Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sajnos a barlangok bekerülése óta nincsenek ilyen küldetések, kb. mindenhol próbáltam már. 😞
wollnerd
Igen, már megtettem az összes hasonlóakkal. Mind contriube-oltam. Elég sok van.

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Torzonborz
Crusader környékén ezek még megvannak ha jól emlékszem.

Ja tegnap este megnéztem Cutty-t, tényleg nem megy a hand node scan pedig eskü ptu-n találtam vele. Na mindegy, előbb utóbb ha máshogy nem akkor scanner cserével majd menni fog (ne kérdezzétek mikor 😄).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.01.07. 10:22:27

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

De jó, hogy szóba hoztad! Akartam is kérdezni, hogy hová lettek a "régi" Investigation küldetések, mert én bárhol vagyok épp a rendszerben csak a barlangos küldetések jönnek elő.. a régiek amiket most felsoroltál, sehol nem találom. Merre fele érdemes keresni? Illetve, volt régen olyan is, hogy műholdakat kellett újra aktiválni, ezeket sem találom már. Lehet rossz helyen keresem?!
Torzonborz
Ha valaki nem tudná miért van Freelancere:
Temporary Loaner: A MISC Freelancer has been temporarily granted to all backers as a workaround for Error 30009 and Infinite Loading Screen issues.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.01.07. 08:54:57

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
Ugye azért a nagy asapozás közepette issue councilon rákerestél ennek a reportjára és contriube-oltad?

Caliph
én ajánlom az investigation küldit,abban is a nagy hajós(conni vagy starfarer) küldiket...van hogy 3 küldi is szól oda,pl keress meg egy bizonyos embert,keresd meg a legénységet,hozd vissza a fekete dobozt+ami cuccot találsz elsózhatod,utso körömnél 10k t hozott aurorával,és lett vna több is ha nem bugol a bérelt avenger és tudok hazahozni több ládát 😄

és ilyen yela vagy daymar távolságba kell max elmenni olisartol ,és a fekete dobozt is Oliba kell visszavinni.

de deliveri küldinél is talátam olyat ami egy címre szólt,és három dobozt kellett összekaparni 3 helyen,de egy címre szállítva
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.06. 22:37:34

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Én most a 3.9-re várok, addig nem játszom vele. :-D

A 3.7-nél a 3.8-ra mondtam ugyanezt. 😄
wollnerd
Hát ez remek.... Már nem is merem kibérelni másodjára... ~197 $ pedig nagyon sok szerintem egy singleplayer bányászhajóért... (nem upgradelni akarnám, mivel nem akarom elveszíteni a Titánt.) Tudom, nekünk, gyenge valuta, magas áfa. Namindegy...
A helyzet az, hogy SZERINTEM nem lehet olyan gyorsan pénzt keresni... (főleg bányászat nélkül)
Ahhoz hogy valaki megtudjon venni egy prospectort kb. 330-340 6000 uEC-s delivery-t kellene teljesíteni... Vagy kb. 130-150 hand mining bányászatot kellene végig csinálnia...
Inkább javítsák ki a renting bugot ASAP. Végülis egy magas szinten gameplay-t érintő bugról van szó.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 22:11:43

PC konfigom a Be quiet! Pure Base 500DX White házban: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 10700K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2

Caliph
pont most akartam szólni hogy bugos,én is buktama prospectort,ma meg az avengert... pár órája béreltem most visszalogolva nics meg

CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

wollnerd
És most a játék SZÓ SZERINT elvette a 2 órája kibérelt Cutty-t...!<#boxer> Épp QT közben megszakadt a kapcsolat, kliens leállásos felhívással. Majd, nem jött elő kérdés hogy vissza akarok e csatlakozni a legutóbbi instance-hez.... Ok, PO. Megyek a fleet managerhez hogy claim-meljem a cutty-t, erre nem látom! Ship Loadout manager-ben se, kétszer is újraindítottam.
Tárt karokkal várom hogy a Titánt is elvegye.... (Na jó, az tényleg durva lenne, hiszen igazi pénzen vettem.)
Egyébként érdekes módon 2 napja valamiért adott egy 2. Titán-t is egy direkt otthagyás majd a claim anomália miatt.
Ja a korábban kibérelt Prospe nem akar eltűnni a képernyőről, pedig nem lehet claim-elni se, mert a "File a claim" gomb nyomása után újra ugyanez a gomb lesz, loop.

