1085
Divinity: Original Sin
  • DasIsFuck
    Arra van esetleg valamiféle mod, hogy unchainelni tudjam a partyt egymástól és vissza?
  • bmthtomi
    videoba a harc utan meg elojonnek 4-5 en es ott az egyik tagnal, nalam viszont semmi..akarhogy probaltam
  • cikasz
    Nem emléxem már, hogy hol és ki dobott olyan medált :(
  • bmthtomi
    megvan, koszonom! akkor mar csak egy kerdesem lenne, miutan legyoztem a fiatal szektasokat, miert nem jonnek elo megtobben hogy megtalaljam a hatszogu medalt? :) elotte megkellene csinalnom valamit?
  • cikasz
    Az a fő térképen fölfelé kicsit jobbra Tunnel to the northern part of the map.:
  • bmthtomi
    es ezt a barlangot hol talalom? :)
  • cikasz
    Hát az lent van a tengerparton azon a térképen ahol a beszélő szobrok is vannak. Egy barlangon keresztül lehet odajutni amiben a nagy bányászrobot van. De valami pergamen is kell hozzá amin a varázsige van. plusz egy varázsló őrzi a bejáratot.
  • bmthtomi
    igen azt tudom, neztem videon...de nekem a 4-5 fiatal szektason kivul nem jott elo a tobbi..+ peldaul az ork barlangnal, a kaloz irodajaban nekem nincs ott a lejaro mint pl neten videoban..es ezt nem ertem miert van. Egy kerdesem lenne meg, Evelyn barlangjahoz hogyan kell eljutni? :)
  • cikasz
    Azt ott nem fogod megtalálni. A szektások dobnak olyan medált később.
  • bmthtomi
    Divinity Original Sin Enhanced Editionban, az öreg templomban hol lehet megtalálni a hatszögű medált? Akárhol keresem sehol nem adja be..
    Válaszokat előre is köszönöm!
  • cikasz
    Csak mert mikor megvettem adták hozzá a classic-ot is.
  • grebber
    A Divinity: Original Sin - Enhanced Edition a 2014-es, nagy sikerű old school szerepjáték felújított és kibővített változata.

Az Enchanted Edition tartalma:

Teljes szinkront minden karakternek, élvonalbeli hangszínészek közreműködésével.
    Újraírt történet, egy friss befejezéssel.
    Új küldetések, szereplők és egyéb tartalmak
    Új játékmódok és karakter buildek.
    Jelentősen javított látványvilág hanghatások.
    Kontrollertámogatás és helyi, osztott képernyős kooperatív mód PC-n is!

A Divinity: Original Sin -- Enchanted Edition önálló játék, nem az alapmű frissítése, és kizárólag DirectX 11-et támogató grafikus kártyával, 64 bites Windowson futtatható!
  • cikasz
    Mi a különbség a classic és az enhanced verzió között?
  • silverchain
    Minden magic lockos ládát érdemes kinyitni. A játékban viszont nincs elég open lock tekercs, és megtanulni sem lehet. Van egy trükk viszont, lvl2 skillel (nem nagyobb) lehet craftingolni random witchcraft tekercset, az 10-15% eséllyel lesz open lock tekercs.
  • Micsu
    source king ládára érdemes elpazarolni egy lock scrollt? vagy van hozzá valami kulcs?
  • Andule
    A targyakat lehet mozgatni bal eger a kiszemeltre, lenyomva tart es athuz mashova. Igy lehet visszadobni ha azt szeretned. (Nekem az jott le h ez a kerdesed)
  • cikasz
    Ha jól emlékszem simán felajánlott egy opciót, hogy mit csinálj. Bedobd vagy sem...
  • Hegyirabló #907
    Sziasztok!

A legelején Kagylóránttal mit kell csinálni. Azt kéri, hogy dobjam a vízbe, de nem tudom hogyan kell. Köszi!
  • Shiwo
    hát, leírás annyit ír, eléggé a vége fele van, amikor bemész a templomba, akkor aktíválódik az "Inside the Source Temple" küldetés, elmész keletre, amíg nem találsz valami törött tükröt, ekkor a küldi frissül / bővül, vissza kell menni valami nagy terembe, és északra tartani, ahol is lesz egy nagy rakás szikla. A kamerát iszonyat közel kell nagyítani, hogy észrevedd ..

valami rémlik, hogy én is csak leírás alapján találtam meg, eltököltem vele így is vagy 10-15 percet, és tán az vezetett megoldásra, hogy az egeret nagyon lassan mozgattam a kapcsoló környékén, míg meg nem változott a kurzor..
  • tombadillo
    épen ez az. hogy nem jelenik meg akárhova zoomolok.
  • Shiwo
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    már nekem se rémlik , de gugli szerint rá kell zoomolni, és rejtett kapcsolót keresni valami sziklán..

