7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#861 Mit jelent az, hogy nulla meg egy napos szerződés? Szerződés mire? -
dregnarr1 #860 Itt egy jó cikk arról, hogy a kereskedelem mit it jelent a játékban.
-
Nephin #859 A klánok bemutatkozásán az olvasó szeret hamar túlesni, különösen ma, mikor a játékokban való klánalapítást már nem is iparszerűen, hanem a konyhaművészet szabályai szerint, kész receptek alapján főzik ki. A mi receptünk egy kicsit más!
Végy három féle klánból (Resonance http://resonance-guild.eu/, Árnyjárók http://arnyjarok.enjin.com/, Renegade http://renegade-guild.org/ ) néhány játékkedvelő szívet, keverd össze, forrald fel a lelkesedést, hintsél a tetejébe egy kis édes pvp-t, és jól megfőzve vagy félig sületlenül bármikor feltálalhatod az érdeklődőknek.
Casual/fél-HC vonalon kívánunk elindulni, a lehető legkötetlenebb környezetet biztosítva, de a játék sajátosságai miatt bizonyos szabályokat meg kell hoznunk:
- minimális névszűrés, trágár szavak kizárva
- a klán anyagi helyzetétől függően minden új tag 2-3 napig 1 napos szerződést kap
- a klánlétszám-limit miatt aki bizonyos ideig nem lép be, és azt előre nem jelzi, eltávolításra kerül, amennyiben (és csak akkor, ha) új tag lépne be, de fullos a guild
- alapvető emberi viselkedés és hangnem
Induláskor mindenki 0 napos szerződést kap, addig, amíg néhányan el nem érjük a lvl 25-30-at, hogy klán küldetéseket tudjunk csinálni.
Érdeklődni nálam vagy a fenti oldalakon lehet.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.02.22. 18:17:01 -
KGabi84 #858 Hali
Aki majd jön játszani, és még nem ismeri, itt pl a pacikról is egészen hasznos leírások vannak
http://www.blackdesert.hu/leirasok/
http://www.blackdesert.hu/wiki/index.php?title=Taming
http://www.blackdeserttome.com/guides/texts
Ha a sivatagban majd láttok egy kikandikáló tenyeret a homok alól, dobjatok egy pacsit... :) -
Rhonin7 #857 lehet azt elírta a srác,mert állítólag lehet venni hajót máshogyan.....de jópofa akkor is :) -
Evoluti0N #856 Nem néztem meg a videót, de az idézetet nem értem. Nem tudsz venni hajót pearl shopban. Csak skint tudsz venni rá, de ahhoz először kell csinálnod hajót. -
Rhonin7 #855 "This makes me hate the fact you can buy a boat from the pearl shop."
-
Rhonin7 #854 most mondja Kungen,hogy a map egyik felétől a másikig 4 óra az út :D -
#853 Igen, monitor kalibrálási probléma. -
#852 Délután én is tapasztaltam ezt. Sőt, sütött a nap és esett az eső, de nem lehetett látni csak a tócsákban és hallani. -
szergely83 #851 Akkor passz, nálam látszik rendesen. Esetleg monitor kalibrálási probléma lehet. -
#850 Nem tudom, high-on van a beállítás, afölött már csak a very high van, de szerintem nem ez a probléma. Igen, látom a tócsákat meg az eső effektet rajtuk, meg hang is van, meg villámlik is, de a levegőben alig van valami esőcsepp miközben szakad. :) -
Rhonin7 #849 tedd meg :P igaz megvettem az 50 eurós játékot amivel lesz egy free level 3-as ,de kiváncsi vagyok mert majd akarok befogni -
