7782
Hivatalos honlap – Magyar oldal – Térkép – Hasznos leírások (angolul) – Felszerelés tervező – Képességek
-
#621 Jól hangzik! \o/ -
#620 http://www.blackdesert.hu/cbt1-nyeremenyjatek/
Kaptunk pár béta kulcsot kiosztásra, a facebook oldalunkon is lehet nyerni majd nyereményjátékok formájában :) -
szergely83 #619 Mivel nincs gender bevezetve, hanem női/férfi classok, ezért gender change ticket sem hiszem, hogy lesz. Mondjuk szerintem is ez legyen a legkevesebb :) -
Vicodine #618 Lesz idovel mindenbol minden, de szerintem addig, mig a jatek ugy all ahogy, ne is foglalkozzanak ilyen teljesen lenyegtelen dolgokkal:) Oruljunk neki inkabb, h jo iranyba mennek a fejlesztesek, ne is szarakodjanak ezzel, majd kesobb shopbol megveszed a gender valto ticketet amikor beteszik azt csa:D -
#617 Azt a pletykát a fejlesztő megcáfolta azzal az indokkal, hogy a sorcerer lore-ba nem illik a férfi karakter, ezért nem lesz női óriás sem.
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.12.10. 14:50:18 -
szergely83 #616 Ezt én sem értem, elvileg jó ideje van már male archer is pl (karakter modell), de még mindig nem elérhető. Férfi sorciról is voltak pletykák, de ennyiben kifulladt... -
#615 Nagyon remélem, hogy a kasztok még nem fixek, mert a sorcerer nagyon tetszene, de még mindig gender locked. Vicc, hogy már a majdnem minden korábbi male only karakternek lesz female verziója, de fordítva ezt valamiért nem szeretnék. Se sorcerer, se ranger, se tamer, hogy miért sosem fogom megérteni. :/
Utoljára szerkesztette: BEAST, 2015.12.10. 13:56:48 -
szergely83 #614 Egy kis sorci jóság:
OP az archer, de azért meg lehet fogni, ha ügyes az ember :)
Sorci GvG:
Sorci awakening duel:
-
Vicodine #613 Baium volt ott az igazi, amikor nemegyszer MASFEL NAPIG ment a fight h na akkor kie is lesz:D Hasonlo jo lenne ide is -
#612 Lineage 2-ben Antharas' Lair is party dungeon volt, az már más, hogy idővel az emberek már solozták. -
szergely83 #611 "Remember that these new monsters are extremely strong. We recommend hunting in a party or guild." A party csak ajánlott. Sokan panaszkodtak, hogy nem igazán van értelme partyzni, ha PvE-zik az ember, gondolom ezt hivatott az update javítani. -
Vicodine #610 "The Korean version of Black Desert Online has revealed many new features for their upcoming update which introduces Bounty & Jail System as well as two new party dungeons named Akman Temple and Ruins of Histria." Engem ez zavart be, ebbol is konkrettan a "two new party dungeons", ebbol arra aszocialtam, hogy ptvel kell bemenni, es mivel sok jatekban a dungeon az instanszolt, de megneztem jobban es valoban nem instanszolt dologrol van szo szerencsere, de hirtelen megijedtem :D -
szergely83 #609 Mindig igazam van. :) Dungeon-ök eddig is voltak, insták pedig nem lesznek. Még csak teleportálni sem tudsz a játékban, ha vissza kell menned kezdőterületre pl, akkor gyalog, vagy lóháton kell megtenned a távot. Sőt, a lovadat sem veheted ki akármelyik istállóból, mindig ott lesz, ahol legutóbb hagytad (persze szerezhetsz több lovat is több istállóba). Ezért nem lesz olyan sem, hogy leölsz valakit farm közben és a következő pillanatban ott az egész guild zergelni. PvE kontent pedig szükséges a PvP-hez is. A karma és flagging rendszert kell, hogy javítsák, egyébként teljesen jó irányba halad a game.
