7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
kalif #581 Az Albion felülnézetes ? -
Zarache87 #580 Nemtunik rossznak igaz ez inkabb ilyen ARPG szeru. De attol meg pofas :D ARPG-rol jut eszembe a Lineage eternal es a Lost Ark is jo lesz abban a kategoriaban. -
#579 félOFF:
Ha Crowfall tetszik akkor az Albion online-t is sasoljátok meg az is elég ígéretes pvp orientált sandbox mmonak tűnik. -
Zarache87 #578 BnS jo lesz csak a kerdes, hogy EU ugyan akkora torodest fog-e kapni majd mint NA.
Crowfall-ba meg sok erdekes dolog van, de jovore mar az is jon.
BDO-ra meg boven tudok varni amig kiforrja magat mert addig ott lesz a BnS :D -
szergely83 #577 Nem kellene sok idő, ha hallgatnak a játékosokra, de majd meglátjuk. 1-2 hónap és úgyis körvonalazódik, hogy jó irányt vesznek e, vagy sem.
Crowfallról vegyes véleményeket hallottam, illetve kickstarterként kezdett, itt inkább érzem, hogy nagyon sok idő kell neki, mire kiforrja magát...
BnS meg NC-n múlik mennyire kúrja el :D -
Zarache87 #576 Persze, hogy arrol beszelek ami mar kint van. Ezert irtam lentebb, hogy az EU/NA verzioban sok ember remenykedik, hogy nem olyan lesz mint a tobbi verzio.
Az a gond, hogy Vicodinnak is mondtam mar, hogy sok ido amig kifogjak pofozni a jatekot megfelelo minosegure :/ Pedig hatalmas potencial van benne. En szurkulok nek. EU/NA regioban a BnS es a Crowfall is nagy nyomast fog gyakorolni a jatekra. Remelhetoleg cserebe iparkodnak rendberakni a dolgokat :)
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.11.03. 19:32:13 -
szergely83 #575 - Megint a KR/RU verzióról beszélsz, amik F2P-ként indultak. Semmi infónk nincs még az EU/NA shopról.
- Ezek mind megvannak (katakombák, tornyok). Viszont nem sok minden van bennük (kincsesládák lehetnek, de nem sok infóm van róla). Mindenesetre ez is könnyen orvosolható.
- KR CBT-n pontosan olyan PK rendszer volt.
- Karavánok - egyetértek, de fix PK/OWPvP first.
-
Zarache87 #574 Mar van P2W item a shop-ban ezert lesz +15-os cuccod ha akarod :D melle veszel egy jo costume-ot akkor meg erosebb leszel.
Nem kell instance hanem catacombak,barlongok es tornyok mint Lineage 2-ben voltak :)
PvP/PK lehetne ugyan ugy mint L22-ben ha valaki vissza ut akkor flagelodik es maris nem PK.
Karavanoknal a Silkroad-os rendszer johetne atalakitva. Lennenek guardok,thiefek es kereskedok. -
szergely83 #573 Két dolog kéne, hogy javuljon/változzon:
1. PK/PvP: vissza a KR CBT rendszert. Kapásból hatalmasat lendítene a játékélményen. Magas szinten kőkemény grind van, a jó farm területekért pedig meg kell küzdeni. A jelenlegi rendszer ezt teljesen megöli.
2. No trade. Olyan geared lesz, amit kifarmoltál és megoldották a P2W kérdést is egészen addig a pontig, amíg kifejezetten P2W itemek nem kerülnek a cash shopba. Ha meg mész farmolni, akkor az OWPvP is érvényesül, lásd 1-es pont.
Ez két olyan dolog, amin baromi egyszerű változtatni és tényleg csak a kiadó döntésén múlik milyen irányba viszik el. Mivel sandbox játékról beszélünk, itt nem lesznek nagy insták (ha lennének sem azok lennének fókuszban). Egy instance-olt BG is többet árt a játéknak, mint használ, minden ami instance-olt, az open world kárára megy, amire az egész játék épít.