szergely83 #848 Pedig van, nem csak az esőcseppeknek van vizuális megjelenítésük, de annak is, ahogy földet érnek. Magasabb grafikai beállítás mellett legalábbis. -
Hasselhoff72 #847 Kaptam is meg vettem is valamit:DD Regisztraltam innentől soha többet nem láttam:DDD De most állandóan kiakad a kliens.... -
Evoluti0N #846 Répát lehet neki adni. Az ad staminát és HP-t. Ha érdekel vkit a ló befogás, akkor leírom. -
#845 Amennyit én tudok eddig (ha valamit nem jól írtam, majd kijavítják a kollégák):
- vehetsz minden cécó nélkül lovat marketen, ezek a játékosok által tenyésztett és eladott lovak
- vehetsz mount ticketet vagy mi a szöszt, illetve ilyet küldetésből is lehet kapni, amit aztán beválthatsz az istállóban megfelelő hátasra
- ha mész a sárga csík fogy, az stamina, istállóban tudod újra tölteni pénzért. Szerintem kicsit túl gyorsan megy le, és eddig jobban megérte gyalogosan futkosnom. Azt nem tudom, hogy ha x ideig istállóban van, akkor magától visszaáll-e
- a piros csík akkor fogy ha ütik a lovad, az az életereje. Sokan láttam kint hagyják az úton a hátasokat, de a közeli mobok odamennek és gyepálják őket. Szerencsére az arra járók megállnak és leölik őket mielőtt valakinek a hátasát kinyírnák. Ezt is az istállóban lehet visszaállítani
- etetésről (kell-e egyáltalán), menet közbeni stamina vagy hp regenerációról és a lovak befogásáról meg szaporításáról nem tudok, ezeket nem próbáltam még, nem volt rá időm. Azt látom, hogy egyfolytában megy a nyafogás, hogy hol lehet vadon élő lovakat befogni. -
Evoluti0N #844 Mi nem vili? -
Hasselhoff72 #843 Nem tom nekem tetszik facomba a tabtargetingel:) De ez a mount nekem kinai egyenlőre, igaz nem is töltöttem vele időt:)
Van valami guide magyarul vagy egyszerűen le írja valaki?:) -
szergely83 #842 Áruljátok már el mi a baj a combat rendszerrel? Hiányzik a tab-targeting, vagy csak az a baj, hogy nem lehet klikkelgetni mindenre? :D -
#841 Senki nem nyal be tovig a jateknak, ha visszaolvasol, belathatod, hogy volt akinek tetszett, volt akinek nem. Ennyi. En csak arra probalok ravilagitani, hogy annyira lehuztad a jatekot a tenyeiddel, hogy tenyleg nem ertem, miert is akarod kiprobalni. En egy closed beta alapjan nem tudom megitelni, hogy a combat rendszer javithato-e, talan te igen - bar ketlem. Reszemrol, ahogy irtam, kiprobaltam kb 2 orat, az elso benyomsaim jok voltak, es varom a hivatalos megjelenest, mert nincs kedvem majd akkor ujrakezdeni es van eleg mas jo jatek, amivel tudok addig jatszani. Nem vedem a jatekot, ha megunom 2 het utan, mint ahogy a B&S-t meguntam 3 nap utan, majd ide is leirom, hogy mi nem tetszett, es innen is csendben tovabb allok, mint ahogyan onnan tettem (legyel te is olyan, mint en! :) )
A varosok amugy hangulatosak, pl (regebbi video, vannak ujabbak is):
Konkret kerdesed, ha jol remlik nem volt, sot, nekem ugy jott le, te mondod meg a frankot a jatekrol azoknak, akik eppen jatsszak.
Az, hogy tukrot tartok eled, nem szanalmas szerintem.
ps: nem kell reagalni erre, regi motoroskent en tudom, hol kell abbahagyni, es ez nalam ezen a ponton van.
