Divinity: Original Sin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Ha lenne, valaki akit tényleg érdekel és ráér nem csak 10 percekre játszani, meg ts, meg aprólékos, elolvas mindent, nem rohan, Akkor lenne értelme megvennem.
De értem, szóval engem le lehet baszni, mert ezt a játékot nem vettem meg és én vagyok a kicsiwarezhuszár, de ha másról van szó filmről vagy játékról, akkor huh, hát az nem számít.
Manapság már nem kéne fennakadni a témán, Sg tele van warezos emberekkel.
Nem vettem meg kész. Ti megvettétek kész.
Annyit kérdeztem van-e kedve valakinek játszani. Senkinek sincs. Van ez így. Pá.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2016.01.05. 22:13:52
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Szokták volt mondani, hogy ugye te is minden filmet moziban, tévében nézel, miden zenét megveszel és szintén minden játékod legális, csak úgy mint a windowsod..
Amúgy nem kell semmit csinálni, semmi védelem nincs benne.
Halkan megjegyzem hogy a korábbi vásárlók számára ingyenes Definitive Edition-ben local coop is van.
És működik, ha valakit érdekel.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Gondolom coopban eléggé fun a játék.
Annyi, hogy én még soha sem játszottam vele és virágbolti a játék.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Next PC upgrade: 2022
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Na addig végigviszem, aztán egy okkal több, hogy újrakezdjem ... vagy pont, hogy nem viszem végig, úgy még jobb 😊
Akinek megvan ingyen kapja frissítés formájában.
Infók:
+fav
UI... Katasztrófa. Semmi lehetőség arra, h kitegyem a spelleket ahová akarom, ha lehúzom a gyorsmenűből a tárgy ikont, leesik a tárgy a földre, kb 3 pixeles fel-le nyilakat kell kattogtatni. Ha ez nem lenne elég, ott van az inventory. Ilyen elbaszott módszert talán még nem is láttam. Ha javítani akarom egy csapattag cuccát le kell vetkőztetni, aztán megint öltöztetni. Persze rajtunk szinte minden NPC tud javítani, a nevesítettek legalábbis. De nem ám egy gombnyomásra teszik mndenkinek, nem, külön-külön kell végignézni kinek mi ment tönkre. A főkari odamegy egy kereskedőhöz, megy vele 3 csapattag. Fizetni persze már egyesével kell, az nem elég, h van nálunk pénz. Bemegy a 4 tagú család az étterembe enni, de nem lehet ám, h apuka fizet mindent. Neeem, szét kell osztani a pénzt, mert mindenki csak a saját fogyasztását fizetheti. Vagy az az arany kehely amivel a cuccot lehet megturbózni. Az ingredients-ben van, de a cuccok más fülön. Szanaszét ugrálnak a tárgyak egy félrekattintásnál, a hátizsákok sokszor felcserélődnek, eltűnnek tárgyak amik a következő játékindítás után mégis megvannak. Az ablakok nem jegyzik hol csuktam be őket, az az állat aki a kitalálta, h hátizsálot minden megnyitáskor húzogatni kelljen. Megnéztem a creditsben, 3 fasz alkotta ezt a nagyszerű dolgot. A kezük törne le...
Ha egy képzeletbeli mérleg nem játszom vele serpenyőjébe teszem az eddig felsoroltakat, a másik, a játszom vele serpenyőbe meg teszem az öszes többit, nálam a nem játszom felé billent. Kár érte, mert hiánypótló lehetett volna, van benne egy halom érdekes küldi, meg sok-sok apró dizájn, ami egyedivé teszi. De ez az UI odabasz mindennek.
Csak azt tudom mondani, amit Broggnar a síró orc, "Why, Oggie-woggie, why"?
Találtam egy Ork bandát 7-es főnökkel, és 6-os kísérőkkel.....Még visszatérek..és megölöm őket...töltés nélkül 😄
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Oks, akkor javítom a "hibámat" ott a külső világban.