Olvasom én is a fórumokat (és játszok is az oroszon), és tudom, hogy nem minden csak fekete meg fehér. Igen, sokan elégedetlenek a rendszerrel, de azt is látják, hogy kis változtatással baromi jó lehetne. Sokan ezért vett vették a fáradtságot, jelentkeztek alfára és írták le a javaslataikat több oldalon keresztül, mert játszottak a koreain (és nem 55 alatti karisokra gondolok) és tudják, hogy van benne potenciál. Én nem úgy látom, hogy félkész a játék, kellenek változások (játék szempontjából nagy, fejlesztés szempontjából nagyon minimális változtatásokról beszélünk), de ha azokat meglépik, akkor egy nagyon is élvezetes játékot kapunk. -
p2501 #572 Nem, ez nem trendi, talán neked is utána kéne olvasnod..... Megkérdezhetnéd (jogosan), hogy ha nem is játszottunk vele, akkor miért fikázzuk. Azért, mert ezt írták olyan játékosok (nem 1-2 ember, hanem nagyon sokan), akik hónapokon át játszottak a koreai szervereken! Nem a semmiből találjuk ki. Értem én hogy nálad most nagy a hype, de jó lenne ha kicsit kinyitnád a szemed. Igenis a játék sz*r. Ez nem trend kérdése, hanem a puszta tények. Olvass kicsit utána. Nem mi hárman találtuk ki ezt, hidd el ha jó játék lenne akkor mi is nagyon várnánk és játszani akarnánk vele. De nem az, ez van. Van benne rengeteg lehetőség, nagyon szép grafika, combat rendszer, nagyon jó mmo lehetne, és biztos az is LESZ. Valamikor. De nem mostanában. Ha úgy érzed nincs igazunk, akkor kérlek nyiss fel a szemünket és sorold azt a rengeteg lehetőséget és tevékenységet, amit lehet csinálni a játékban és jól működik és élvezetes. -
Zarache87 #571 "Mondjuk nem csoda mert a balance meg hianyzik belole,PvP es PvE teruleteken is meg nagyon hianyos a jatek. Persze classok jonnek csak kb a GvG az egyetlen igazi elfgolaltsag meg a Siege. Csak sajnos balance nelkul ezek se az igaziak. A penzbol csinalt +15-os itemek meg nem eppen a legjobbak a balancenak." Ezt lentrol idezem :) Sajnos a jatek meg nemtud sokat nyujtani. Ami van benne az keves vagy hianyos meg. A hajozas is messze van meg a hasznalhatotol. Talan a legnagyobb potencial van ebben a jatekban az uj MMO-k kozul, de meg messze nincsen kihasznalva. A F2P BnS es a Crowfall melett azzal ami jelenleg van a jatekban nem fog labdaba rugni. A Orosz verzoi is sajnos P2W lett es hiaba tortentek modositasok a PK rendszer ott is rossz meg. Talan az EU/NA regoiban lesz egy ertelmes PK system amivel a karavanos reszet fellehet dobni a jateknak.
PvE nincsen (bossok solozhatok es nincsen party tartalom a jatekban). En nem szeretem a PvE-t, de a bamba mobok olesen kivul nemsok van meg a jatekban. Majd most probalkoznak vele, hogy bovitsek a jatekot ezen a teren.
PvP a Siege-en levo kaosz lovodozesbol es GvG-bol all. Sajnos igy a PvP sokra nem megy mivel a jatekban meg nem gyurtak ra a balance-ra es az itemek nagyon is szamitanak. Ha eleget fizetsz hamar +15 felszerelesed lesz igy a GvG-n vagy Siege-n a penzesebb oldal gyoz. A costume-ok is adnak extra statot ami nem lett volna gond ha az enchantot nem lehetett vonla shopbol megoldani. Illetve nincsen rendes Arena se a jetekban.
Balance-t meg ugy nehez lesz megcsinalni ha folyamatosan toljak ki az uj classokat.
Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2015.11.03. 16:29:23 -
Vicodine #570 Nincs balance, vagy arra utalo jel, hogy orvosolni szeretnek, ez mar onmagaban hatalams gebasz. A statok kicsit szarul mukodnek, mivel end game gearben 1 hitelesek vannak, tehat pvp zero. PvE az ..Most nemreg vmit javitottak, hogy mar partyorientaltabb legyen a dolog, de meg mindig semmi koze egy mmo pve-hez, ami a csapatjatekra alapoz. Farmolason kivul sokat nem lehet csinalni. Nincsenek celok a jatekban, hogy mit miert csinalsz, miert erdemes kuzdeni. Jo van, de az annyira sovany, hogy csak rovidtavon kot le. Semmi olyan dolog nincsen a jatekban, ami hosszutavon lekotne az embert, amiert erdemes lenne honapok mulva is belogolni, mert a grafikan gyorsan athalad az ember... Ami meg egy ilyen jateknal alap lenne, hogy az OWPvP-t profira megcsinaljak, de itt errol szo sincsen, az embernek csak elveszik a kedvet a pvptol olyan szankciok vannak. Pl. ilyenekre gondolok en szemely szerint. Ettol nyilvan tobb a hiba, de ennyi eleg felsorolasnak -
szergely83 #569 Ajj, nem érted, most ez a trendi, hogy oltasz valamit, amiről olvastál valamit valahol :D -
#568 Olyan érdekes, folyamatosan emlegetítek, hogy a játék "vérzik", hiányosságai vannak, sőt egyenesen üres, de pontosan mire gondoltok ilyenkor? -
p2501 #567 Felesleges aggódni? A játék szörnyen sok területen hiányos, és tele van problémákkal... Azt meg, hogy csodát várunk az NA/EU verziótól miközben a koreai kliens vérzik.. hát ok. Ha elkezdenek vele tényleg foglalkozni, akkor talán úgy 1 év múlva játszhatóvá válik BDO hosszú távon is (most azt hogy 1 hónap alatt felfejlődöm és utána nem csinálok semmit, nem számítom). Még nagy a hype a játék körül, lesz ez még máshogy is... -
Vicodine #566 Nem, en ugy alapbol mindig erdeklodom minden irant, sose lehet tudni, nem 2-3 evig meg, es mar minden nap vagy 10 eve:D Na jo nem minden nap, de 10-5..:D -
szergely83 #565 2-3 évig napra kész lenni... Sounds fun :D -
Vicodine #564 En varok azzal nincsen gond, teljesen nyugodt vagyok, 2-3 evig tuti B&S-al fogok jatszani, remelem ennyi ido eleg lesz a fejlesztoknek, h BDObol vmi ertelmeset kihozzanak:) Csak resen akarok lenni es naprakesz:D -
szergely83 #563 Várni kell, ilyen egyszerű :D -
Vicodine #562 Szerintem meg teljesen mind1 milyen "csomaggal" erkezik, koreaban sem tart meg sehol a dolog -
szergely83 #561 Felesleges aggódni, amíg nincs Official response, meg nem tudjuk milyen csomagok lesznek, tökmindegy mit írnak redditen :) -
Zarache87 #560 Reddit-en meg mindig nincsen annyira pozotiv benyomas a jatekrol :( Egyenlore a foundertol is ova intik az embereket mert nemtudjak milyen lesz a jatek. Sokan most a NA/EU verziotol varljak a megvaltast a B2P rendszer miatt. Hatha itt nem megy at P2W-be. Persze arra azert panaszkodnak, hogy mivel B2P miert kell megnyirbalni a kezdesre a classokat. Mondvan tul Ázsiai xD es meg kell varni amig eu embereket es sotetebb borszineket is beleraknak. Rohadt realisztikus lesz majd a Black Ninja es az Afro Samurai xD Esetleg Chocolate Valkyre mert ott sok embernek volt sotet a bore... Kicsit tulzasba esnek mar a kiadok a afrikai emberek imadasaval. Barbarbol meg el megy a nagy bantules, de sok mas classnal pont, hogy Keleti vagy Északi kulturahoz tartozik.