-
Vicodine #840 B&S topicban en erveltem, felhoztam dolgokat, nem vedtem, hanem velemenyt irtam le. Veled ellentetben, aki a toltokepernyon kivul semmit(ami nalam max 2-3sec) nem tudsz felhozni(ami raadasul nem mechanikai hiba, hanem szar a geped), elmondtad BDOrol, hogy mekkora mmo, de hogy miert, es hogy miert jobb mint a masik, mar nem, csak annyi, hogy jobb es kesz es kuss...Meghalgatlak, csak akkor beszelj ertelmesen -
#839 Pont te csináltad a kutya a házát effektust a blade topicban. Meg még pár mmo-nál ami szerinted etalon. Az a baj, hogy úgy formálsz véleményt láthatóan, hogy 0 tapasztalatod van és csak össze kukáztad innen onnan. Nincs értelme várnod erre, nem váltja meg a világot és nem lesz olyan jó ahogy elképzelted de így is mérföldköveteket ver a b&s-ra. Az nekem nem mmo, ahol 4!!! db töltőképernyő kell, hogy el tudjak menni instanceba. A múltkori másfél órás farmolásból szerintem fél órát csak töltőképernyőn töltöttem. Nekem ott telt be a pohár. Ez a játék már inkább mondható mmo-nak és rengeteg olyan megoldás van benne amit ha csiszolnak jó lehet, csak egy kis idő kell neki (vagy nem). -
Vicodine #838 Mert maga az alapotlet, amilyen tartalmat akarnak beletenni, siegek, pk, kirabolhato emberek, alapbol jo otletek, regota vagyom egy olyan gamera, ami ezt az erzest hozna, es itt az alapok megvannak, csak egyenlore semmi sem valosult meg belole, es azert akarom kiprobalni, hogy egyaltalan van-e ertelme varni ra, hogy majd egyszer jatszhato legyen. Ezert akarom megnezni, hogy javithato allapotban van-e pl a kombat rendszer, hogy kesobbiekben esetleg lehet-e majd kihozni belole valamit, mennyire elvezetes a maga az alaphangulat, a varosok, az iranyitas stb...Adod itt az ironikus dumat, osztod nekem az okossagokat, egyetlen ember nem visel el itt egyetlen kritikat sem, meg ha igazak akkor sem, mint a kutya a hazat ugy veditek, de senki sem mondja el, hogy ez+az nem igy vagy ugy van, mert stb stb...Ha valaki nem nyal be tovig a jateknak, kicsit kritikusabban all hozza(okkal!!!) akkor mar nem lehet normalisan beszelni a jatekrol, csak csillagaszati magaslatokban, mert jonnek a capak es leragjak az ember labat...Ne legyetek mar szanalmasak de komolyan! Az itt istenitok kozul is sokan leszenk akik rage quitolnak, ez szinte tuti, de most mintha az eletere torne valaki ugy megy a fogvicsorgas...
Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2016.02.21. 13:00:14 -
howey74 #837 +1 -
#836 Csak azt nem ertem, miert erdekel a teged a BDO, vagy miert akarod kiprobalni, hiszen ez egy kezdetleges allapotban levo jatek, illetve a pvp resze romokban hever, s ez neked nem tetszik. Ennek a jateknak a harcrendszere, pvpje nagyon gyer. Arrol nem is beszelve, hogy annyira gyer itt az end game, es olyan butasagok vannak bent, hogy sajat magat rontja. Ami jo lenne itt, azt is elcseszik(kombat system, pk). Raadasul ami benne van es jo, az is semmiben sem mutat ujdonsagot, egyszeruen csak bent van. Ez itt jelenlegi formajaban penzlehuzas, csilli-villi kulso, gyer belso. Hiaba vartad meg anno, sajna nagyon rossz iranyba vittek, illetve nagyon gyanus, hogy kijovetele utan par honappal itt is p2w lesz (megj: talan ekkor lenne erdemes kiprobalnod). Felesleges megtapasztalnod az altalad tenykent leirt dolgokat, hiszen ezek biztosan igazak, igy az alaphangulat es a kezelhetoseg is tutira elkurt!
Ha esetleg megis kiprobalod, tartalom tekinteteben meglepetes nem lesz, hiszen az fix, tudod mire kell szamitani.
BDOban a fight abbol all, hogy spammelsz 1-2 gombot a combokhoz, balance hirbol sincsen.
.... soroljam meg miert nem erdemes kiprobalnod..? En ertelmezlek teged, onmagad helyett is. Csak segiteni akarok neked.
-
Vicodine #835 "spammelsz 1-2 gombot a combokhoz" en ezt irtam, hatalmas kulonbseg ahhoz kepest amit te irtal, hogy en azt irtam..:D A grafika valoban jobban tunik, majd az osszhatast leellenorzom meg azert, de maga a graf az csak egy ideig oraig szamit, utana amikor elmulik a 3napos csoda, mar nem lesz nagy durranas, ami nem jelenti, hogy nem szamit, de onmagaban keves. A balancera meg ha azt mondod, hogy minden rendben van, akkor olvassal forumot, nezzel meg forumokra olyan, maxos gearben levo emberek csatairol belinkelt videokat, ahol az egyik classt meg sem lehet sebezni, a masik 1 hitel es stb-... -
Vicodine #834 Ugy latom, te sem erted amit irok, pedig ha jol tudom mar oreg motoros vagy, megtanulhatnal ertelmezni, de tevedtem, ennyi. -
Evoluti0N #833 -
#832 Rosszul látod, csak összehasonlítottam a kettőt, mivel azt ismerem, és több tekintetben hasonlónak mondhatók. Viszont az kicsit régebbi, ezért elkeserítő, hogy ebből 5 évnyi fejlesztés után csak ennyit tudtak kihozni.
