Divinity: Original Sin
  • Paladin
    Nem értem, miről beszélsz. Az első kő aktiválódása után egyértelmű, hogy ez a fősztori, és minél többet meg kell találni. Azon kívül keresni sem kell, mert vagy róluk szólnak a fő küldetések, vagy beléjük botlasz mindenképp.

Sose kerestem őket, a második terület végéig játszottam, de addigra már a negyedik elemental plane is megnyílott.
    Eldugva egyik sem volt. Blood stone-okból lehet esetleg elrejtve pár, amit meg sem találtam, de így is lett vagy négy legalább.

Nyomon követni meg tényleg egyértelmű, hiszen mindegyik után nyílik meg valami az end of time-on.

Arról nem is beszélve, hogy én is kerestem sok infót neten a játékhoz (lusta vagyok), ezeket a helyeket az első google keresés vagy fél tucat helyen dobja ki. Olyan panasz tömeggel pedig nem találkoztam, hogy nem tudják befejezni az emberek a játékot, mert nem találtak eleget.

De hogy ne csak a levegőbe beszéljek, nézzük az első helyszínt, Cysealt
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Egy van a gyilkosság helyszínén, amit a fő nyomozós küldetés során muszáj meglátogatnod.
    Egy a gyógyítónál, akivel ha másért nem, szintén a főküldi során találkozol.
    Egyet Braccus Rex pottyant el, szintén főszál.
    Egy van Black Cove-ban, az összes ottani esemény ennek a megszerzéséről szól.
    Egy pedig a következő területre vezető út mentén.