Sokan amugy arra tippelnek, hogy a B2P randszer csak a hardcore fanboyok miatt jott letre, hogy a F2P elott megfejjek oket meg a kivancsi embereket. Sajnos ennyire nem biznak meg a jatekban itt nalunk. Mondjuk nem csoda mert a balance meg hianyzik belole,PvP es PvE teruleteken is meg nagyon hianyos a jatek. Persze classok jonnek csak kb a GvG az egyetlen igazi elfgolaltsag meg a Siege. Csak sajnos balance nelkul ezek se az igaziak. A penzbol csinalt +15-os itemek meg nem eppen a legjobbak a balancenak. -
#559 nagyon kevés infót adhatnak ki, bár én sem értem miért csak ilyen morzsákat szórnak ki egy 1 éve a piacon levő játékról amit tesztelni igazából felesleges már. :D -
Vicodine #558 Olvastam az interjut, amolyan nesze semmi fogd meg jol...:/ Semmi olyan, ami ertelmes, ami azt mutatna, hogy jo iranyba mennek a fejlesztesek, mindig csak olyan infok jonnek, amik csak ugy nagyvonalakban beszelnek a nagy semmirol, vagy olyan dolgokrol, amiknek total semmi jelentoseguk jatekmechanikailag, nem ertem miert csinaljak igy. -
#557 www.blackdesert.hu/2015/10/friss-informaciok-az-europai-verziorol.html
friss infók az EU verzióról, ha esetleg valakit érdekelne a PGW-n készült interjú. -
p2501 #556 Mikor még nem volt IP bannos az orosz szerver én is letöltöttem és kipróbáltam, csak unalomból. kb 2-3 órát ha játszottam vele, másnapra jött az IP ban. Ezután én sem erőltettem és szerintem is felesleges, mivel az orosz kliens különbözik attól mint ami ide jön majd. Ha valaki tényleg nagyon kiváncsi rá, akkor letöltheti és megoldja magánap programmal az IP tiltást, de komolyan venni szerintem sincs értelme, felhúzni nagyszintre egy karit stb. Hiszen nemsokára ide is jön a játék. -
StrikeFor #555 -
Morinad #554 Láthatóan StrikeFor élvezi és ez tök jó. Az is rendes tőle, hogy megosztotta az infot (meg az ujját is, ez kevésbé vicces, de ez is lehet, hogy korosztályos). Lehet, hogy a korom miatt, de én is kivárom, amíg megjelenik nálunk is. (16 évesen biztosan nem vártam volna ki :) )
Jó játékot! -
Vicodine #553 Persze, vannak olyan hulyek ez igaz:D De nem vagom hova a nagy kapkodas...Nem nyuggerba tolom en speciel, de ha valami tok folosleges, akkor az folosleges:D Ezt kb. ahhoz tudnam hasonlitani, mint amikor egy hatalmas kasszasikernek igerkezo filmet premier elott lejatszanak, es sokan hatalmas osszegeket adnak ki erte hogy ott legyenek, allitom alig tudnak aludni az izgatottsagtol, mikozben 2 nappal kesobb normalban is megnezhetne..:D Komolyan mondom az emberi hulyeseg nem ismer hatarokat. Itt is mi a fenenek ruszkin kiprobalni, amikor jon majd euba is, es akkor nem kell semmit sikumikuzni, mivel ruszki szerorol tudomasom szerint az ue felhasznalok kilettek ip-banolva, es nyugiba letoltom majd, elinditom es semmirol sem leszek lemaradva, ugyanonnan kezdjuk!!!!:) -
StrikeFor #552 Minek? Minden komolyabb játék bétájáért szinte ölnek az emberek, vagy akár 1-2 napos headstartért is... Ti tényleg nyugisan nyomjátok -
Vicodine #551 Ertem, de minek?:D Olyan messze van az, mig rendesen jatszhatunk vele itt euban, hogy folosleges meg izgitani magunkat, raadasul mig nem tudom meg, hogy jatszhato lesz-e a jatek, es majd fogok-e vele jatszani, addig plane nem akarom felhuzni magam. -
StrikeFor #550 Tele van a szerver mindenféle nációval -
#549 Majd ha lesz EU open béta is majd akkor kipróbálom, az oroszokra én speciel nem vagyok kíváncsi ( gondolom vannak még így páran ). -
StrikeFor #548 Ha érdekel kb 30 perc alatt megvagy vele + a 30 gigás kliens letöltés... Délután már nyomhatod is -
StrikeFor #547 Épp az a lényeg, hogy full angolul is lehet! Mellesleg nem elhanyagolható hogy megvétel előtt ki tudod próbálni! És ami a legjobb hogy mások videóinak a nézése helyett te magad is játszhatsz! Szerintem mindenki örül ha a várt játékát minél előbb kipróbálhatja -
Vicodine #546 Miert jatszana mindenki? Eleve az orosz betan jatszani tok folosleges, mint mondtad, egy beta...Raadasul ruszki, sok ertelme van:D -
#545 Már most az, ráadásul a régi nickjével még nagyobb bohóc volt. -
StrikeFor #544 Hát sorry pedig annak ment, na mindegy.... Vissza olvasva miértcsak beszéltek a játékról és miért mem rakjátok fel? -
#543 Nem vagyunk nyuggerek viszont ebben nem volt semmi poénos. Jobb helyeken még instant bann is járna érte. -
StrikeFor #542 Amúgy itt mindenki játszik az orosz bétával?