7980
  • nordan
    ha nagyon tele vagy :)

• nordan
    szigoruan

• SANTANTICA #6778
    30K-ra lett megoldás ha volt rakomány is.
    1. ne lépj vissza játékba
    2. Lépj be hangárba
    3. Hívd le a kérdéses hajót
    4. Majd belépve ott lesz az űrben ahol kifagyott a game
  • SANTANTICA #6777
    Elfér szerintem....joystick ötletek is jöhetnek, ha valaki használja SC-ben
  • lonvard
    Jóvanna, annyira örültem. Kivel osztottam volna meg, ha nem veletek? Ki értené ezt meg? :D

• nortsen
    Kedves, hogy megoszutottad, de ez tényleg kiba off ide :)
  • lonvard
    OFF

Ma hozta meg a futár a vezeték nélküli hyperx cloud fülest, 30k árkategóriában. Soha többet gagyi fülest. Soha többet vezetékes fülest. Ezen a cuccon két dolog nem fog tönkremenni, ami az összes eddiginél sikerült: nem lesz kontakthibás, és nem törik el a szára (mivel az meg fémből van). Az utolsó gagyi fülesemet - aminek 3-4 méteres zsinórja össze-vissza tekeregve körbevett és az egyik hangszórója már alig szól - épp most dobtam ki szemétbe egy hangos "anyádat, menj innen" kiáltással.
  • lonvard
    Shednek innen is köszi. :)

• hajtómű hatékonysági görbék kerülnek hozzáadásra, így hajó típustól függően a hajtőművek veszteni fognak a hatékonyságukból légkörön belül
    • a hajók egyedi aerodinamikai felülettel rendelkeznek majd ami függ a geometriájuktól, légkörtől, széltől és a sérült alkatrészektől
    • ez az aerodinamika lehetővé teszi az átesést, vízszintes fordulásokat, sebesség vesztést szűk fordulónál és más “repülő szerű” jellemzőket a légkörben
    • egy mechanika hozzáadásra került ami annak mértéke, hogy a gyorsulás mennyire változhat a hajtómű tolóerőtől . Ez nehezebb hajókat eredményez hasonló manőverezés mellett
    • a manőverező és főhajtőmű közötti különbségeket finomították, hogy a lebegő hatás kevésbé érvényesüljön és előnyt biztosítsanak a légkörben az aerodinamikus hajóknak (pl Gladius)
    • példa: a Gladius sokkal stabilabb lesz mint a Hawk, ami ugyan gyorsabban fordul de nehezebb irányítani

Fú de kiváncsi vagyok az ágyúgolyó aerodinamikájú heraldom hogyan fog muzsikálni. De még kiváncsibb vagyok, hogy egy caterpillar hogyan fog göcögni légkörön belül. :D Van egy olyan érzésem, hogy idővel kapni fog egy ki-be kapcsolható légterelő szerkezetet az orrára. Most ez a fantáziám. :P
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.23. 14:43:16
  • SANTANTICA #6772
    3.10 hamarosan
  • lonvard
    SC világa az egy érettebb aggyal jobban befogadható világ. SW inkább a gyerek-fiatal felnőtt agyaknak jó. Olyan részletességű szimuláció nem biztos, hogy jól állna a Star Warsnak, mint ami az SC-ben van/lesz. SC-nél sokkal kötöttebb, és szegényesebb a repertoár. Tehát például egy rohamoszgatos vértezete, meg egy SC-szkafander között durva különbségek vannak. Űrhajókban is nézd végig mennyivel szerényebb, és akkor a belső tervezést nem is említem.

Ami nekem viszont tetszene, az a Coruscant megcsinálva úgy mint a Cyberpunk 2077, és mi abban jediként GTA-zunk szépen. Bele lehetne rakni még pár bolygót persze, de valami ilyesmi feküdne jól a szériának, szóval olyan árkádosan megcsinálva minden.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2020.06.17. 10:03:12
  • Bucser
    Az EA ugyanazt csinalja a Star Wars franchise-al mint amit a Madden NFL-el tett. Az elmult 8 evben no fejlodes tekerik a Mikrotranzakciok fele es exclusive jogokat haracsolnak...
  • Bucser
    Szerintem ez a lesz. Emlegetnek hotas supportot.
  • Torzonborz
    Hát az SW-t már majdnem sikerült kicsinálniuk, jó a Mandalorian picit visszahozta a reményt de játékok terén mára egy nagy nulla lett. :(
  • nortsen
    Az biztos, hogy óriási dolog lenne SC képzeletbeli világa helyett az SW-t ugyanezen koncepción legyártani, de sztem soha nem lesz ilyen. Túl sok a pénzéhes ember az SW körül, előbb csinálják ki egymást...
  • MarkBlade
    Disney nem fog olyanra költeni ami nem fedi le a 1-150 évig az embereket.. azaz 1 gombos arcade nemsemleges játékot kapunk..
  • Cowie
    Szerintem ez a variáció megy Win 10-en is:

