7782
  • StrikeFor
    Mindenki sót nyalt? Olyanok vagytok mint dgy nyugdíjas otthon lakói
  • Ba zsa
    Loool mekkora sztár vagy, jó úton haladsz a fórum bohóca cím elnyerése felé.
  • BEAST #539
    Hatalmas poén.
  • StrikeFor
    édes istenem az egy poén volt.........ha leesett volna csináltam karit és játszom :P
  • Morinad
    Rászánod az időt, hogy fotót készíts arról, hogy beintesz a fórumnak. Elég szánalmas vagy.
  • StrikeFor
    nah én mentem játszani INGYEN :D és nem csak ma..... :P
  • StrikeFor
    ennyire nubok vagytok? egy óra kutakodás után here you go:

• Ba zsa
    Pár napnyi alpha testért nem hiszem, hogy sokan szórják a lóvét...
  • StrikeFor
    oké ,közben kinyomoztam :p meg azt is,hogy lehet az orosz OB-vel játszani :P épp töltöm lefele :)

ennyire nem nyomja senki?
  • StrikeFor
    ha veszek Béta key-t...az csak a hétvégére érvényes? vagy végig a tesztfázisban?:
  • Morinad
    A Darkfall Online ilyen. Full open world, full loot. 3.000 ember játszik vele.

Működő alignment vagy egyéb következményrendszer nélkül a játék egy frusztráló szarrá válik a legtöbb játékosnak, akinek nincs ideje napi 5-6 órát gyakorolni a harcot.
    Utoljára szerkesztette: Morinad, 2015.10.31. 10:18:46
  • szergely83
    Mert koreában elcseszték :D Full openworld játékról beszélünk, az egymással való versengésnek komoly szerepe kell hogy legyen, máskülönben bukó.
  • Vicodine
    De ha meg annyira pvp orientalt az egesz, akkor meg miert kerdes a pk rendszer? :D Ugyanugy a legtobb jatekos pve hero lesz, teljesen mind1 hogy tervezi a fejleszto, azok meg telepicsogjak majd a forumot, jonnek a nerfek stb...Mindig ez van, gw2ot is ez miatt basztak el teljesen
  • Vamp17
    Igen, ahogy alant is irjak, a PvE szerver nem lehetseges, mert a jatek a massziv PvP-re epul.
  • szergely83
    PvE szerver nem biztos hogy jó ötlet egy nem PvE orientált játékban... :)
  • Vicodine
    Nem ertem a szavazas lenyeget...Lennie kell pvp es pve szervernek, az egyiken kemeny bunti jar pkert, a masikon viszont azok akiknek ez tetszik es igenylik es jol hasznalnak fel, azok legyenek masik szerveren, ez fel sem merult a fejlesztoknek??? Igy megint az lesz, hogy cry tenger jon majd, mert az egyik fele a jatekosoknak ezt, a masik meg azt akarja, ezert nem tartom szerencsesnek egy ilyen, jatekmechanikat erinto kerdesben kikerni a jatekosok velemenyet, mert itt nem lehet igazsagot tenni, meg kell csinalni ugy, ahogyan a fejlesztok megalmodtak,, akinek nem tetszik, annak nem ez a jateka, akinek tetszik, az meg megtalalta a szamitasait. Minden igenyt egyetlen mmo sem tud kielegiteni, koztes megoldasokbol meg az van, hogy senki sem jar jol, mert a fejlesztok megprobaljak ugy beallitani a dolgot, hogy mindenkinek jo legyen, de NEM LEHET!!!
  • szergely83
    Szavazáson jól áll a PK flagging rendszer: link
    Tényleg csak a kiadón múlik...
  • Vicodine
    Bizakodom...
  • Tsurata
    amúgy a pgw-n bemutatott új trailerben már az összes karakter bent volt, lehet ezzel azt akarják sejtetni ,hogy a legfrissebb kliens buildet kapjuk majd? az alfa teszten is majdnem a legújabb koreai klienst használták már...
  • Tsurata
    #516 @Vicodine Nézd csak meg az orosz verziót, más pk penality system és trade rendszer is jött vele ami a nagyobb ázsiai szervereken nem volt, a játék nyugati verziói mások lesznek mint az ázsiaiak, már csak a B2P model miatt is.

