sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    Pedig 2 napja nyilatkozta Hines (Bethesda egyik vezetoje), hogy az ESO egyben egy TES jateknak is betudhato, nem hiaba felugyelte a sztorit es a kapcsolodo pontokat a Bethesda, es csinalta a tobbi technikai reszt a ZOS :)

De pl a zonankent egy-egy waypoint, es onnantol seta tunik a legjobb megoldasnak. Mivel a kontinens tele van Oblivion kapukkal (Dark Anchors), amelyeket pusztitani kell, elkepzelheto, hogy a Magus Ceh portalokat epit ki es tart fenn par erosebb magus segitsegevel zonankent, meggyorsitva a vedekezest a daedra es undead invazio ellen.

Vagy, aminek nem orulnek, de lehetseges, hogy a Fast Travel kozben is telik az ido, es mivel phase technika is lesz boseggel a jatekban, lehet, hogy en mas idoben jatszok, mint mondjuk te. Ami viszont a Cyrodiili csata miatt (ahol mindannyian egyutt jatszunk) logikai es ter-ido vonatkozasaban is megbukna.

Vagy - mivel csak mar korabban meglatogatott teruletre lehet majd ugrani -, lehet hogy a Mark-Recall paros jon vissza? :) Csak epp kibovitve a korabban (idoben kesobb, TES III) 1 helyszinre hasznalhato jelleget "vegtelen" szamu hasznalatra?

Jo, tudom, 80-90% pont le fogja sz*rni az egeszet, de engem erdekel a lore, es kivancsi vagyok :)