X-Wing Alliance on GOG.com
  • Caliph
    x-wing alliance...mekkora jó is volt az...ahogy a családi biznisz kiteljesedik a birodalom elleni lázadáshoz :D
    hmm,win 10en vajon működésre lehet e még bírni... :)
  • Torzonborz
    Hja :(
    Nekem egy X-Wing/Tie Figher meg X-Wing Alliance remaster is elég lenne amúgy.
  • Caliph
    rosszul fejeztem ki magam,irtam is hogy lövölde... aztán minden átmenet nélkül tovább gondoltam :D
    szal vágom hogy valami árkád akármit kapunk :D
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.16. 09:07:34
  • lonvard
    Valami árkád lövölde lesz, és az 5-5 fős multiját hájpolták. Lófasz ez a Citizenhez képest. Kétségtelen előnye, hogy viszont kész lesz októberre. :)
  • Torzonborz
    Tesó, nem akarom az álmaidat romba dönteni de nagyon mellé lőttél. :(
  • Caliph
    most olvasom jön az új star wars űrös lövölde...hú ha megcsinálnák a star citizent star wars világban...disneynek lenne is pénze rá :D

kezdessz egy tie fighterben,aztán jöhetnek a interceptorok,bomber advanced,aztán a corvettek,fregattok,rombolók...a végén meg egy venator vagy egy star destroyer... :D

a világ adott, a hajók adottak,a földi járművek adottak....nagyon fincsi lenne...ha bejön a star citizen sztem meg is lépik remélem

persze előbb ez legyen kész
    Utoljára szerkesztette: Caliph, 2020.06.15. 22:17:27
  • nortsen
    70-80K átlagban az reális, kb én is ezt tapasztaltam.
    Az, hogy a fejek nekem miért tűntek el nemtom, de nem vagyok egyedül, azt tudom. :)
    Nem lepődök meg már ezen sem.
  • Malibutomi
    Lasd az elozo hozzaszolsomban hogy hol es hogyan banyaszok.
    A furofejet en egyszer vettem meg azt hasznaltamminden berelt hajomon, es most a mar megvett Prospectoron is. Sot meg valamiert megmaradtak a berelt hajokrol lekerult fejek is meg az elso 10K-s furofejem szinten:

• Malibutomi
    Nem olyan nagy hulyeseg csak nem ugy kell banyaszni hogy na jo megprobalom itt, majd jovo honapban meg ott.

Eloszor is erdemes Clio vagy Yela-n banyaszni, sok a ko, es mivel hidegek, vilagos az alapszin.
    Masodszor, nem kell scannelni orrba-szajba, ha tudodmit kel nezni, a banyaszhato koveket sokkal messzebbrol eszrevenni szabad szemmel mint a scannerrel. Ketszer olyan messze jelennek meg mint a sima kovek igy a feher hatter elott nagyon jol latszanak. Volt hogy mar lefelerepulve kiszurtam a koveket (kb 2 km magasbol mar latszanaka banyaszhatoak), tele s voltak jo cuccal, felpakoltam es irany vissza.
    Tessek egy video hogy kell talalni a koveket:

Harmadszor: Quantinium minden mennyisegben de az ugye ritka, vagy Agricium es Laranite...utobbiakhoz hozza sem nyulok ha nincs minimum 10% a koben, az alatt csak idopocsekolas.

Az atlagos menet nekem Yela-n olyan 1-1.5 ora es az atlag az 70-80K Agricium+Laranite...ha talalok hozza nemi Quantiniumot akkor 100 felett is lehet (volt 120-150Ks menetem is)

Van hoy szarabb mert nehezen talalok, van hogy percek alatt megvan. De az atlag az 1-1.5 ora 70-80K

