7782
  • Torzonborz
    Koreában 2013 első félév a terv , többi régió meg kiadó függő .
  • a.carkey
    Valahol olvastam, de nem találtam meg újra, de mintha 2013 eleje lenne a béta.
  • Palinko
    csak gépigénytől félek, mikor lesz kipróbálható verzió?
  • Torzonborz
    "Megj. már a GW2ben is bukott az "elhalászás" tipikus esete."

óóó azt már az első igazi mmo ( UO ) is megoldotta. ffa pvp+full loot. :D
    igaz ez kicsit drasztikusabb . :D
  • Probatbicol

Bocs az OFF-ért, de a hozzászólásod alapján neked tényleg a GW2 való. Olyan szépen összefoglaltad az mmorpg-k problémáit, amelyek tényleg valósak, és amelyekre a GW2 kivétel nélkül megoldást talált...
  • a.carkey
    Azért ezt egyetlen videoból leszűrni nem kicsit felelőtlenség.

A játék szép, és sandbox lesz. A környezetre sem lehet panasz. A harcrendszer meg majd elválik.

Megj. már a GW2ben is bukott az "elhalászás" tipikus esete.
  • Torzonborz
    azért ebben a játékosok is bőven hibásak mert megelégszenek a kommersz vackokkal és itt most igencsak hosszú lehetne a lista ( élén az élen lévővel ).
  • Sir Quno Jedi
    Me nézem őket, hátha. Sőt ki is próbálom őket, hátha. De nem.

A másik amit néztem az a Blade & Soul, az legalább poénos és hosszúcombó izék vannak benne. De szvsz. az is bukta. Azé ki fogom próbálni, ha lehet.

Mindig elszomorít, hogy látom, milyen rettenetesen sok melót beleölnek és csak ennyire futja. EZ nem a közvetlen fejlesztők hibája, hanem a kiadóké, akik ilyeneket rendelnek orrba-szájba. Minek 612mmo vaze??? Sokkal sikeresebbek lehetnének egy Skyrim-mal, beleírhtnák a nevüket a játéktörténelembe, a képességük, az eszközeik megvannak rá. A jó játékot a rossz játéktól itt már csak a koncepció választja el.

Lásd. Borderlands 1-2. Mekkora ordenáré egy játék első ránézésre, de konkrétan abbahagythatatlan, mert iszonyat módon ki van találva. ÉS az ember szívesen grindel benne, mert élvezetes!!!
  • Torzonborz
    Nincs ebben semmi gúnyolódás , Te írtad hogy mindig igazad van . Nna akkor tessék bizonyítani és multimilliomosok leszünk.

Azt meg aztán főképp nem értem ha valaki ennyire csalódott az mmokban minek nézegeti őket ?
    Neked a felsoroltak miatt nem teszik , másnak meg pont azért. Ez van .
  • Sir Quno Jedi
    Pedig a videó többi része jó és ígéretes, csakhát mmo a szentem... Bár ezt a sok melót és engine-t jó célokra fordítanák és szingli/coop jóság sülne ki belőle, deee valszeg. túl sokat akarok...
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy hiába gúnyolódsz, ha megjelenik meglátjuk milyen benne a fejlődés (egyértelmű) és akkor elnézést fogsz kérni... :D

Számomra minden mmo egy nagy rakás fail jelenleg. Pedig próbáltam egypárat, volt amibe iszonyat időket öltem. Többre értékelek egy minőségi szingli/coop játékot. Gyakorlatilag a többi játékos (99.9999%-a) csak ezért létezik ezekben a játékokban, hogy téged idegesítsen és elhalássza előled a mob-ot, tripla áron árulja az AH-ban felvásárolt cuccokat (kalmár gecók), meglopjon, pénzt kolduljon, gyalázkodjon, hátbatámadjon, mikor nem tudsz tenni ellene, feljelentgessen és lassítsa a gammát, mert az ő tetves karakterére is erőforrást és sávszélt kell fordítania a gépemnek. Pont mint a való életben, na EZ kinek hiányzik.

Még ha izgalmasak lennének vagy valami, de bealszol a küldiken és a grindelés meg még azoknál is uncsibb. Egy ostrom az kewl, egy klánháború szó-szó, node ezeket ritkán mérik és odaáig át kell verekedned magadat a "fejlődési" rendszeren.

Másik a gearlődés, na pl. Aionban már tényleg bexarás, hogy az még a fejlődésnél is uncsibb.

Mind1, meglátjuk hátha ez jobb lesz egy fokkal (de én már nem reménykedek, úgy nem is esek pofára).
  • Torzonborz
    mondom én 5ös 6os lottó számokat kérném....ha már úgyis mindig igazad lesz.
  • Sir Quno Jedi
    én pl. örülnék ha nem nekem lenne igazam, de sajnos MINDIG úgy lesz... bár ne lenne...

SWTOR is 20k-mba fáj, de megfeküdte a gyomromat, rohadt bioware...
  • Sir Quno Jedi
    nem állnék le veled vitatkozni, de nézd meg figyelmesen a videót újra és különösen azokat a részeket, ahol egyedül hentelik a sztenderd mobokat. Ha nem láttam ezt már tucatszor különböző mmo-kban, akkor sehol. Ácsingózik a mob a terepen szétszórva és vérivánok csapkodják, respawn, goto 10. Én is csináltam, nem jó érzés. Különösen a dungeonos rész kelt rossz emlékeket.

A másik a hatalmas méretek, ami full irreális, de ugye ez minden mmo-ban így van, mivel el kell férjen az a sokezer játékos az utcákon/tereken. Ezt is rühellem, mintha törpékkel játszanál az óriásokra tervezett világban. Így lehet MÉG TÖBBET kutyagolni, ami hót unalmas.
  • SzirmosSzisza
    Kíváncsi leszek mennyire lesz sandbox. Régen volt 1-2 ígéretes de egyikből se lett semmi /:
  • Torzonborz
    ejha Te egy látnok vagy...akkor a heti 5ös 6os nyerő lottó számokat priviben írd meg .

okthxbye.

• Sir Quno Jedi
    Na az már ebből a videóból is világosan látszik, hogy a grindelés ebben is végtelenül unalmas.

Ennyi erőbefektetéssel simán skyrim ütő sandbox rpg-t csinálhattak volna (esetleg coop-pal és online arénákkal, ostromokkal, tehát a lényeges online kontenttel), de ez is csak uncsi mmo lesz... vaze... az SWTOR óta semmin sem csodálkozom, node mégis.
  • Torzonborz
    +fav :)
  • a.carkey
    Pár napja jött ki az első videó a játékról ...

... és elkezdtek csordogálni az első infok pl. a housing részről is, ami után egyre inkább kezd érdekes lenni a dolog. :)

Kinézetre ott van, annyi szent, a sandbox rész miatt pedig különösen várós.

Itt van egy bemutatkozó interjú a játékról, pár képpel, és itt pedig a housingról pár mondat.

Pár kép a hardwiredről: