sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Nikosi
    Na az pont nem lesz mert az meg végkép nem fér bele a lore-ba. Az lenne ám a lore arculcsapása a javából. Nem lesz repülő mount szerintem az fix.

A automata lovaglás elképzelhető, de szerintem a játékosok jó részének lassú lenne a 20 perces lovastúra. Marad a waypoint, mert a gyors közlekedés "elvárás" egy mai mmo-ban.

De szerintem a készítők felhívták a figyelmet, hogy ez nem egy új ESO lesz, ez egy mmo aminek a lore bizonyos fokú közösségén és a játék mechanizmusok egy-részén illetve a nevén kívűl nem lesz köze az ESO szériához.

Ezért is teszik jó messze a történetet a single ES-ok korától, hogy nyugodtan be lehessen tenni például waypointokat, vagy akármiket, amikre maximum valami ködös hablaty vagy semmi lesz a válasz. Ezzel nem törik meg az ES-ok egységes lore-ját...