7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#781 Szóval a lámpás a hibás mindenért, érdemes kikapcsolni!
Előtte és utána:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.19. 17:20:02 -
dregnarr1 #780 Bugos még és félkész a béta, ezért a tutorial sincs rendesen bent. Mindenhez van tutorial-videó vagy szöveg, és ingame unofficial wiki is lesz. -
#779 Akkor lehet emiatt villódzik minden? Na majd mindjárt ránézek. -
p2501 #778 Persze, az UI-n lehet változtatni, meg attól még lehet jó játék :3 csak gondoltam tisztázom, hogy nem az összetettség eredménye a rossz UI.
-
Evoluti0N #777 Ha sárgás, akkor az a többi játékos lámpásától van. Van a grafikai beállításoknál, hogy ne lásd az övékét, csak a sajátodat. Úgy máris minden visszatér a normális színre. :) -
Rhonin7 #776 Az a legkevesebb, gondolom lesz costum ui hamar...engem jobban zavar hogy a razer black widow es a logitech mmo egerem gomb/billentyu nagy %-at nem ismeri fel es nem tudom rendesen beallitani -
#775 Inkább csak az zavaró, hogy túl sok minden van. Mikor megnyomtam az esc-t, mondom wtf. :D -
p2501 #774 Az lehet, hogy összetett alapból a játék. De nem attól lesz rossz a felhasználói felület (UI) mert a játék összetett, hanem mert borzalmas az UI design kialakítása. Ezt egyébként sokan megemlítették már (külföldi odlalakon). -
Nephin #773 Hmm, érdekes, nálunk kb. mindenkinek jobb lett sokkal, akit zavart az előző. A sárgás alaptónus talán a területtől függ, vagy nem tudom. A kontraszttal is lehet kicsit játszani.
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2016.02.19. 15:04:53 -
Rhonin7 #772 Sárgás nekem is -
#771 Én próbáltam állítgatni, át is raktam none-ra, viszont így is olyan sárgás. Ráadásul állandóan villodzik minden. Más is tapasztalta?
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2016.02.19. 14:42:25 -
Rhonin7 #770 Kungen mondta jol tegnap: ez egy olyan MMO ami profi mmosoknak keszult....egy uj jatekos aki nem jatszott meg sikitva fog menekulni a bdo bol! Tul sok minden van benne,tul osszetett! Nekem nagyon tetszik de nekem is kinai olykor-olykor.nagyon durvan szokni kell -
Hasselhoff72 #769 Na majd ezt kiprobalom:)) -
Nephin #768 Vedd le a photo effectet "none"-ra, a default ajánlottól olyan, mint egy túlhúzott izé. :D -
#767 jah és az UI is iszonyat, node rendszerről nem tudok semmit.. -
#766 combo rendszer totál átláthatatlan számomra, ha nem rakom ki hotkey-ként akkor alig tudok valamit normálisan lenyomni, olyan balfék bill kombinációk vannak, pl F+S..szép meg minden, de valahogy eddig nem fogott meg..még tesztelem majd azért kicsit.. -
Hasselhoff72 #765 Nekem olyan erdekesen fut folyamatos, mikor ranezek 40 korul. Megis kifolyik a szemem:))) -
#764 Jatszottam vele kb egy orat, utana kileptem, a tobbit hagyom az elesre :)
Egyelore nekem is tetszik, jok voltak az elso benyomasok.
Annak ellenere, hogy a legtobb beallitas high-on volt, nem volt jatszhatatlan akkor sem, mikor a kepernyo tele volt a skilleket probalgato jatekosokkal kezdo zonaban (i5-2500 CPU @ 3.3GH, GTX 960, 8GB Ram).
Amugy van hivatalos ajanlott konfig? A honlapon nem lattam ilyesmit.. -
howey74 #763 hát... én egyenlőre kiléptem, rengetegen vannak gyakorlatilag pillanatnyilag élvezhetetlen
Utoljára szerkesztette: howey74, 2016.02.18. 22:21:50 -
#762 Egyelőre tetszik, viszont sokszor nagyon átláthatatlan az egész. Erősen szokni kell. Az nem tetszik, hogy sokat kell utazgatni, ráadásul nem egy területre adja egymás után a questeket, hanem össze vissza. Viszont az pozitív, hogy egész gyorsan lehet haladni és nem kell kiscsillió mobot megölni a továbbjutáshoz. Mire megtaláltam a bankot, kitéptem az összes hajam. :D -
GaborST #761 mert van olyan opció hogy feladom a küldit de akkor utána meg tudom csinálni még egyszer vagy sem? -
GaborST #760 srácok van az a küldi hogy idézd meg az Imp kapitányt na most az idézés meg volt de jött egy csúnya lag és mire oké lett volna meghaltam na most nincs meg az idéző papír vagy mi akkor most ezt hogy tudom újra indítani már mint a küldit? -
Evoluti0N #759 Bazi nagy a tömeg. Nem jut mob. Csinálnék mást is, de kell hozzá zsé, meg contribution point, ahhoz meg küldit kéne csinálni. Ahhoz meg kéne szabad mob. :D -
Evoluti0N #758 Esetleg tud valaki olyan oldalt, ahol vannak jó karakter buildek? -
Morinad #757 nem. Sok szerver van, több channellel. Így is mind tömve van. -
Rhonin7 #756 az fasza.......egyetlen giga szerver van? -
Morinad #755 Kiléptem, később vissza. A karakterem nem volt meg, de a családnevem meg foglalt volt. A szervernevek megváltoztak.
Valójában az történt, hogy valamiért áttette a szervert EU-ból NA-ra. Ha a settingsben visszaállítottam, akkor rendbe jött. A játék fórumán már ismert bug.
Utoljára szerkesztette: Morinad, 2016.02.18. 11:20:11 -
Morinad #754 Én játszottam vele kicsit. 500+ játékos várja, hogy spawnoljon a farkas... -
Rhonin7 #753 omg mar ma jatszhato? -
#752 Nem szerver hiba volt. Hozzá adtam antivírus kivételéhez és elindult. Viszont játszhatatlan, annyian vannak, hogy 1 mobra jut 30 ember. Majd éjjel... -
Evoluti0N #751 Már elindul. Másoknak is volt ez. Gondolom, hogy a szerverek nagyon meg vannak most erőszakolva. Nekem sikerült eljutnom a játék menüéig, de ott Failed to Connect üzit dob a Startra való klikk után. -
#750 El sem indul "failed to init security" hibával. Google kidobott pár tippet de egyik sem segített.. Remek....... -
Evoluti0N #749 Patch után nem írja ki, de ez a XIGNCODE3-nál ez a csík olyan lassúúúúú.... -
Evoluti0N #748 Amikor megpróbálom elindítani, ezt kapom: Unexpected error -100. Más is? -
kalif #747 A Blackdesert.hu-n 2 magyar klán van jelen a Nopara és a Hung4ry .Több nincs ? A Hung4ry-ban elméletileg vannak 80-n, de elérhetőségnél csak egy emilt látok. Tud valaki erről a klánról valamit ? Emailre nem válaszolnak :( Ki milyen guildben lesz ? -
xyz123xyz #746 Sikerült nagyon köszi. :) -
dregnarr1 #745 giveaway -
xyz123xyz #744 Sziasztok,érdekelne a játék ha jó tudom marcius 3-án startol,felesleges beta kulcs nincs valakinek?
Megjelenés előtt szeretném kipróbálni mielőtt előrendelném. -
nomiss #743 Itt béta alatt vannak szerverek ? Valahol együtt van a magyar közösség ? -
szergely83 #742