7782
  • Torzonborz
    Höhö na mégiscsak? Majd mesélj fb-n.
  • GaborST
    Hát engem is meg vettek kilóra!
  • BEAST #659
    Az első béta meggyőzött, hogy adjak egy preordernyi esélyt a játéknak, majd amikor eljön az idő mesélj merre talállak. :d
  • Ashyn
    Minden teszt végén törölve lesz minden, vagyis a CBT1 végén is lesz wipe. Akik előrendelték a legnagyobb pack-ot, azok kapnak néhány kedvezményt ( fanily név megmarad pl ).
  • GaborST
    Az baj mert azt hittem kasztonként külön menti de nem így az utolsó szerkesztett kaszté van meg nem az amelyiket akartam :(
    De gondolom a meglévő karakterek is törölve lesznek az induláskor mi?
  • Ashyn
    Igen, amikor kreáltad, volt lehetőség mentésre. Utólag szerintem nem működik a mentés.
  • GaborST
    Ja igen letudom szerintetek a kész karakterem kinézetét menteni valahogy mert nagyon ütős lett
  • GaborST
    Kicsit drága mondjuk de tök jó ez a ló tenyésztés is benne
  • Ashyn
    Nincs még bejelentve hivatalos megjelenési dátum. Januárban lesz egy cbt2, elképzelhető, hogy februárban kiadják. De ez csak tipp.

Morinad: blackdesert.hu oldalon a fórumban olvashatsz klánokról.
  • Morinad
    Én vettem preordert, ha van már valami szerveződés, érdekelne.
  • GaborST
    oksa köszi amúgy a mikorra van kiírva a tényleges és hivatalos megjelenés?
  • Ashyn
    Még egy tervezett béta lesz, a CBT2. Csak akkor kapsz biztos hozzáférést, ha a 2 nagyobb csomagot veszed meg, a legkisebb pack sajnos nem ad garantált béta részvételt.
    + karakter slot-ot talán shop-ból fogsz tudni venni, de ebben nem vagyok biztos.
  • GaborST
    Hali!
    Szerintem szupi a játék bár vannak még némi hibák lévén CBT de ettől még nekem egyelőre nagyon bejön szerintem befizetek rá !
    Csak nem tudom ha a 30 eurós csomagot veszem meg akkor tudok e játszani még az következendő bétákkal vagy csak megjelenés után?
    Meg alapból 4 karakter slot van amihez add ügye + egyet de tudok még utána venni-e hozzá?
  • GaborST
    Sziasztok!
    Egy kérdés miért nem enged nyerget venni a lovamnak?
  • Ashyn
    Dec 22.
  • Terawatt
    Most kreált karim

• nomiss
    medig fog tartani cbt1 ?
  • GaborST
    ok köszi
    Az olvastem hogy kapcsolódni kell egy eladási ponthoz hogy jó áron tudjam eladni a terméket de azt hogyan?
  • Ashyn
    Szerintem mindegyik klán segítőkész, mi biztosan azok vagyunk ;)
  • SANTANTICA #642
    http://www.blackdesert.hu/horgaszat/

"Hol tudod eladni a halakat

A kifogott halakat a “Trade Administrator”-nál tudod eladni ezüstért. Ehhez menj oda ehhez az NPC-hez, beszélj vele majd kattints a “Commerce” menüpontra."
  • GaborST
    de ennek a halfogásnak nem látom értelmét nemtudom eladni de még megfözni se
  • GaborST
    Már úgy értem segítőkész :)
  • Ashyn
    Mi számít jónak? :) Van egy pár guild: itt nézz körül
  • GaborST
    ja és van valami jó magyar guld már ?
  • GaborST
    srácok a halakat miért nem tudom eladni?
  • szergely83
    Szerintem semmit nem vesztesz akkor egy 30 eurós packkal, ha biztosan tudod, hogy játszani akarsz vele, amikor a blader kijön, a névfoglalás meg ugyan úgy benne van.
  • BEAST #635
    Leginkább a Family/Character Name foglalás érdekelne. Reménykedtem benne, hogy a Family name elég fontos lesz, így hétköznapibb Character nevek is elérhetőek lesznek, hisz azok majd a családnévvel együtt azonosítják majd a karaktert, de sajnos nem így lesz. Így mindkét névnek "egyedinek" kell lennie, vagy időben le kell foglalni őket.
  • szergely83
    Akkor csak az a kérdés, hogy van e bármi, ami kell neked a preorder only contentből. Ha nincs, akkor felesleges rajta rágódni, megveszed amikor már minden klappol. :)
  • BEAST #633
    Remélem. Jelenleg csak ez akadályoz meg abban, hogy előrendeljem. Felesleges az early start, a névfoglalás és a többi cicoma, ha release-kor nem tudok majd játszani. :d
  • szergely83
    Szerintem nem fogják sokáig húzni, a tamer sem szerepelt a listán, de végül csak betették. És a blader is baromi népszerű, esélyes hogy az lesz a következő.
  • BEAST #631
    Igen, ezekről tudok. Pont ez a problémám. Stílusra a blader és a sorcerer tetszenek. Blader nem lesz release-kor és ki tudja mennyi lesz az a "hamarosan", male sorcerer meg jelenleg koncepcióban sem létezik. :d

Nevetségesnek tartom, hogy a koreában startkor elérhető Blader kaszt nálunk azért nem lesz elérhető rögtön, mert "nyugatiasítani" kell az eu/na közönségnek. A jelenlegi állapotában "túl ázsiai", de könyörgön egy szamuráj kaszttól mi mást várunk?
  • szergely83
    Ami a mostani classokhoz még jön release-kor (és lehetséges, hogy már cbt 2-kor is): witch (wizard női verzió), valkyre.
    Megjelenés után jön (készítők szerint "hamarosan", mivel csak a lokalizáció hiányzik): blader, plum (női blader), kunoichi (ninja)
    Ami valószínű, hogy lesz, de még koreában sincs: male archer
  • BEAST #629
    Eddig nem tűnik rossz játéknak. Szép, látványos és jó érzés rohangálni a világban. Már csak azt kellene megoldaniuk, hogy legyen kedvem eu/na release környékén játszani a játékkal, mert a jelenlegi kasztokkal/nemekkel ez nem igazán fog menni.
  • szergely83
    Reggel 8-tól már megy..
  • GaborST
    Sziasztok!
    Én kaptam bétára lehetőséget letöltöttem és fel is telepítettem de nem enged játszani!
    Mikor kezdődik pontosan a béta?
  • Lord_Giga
    Hello Santa!

Ha sietsz még lehet, hogy tudsz jelentkezni a nyereményjátéka. https://mmounion.hu/hirek/black_desert_online₋_kulcsok_az_utolso_pillanatban-2368
    Warhorn..

• SANTANTICA #625
    Ha esetleg valakinek maradt felesleges beta kulcsa, elfogadnám, ugyanis sajnos nekem nem volt szerencsém kapni. :(
  • AnuluWork #624
    Azon anno regeltem, semmi sem jött. Facebookot meg hanyagolom.
  • Ashyn
    Nem. Lehetett a hivatalos oldalon is jelentkezni bétára, 10 ismerősöm közül 8 kapott kulcsot. Illetve különböző site-ok ( pl mmorpg.com ) is oszt(ott) kulcsot. + BDO Magyarországon oldalán is nyerhetsz kulcsot.
  • AnuluWork #622
    Csak a facebookos faszkodással lehet regelni a bétára?