amúgy ha valakit érdekel gyorsösszefoglaló a paris games weekről, ahol nagy sikerrel járt a black desert standja:
    http://www.blackdesert.hu/2015/10/helyzetjelentes-paris-games-weekrol-es.html
    Utoljára szerkesztette: Tsurata, 2015.10.29. 08:35:19
  • szergely83
    Szerintem is korrekt rendszer lenne. Mindenesetre bízok benne, hogy hallgatnak a feedbackekre, alfa fórumon nagyon nyomatják a régi rendszer visszaállítását:
    link
    link
  • p2501
    Nem is értem egyébként, hogy miért kell elrontani azt, ami működik :/ Lineage 2-ben is úgy volt, hogy bárkit bárhol (kivéve városok) megtámadhattál, ha a másik visszaütött akkor az már pvp volt, viszont ha nem, akkor pk. És pk után X ideig ha valaki megölt téged akkor droppoltad a cuccaidat. Fair rendszer, működött is, szerették is sokan..
  • szergely83
    Elvileg a nyugati verzió el fog térni a koreaitól. Egyébként koreában a kezdeti PK rendszert jól megcsinálták (csak akkor járt a negatív karma, ha úgy öltél le valakit, hogy nem ütött vissza, ha visszaütött, akkor ő is megkapta a PK flaget), csak aztán szétnerfelték a francba a penaltykkal :/
    Utoljára szerkesztette: szergely83, 2015.10.27. 19:59:06
  • Vicodine
    1 eves koreai betafazis alatt nem sikerult ezen valtoztatni..:/ Majd pont nyugaton fognak...bar sose tudni, remeny az van meg
  • Pukkka
    Tegnap viszonylag sokat tudtam játszani alpha verzióval. Még erősen látszik, hogy alfa, de az irány jónak tűnik. A gépigényen viszont még lesz mit optimalizálni.
  • szergely83
    1000000 karma :)
  • szergely83
    A karma rendszer minimális erőfeszítéssel módosítható a devek részéről, szvsz olyan dolog, amit a feedback-ek alapján állítanak majd. Szóval ha valami nem tetszik, most kell nyomatni a fórumokon.
  • Vicodine
    Hat a karma system...Hihetetlen, hogy nem tudjak kijavitani, igy nyugodtan ki is vehetik mert csak foloslegesen idegesiti az embereket, hogy ott van, de nem lehet hasznalni...Nem ertem a fejlesztoket, bar mas teren is nagyon amatoren kezelik ezt a jo alapokkal rendelkezo jatekot, egyszeruen nem ertem...Bizom benne, hogy eszbe kapnak es 1-2 even belul alkotnak valamit ami majd jo iranyba viszi a jatekot, mert eddig pozitivumot nem nagyon lehet rola hallani a tesztelok korebol hosszutavon. Rovidtav meg mmoban kit erdekel:D Lehet irasaimbol az tunik ki, hogy nem varom BDOt, ez nem igy van, nagyon varom, egyedul B&S ami jelenleg! jobban piszkalja az agyamat, de sajna BDOrol nem lehet sok pozitivumot olvasni, akarmikor olvasok vmit, hogy ezt fejlesztettek meg azt, az mind haszontalan az end game szempontjabol, ami van fail rendszer a koreaiban, azt ugy nez ki atultetik egy az egyben hozzank is, igy aztan kezd az ember kedve elmenni tole..Kar lenne erte
  • Tsurata
    Sziasztok!
    Csak információt szeretnék veletek megosztani, 4 fős csapattal nekiálltunk egy magyar közösségi oldalnak és információs portálnak.
    Terveink szerint béta tesztig készen leszünk mindennel és teljesen fel lesz töltve az oldal információkkal. Továbbá béta kulcsokat is osztani fogunk a jövőben az oldalunkon!
    Weboldal: www.blackdesert.hu
    Facebook közösségi csoport www.facebook.comgroups717525131711800
    Facebook oldalunk www.facebook.comBlackDesertHungary
    Remélem nem gond, hogy ezt ide megosztottam. Alfa teszt első nap véleményezése: www.blackdesert.hu/2015/10/euna-alfa-elso-nap.html
  • BoneDragon
    Sajnos nem kaptam kulcsot, de nézem a streameket és nagyon jónak tűnik. Gépigény milyen? Arról is csak jókat mondanak, de jó lenne valami konkrét is. Köszi.
  • StrikeFor
    http://www.twitch.tv/lirik
  • szergely83
    *Némi... Telefonról vagyok :D
  • szergely83
    BD-ben egyébként nincs lock-on skill (szerencsére), legalábbis nem láttam még olyat. De nincs az a combo rendszer sem, ami Terában vagy BnS-ben van (nem fognak felugrálni a skill ikonok, hogy na most ezt nyomd...). Animáció skip itt is működik bizonyos skilleknél, gondolom kell hozzá nemi gyakorlat, meg ügyesség hogy összejöjjön (pl Aion) :)
  • szergely83
    Simán ki lehetett térni a lockból, csak figyelned kellett az ellenfelet, mikor kezdi az animációt. Akkor volt gond, ha elsőre egy kamu skillel targeteltek, amit sikeresen dodge-oltál, a második lockos skillt már nem tudtad elkerülni (kivéve ha warrior voltál). De 1v1-ben nem is volt gond, group pvp-ben viszont teljesen esélytelen volt kitérni a lockok elől (foleg 15v15 bg..)
  • Vicodine
    jah,csak ez jatek kozben ugy nezett ki, h 10-10szer bekapta az ember, mert elmeletben kilehet dodgeolni, gyakorlatban pedig aki betargetolt a skilljevel az van elonyben es ha csak nem agyhalott, beviszi a skillt
  • p2501
    "lockolok vkit, es egy nontargetes rendszerben mindegy mit csinal a masik, ha eltolom a skillt azt bekapja a masik"

