7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#661 Höhö na mégiscsak? Majd mesélj fb-n. -
GaborST #660 Hát engem is meg vettek kilóra!
-
#659 Az első béta meggyőzött, hogy adjak egy preordernyi esélyt a játéknak, majd amikor eljön az idő mesélj merre talállak. :d -
Ashyn #658 Minden teszt végén törölve lesz minden, vagyis a CBT1 végén is lesz wipe. Akik előrendelték a legnagyobb pack-ot, azok kapnak néhány kedvezményt ( fanily név megmarad pl ). -
GaborST #657 Az baj mert azt hittem kasztonként külön menti de nem így az utolsó szerkesztett kaszté van meg nem az amelyiket akartam :(
De gondolom a meglévő karakterek is törölve lesznek az induláskor mi? -
Ashyn #656 Igen, amikor kreáltad, volt lehetőség mentésre. Utólag szerintem nem működik a mentés. -
GaborST #655 Ja igen letudom szerintetek a kész karakterem kinézetét menteni valahogy mert nagyon ütős lett -
GaborST #654 Kicsit drága mondjuk de tök jó ez a ló tenyésztés is benne
-
Ashyn #653 Nincs még bejelentve hivatalos megjelenési dátum. Januárban lesz egy cbt2, elképzelhető, hogy februárban kiadják. De ez csak tipp.
Morinad: blackdesert.hu oldalon a fórumban olvashatsz klánokról. -
Morinad #652 Én vettem preordert, ha van már valami szerveződés, érdekelne. -
GaborST #651 oksa köszi amúgy a mikorra van kiírva a tényleges és hivatalos megjelenés? -
Ashyn #650 Még egy tervezett béta lesz, a CBT2. Csak akkor kapsz biztos hozzáférést, ha a 2 nagyobb csomagot veszed meg, a legkisebb pack sajnos nem ad garantált béta részvételt.
+ karakter slot-ot talán shop-ból fogsz tudni venni, de ebben nem vagyok biztos. -
GaborST #649 Hali!
Szerintem szupi a játék bár vannak még némi hibák lévén CBT de ettől még nekem egyelőre nagyon bejön szerintem befizetek rá !
Csak nem tudom ha a 30 eurós csomagot veszem meg akkor tudok e játszani még az következendő bétákkal vagy csak megjelenés után?
Meg alapból 4 karakter slot van amihez add ügye + egyet de tudok még utána venni-e hozzá? -
GaborST #648 Sziasztok!
Egy kérdés miért nem enged nyerget venni a lovamnak? -
Ashyn #647 Dec 22. -
#646 Most kreált karim
-
nomiss #645 medig fog tartani cbt1 ? -
GaborST #644 ok köszi
Az olvastem hogy kapcsolódni kell egy eladási ponthoz hogy jó áron tudjam eladni a terméket de azt hogyan? -
Ashyn #643 Szerintem mindegyik klán segítőkész, mi biztosan azok vagyunk ;) -
SANTANTICA #642 http://www.blackdesert.hu/horgaszat/
"Hol tudod eladni a halakat
A kifogott halakat a “Trade Administrator”-nál tudod eladni ezüstért. Ehhez menj oda ehhez az NPC-hez, beszélj vele majd kattints a “Commerce” menüpontra." -
GaborST #641 de ennek a halfogásnak nem látom értelmét nemtudom eladni de még megfözni se -
GaborST #640 Már úgy értem segítőkész :) -
Ashyn #639 Mi számít jónak? :) Van egy pár guild: itt nézz körül -
GaborST #638 ja és van valami jó magyar guld már ? -
GaborST #637 srácok a halakat miért nem tudom eladni? -
szergely83 #636 Szerintem semmit nem vesztesz akkor egy 30 eurós packkal, ha biztosan tudod, hogy játszani akarsz vele, amikor a blader kijön, a névfoglalás meg ugyan úgy benne van. -
#635 Leginkább a Family/Character Name foglalás érdekelne. Reménykedtem benne, hogy a Family name elég fontos lesz, így hétköznapibb Character nevek is elérhetőek lesznek, hisz azok majd a családnévvel együtt azonosítják majd a karaktert, de sajnos nem így lesz. Így mindkét névnek "egyedinek" kell lennie, vagy időben le kell foglalni őket. -
szergely83 #634 Akkor csak az a kérdés, hogy van e bármi, ami kell neked a preorder only contentből. Ha nincs, akkor felesleges rajta rágódni, megveszed amikor már minden klappol. :) -
#633 Remélem. Jelenleg csak ez akadályoz meg abban, hogy előrendeljem. Felesleges az early start, a névfoglalás és a többi cicoma, ha release-kor nem tudok majd játszani. :d -
szergely83 #632 Szerintem nem fogják sokáig húzni, a tamer sem szerepelt a listán, de végül csak betették. És a blader is baromi népszerű, esélyes hogy az lesz a következő. -
#631 Igen, ezekről tudok. Pont ez a problémám. Stílusra a blader és a sorcerer tetszenek. Blader nem lesz release-kor és ki tudja mennyi lesz az a "hamarosan", male sorcerer meg jelenleg koncepcióban sem létezik. :d
Nevetségesnek tartom, hogy a koreában startkor elérhető Blader kaszt nálunk azért nem lesz elérhető rögtön, mert "nyugatiasítani" kell az eu/na közönségnek. A jelenlegi állapotában "túl ázsiai", de könyörgön egy szamuráj kaszttól mi mást várunk? -
szergely83 #630 Ami a mostani classokhoz még jön release-kor (és lehetséges, hogy már cbt 2-kor is): witch (wizard női verzió), valkyre.
Megjelenés után jön (készítők szerint "hamarosan", mivel csak a lokalizáció hiányzik): blader, plum (női blader), kunoichi (ninja)
Ami valószínű, hogy lesz, de még koreában sincs: male archer -
#629 Eddig nem tűnik rossz játéknak. Szép, látványos és jó érzés rohangálni a világban. Már csak azt kellene megoldaniuk, hogy legyen kedvem eu/na release környékén játszani a játékkal, mert a jelenlegi kasztokkal/nemekkel ez nem igazán fog menni. -
szergely83 #628 Reggel 8-tól már megy.. -
GaborST #627 Sziasztok!
Én kaptam bétára lehetőséget letöltöttem és fel is telepítettem de nem enged játszani!
Mikor kezdődik pontosan a béta? -
Lord_Giga #626 Hello Santa!
Ha sietsz még lehet, hogy tudsz jelentkezni a nyereményjátéka. https://mmounion.hu/hirek/black_desert_online₋_kulcsok_az_utolso_pillanatban-2368
Warhorn..
-
SANTANTICA #625 Ha esetleg valakinek maradt felesleges beta kulcsa, elfogadnám, ugyanis sajnos nekem nem volt szerencsém kapni. :( -
#624 Azon anno regeltem, semmi sem jött. Facebookot meg hanyagolom. -
Ashyn #623 Nem. Lehetett a hivatalos oldalon is jelentkezni bétára, 10 ismerősöm közül 8 kapott kulcsot. Illetve különböző site-ok ( pl mmorpg.com ) is oszt(ott) kulcsot. + BDO Magyarországon oldalán is nyerhetsz kulcsot. -
#622 Csak a facebookos faszkodással lehet regelni a bétára?