"Jó gw2-t"
-
Morinad #831 Amit te okoknak hívsz azok a személyes benyomásaid. Amennyire én látom te a gw2-t szereted, és másokat is arról akarsz meggyőzni, hogy azt szeressék, ne ezt. Én a gw2-t hagytam abba nagy hirtelenséggel. Szerintem ez egy összetettebb játék, ami több időt és tanulást igényel, és ez nekem tetszik benne. Ahogy nézem, neked nem tetszik, de ez engem nem zavar. Jó gw2-t :) -
#830 Két tucat okot írtam lol. -
Evoluti0N #829 Tegnap lovat fogtam, halásztam, árút szállítottam, meg node-be invesztáltam, aztán fát vágtam és követ fejtettem, hogy csináljon az egyik munkásom hajót. Kb. 1 óra múlva meglesz és akkor megyek hajózni is. :) Néha azért egy kis harc is belefér. :D -
#828 Egyetértek, jobb is ha egy kiadós grinddel teli nap után van még idő a virtuális munkásaidat korbácsolni vagy a kertedet kapálni. :D
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.02.21. 11:09:13 -
Hasselhoff72 #827 -
Evoluti0N #826 Nem tudok sok mindent mondani a harcrendszerről, mivel nem harcoltam olyan sokat még, de az tény, hogy rengeteg dolgot lehet csinálni, aminek semmi köze a harchoz és jól elszórakozom velük. Nekem akkor jó egy MMO, ha akkor is jól szórakozom, ha nem harcolok. Szerintem ebből vétel lesz. :) -
Morinad #825 Hát bdo-ban spammelni 1-2 skillt elég nagy ökörség. A legnagyobbat pont a combok ütik. (én főleg casterekkel - wizard, witch, sorceress - játszom). Kifejezetten jók a combok, sok a lehetőség. Nem mondom, hogy a bns nem jó, de ez sem rosszabb.
Ami nekem itt sokkal jobban tetszik, az a grafika. Az szerintem lenyűgöző. A balance meg szerintem jó. Csak nehéz jónak lenni a pvp-ben, mert sok a lehetőség, amire eleinte egyrészt nem tudsz reagálni, meg még utólag is nehéz kitalálni, mi lett volna a jó megoldás.
Sokan látom lehúzzák a játékot, pedig nem nagyon van rá ok. -
ShikY #824 Sziasztok,
Esetleg van még lehetőség beta kulcsot szerezni / kapni? :) -
#823 nem kell neked kulcs kiprobalni ezt a jatekot, ennyi. -
Vicodine #822 Latod, te meg probaltad b&s-t es azt mondod, hogy nincsen csak 1v1 meg 3v3. Akkor te tenyleg jol kiprobaltad..:D De nem csak az a kovetendo, hanem a harcrendszer! Ott tenyleg a tudas az, ami meghatarozza ki nyer, nagyon sok begyakorlando kombo van, mig BDOban a fight abbol all, hogy spammelsz 1-2 gombot a combokhoz, balance hirbol sincsen, akkora opsagok vannak, hogy az szinte nem is erteni a fejlesztoket...Nincsenek elerendo celok, es sorolhatnam, ehhez nem kell kiprobalni, hiszen ezek evidens dolgok, szarra buntetik azt, ami meg jo lenne, igy teljesen megolik az elvezetet. Na ezekhez nem kell kiprobalni, ezeket akkor is tudja az ember, ha csak olvas rola, videokat megnez, havert kikerdez aki probalta stb...Forumok tele vannak negativ kritikakkal. Most felre ne erts engem, en nem szidni akarom BDOt, mert en is kivancsi vagyok ra, hogy sikerul-e majd kihozni belole vmit, de attol meg hogy var valamit az ember, lehet kritikusan hozzaallni, es bizonyos dolgok akkor is ugyanugy fognak mukodni, ha belogolok, ha nem, hiszen tenyek azok vannak.