Hmm nem teljesen igaz így. A lockos skilleket kitudtad dodgeolni, ha valaki kitargetelt téged akkor az megjelent a képernyődön és ha megfelelő időpontban nyomtad el az ugrásodat/gurolásodat/teleportot stb (minden kasztnak volt vmi), akkor nem kaptad meg a sebzést és az ellenfél skillje CD-re került, ugyanúgy mintha megkaptad volna. De persze a dodge se végtelen és azon is van cd, tehát értem mire gondolsz. :)
  • Vicodine
    Nos, tera targetrendszere olyan kutyulek, ami hol nagy teruleti skillekre, hol "lockolos" skillekre alapul, igy teljesen lebutitja magat a nontarget systemet, es egyben gagyi is. Milyen az mar, lockolok vkit, es egy nontargetes rendszerben mindegy mit csinal a masik, ha eltolom a skillt azt bekapja a masik. A nagy teruleti skillekkel igyekeztek sok dolgot ellensulyozni, de hat az megint milyen mar. B&S-ban ezt ugy orvosoltak, hogy egy bizonyos szintig ha az enemy fele fordulsz, es megfelelo tavolsagra vagy akkor az enemy bekapja a skillt, ha jobban elfordulsz, akkor melle megy, tehat felig targetban az enemy, de celozni kell. Kb mind gw2, ahhoz hasonlit legjobban, csak kifinomultabb. Remelem segitettem:)
  • szabi07
    Vicodine volnál kedves ezt kifejteni elmagyarázni nekem mert én nem értem!
    Tudom én hiányosságom de bízom benne, hogy segítesz rajtam!!!!
  • Vamp17
    A C9-re hasonlit sztm a legjobban (Mar csak azert is, mert ugyan az a fejleszto :) )
  • szergely83
    Egyikhez sem hasonlít a combat rendszere.