Ha vegre mukodni fognak a liften Neww Babbage-ben akkor atmegyek Clio-ra szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Malibutomi, 2020.06.15. 14:59:15
  • Torzonborz
    Még jó, hogy odaírtam "ez elég extrém eset" mert tényleg az.
  • Deviome
    Nagy hülyeség amit írsz. Már bocsi.
    A mining egy kibaszott nagy lutri. Az ilyen körökért töménytelen mennyiségű órát kell repülni és bányászni.
    Mindenki csak azt mutatja, hogy így fél milla meg úgy. De azt senki, hogy 3 órát repkedett csak azért, hogy megtöltse a hajót.
    Ha nagy mákod van beakad valami jó. De az nagyon ritkán lesz. Tudom, mert amikor a Mole-al mentünk semmi nem volt. Párszor sikerült jó lóvét kiszedni, de akkor nagyon sok követ otthagytunk meg nagyon nagyon megválogattuk, hogy mit kezdjünk törni.
  • Torzonborz
    Igen, az biztos, hogy a bányászat a legjövedelmezőbb szakma most még a hibák miatt. Area18/Lorville pl ki is esik tradenél nfz miatt, talán most 3.10ben végre azt ki kikalapjálják.
  • nortsen
    Na jó, ilyenekkel tele a net, de azért én nem találok 100%-os quantainiumokat mindenhol. Persze volt már nekem is magas tartalmú, de nem az van, hogy megérkezek, és egyből ráugrok, vagy egyáltalán azon az úton találok. Ilyen összegekhez 10-12 perc alatt kell közel 100%-os quantainiumhoz hozzájutni, és nem árt, ha ki is tudod bányászni.
    Amúgy tegnap vettem egy Prospectort, majd még kísérletezek, de nem számítok ilyen extrém bevételekre, viszont legalább nem kell bérelnem.
    Ennek ellenére azt gondolom, jelenleg ez a legjobban jövedelmező foglalatosság a játékban, mert a trade a szerver fagyások miatt inkább csak bukta. Bounty még jó lehetne, ha CS4-től nem tűnnének el a 15k doboz küldetések...

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.06.15. 12:35:44
  • Torzonborz
    Mi az a nagyobb hajó? A prospector az 2 milla uec, Cat 4 felett van. Szóval kell azért dolgozni, hogy ezeket meg tudd venni de ez így is van jól.
  • nordan
    mennyibe kerül egy nagyobb hajó most USEC-ben?
  • Torzonborz
    "nem hullik az öledbe 1,5 misi naponta"
    Hát ha jó vagy akkor ilyen körökkel de (persze ez elég extrém eset de látszik, hogy aki rendesen belemerül a bányászatba az jól tud keresni):

Nem az enyém, Clion bányászott a srác quantainium-ot, azt éri meg és kell hozzá Helix fej.

Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.06.15. 12:00:57
  • nortsen
    "A furofej meg nem tunik el ha lejart a banyaszat, ott lesz az inventory-ban" - Hát lehet neked ott van a fúrófej, de én mindig elvesztettem ha lejárt a hajó ...És ugyanez infó megy máshol is. Azt tudod csinálni, hogy mielőtt lejár, levesszed, de nem mindenki figyel erre oda, főleg amikor a hangárba kell menned, hogy hozzá tudjál férni a hajóhoz.. Mellesleg nekem claimelésnél is eltűnt a fej, szóval ez még eléggé kiforratlan állapotban van.

"2 berles alatt 1.5 millat banyasztam kb napi 2 ora meloval." - ügyes vagy, de én azt mondom, továbbra sem ez az átlag. Van, hogy belenyúlsz a tutiba, de van, hogy sok sok percet keresghélsz.

Nem mondom, hogy iszonyat tapasztalatom van, kb 4x renteltem a hajót, 5-6 környéket jártam be, de azért nem hullik az öledbe 1,5 misi naponta. De akkor írj tényeket kérlek, hogy hol bányásztad a cuccokat, mit, mivel (hajó, fej), és fuvaronként mennyit kaptál?

Utoljára szerkesztette: nortsen, 2020.06.15. 11:12:12
  • Malibutomi
    Ez igy nem igaz.
    Csak tudni kell banyaszni.

2 berles alatt 1.5 millat banyasztam kb napi 2 ora meloval.

A furofej meg nem tunik el ha lejart a banyaszat, ott lesz az inventory-ban
  • Torzonborz
    Nem lett átnevezve csak eltolva. Eddig mindegyik kerek egész számú releasben jött meghatározó tech/újdonság (1.0 AC, 2.0 PU, 3.0 progen planet) így az új csillagrendszer (Pyro) a 4.0 lesz de ez tolódik, viszont a releasek ettől függetlenül megmaradnak, szóval a következő 3.10 lett majd 3.11, talán Q4-re jön 4.0, majd kiderül.
  • Caliph
    úgy tűnik :D sőt 3.11 is van :D
  • Diopapa
    Öhm, Most a 4.0-t átnevezték 3.10-re vagy mi a tök van? :D
  • lonvard
    Jah, meg jó ötlet volt a dobozolásra gyártani egy mesét (csempészés), amivel tisztességesen lehet így keresni. Mert ugye gondolni kellett a sok kishajós prolira, hogy nincs értelmes küldetés nekik a dobozoláson kívül, és akkor ne már hogy 1500 meg 3000 uec legyen a jutalom. Ez által motiválva is vagyunk, hogy grindeljünk. Hirtelen lett értelme. Most még egy minimál izgalom is kellene, mert ezek szerint semmi nem zavarja meg a csempészősdit.
  • nortsen
    Legalább ez jól megy most benne. :)
  • Torzonborz
    Jelenlegi alfába ez bőven belefér. Még mindig jobb mintha supportosra kéne várnod, hogy csinálja meg a resetet mint régen.