,talán a terrapin is képes rá.

itt a videó hogy találhatod meg kb

Bányászattal könnyű. Az én játékom az lesz, hogy 1100 ueces alap deliveres küldikkel összeszedek egy bengalra valót a következő 13 évben. Az utolsó 3000 dollárnál kapcsolja le Chris a szervereket, hogy véget ért a játék. De még meg tudom venni. Lekérem a bengalt Port Olisaron, de bugos és crashel, majd a visszalépés nem sikerült, egy felirat fogad, hogy Chris köszöni az együtt töltött mintegy 20 évet , long live és prosper, valamint hogy búcsúzóul kapok egy bögrét ha kifizetem, 100 dollár. 😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.28. 10:56:29
Caliph
3.7es neten lelt adatokkal dolgoztam,akkor ezek szerint már elavultak,sorry a félretájékoztatásért

Torzonborz
HH 12 milla, 600i meg 9.4, Andromeda 3.5

Caliph
pl constellation: legalapabb 4.5 milió kredit a legdrágább az Aquila változat 8 milla. ezt most olyan 400 dolcsiért veheted meg

legdrágább jelenleg a hammerhead,21 milla, 700 dolcsis kategória

origin 600i 17 milla,az is olyan 400 dolláros kategória

de googlen rákeresel 3.7es árakat biztos találsz pl redditen is.azok viszonylag friss infók
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.28. 01:25:48

egy ilyen 200+ dollárostól feljebb lévőre ingame pénzbeli értékére
Torzonborz
Agricium, laranite, ezekre kell menni Prospival. Hogy hol az változó, kicsit mázli faktor is kell hozzá, hogy azon a területen ahol scannelsz legyenek jó node-ok.

Caliph
A legkisebb egyszemélyes bányászhajóról tudok nyilatkozni,egy napi bérlése 42k kredit,a hozamokat Torzi képein láthatod,de egy rosszabb kör is 5-10k körül tud hozni,ha a legértéktelenebb érceket fúrod. A hajó maga most 2 millió játékbeli kreditért lehet a tiéd.
A fejleszthető modulok szintén a csillagos égig érhetnek,a legjobb felszerelhető bányászlézer 100k kredit jelen állás szerint.

Caliph
akkor átfogalmazom,az előző patchben működő metára gondoltam ami 20 percenként hozott 20-30 k kredit között 😊

Torzonborz
Melyik nagyobb hajóra gondolsz?

kb mennyi egy nagyobb hajó? hány ilyen profit kell?
Olyan ez a fejlesztés, hogy mindig a következő patchtől várom, hogy na ha az kijön, akkor már oké, akkor már el lehet kezdeni komolyabban. Most ez a patch a 3.9-es. 1 hónapja még a 3.8-astól vártam!! 😄
Torzonborz
Nem nerfelték miningot, cimbi másfél óra alatt 80k-t zsebelt vele.

de ez még jobb:

srác yelán 45 perc alatt keresett ennyit.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.12.27. 08:48:09

Caliph
nem hohgy nem lehet még a miningot is nerfelték,alig találni olyat ami előző patchben full jól működött... 😄
azért idegesít met aurorával kihúztam a 42k kreditet prospectorra hogy majd szarrá keresem magam és kibérlek amit akrokt azátn nem nem 😄

Ha lehet már dobozt cipelni létrán, szóljatok ám! 😊
Heh, szembesültem vele, hogy a ládát nem tudom felcipelni a létrán most. Nulla mani, deliveres küldik meg így nem működnek.

Na de viszont leszálltam a Ceilinen, és ez alkalmat adott, hogy ismét rácsodálkozhassam a játékra. Egy szaros kis hold, de olyan szépséges. 450 kilométerre dobott ki a kvantumból, és akkor felgyorsítottam 1300 m/s-re, majd kikapcsolva a hajtóművet sodródva tettem meg a távot, okulva a múltkori üzemanyagveszteségből, no meg abból, hogy nulla pénzem van utántölteni. Éjszaka szálltam le, valami elképesztőek a depóhely körüli fények a sötétben. Tiszta LV-426. Megkaptam a csomagot, majd szembesültem vele, hogy nem tudok felmenni vele a létrán. Azért nem adtam fel, alacsony a gravitáció, így azt terveztem valahogy beugrom az ajtón, de ehhez kellett volna egy alacsonyabb pontot találni a heraldnak. Legalacsonyabb fokozatra állítva a hajtóművet valami bug következtében kilőtt a gép talajközelben, megpörgette a gépet, majd a talajhoz vágta. Sajnos ez az űrrepülés még tele van indokolatlan veszélyekkel. 😄 Pedig most nagyon akartam a daymari homokvihart. Mer oda kellett volna vinnem a dobozkát. Semmi baj, várunk akkor egy patch-re. Kellemes karácsonyt amúgy. 😊
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.24. 22:10:38
Torzonborz
Know issue listában ott van, nem ártana néha olvasni, meg az is, hogy mi erre a WA.