Sarkítasz, a 70k-s ladik alkalmas fejvadász küldikre.
HH-t meg azért tettek a fejvadász küldikre mert a játékosok jelentős része közösen akar játszani és kihívást keres. De ezt úgy írod mintha csak HH lenen a fejvadász küldikben pedig pont nem a nagy része simán szolózható, főleg egy Hornettel. Ha neked ez nem megy akkor gyakorolnod kell, ha akkor sem akkor lehet más szakmát kell keresned.
Amúgy nem közkedvelt nem vagy, hanem félreérted a dizájnt szerintem, beakadt nálad a pénz téma és ezen kattogtál.
Az, hogy egy ladik a flight ready státusznál drágul nem újdonság, ezt már elég régóta csinálják. Lehet fura de az ok is egyszerű, piac szabályozás. Ha drágább akkor kevesebbet vesznek belőle, így többen fogják ingame megvenni.
Nem mondom, hogy ez így jó, azt tény, hogy piszok drága minden főleg nekünk de ez ellen csak akkor lehet tenni ha az emberek nem vesznek meg mindent.
Ha meg igen akkor nyilván ki fogja használni a cig, minden cég a lehető legnagyobb bevétel elérését szeretné, ők se mások.
Én se vettem már régóta semmit, elég támogatást kaptak tőlem, most már én várok tőlük cserébe valamit. :D Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2020.03.02. 09:04:31