Új bugok amikkel a 3.7ben nem találkoztam...
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 18:53:18

Torzonborz
Hajókat tudsz vele scannelni, npc-t meg játékost is.

wollnerd
Kibéreltem a Cutty-t, megnéztem a Hurtson barlangnál s a környékén, de sajnos nem csinál semmit a szétszóródáson kívül... Asszem ez sem keresi a köveket... Kérem vissza azt a 27e uEC-t... 😞 (Na jó, azért annyira nem. Jó lesz light kereskedésre is. 😄
De akkor minek van scanner ezeken hajókon?! Nem értem... Mit lehet még ezzel keresni? Vagy tán ugyanezzel a scanner modullal nézik át a hajókat a űrrendőrök? Mert akkor nem szóltam... Ők is vmilyen Titan-okat használnak szolgálati járműként.
Utoljára szerkesztette: wollnerd, 2020.01.06. 16:40:31

Caliph
igen,most épp azt bérlek 15k kreditért,de annyira nem tettszik,olyan tömzsi,meg a ferde nyaka... 😄 ha lesz jó áron prospe inkább arra mennék rá,most 160 dodo lenne az upgrade de hátha lesz akció 100 körül majd egyszer 😄

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Torzonborz
Avengerre simán megéri váltani, minden szempontból jobb mint az öregecske Aurora.

Caliph
én nem próbáltam,de hivatalosan csak a terrapin meg a két bányász tud scannelni...neten most egy gyors keresés ezt irta.
Aurorával próbáltam azzal biztos nem megy,bár mr azaz fighter változat.

de egy prospe bérléséig eljutsz megkeresed a korábban linkelt hadanite területet daymaron,nagyjából nappal belövöd a tereptárgyakat esetleg screenshot és vissza lehet találni oda.

Bár most kaptam olyan küldiket hogy lezuhant hajó feketedoboz visszaszerzése,egy másik a legénység keresés ugyanott,és felvehető egyszerre a két küldi. + ha nagy hajó zuhant le,mindig van jó sok láda motyó ami szintén eladható pár extra kreditért.

mondjuk egy kínszenvedés felerőltetni az aurorába a dobozokat,meg ugye csak 3at lát a rendszer hiába viszel fel 7 darabot 😄

még a végén upgradelek valami rámpás dögre 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.01.06. 13:44:20

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Király, kíváncsi vagyok rá, hogy maradt e live-on is! Ha nem felejted el írj majd.
Torzonborz
Gondolom a népszerűsége miatt. Mondjuk csak ptu-n néztem a scant, na majd este nem felejtem el akkor csekkolom live-on is.

De a Cutlass-t akkor sem értem, ő mivel érdemelte ki ezt a tulajdonságát?
Torzonborz
Senre azt írják, hogy most bugos, de igazából minden bányász és exlorer/scanner hajóval mennie kéne. Meg a Cutty <3

* megjelenéséig Andromeda
Picit akkor már bánom, hogy Taurusra upgradeltem. Az gondolom nem tud ilyesmit... 😊 😞
Wow! Azt nem tudtam hogy a cutlass is tud! Jó kis multifunkciós hajó.
Torzonborz
Igen a Sen is tud hand node-ot scannelni meg a Cuttlass és a Terrapin is.

Szia!

Úgy tudom, hogy a Titan scannerje nem látja a köveket.

Amikkel biztosan lehet: Prospector, Reliant Sen, és az új Argo mole. (A SEN-ben nem vagyok biztos, de mintha decemberben találtam volna vele is.)
wollnerd
Srácok, az Avenger Titan direkt nem keres hand-mining érc node-okat se vagy tartós bug? Már kezdtem örülni hogy Titán-nal is megnyílik a scanner a TAB gombra, de nem működik. 😞 Többször is próbáltam lefuttatni, több játék újraindítás után is.
Nyomva tartom a gombot, elengedem, szétszóródik a sugár, de nem jelenít meg semmit, akárhol is vagyok, még a barlangnál se. 😞

scomcomputers
-

* Scomcomputers the future of computing!*

De azóta össze-vissza fabrikálták a hajtóművezést, meg minden, meg volt olyan is, hogy hiába volt, ugyanúgy fogyasztotta az üzemanyagot. 😛
Torzonborz
Decoupled mode eddig is volt az nem újdonság.