• Andule
    vannak cuccok amik csak magas(abb) perception-nel talalhatoak meg. pl Cyseal, old temple, baloldalt h kijuss a treasure map 6hoz at kell menni egy csapoajton amihez h eszrevedd 11es perc. kell. Tippre ez van nalad is de bevallom nem vagom h hol jarsz. (meg csak Act1en vagyok tul)
  • tombadillo
    valaki tapasztalt már olyat, hogy a forrás templomban a törött tükörnél, az oldalsó járat, amit egy kapcsoló nyitna nem műkszik. mármint látszik a fal möógött a járat, de ha megfeszülök se találom a kapcsolót. tudom hol kéne lenni, de nem jön elő. eredeti játékom vam divinity os ee. szal elég bosszantó.
    örülnék valami segítségnek.
  • Andule
    +1 (+1 BG topic, +1 extra iddqd csoport)
  • MerlinW
    Szerintem már az első 1-2 link után követte a csatornádat, az akit érdekel. Köszi.
    Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2018.03.14. 21:15:07
  • silverchain
    Igen, ő az act1 főbossa.
  • silverchain
    Majd meglátjátok, de javaslom, oda menjetek utoljára (Keleti rész, templom alatt, ancient tomb).:)
  • silverchain
    Nem, ő a templom alatt lesz Cyseal pálya végén.:)
  • silverchain
    Hm, Braccus Rex-nél fel kell kötnötök a gyatyót, ha odaértek ezzel a csapattal, én úgy érzem:D
  • mooo
    KB 150 óra volt egyedül végigvinni hardon. Ebből bele se merek gondolni mennyi lehetett az inventory management meg ilyen-olyan szöszmötölés,ami nem konkrét játékkal telt. Na ha most ugyanezt még el kell viselni a coop partnertől is az már eléggé bosszantó tud lenni és bár igaz hogy közben nyugodtan lehet nézni akár tv-t is,de a hangulatot megöli. Ha 10-20 órás játék lenne akkor nem érdekelne,azt ki lehet bírni, de ez nem az a játék...
  • mooo
    Mi is próbáltuk,de szerintem ez az a játék ami teljesen alkalmatlan coopra.
  • cikasz
    Sziasztok.
    Nem tudja valaki, hogy a templom alatt az erőtérhez valami Enlightened amulett kellene , de nincs egyik karakteremnél sem olyan.
    Hol tudom azt beszerezni?
    Meg elakadtam a gyilkosságban is. Ott tartok, hogy 4 ember gyanúsítható a holttest kicserélésével egy birka tetemre, de hiába beszélek velük nem haladok előrébb.
  • Ainz
    A játékban a kamerakezelés nem állítható ? Mert elég bugyuta, hogy nem tudom normálisan az egérrel mozgatni a képet, mert a karakter is elindul, ha bal klikkel kattintok...
  • JonasSandor
    Jaja végre magyar lett.
  • jocika
    Azt hol látom a karakterlapon, hogy milyen osztályú a karakter? Pl. csatamágus, tolvaj? Egyszerűen nem találom..
  • foxxi
    Istencsászár! És természetesen Nagy köszönet minden részvevőnek eme nem mindennapi munka eredményéért!

Köszönjük! Holnap telepíteni si ismét. Kíváncsi vagyok angol után milyen lesz az élmény
  • wedge31
    Kész lett a forditás.
  • Micsu
    karaktergenerálásnál mire érdemes mindenképpen figyelni?
  • MrStokes
    Anno meg Baldur's Gate 2-t probaltam multiban haverral, de nem mukodott, haver allandoan elore szaladt ... viszlat taktikazas! :D
  • zorrobomber
    Nézőpont kérdése :) Ha találsz valakit aki hasonló mértékben pepecselős, mint te, akkor megoldható azért. Mi haverommal külön loot elosztó rendszert találtunk ki, mert (akkor még?) nem volt megoldva ingame.