Egyébként nem olvastam, hogy ez a hiba javításra került volna.
Azok a temetői hullák kik a sírokból kijönnek azok nem 8-as, csak 3-as szintűek. Mennyi Xp-t kaptál értük? Csak mert 3-as szinten lenyomva 2db 8-as szintű ellenfelet nem 4-es, hanem egyből 5-ös szintű lesz a csapatod. 😊 De végül is részletkérdés, a lényeg, hogy összejött a városban a 4-es szint különösebb nehézségek nélkül neked is. 😊
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
A teleportos tippet köszi. Bár lehet már ez is javítva van, de jobb az óvatosság 😊
Bár a hall of heroesból kiteleportáltam 😞 Remélem nem lesz gáz.
A temetőben, már a városon belüliben, nincsenek 8-as szintű ellenfelek (ha csak valamelyik utóbbi patch és kiegészítés be nem tett oda valami ilyen anomáliát). A városon kívüli, keleti területen lévőbe meg majd akkor menjen a brancs ha már tapasztaltabb. Ott lesz olyan hely ahol egyszerre nyakadba szakad 8+ különféle 8-as szintű ellenfél, köztük nevesített is.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.24. 17:28:10
Egyébként csak szándékosan lehet kihagyni a dolgot, hiszen nyomozgatás közben úgyis bejársz minden helyet a településen, így bejutottál volna igen korán a hölgyeményhez, akinek kérésére eldöntheted hogy kit gyógyítson meg, és így a kavics kisül és te kapod az XP-t meg nyílik az End of Time-ban egy helyiség (vagy ha ez az első akkor megnyílik az end of time terület).
Ha van korábbi mentésed, szerintem töltsd vissza, mert jó ha nem hagyod ki a Cyseal-ban felszedhető 5 kavics egyikét sem (ebből az egyik lesz blood stone - ezt manuálisan aktiválhatod, illetve lesz feladat ahol gyógyításra te magad használhatod fel hogy mást megments vele, noha saját brancsot is tudsz így gyógyítani - a másik blood stone elhasználódik mikor döntesz, hogy ki gyógyuljon a gyógyító házában, a másik 3 kavics star stone ami automatikusan kisül ha a közelükbe mész).
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.24. 10:21:18
De ne aggódj, kimehetsz előbb is. Nehezebb nem lesz a játék. Ahhoz nagyon rosszul kell összeállítani és fejleszteni a csapatot, hogy a szintkülönbség tényleges problémát jelentsen majd. Cyseal és környékén pedig igen sok helyre elmehet a csapat mielőtt úgy döntene, hogy irány a keleti térség és a 8-as szintű csontikkal való pofozkodás. Addig lehet menni északnak, lehet barlangászni, lehet menni nyugatra és dél-nyugatra (ott szintén barlangászni), tehát van lehetőség és hely fejlődésre bőven.
Respec után kipróbáltam három mágussal + egy two handed fighter, de az már túl overkill.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
A rogue a késelős képességeivel nem egy komoly játékos.
Egy harcos (cséplőgép és pajzs gyanánt), egy távharcász (ranger) a spéci vesszőkkel és lopakodással meg két akármilyen egyéb karakter (egy azért értsen rendesen a mágiához, bár az sem gond ha mindkettő tud valamit mutatni ezen a téren) bármely akadályt leküzd. Mondjuk egy-egy pont elmehet segítő szándékkal mágiára a ranger és a harcos karakterek számára is. Például harcosnak a witchcraft-ból a vérzéses varázslat (különösen hasznos amennyiben van leech is a harcosnak) meg a resistance növelő varázslat kiváló kiegészítés.
Utoljára szerkesztette: SaGa Jr, 2014.10.21. 15:08:09
Persze lehet specializálni mondjuk boszorkányságra is és még sokféleképpen, aki ahogy szereti.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3