7782
  • Nephin
    Tőlünk a legtöbben elsején kezdenek, köztük én is. A ma kezdők addigra kicsit felfejlesztik a klánt hihi. :D
  • Rhonin7
    Kungen lvl36 LOL
  • BEAST #939
    A pet vagy lootot szed ~10 secenként, vagy nyersanyagot esetleg ellenséges játékost jelöl a közelben. Lootolni én is tudok és egy jó darabig nem kell aggódni a pk miatt. :)

A ló akkor nagy segítség, ha neked eleve az a célod, hogy már a játék elejétől kezdve átrohanj a "contenten". Én amíg tehetem gyalogosan fogok közlekedni, hogy minnél több dolgot lássak/találjak.
  • Rhonin7
    a pet rohadt táp, a ló is nagy segítség, a skill reset állítólag kincset ér...szóval szerintem megérte :P
  • BEAST #937
  • Morinad
    Ezen ne múljon, levetkőzök trikóra :)
  • BEAST #935
    Csak akkor ha lenge öltözetben teszed, különben semmi értelme. :d
  • Morinad
    Akarjátok, hogy streameljek? :)))))
  • BEAST #933
    Ez nem feltétlen igaz. :)

Lovat és dekorációt máshogy is szerezhetsz, akár jobbakat is. A fegyver skint sem igazán éreztem szükségesnek. Lvl 45-50 környékén mindenkinek jár egy teljes skill reset, szóval az a pár skillenkénti reset sem ad túl sokat hozzá, de valóban, ha minden egyes cuccot úgy veszünk, hogy te amúgy is item shopból vennéd ezeket, akkor igazad van.

edit: a petet hirtelen el is felejtettem, de valahogy megleszek pár napig nélkülük. :)
    Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.02.28. 14:20:24
  • Kata
  • Rhonin7
    nem, úgy értettem,hogy ár érték arányban a 49 eurós csomag volt a legjobb vétel....azt gondoltam más is arra beruházott
  • Sáska
    Conqueror's +1

Utoljára szerkesztette: Sáska, 2016.02.28. 14:02:46
  • BEAST #929
    Azt gondoltam. :)
  • Kata
    Azt nem tudom, hogy innen hányan vettek traveler pakkot vagy egyáltalán preorder-t. Én mindenesetre Explorert vettem, azért kérdeztem, ki jön 1-én.
    Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:55:34
  • BEAST #927
    Úgy értettem, hogy a travelek pack játékosok amjd csak másodikán (szerdán kezdenek). Többek közt én is. :) Szerintem ez a "kb mindenki" kategória, az utolsó early startos roham. :)
  • Kata
    2-vel, csak lekezelő akart lenni, de befailolta. :)
  • BEAST #925
    Nem, a kb mindenki egy nappal később lesz. :p
  • Rhonin7
    kb mindenki
  • Kata
    Eltévesztetted a topikot, kettővel balra. :D

Amúgy sokmindent nem tudunk beszélni a játékról, mindenki az indulást várja.
    Apropó, van aki 1-én kezd?
    Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:02:18
  • BEAST #922
    Nem tudom mit gondoltál, ez nem olyan topic. :d
  • BoneDragon
    Én meg azt hittem a játékról van szó...meh
  • Rhonin7
    Az igen! nem,nem tudtam. Poénkodni szoktak a streamjén vele,de azt hittem vérszívás!

Guide-ot én is youtibe-on nézek,mert sokkal lényegre törőbb ,de pl. Lirik egy LIVE stand up comedy! Őt azért nézik

Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:56:28
  • Kata
    Nincs lesarkítva, pláne nem primitív, nem kell magadra húzni a sértődött jelmezt, de akárhogy is magyarázod, az a lényeg amit leírtam. Amúgy nem tudtad, hogy Lirik meleg? Nem mintha számítana, csak mint ismeretterjesztő érdekesség. Olyat meg ne írj, hogy nem nézel ilyeneket, mikor ilyeneket nézel. :D

Nekem ne linkelj tviccses játszósvideókat, mert nem érdekelnek. Nem is értem igazán milyen értelme van, mert ami infó kell, azokról a youtube-on is vannak guide, walkthrough vagy tutorial videók. Ha már szórakozni akarok, magam játszom, nem azt nézem más mit szerencsétlenkedik.
  • BEAST #918
    Senki sem kényszeríti őket, szegény "szerencsétlen fickókat". Engem sem mozgat ez az árukapcsolás, nem is nézek ilyen streameket. Nem értem miért kell ilyenek miatt háborogni.
  • Rhonin7
    Ő pl. ezerszer csinosabb, van esze és nem mutogatja a csecsét

http://www.twitch.tv/issathehutt
  • Rhonin7
    elég primitív módon lesarkítottad ám.......

személy szerint nem nézegetek IRL kurvákat és buzikat sem
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:39:39
  • Kata
    Gondolom mert mutogatni akarja magát, nem úgy néz ki mint aki rá van szorulva arra a pár dollárra, amit a kanos kockák dobálnak neki. De hát jah, ízlések és pofonok, van aki a csinos lányokat preferálja, van aki meg inkább a buzikat. ;)
  • Rhonin7
    na igen...,de szerinted miért ül ott fémeztelen? csak arra megy ki a játék......meg a csöcskirakós társai! inkább nézem LIRIK-et ,mert ő legalább szórakoztató
  • Kata
    Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kötelező a donáció, nem sztriptízbár, ahonnan kidobnak ha nem rakosgatod a táncosnak a lóvét. :)
  • Kata
    Péntekig lehetett perorder csomagokat venni, már sehol nem tudsz venni, csak normált. Nem tudom, hogy sikerült "lekésned" mikor az egész cbt2 alatt itt beszéltünk róla, plusz a weblapjukon is egyfolytában kint vannak a dátumok.
  • Rhonin7
    nem,nem "loveolom" én ettől agyfaszt kapok,hogy szerencsétlen fickókból kikurvulják a lóvét!
    Nem vagyok prűd,imádom a nőket ,de ha játszunk akkor játszunk!
    szerintem ez szánalmas kategória!

Kungent néztem meg Tangent,Limpy-t és kiváncsi voltam kik játszanak még és a főoldalon dobta be az illető hölgyet a kurvás bodyjában :) 10 percig se bírtam nézni,mert síkhülye mellesleg egyáltalán nem szórakoztató és senem informatív--kuka

aki nőt akar lesni menjen chaturbate-ra
    Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:25:16
  • Kata
  • dregnarr1 #909
    Én megvettem volna, csak lekéstem.

Ha valaki esetleg tud egy helyet ahol még be lehet szerezni a 100-as verziót, szóljon.
  • empie
  • Rhonin7
    még? inkább már! ,de szerintem nem sokan vettük meg a 100 eurós verziót :P
  • Morinad
    Valaki játszik még vele? Esetleg partizhatnánk.
  • Rhonin7
    Kungen meg egy vicc, azt mondta élvezni fogja a szintezést, erre 5 fős partyval mobokat grindelnek ész nélkül,ultra low grafikán
  • Rhonin7
    miért nem ül már akkor meztelenül?cseppet sem kurvás body lingerie......

• Anthrax
    Kár, hogy későn találtam meg a game-t. Most várhatok 2-ig :) Vannak magyar guildek ahova lehetne jelentkezni ?
  • Morinad
    Már megy a szerver, Maintenance módban van. Még 50 perc és usgyi!