7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
Nephin #941 Tőlünk a legtöbben elsején kezdenek, köztük én is. A ma kezdők addigra kicsit felfejlesztik a klánt hihi. :D -
Rhonin7 #940 Kungen lvl36 LOL -
#939 A pet vagy lootot szed ~10 secenként, vagy nyersanyagot esetleg ellenséges játékost jelöl a közelben. Lootolni én is tudok és egy jó darabig nem kell aggódni a pk miatt. :)
A ló akkor nagy segítség, ha neked eleve az a célod, hogy már a játék elejétől kezdve átrohanj a "contenten". Én amíg tehetem gyalogosan fogok közlekedni, hogy minnél több dolgot lássak/találjak. -
Rhonin7 #938 a pet rohadt táp, a ló is nagy segítség, a skill reset állítólag kincset ér...szóval szerintem megérte :P -
#937 -
Morinad #936 Ezen ne múljon, levetkőzök trikóra :) -
#935 Csak akkor ha lenge öltözetben teszed, különben semmi értelme. :d -
Morinad #934 Akarjátok, hogy streameljek? :))))) -
#933 Ez nem feltétlen igaz. :)
Lovat és dekorációt máshogy is szerezhetsz, akár jobbakat is. A fegyver skint sem igazán éreztem szükségesnek. Lvl 45-50 környékén mindenkinek jár egy teljes skill reset, szóval az a pár skillenkénti reset sem ad túl sokat hozzá, de valóban, ha minden egyes cuccot úgy veszünk, hogy te amúgy is item shopból vennéd ezeket, akkor igazad van.
edit: a petet hirtelen el is felejtettem, de valahogy megleszek pár napig nélkülük. :)
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2016.02.28. 14:20:24 -
#932 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Rhonin7 #931 nem, úgy értettem,hogy ár érték arányban a 49 eurós csomag volt a legjobb vétel....azt gondoltam más is arra beruházott -
#930 Conqueror's +1
Utoljára szerkesztette: Sáska, 2016.02.28. 14:02:46 -
#929 Azt gondoltam. :) -
#928 Azt nem tudom, hogy innen hányan vettek traveler pakkot vagy egyáltalán preorder-t. Én mindenesetre Explorert vettem, azért kérdeztem, ki jön 1-én.
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:55:34 -
#927 Úgy értettem, hogy a travelek pack játékosok amjd csak másodikán (szerdán kezdenek). Többek közt én is. :) Szerintem ez a "kb mindenki" kategória, az utolsó early startos roham. :) -
#926 2-vel, csak lekezelő akart lenni, de befailolta. :) -
#925 Nem, a kb mindenki egy nappal később lesz. :p -
Rhonin7 #924 kb mindenki -
#923 Eltévesztetted a topikot, kettővel balra. :D
Amúgy sokmindent nem tudunk beszélni a játékról, mindenki az indulást várja.
Apropó, van aki 1-én kezd?
Utoljára szerkesztette: Kata, 2016.02.28. 13:02:18 -
#922 Nem tudom mit gondoltál, ez nem olyan topic. :d -
#921 Én meg azt hittem a játékról van szó...meh -
Rhonin7 #920 Az igen! nem,nem tudtam. Poénkodni szoktak a streamjén vele,de azt hittem vérszívás!
Guide-ot én is youtibe-on nézek,mert sokkal lényegre törőbb ,de pl. Lirik egy LIVE stand up comedy! Őt azért nézik
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:56:28 -
#919 Nincs lesarkítva, pláne nem primitív, nem kell magadra húzni a sértődött jelmezt, de akárhogy is magyarázod, az a lényeg amit leírtam. Amúgy nem tudtad, hogy Lirik meleg? Nem mintha számítana, csak mint ismeretterjesztő érdekesség. Olyat meg ne írj, hogy nem nézel ilyeneket, mikor ilyeneket nézel. :D
Nekem ne linkelj tviccses játszósvideókat, mert nem érdekelnek. Nem is értem igazán milyen értelme van, mert ami infó kell, azokról a youtube-on is vannak guide, walkthrough vagy tutorial videók. Ha már szórakozni akarok, magam játszom, nem azt nézem más mit szerencsétlenkedik. -
#918 Senki sem kényszeríti őket, szegény "szerencsétlen fickókat". Engem sem mozgat ez az árukapcsolás, nem is nézek ilyen streameket. Nem értem miért kell ilyenek miatt háborogni. -
Rhonin7 #917 Ő pl. ezerszer csinosabb, van esze és nem mutogatja a csecsét
http://www.twitch.tv/issathehutt -
Rhonin7 #916 elég primitív módon lesarkítottad ám.......
személy szerint nem nézegetek IRL kurvákat és buzikat sem
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:39:39 -
#915 Gondolom mert mutogatni akarja magát, nem úgy néz ki mint aki rá van szorulva arra a pár dollárra, amit a kanos kockák dobálnak neki. De hát jah, ízlések és pofonok, van aki a csinos lányokat preferálja, van aki meg inkább a buzikat. ;) -
Rhonin7 #914 na igen...,de szerinted miért ül ott fémeztelen? csak arra megy ki a játék......meg a csöcskirakós társai! inkább nézem LIRIK-et ,mert ő legalább szórakoztató -
#913 Erre csak azt tudom mondani, hogy nem kötelező a donáció, nem sztriptízbár, ahonnan kidobnak ha nem rakosgatod a táncosnak a lóvét. :) -
#912 Péntekig lehetett perorder csomagokat venni, már sehol nem tudsz venni, csak normált. Nem tudom, hogy sikerült "lekésned" mikor az egész cbt2 alatt itt beszéltünk róla, plusz a weblapjukon is egyfolytában kint vannak a dátumok. -
Rhonin7 #911 nem,nem "loveolom" én ettől agyfaszt kapok,hogy szerencsétlen fickókból kikurvulják a lóvét!
Nem vagyok prűd,imádom a nőket ,de ha játszunk akkor játszunk!
szerintem ez szánalmas kategória!
Kungent néztem meg Tangent,Limpy-t és kiváncsi voltam kik játszanak még és a főoldalon dobta be az illető hölgyet a kurvás bodyjában :) 10 percig se bírtam nézni,mert síkhülye mellesleg egyáltalán nem szórakoztató és senem informatív--kuka
aki nőt akar lesni menjen chaturbate-ra
Utoljára szerkesztette: Rhonin7, 2016.02.28. 12:25:16 -
#910 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
dregnarr1 #909 Én megvettem volna, csak lekéstem.
Ha valaki esetleg tud egy helyet ahol még be lehet szerezni a 100-as verziót, szóljon. -
empie #908 -
Rhonin7 #907 még? inkább már! ,de szerintem nem sokan vettük meg a 100 eurós verziót :P -
Morinad #906 Valaki játszik még vele? Esetleg partizhatnánk.
-
Rhonin7 #905 Kungen meg egy vicc, azt mondta élvezni fogja a szintezést, erre 5 fős partyval mobokat grindelnek ész nélkül,ultra low grafikán -
Rhonin7 #904 miért nem ül már akkor meztelenül?cseppet sem kurvás body lingerie......
-
#903 Kár, hogy későn találtam meg a game-t. Most várhatok 2-ig :) Vannak magyar guildek ahova lehetne jelentkezni ? -
Morinad #902 Már megy a szerver, Maintenance módban van. Még 50 perc és usgyi!