Utoljára szerkesztette: szergely83, 2015.12.03. 09:55:41 -
Vicodine #608 Igazad legyen!! Mert hirtelen kiakadtam, ha igazad lesz kuldok egy virtualis sort!:D Sot, sert:D -
szergely83 #607 Lol. Dungeon =/= insta. Ess neki mégegyszer. -
Vicodine #606 Most ez komoly? Tenyleg lesznek instak?? Bakker nem hiszem el, pedig remenykedtem benne, hogy a pvpt kicsit javitjak, legalabb annyira, hogy jatszhato legyen, es akkor lesz egy olyan mmo, ami visszahozza kicsit a regi verhetetlen Lineage 2 feelinget es egy fasza game lesz, erre instat tesznek be...agyam eldobom. Bar ettol meg lehet belole jo game, de ez mindenkeppen negativum, az emberek majd instakban fognak rohadni es farmolni, mint sem inkabb pvpznenek, magyarul pve huszarok is jonnek majd, ami mint mar ezer pelda mutatja, 100%ban rossz iranyba viszi majd el a jatekot, mert mindket izlesnek nem lehet megfelelni ugy, hogy az egyik ne menjen a masik rovasara. Ha ezt kikuszobolik megis, akkor ez a fejlesztobrigad lesz szamomra az isten:D Ugy legyen! -
Hikoro #605 Ingyenes Dragon Age 2?
Szerintem a költő a Guild Wars 2-re gondolt. -
Zarache87 #604 Na az uj update egyenlore jo iranyba mutat. -
szergely83 #603 Valencia part II. update: Link -
#602 akkor már próbáld inkább ki az ingyenessé lett Dragon Age 2-őt szerintem, vagy ha szeretted R.A. Salvatore könyveit akkor Neverwinter Online -
ZrogNV #601 Sziasztok!
Régebben az Aionnal játszottam elég komolyan 1 éve pedig az ArcheAge-re próbáltam váltani, de sajnos nagy csalódás volt pont az elővásárlási jogok miatt. Ezekből a játékokból kiindulva néztem ki magamnak a Black Desertet, de az itteni hozászolások eléggé negatívak.
Nem tudtam eldönteni, hogy ezek a észrevételek: (nincs balance, nincs end game, only grind a game) egy hobbi játékosnál is előjönnek aki mondjuk heti 10-15 órát játszik vagy csak a hc-oknál? Esetleg ha tényleg ennyire rossz a helyzet a játék menet terén akkor tudnátok valami másik MMO-t ajánlani hasonló kategóriában? -
#600 Első zárt béta December 16-tól 22-ig!
Bővebb információ az újdonságokról: http://www.blackdesert.hu/elso-zart-teszt-es-valtozasok/ -
#599 2016 elején lesz megjelenés szóval ha nincs béta hozzáférésed csak akkor tudsz majd játszani. -
GaborST #598 Ha veszek mondjuk egy 30 Eurós csomagot akkor mikor is fogom tudni én ezt a játékot használni? -
#597 http://www.blackdesert.hu/elerheto-az-elovasarlas/
elővásárlói csomagok és a tartalmuk részletesen leírva és megmagyarázva, továbbá friss infók és segítségnyújtás bárkinek akinek szüksége lenne rá! :) -
#596 hat, 30 eur-t én nem mondanék soknak..lehet veszek is egy pack-ot.. -
szergely83 #595 Egyáltalán nem sok érte, és még csak nem is voltak szűkmarkúak. -
#594 Arról speciel pont nem tehetnek, hogy a forint olyan szar valuta mint amennyire és arra átszámolva mennyi az alap csomag . Mert amúgy a 30 euró pont nem sok érte...
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2015.11.17. 18:01:39 -
p2501 #593 Na megérkeztek az előrendelési packok:
https://www.blackdesertonline.com/preorder/
Elég jó árat kérnek el egy igen hiányos játékért. Az alap pack 10 ezer majdnem.. -
Vicodine #592 Mar hozzaszolasok sokasagan keresztul tobben is hangot adtunk ezeknek a dolgoknak, itt nyugaton legalabb 1-2 ev kell meg a jateknak akkor, ha most elkezdik joiranyba vinni! Max 1 even belul olyan f2p lesz mint allat, es ha a fejlesztoknek van egy pici kis eszuk, akkor elkezdenek vmit kitalalni, mert az alapok jok, csak ertelmes tartalommal kellene megtolteni -
p2501 #591 Egyetértek teljesen. Ha ezeken nem változtatnak a játék igen nagy csalódás lesz... Én tutira nem fogok fizetni ezért a játékért, ha esetleg f2p lesz, majd kipróbálom.
