7782
  • Tsurata
    http://www.blackdesert.hu/hivatalos-megjelenes/
    Mi is kihíreztünk a megjelenés dátumáról és CBT-vel kapcsolatos információkról. ;)
  • TomStorm
    Végre már!
  • Hitmanus
    Hali! Van guild az orosz szervereken?
  • howey74
    szupi, köszönöm
  • howey74
    kellene már egy jó kis mmo. ami nekem a gw2 leváltását jelentené. megjelenése óta játszom(előtte 5 év gw1), de a kieg nekem nem jött be,azóta csak a napit csinálom, meg persze pvp-t

Utoljára szerkesztette: howey74, 2016.02.02. 11:42:31
  • BEAST #696
    Az már a start napja. :)
  • howey74
    köszi. jelentkeztem is bétára. akkor most mikor is jelenik meg? márc. 3. vagy az is csak béta lesz?
  • mikromanus
    Már lehet regisztrálni. Ha előfizeted, akkor az 50 és 100 dolláros packos felhasználók alapból "Bejutnak" a bétába ha akarnak. A béta február 18-án indul.
    A pre-order pakkok február 26-ig vehetőek meg. A "normál" játékosok március harmadikán kezdenek, az előfizetők 1-2-4 nappal korábban már (headstart).
    https://www.blackdesertonline.com/news/view/49
  • BEAST #693
    Úgy néz ki március 3-án indul a játék, a második béta tesztre pedig mától lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
  • howey74
    sziasztok. valaki előrendelte már, mikor lesz a béta teszt?
  • szergely83
  • dregnarr1 #690
    Ez a karaktergenerálás minden kétséget kizáróan a legdurvább amit eddig megalkottak. El sem lehet mondani...
  • Tsurata
    http://www.blackdesert.hu/fejlesztoi-naplo-2/
    CBT infó, cash shop tartalom és változások tömkelege az EU/NA verzióra
  • szergely83
    Nincs még infó róla, eredetileg január volt a terv, de úgy néz ki csúszik későbbre (PM diaryben elhintették).
  • Sáska
    closed beta2 mikor varhato kb?
  • szergely83
    Részben (főleg) gear, részben a potion spamnek köszönhető. 3mp a cooldown a hp potikon. Senki sem tudott megölni senkit. EU CBT-re már növelték 5mp-re, de szerintem még ez sem elég, az irány viszont jó.
  • Zarache87
    Igen valahogy az a Sword Art Online jelenet pont ide illet xD
  • GaborST
    Na ja a Kunoichi az jó lett volna!
    De remek anime példát hoztál egy remek részlettel ajánlom mindenkinek!!
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.29. 08:23:10
  • Zarache87
    Nem EU server ezert ortam, hogy remelem erre is odafigyelnek nalunk. Mert az osszes regioban megvan eddig ezaz inbalance es a P2W egyedul a RU serveren jobb picit a PK, de a tobbi ugyan ez. Ezert remenykedek abban, hogy EU/NA meg lesz regulazva nem ugy mint a tobbi.
    Kezdo classok kozott nem lesz ott a Kunoichi se sajnos.
  • Carmang
    Röptében válthat 2H sword, és 1H sword + shield között? Vagy ez skill? Mindenesetre tetszik.
  • Morinad
    Ahogy nézem ez nem EU szerver.
  • Zarache87
    Remelem erre es a P2W-re odafigyelnek EU-ba. Mondjuk elobb megvarom amig lesz tartalom is a jatekban meg rendes PvP/PK/Balance addig marad masik jatek.

Gear------------------------------------------------------------------------------------------------------------>>Skill

Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.12.28. 10:02:53
  • Morinad
    A piaci irányzat mindig az, hogy mindenki a legnagyobb haszonra törekszik. Ez mindig így volt. Ez a piac lényege. Az európai piacon a vásárlók hajlandóak magas árat fizetni, az USA piacon már kevésbé (mert nagy a kínálat mindenből és nagy a verseny, valamint relatíve alacsonyak az adók), más területeken pedig egyszerűen nincs miből fizetni. Az is változó, hogy ki, miért hajlandó valaki fizetni. Szóval a kínálat a kereslethez igazodik.
    Az is a piac miatt van, hogy félkész játékokat hoznak ki. A piac hajlandó ezért fizetni, tehát ezt kínálják.
  • GaborST
    De én most nem csak BD-re gondoltam hanem úgy általánosságba a mai játék ipar piaci irányzathoz való hozzá állásához!
    Mert ügye most az a divat, hogy egy félkész játékot kapsz teljes áron!
  • Torzonborz
    A hasonlat baromi rossz.
    A jó hasonlat: az előtted álló ugyan ingyen kap kenyeret DE csak fél vagy még kisebb adagot azt is héja nélkül és még a bele is jó "szellős".
    Ha meg Te megveszed akkor kapsz egy egész adag friss ropogós kenyeret.
    Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.12.27. 18:25:11
  • GaborST
    Mondjuk azért ha bele gondolsz ez is furcsa egy piaci irányzat szerintem!
    Ez kicsit olyan mintha én elmegyek a pékhez kenyérért és az előttem álló embernek nem kell fizetnie, de énekem megy mondjuk 2x annyit kell érte!
    És csak azért, hogy valahol behozza az adott veszteséget!
    Ne érts félre én igen is meg akarom venni a játékot, mert jobb mint F2P hasonszőrű verziói!
    De mindegy nem megyek bele üzletpolitikai vitába!
    Amúgy meg iszonyatosan tetszik a játék és így vagy úgy de kell!!!!
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.27. 18:06:01
  • Morinad
    Teljesen mindegy mennyibe kerül a játék. Aki készítette annyit kér érte, amennyit akar. Mindenki eldöntheti, hogy megveszi-e.