Nekem most az a része tetszik az irányításban, vagyis inkább úgy fogalmaznék, hogy attól emelték ki az árkádból az irányítást, hogy beletették a decoupled modot, és az üzemanyagfogyasztást meg annyira megnövelték, hogy kénytelen legyen az ember használni, amikor csak módja van rá. És akkor az az extra, hogy decoupledben elveszítjük a rövid távú kontrollt. Nagy sebességgel száguldva hiába kapcsoljuk be a motort, az még sokáig csak fékez, szóval nem lehet irányt váltani. Ettől valami hihetetlenül sci-fis az egész.
Torzonborz
Mivel ha jár a "motor" akkor működnek a fúvókák amik stabilizálják a ladikot.

Caliph
de leszállva is? a földön? amint kikapcsoltam a motort az aurorán simán arrébb csúszott pár métert 😄

Akkor bugnak tekintjük, mert még fapados a kidolgozottság. Tehát olyan ne legyen, hogy leszállok, és fogalmam sincs mi lesz ha kikapcsolom a motort. 😄 Műszerfalon csináljanak akkor erre egy riasztót vagy szélerősségmérőt vagy valamit. Gondolom dolgoznak a balanszon, szóval ez csak időszakos nyafika részemről. Mer felbaszott a játék, hogy egy tetü deliveres küldit nem enged befejezni! 😄

Jut eszembe, decoupled modot ki kell majd próbálni légkörben. Vajon mi lesz? Vagy inkább berepülök egy viharba, és kikapcsolom, hogy "sodorjon a szél" .😄
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.01.01. 13:59:02
Torzonborz
Nem bug, az erősebb szél simán dobálja a kisebb hajókat.

Caliph
sztem bug lehet,nem hinném hogy ez benne van,de velem is előfordult microtechken viharban hogy lekapcsoltam a motort és arrébb csúszott a hajó sík terepen 😄

De az komoly, hogy a szél miatt van? 😄
Caliph
elfúj a vihar 😄

Sajna az valami állandó bug, hogy leszállásnál földközelben megőrül. Már leszálltam, kikapcsolom a motort, ebben a pillanatban megpörget a talajban. Mikor lesz kész a játék? Chris, csinálj valamit! Úgy játszanék már, de nem hagyod!
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 18:13:19
Jut eszembe a radarral kezdeni kell valamit, mert jelenleg nem radarként funkcionál, hanem kábé pozíciójelzőként. Látótávolságban megmutatja merre van az ellenség. Ezt egy II. világháborús repszim is tudja, radar nélkül. 😄 Tehát mondjuk örülnék, ha minimum egy 30 kilométeres távolságból már megjelennének az ojjektumok, és valami hang jelezné ezt, hogy oda is figyeljek, ne kelljen állandóan a radart bámulni. Ezt most mondjátok meg Chrisnek.
Ki kell dolgozni vészprotokollt, mer hirtelen adódnak olyan helyzetek, hogy köpni-nyelni nem tudok. 😊Szóval például megyek a szimpla deliveres küldimre,azzal játszom a valamelyik légkör nélküli jéghold fölött, hogy földközelben begyorsítok, sodródom a cél felé, és közben a hajót forgatom jobbra-balra, le fel, körülnézés gyanánt. Ebben a módban közelítem a bázist, lassítok, a bázis közelében látok egy másik hajót, azt gondolom gamer és nem fog lőni, következő pillanatban csapódnak be a lövedékek. Erre toltam egyet a gázkaron, de ugye a decoupled módban nem úgy reagál az egész a hirtelen jött gázfröccsre, mintha alapból a hajtóművekkel manővereznék, ezért megvadul alattam a hajó, és becsapódás a vége. Szóval például az egy protokoll, hogy ha megjelenik a közelünkben egy másik hajó, akármilyen hajó, akkor kijövünk decoupled módból és összerakjuk az irányítást, hogy mire használni kell, ne történjen baleset. Ebben a világban ezer módon meg lehet halni baszki, lehet elmegyek inkább egy bárba tányért mosni. Hát fiatal vagyok én még a halálra, és különben sincs repülőoktatás, csak beleültetnek egy gépbe, azt repülj fiam.
20 000 uec a büntetésem. Semmi sansz, úgy érzem magam mint egy cigó, akit papírzsepi eldobása végett visznek el a böribe 10 napra, mer nem tudja kifizetni az 50 000 forintos büntit. 😊
Nem találtam meg a tagot a barlangban. Nem baj, most kipróbálom a deliverezést, hátha működik. Ja, a vállámpa az egy bug volt, levettem-visszatettem a sisakot, és már középről világított. Őszintén szólva jobban tetszett, mikor vállból ment a fény.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 08:58:21
Torzonborz
Az mindegy, h 3 hetes ha előző releaseből van. Crusader/Hurston környékén nem nagyon láttam 8k-s bh missiont most, csak játékosra az meg 10k-s. De azért megéri csinálni, csak ahogy mondtam vedd fel a call to arms-t először, jó az a plusz lóvé.

Éjjel a Daymaron, vállámpával egy barlangban. Elképesztő. 😄
Beszarok. Leszállás közben (mentem a Daymar barlangjához) igazoltatni próbáltak a rendőrök. Daymar fölött 5 kilométerre vagyok a talajtól, épp leszállnék, erre elkezdnek csesztetni, hogy vizsgálat van, csökkentsem a sebességet. Először nem is értettem, hogy mi van, annyira meglepő húzás volt, plusz eszemben sem volt a bolygó fölött leállni (pedig tulajdonképpen mért ne igazoltathatnának ott is), így aztán elkezdtek üldözni, jelenleg is lövöldöznek rám, crime szint meg emelkedik. 😄
S1 méretű lézernek a legdrágább az NN-13 neutron autocannon.
S1 méretű sörétesnek meg ott van az a havoc scattergun.

Kérdés, hogy helyette jobb választás még egy autocannon, lehet-e felszerelni a helyére, illetve hogy a rakéta rackot tudom-e valami effektívebb fegyverre cserélni.

Ezen a reggelen amúgy nincs feje a karakteremnek, külső nézetben.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 07:19:10
Hm. Akkor nem esélytelen a heraldomat felszerelni size 1 méretű fegyverekkel. Ilyen szar repetearek vannak rajta, lecserélem valami lézerágyúra. 2 lézer van most, 1 gimbalos gépágyú meg rakétarekesz. Na most kérdés, hogy a gimbalos gépágyú helyére tudok-e lézerágyút, vagy azt a sörétes cuccot, amit a srác rakott az aurorára (most néztem a videóját). Kérdés milyen lézert használhatott. Rakétát soha nem használtam, lehet bugos is. Helyette is kellene valami. Mit ajánlanátok? Két size 1-es lézer, 1 size 1-es gimbalos cucc, meg a béna rakétáim. Herald ráadásul páncélozott, szóval lehetnek momentumaim, na.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2019.12.31. 06:52:18
Caliph
Gondolom az volt a cél,hogy nem akart Aurorával 3 ellen dogfightolni,és megelégedett az főfő célponttal,igy is 8000 krediteket dobált neki,vállalt 2-3 kört ugyanabbana yela környéki régióban aztán elhúzott feltankolni/javítani. Mondjuk 3.7es meta ez még,de alig 3 hetes videó.
Ma már nem fogok eljutni a próbáig,majd jövőre szerintem 😄
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2019.12.30. 23:25:20

Torzonborz
Akkor nem jól csinálja. Van egy call to arms mission, azt érdemes felvenni, minden lelőtt criminal után fizet lóvét. Többek között a célpontért is meg akik mellé spawnolnak. Szép kis plusz lóvét lehet így összeszedni.

Caliph
igen,itt is volt hogy 3an ugrottak be.de a csávesz taktikája az volt hogy kapásból a célpontot kapta szét aztán futi..mindegy,kipróbálom,kell a tapasztalat meg az élmény 😊