sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• HyperMonkey
    Hát így legyen, tényleg így legyen. Sok ember játszik, sokaknak más értékrendje van mint másoknak. Én pl a Rift-ben lvl51 vagyok egy hete, mert házakat építek. Haverral közösen építeni founk egy fogadót, amiben lesz csapos NPC akivel beszélhetsz és kirakja az asztalra a megiható piát stb. Igen, lehet ezeket szidni, de van akinek ez nagyon jó kis időtöltés. Pontosan fogalmaztál, kell az hogy valamivel egyedi lehess. Akár kinézetben, akár másban. A Rift-ben publikussá lehet tenni a házadat, bárki megnézheti és lehet rá szavazni. A legjobbak annyira durvák hogy kész palota a legtöbb. Nekem pl nagyon fontos hogy jól nézzen ki a karakter. A transmog előtti wowban agyfaszt tudtam kapni amikor a warlock karakteremnek kiesett egy imba piros vállas, meg egy imba kék chest. Mint egy bohóc. Jogos, az old school raidek szólózása népszerűbb mint a progress content, de ennek is oka van, kell az egyediség mert a nép szereti. Szabadságot és egyediséget adhat. Akár transmog, akár item színezés vagy bármi ilyen. Remélem ez az ESO-ban benne lesz, ezeket a fejlesztőknek látniuk kell hogy mennyire népszerű dolgok. Egyrészt az egyediség érzése, másrészt ez is egy plusz tartalom.
    De akármit is nyilatkoznak, sajnos nem tudok ellene tenni hogy ne szkeptikusan álljak hozzá. Ha látom és tapasztalom, akkor fejet hajtok. Addig meg marad a kételkedő hozzáállás.