7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
GaborST #741 köszi már szedem
az tudni hogy lesz-e új kaszt az előző cbt-hez képest? -
#740 Tölthető! -
GaborST #739 ok köszi sajna nincs Twitterem :( -
#738 Twitteren írták.
"The client will be live in less then three hours..." -
GaborST #737 valakinek sikerül letölteni ? -
Lord_Giga #736 Nem sikerült, lekéstem. Többit TS-en.
De egyet se bánd, fél év múlva F2P lesz. :( Egy ideig ellehet lenni vele, küldizni, bámulni a karakterkészítőt, de ha jól olvasom a high end kontent többnyire PvP jellegű, területszerzős várfoglalás lesz, célok nélkül(?), funból, aha... ami egy nagy magyar közös klánt kíván, harcedzett TS képes emberekkel, de nem is egy GW2s WvW komplexitás amit megszoktunk. Ennek ellenére lehet belőle valami. :) -
dregnarr1 #735 Áh, sohasem lesz kulcsom, nem vagyok annyit online, főleg nem munkaidőben:( -
GaborST #734 oksa köszi :D -
Nephin #733 "You can start downloading the game Tuesday 16th February at 4 p.m. UTC ." -
GaborST #732 Srácok beaktiváltam a kapott kulcsot de nem tudom letölteni a klienst miért? -
#731 remélem nekem szereztél :). -
Lord_Giga #730 Pillanatok alatt elfogyott az 1000 kulcs... http://www.mmorpg.com/giveaways.cfm/offer/700/Black-Desert-Online-Closed-Beta-2-Key-Giveaway.html -
Evoluti0N #729 Megtaláltam a legjobb megoldást. :D Leszedtem egy weboldalról a nekem legjobban tetsző karaktert, aztán egy kicsit modifikáltam rajta és kész. :D -
Morinad #728 Már 4-en jelentkeztek a kódokra, szóval elkelt mind a 3. Amint megkapom, küldeni fogom őket. -
#727 Yoooo, küldtem privit :) -
Morinad #726 Nekem lesz 3 Guest passom (7 nap) az induláskor. (nem a béta, hanem a release) Ha valaki kéri, adjon meg emailt. Az első 3-nak fogom elküldeni. -
greco #725 Béta kulcs (a gyorsabb viheti): 57C3-A97B-F590-43DF-B0A5 -
Evoluti0N #724 Csak sikerült megszülnöm egy elfogadható kinézetű karaktert. Amúgy a karakterkészítőben levő creator name, az átmegy a rendes játékba is és ott az lesz a fő nevem, ami minden karakternél látható, vagy ott tudok újat választani? Elkúrtam és véletlenül azt adtam meg, amit a karakteremnek akartam. -
mikromanus #723 Itt van kis infó magyarul, bár nem tudom mennyire helytálló/friss az EU verziónál:
http://www.blackdesert.hu/wiki/index.php?title=PvP
Nem játszottam még vele, meg lehet pár dolgot félreértettem, így előre is elnézést ha pontatlan lennék:
Van az aréna, ami amolyan barátságos homokozó ovisoknak. Tesztelgetheted magad, meg játszadozhatsz PvP-t veszély nélkül. Nem veszítesz semmit.
Azt hiszem vannak Guild vs Guild háborúk. Ezek "open world" jellegűek és nincs karma büntetés. Egy guild egyszerre négy másikkal állhat háborúban maximum.
Ostrom: várostrom és node war. Várostromra láttam videót megleírást.
https://www.youtube.com/watch?v=ybrJ2a_rVeQ
A támadóknak és a védőknek is van 1-1 táboruk. Ha meghalsz, akkor ott éledsz fel. Ha elpusztult, akkor marad a normál feltámadás (közeli node, vagy város?). A várak egyediek. Vannak erősségeik és specialitásaik. 2 kapun kell túljutni, aztán valahol váron belül megtalálni a védők táborát és elpusztítani. Ekkor nyertek.
Valamit vagy benéztem, vagy ez megalomán lesz. 3 nap van befejezni. Meg van több guildnek lehetősége támadni... egymást is (3 támadó guild). Ha védtelen a saját táborod, akkor kicseszhet veled bárki. :D Aki uralja a várat annak adózik a nép. Jó sok suska megy be a kasszába az NPC-ktől.