Egyébként kifejezetten arról volt szó, hogy csak az EU-ban kell érte fizetni, máshol ingyenes. Erre reagáltam, hogy semmi nem ingyenes.
  • GaborST
    Már bocs de nem vagyok kis gyerek !
    Egyébként senki se mondta, hogy ingyen akarja csak ügye itt 10-15-30 ezrekről beszéltem ami nagyon nem mindegy!
    De alázatos bocsánatodat kérem Sensei, hogy megsértettelek!
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2015.12.27. 14:40:16
  • Morinad
    Semmi sincs ingyen. Egy ilyen játékon több száz ember dolgozik évekig. Szervereket tartanak fenn, irodákat bérelnek, autókat és számítógépeket használnak. Milliárdos költségekről van szó, ugyan hogyan lehetne ingyen? Csak kisgyerekek hihetik azt, hogy bármi ingyen van, a többieknek ébresztő!
  • GaborST
    Hát ja én is meg veszem inkább!
    De azért van bennem ez a para mert mostanában divat sajnos a játékokhoz kiadott + tartalmat teljes áron adni!
  • BEAST #671
    Jól szólottál.

• Torzonborz
    Mondjuk inkább B2P legyen (normálisan beárazva) mint F2P, olcsó húsnak mindig híg a leve.
  • Vicodine
    Olyan jatek nincsen, ami jo is es ingyenes is. Az meg lehet, hogy f2p formaban ingyen jatszhatsz vele, de ingyen mar nem elvezheted, vagy van vmi ami miatt elonyben van a fizetos ember, es ez jo is igy, hiszen a cegnek abbol van bevetele, ha fizetnek erte, amire osztonozni kell a nepet :) Ha nem jon be a love, akkor nem fejlesztenek, ennyi...Szolgaltatast veszel igenybe, akkor fizetsz erte, ne sajnald azt, ha te amivel jatszol, azert penzt adsz ki...Ahol "ingyenes" maga a game, ott meg lehet egyeb szolgaltatasokert kernek el manit, ami lehet rosszab. Valahonnan be kell szedjek a penzt, nem azert fejlesztenek es olnek bele milliardokat, hogy aztan mindenki ingyen elvezhesse :D
  • Boszi90
    Én azt olvastam valahol, hogy ázsiában, oroszországban meg azt hiszem dél-amerikában ingyenes lesz a játék. Ergo csak az eu-nak kell fizetnie érte. Ez milyen már? :/
  • Vicodine
    Egyenlore ez is zsakbamacska, cegen mulik, de remeljuk a legjobbakat:)
  • GaborST
    Oksa.
    Csak azért kérdeztem mert a The Crew-ra is azt mondták hogy meg veszed és meg kapsz mindent de ehelyett minden szarért fizetni kell! :(
    Mondjuk az a Ubisoft!
  • Vicodine
    b2p jatekrol beszelunk. Itt a jatekot megveszed, jatszol, azt annyi. ha jon vmi hozza, akkor azt ingyen kapod a kesobbiekben, max 1-2 evente esetleg vmi giga patchert(lasd :gw2) kernek majd kis zsebpenzt. De addigra ugy is atvalt majd f2pbe .. :D Hogy mikor mi kerul bele, kar ezen ragodni, mivel meg azt sem tudjuk, mikor jon ki :D
  • GaborST
    Srácok nézegetem a hivatalos oldalt és úgy láttam hogy induláskor nem lesz a játékba a Temer kaszt de CBT-be benne volt és java részt azzal játszottam. Most akkor ez a kaszt mikor lesz elérhető és többi érkező új kaszt ingyen lesznek vagy + meg kell venni őket?
  • Ashyn
    Gyülekezünk elég szépen ;)
  • krisz073
    Engem is igencsak a megvétel felé taszigált a Béta :)
    Kiváncsi leszek mekkora Magyar közösség mozdul majd rá.