Na most várom a "jajj ti most csak haterkedtek mert az annyira trendi" jellegű hozzászólásokat. :) -
mikromanus #590 "Head start (48 óra) – korábbi kezdés a szervereken
Head start (86 óra) – korábbi kezdés a szervereken"
Ha ez azt jelenti, hogy azon a szerveren ahol mindenki játszani fog először a százdolláros, majd 1-2 nap múlva az ötvendolláros fizetős felhasználók léphetnek csak be és erre eresztik rá később az összes többit, akkor ez nekem erősen bukta gyanus. 100 dolcsit nem fizetek szerintem, meg amúgy is elég viszolyogtató p2w érzete van ennek. No, majd meglátjuk. Nagyot kellene ahhoz alkotniuk, hogy benyomjak egy játékra egy kezdő százast. -
nymadwe #589 http://forum.blackdesertonline.com/index.php?/topic/447-this-game-can-become-the-game-i-was-always-dreaming-to-play-someday-if-only/&page=1
Ugyan mondogatják hogy így meg úgy az eu/na-ba rendesen belenyúlnak, de az nem úgy néz ki h a problémás részek lennének egyelőre... pve raidről, bőrszinekről meg europai kinézetekről beszélnek... miközben a fenti eu alpha teszt véleményeket érdemes elolvasni szerintem...
Az itt leírtak kb minden pontjával egyetértek. Azaz hatalmas változásoknak kéne megtörténnia ahoz hogy rendbe legyen a játék - leprogramozni gyorsan lehetne, mentalitásban lenne hatalmas a változás.
Pve tartalom gyk. nincs a játékban csak folyamatos grind.
GvG tarthatatlan árakkal rendelkezik - 300k silver a guild bankból, ahova jelenleg nem lehet csak úgy betenni pénzt - s értelme sincs, mert channelek vannak, ezért max személyes sértettségi/rp okok miatt lesz gvg - főleg ilyen árakon + ha channelek lesznek...
Pvp pk része jó volt kr alphaban, de elmozogtak egy idióta irányba, s a cég minden nyilatkozata is erre utal:
Nem a karma rendszerről beszélnek, hanem több pve tartalomról meg raidekről -egy alap esetben OW PVP játéknak induló valamiben.., Az más kérdés h eu piacon ezek tényleg nem nagyon mentek, de most egy owpvpnek indult, arra kitalált rendszerből elkezdenek csúszni egy pve orientált rendszerre, mikor SEMMILYEN érdemleges pve tartalom nincs benne, az azért elég vicces...
S akkor még nem is beszéltünk arról h egyre több p2w elem kerül bele a shopba.
Minden amit írtam főleg az endgame-ről szól. Szintezni egy ideig nagyon jól lehet vele, addig szórakoztató, van pve tartalom is hozzá úgy ahogy, a grafika, spellefektek is szórakoztatóak az elején (amikor már 20000x látod ugyanazt, tök mindegy hogy néz ki) s a harcrendszer fluiditása is jó. De ezek varázsa hamar elmúlik.
Igazából ezekből kiindulva, ha nem lesz mentalitásbeli érdemi változás a játékban, akkor tökéletes neki a b2p, mert elszintezünk vele egy darabig majd csókolom... -
#588 http://www.blackdesert.hu/kiszivargott-egy-korai-elovasarlasi-tervezet-az-europai-oldalrol/
kiszivárgott infók a pre-order csomagokról, valószínűleg nem változnak sokat már.
a hivatalos pre-order oldal fellövéséig még pár napot kell várni! -
StrikeFor #587 megszereltem :P már fasza
Utoljára szerkesztette: StrikeFor, 2015.11.07. 23:07:44 -
Vicodine #586 1-2 ev aztan minden jo lesz ne aggodj -
StrikeFor #585 paszameg volt valami peccs és elindulás után a visszadob a desktopra a játék :( -
kalif #584 Kösz :) reménykedtem benne, hogy talán lehet váltani a nézőmódot, mert annyira nem jön be nekem egy mmo-nál a felülnézetes mód. -
#583 Megújult a magyar rajongói oldal! www.blackdesert.hu gyertek bátran, feltöltés alatt áll még sok minden, de végezni fogunk vele hamarosan.
Egyébként a hivatalos európai/amerikai oldal is elindult a fórummal együtt!
http://www.blackdesert.hu/el-a-hivatalos-oldal-es-a-regisztracio/ <- linkeket és egyéb apró hírmorzsákat találtok a posztban! :) -
Zarache87 #582 Yep :)
Latom nem kaptal valaszt igy en adtam neked :D