Nem "tervezett" open world PvP-re is van mód. A szintkorlát 50. Ez alatt ezt nem nyomathatod. Bemész a vérszomjas üzemmódba és lecsapod a többieket a környéken. Ha megölsz valakit, akkor veszítesz a karmádból. Ez annyiban rossz, hogy ha meghalsz és negatív karmád van, akkor törhetnek a kövek a felszerelésedben, vagy akár elveszíthetsz 1-1 itemedet is. KArmár visszatölteni mob farmolással lehet, vagy bounty küldetésekkel (le kell vadásznod a megjelölt negatív karmás játékost). Nem tudom milyen álapotban van a játék, de elég csúnyán büntet a karma rendszer. ELőnye meg nagyon nem volt, vag ykérdéses van-e. Ha elég negatív a karmád, akkor megtámadnak az őrök is, meg pár NPC nem nagyon fogszeretni téged. Meg karma büntetés nélkül megölhetnek a többiek (vagy ez csak akkro igaz ha épp gyilkolászol és rajtad a "debuff?"). Vannak speciális trade pakkok. Ha ezeket cipeli valaki, akkor rajta van a PvP flag és büntetés nélkül lecsapható. Két speciális pakk fajta van. Az imperial pakk, ami az imperial tradertől szerezhető a városokban és az illegális pakk (csempészáru?). Utóbbi esténként pár gyanus alaktól veheted meg sötét kapualjakban. Ha csempészáruval közlekedsz, akkor az őrök is bevállalnak egy támadást ellened.:D
A speciális pakkokra sok-sok lóvé jár. Ezért érheti meg kockáztatni. -
Evoluti0N #722 Próbáltam úgy is. Láttam képeket, hogy az emberek miket alkotnak. Úgy tűnik, hogy én béna vagyok ehhez. :D -
Nephin #721 Próbáltad a csúszkákkal? Ha egérrel nem megy magán a testrészen, a csúszkákkal sokkal könnyebben tudod állítgatni. Kattints a csúszkák melletti négyzetre és aktiválódnak. -
Evoluti0N #720 Számomra túl komplikált ez a karaktergeneráló. Bármit próbálok alkotni, ami jelentősen eltér az alap kinézetektől, mindig szörnyszülöttet csinálok. :D Más játékokban, MMO-kban nem volt eddig problémám, de itt olyan aprólékos és részletes minden, hogy szinte túlzás. Pl. fül méretét se egyszerű, mivel maga a fül is két részből áll és nincs olyan, hogy rákattintok az egészre és csak lecsökkentem. Hanem két részből és ott tudom aprólékosan, több dimenzióban csökkenteni. Kemény. :D -
#719 Igen, így adnak időt arra, hogy mindenki kényelmesen le tudja tölteni a töltenivalót. :) -
Morinad #718 Nekem azt írja, hogy holnaptól lehet letölteni a cbt2-t. -
#717 Csütörtökön indul az utolsó béta :) -
Morinad #716 Megy a béta? -
Nephin #715 Persze, csak töltsd be a configfile-t. :) -
Evoluti0N #714 Sikerült bejutnom bétára. Azt esetleg nem tudjátok, hogy a Character Creatorban készülő karakter a bétában is használható? -
kalif #713 milyen pvp modok vannak ? world pvp/PK-ról tudok, de BG vagy ostrom lesz benne ? PVP-ből szedhető-e gear vagy van-e vmi jutalmazási rendszer, ranglista stb. ? -
#712 mivel dedikált pvp game, igy a lentebb soroltak max időkitöltésre jó...pvp -
nomiss #711 sracok , probáltam utánna olvasni , de itt mi lesz az endgame ? tenyésztés , földmüvelés ? ? vagy insta ? -
#710 A játék facebook oldalán mindig linkelgetik az oldalakat, hogy honnan lehet kulcsot szerezni. Nekem nem rég jött meg a kulcs. Be akartam linkelni ide, de már nem működik az a kulcs szerző oldal. Még van majdnem 1 hét a bétáig, biztos lehet még szerezni, szórni fogják.
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.14. 22:40:06 -
dregnarr1 #709 Nekem egyszer sem ajánlotta fel ezt az oldalon, akármerre is kerestem:(
Szívesen megvenném a conqueror's editiont, de előtte azért ki is szeretném próbálni, hogy megérné-e ténylegesen.
Egyébként az adott kasztokból csak kötött nemmel lehet lenni, vagy az csak a karaktergenes buildben volt? -
Hasselhoff72 #708 Simán az oldalon jelentkeztem a múlt héten, most jött a behívó. -
dregnarr1 #707 Ha tudsz szerezni még, kérlek küldd el priviben nekem a kódot! -
Hasselhoff72 #706 Na szerencsére ki tudom próbálni vásárlás nélkül:) Jiippii most jött a béta meghívó. -
kalif #705 Régen játszottam az oroszon a játékkal, akkor játékosok közötti trade nem volt illetve arról szóltak a hírek, hogy nincs elég quest és nagyon farmolós a játék. Változott azóta valami ? Szeretném magam újra belevetni a játékba.Köszönöm.
Utoljára szerkesztette: kalif, 2016.02.12. 18:32:33 -
howey74 #704 www.blackdesert.hu itt találsz választ, meg még sok-sok minden érdekességet -
TomStorm #703 Milyen a gépigény? -
Vicodine #702 Barmelyik mmoval levalthatod, kerdes mik az elvarasok..:)