24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• TDC Geronimo
    Amúgy ma leplezik le az everquest nextet is, arra is kíváncsi leszek.
  • TDC Geronimo
    Fasza. Ma este fél 8-kor kezdődik a beta stream?
  • s0n1c
  • Running
    Tényleg nagyon a Skyrim-es, TES rajongókat szeretnék behúzni. Ennek a játéknak tényleg nem sok köze lesz a hagyományos mmo-khoz. Az fps nézet is fura lesz, de várom már nagyon. Kíváncsi leszek mit hoznak össze.
  • Fpocok
    Hmm. Nem győzött meg. Ez semmi :D
  • PiszkosFred
    Akit ez sem gyoz meg, az tenyleg msot felejtse el az ESO-t. :)

6 uj kep ITT , a vege fele
  • j0nNyKa
    ez az a beta launcher, amit a tesztelők kaptak az utolsó patchnél (uninstallálni kellett a régi klienst teljesen, és letölteni a lenti launchert, ami letölti a legújabb buildet)
    nektek ez ennyire jó, semmi többre, illetve hát be lehet lépni a login képernyőig, de slussz
    options sincsen ott még, csak a login form
  • Fpocok
    Legit? VAgy mi ez?
  • j0nNyKa
    aki akar játszadozni az új, lentebb mutatott launcherrel, innen letöltheti
    (nem tőlem tudjátok)
  • PiszkosFred
    Arra rakerdeztek masok is, a Bethesda boltra mutat. http://store.bethsoft.com/
  • TDC Geronimo
    Látok én ott egy store feliratot. B2p-be reménykedem.
  • Running
    Nagyon szép, tetszik.
  • s0n1c
    Remélem sub.
  • PiszkosFred
    Az meg odebb lesz, ok maguk sem tudjak szerintem, hogy sub vagy b2p lesz e.
  • Fpocok
    Jó lenne már valami infó a fizetési modellről... mert ha nem érdekel, akkor legalább nem követném a játékot tovább.
  • PiszkosFred
    A launcher fejlodott picit a legutolso beta ota:

• PiszkosFred
    Hat, amennyi beta anyag kikerult mostansag, nem meglepo. A PR osztaly helyeben en mar hamarabb megleptem volna, hogy direkt mutatok egy gameplayt eloben, nem scriptelt 10 perces "fly by" demot, stb, a sajat konfigomon (hogy ne legyen felrevezeto a dolog, mint a worstyoutube videonal), streamelve, hogy lassa a nep, mirol is van szo.

...viszont, mindez hatalmas bakloves es ongol lesz, ha azzal a klienssel mutatjak a dolgokat, amelyekkel hazalnak rendezvenyrol rendezvenyre (PAX kliens, kb 3 verzioszammal regebbi, mint a mostani beta), mert abban a mozgasok is a regi vackok, FP nezet sincs, stb. Remelem egy uj beta klienst fog nyustolni Sage, mert akkor tenyleg erdekes lesz/lehet.
  • TDC Geronimo
    Első hivatalos stream, de furcsa, hogy még csak most :)
  • Running
    Remélem lesznek most már új infók is, mert hónapok óta ismétlik magukat.
  • PiszkosFred
    Friday, August 2nd

The Elder Scrolls Online | Gameplay Presentation (12:30 pm CST) – Check out the first streamed gameplay of The Elder Scrolls Online, live from QuakeCon 2013! Don’t miss never-before-seen areas as ZeniMax Online Studio’s creative director, Paul Sage joins other members of ZeniMax Online Studios to show off the latest chapter in the Elder Scrolls saga.
  • PiszkosFred
    Na, csak kint lesz a QuakeCon 2013-on az ESO, live stream lesz a jatekrol, ha minden igaz. (Twitch.TV/Bethesda)
  • PiszkosFred
    Szerepjátékosabb kérdezz-felelek összefoglaló.

Információ tartalma nulla azoknak, akik figyelik a híreket, a többieknek talán van benne érdekesség. A "szerepjátékos" elnevezés ne tévesszen meg senkit sem, egy-két kérdés van, ami tényleg erről szól, a többi inkább általános és/vagy szociális interakció lehetőségeit boncolgatja.
  • PiszkosFred
    Kisse spoileres, ezert csak link moge rakom, nem direktben. Coldharbour terkepe, egyben es harom reszre szedve.

Coldharbour térképe
  • PiszkosFred
    Jovohet csut-vas kozott lesz a Quakecon, hatha lesz ujabb anyag. Bar ketlem, hogy lehet ujat mutatni, hiszen megint a regi klienseket viszik ki valoszinuleg, nem a betas ujakat. De hatha...
  • TDC Geronimo
    Ezek már régiek
  • j0nNyKa
    nem tudom, mennyire konzisztens ezzel a lenti nagy videóval, ezen a linken van pár kisebb feltolva mp4-ben
  • TDC Geronimo
    Fogalmam sincs. Majd a PS4 beta után eldöntöm, hogy kell-e :P
  • Fpocok
    Na Gero... eldöntöttük már, hogy ez a játék jó lesz vagy sem?
  • PiszkosFred
    Illetve a Templomba bement, amit kulon koszonok neki, mert Almalexiara mindig is kivancsi voltam, hogy nez ki most a jatekban. (nagy kedvencem, meg ha csunya veget is er a leanyzo karrierje a Tribunal kiegben)
  • PiszkosFred
    Ennyi volt egyelore :)

Direkt utifilmet keszitett, kerulve a harcot, minden egyeb tevekenyseget, csak a kornyezetre meg a tajakra, latnivalokra koncentralva lovagolt egy nagy kort :) Se kvesztet nem csinalt, se hazakba nem ment be, stb, lvl 6-7esen vegigment a zona egy reszen.

Bar az utszeli ladikat - amelyrol uvoltott, hogy csapda, de ha nem, akkor is minimum gyanus - szepen benyalta :D

• TDC Geronimo
    Várható ettől a tagtól még leak? Következőbe lehetne mondjuk questelés meg combat. Lovaglásból már elég :D
  • Susarc
    SHUT UP AND TAKE MY MONEY!:))

• pupyroby1
    Nagyon ütős!!! :)
  • Nephin
    Ah, nvm, sikerült.
  • Nephin
    Törölték a torrentet? Nekem nem nyitja meg a kliens.
  • PiszkosFred
    Hat... azert nem mervado amit en irok/mondok, mert elfogult vagyok. De ez a video kurvanagy :) Leszedtem az 1080ast torrentrol - szerencsere van seed, jott mint a kisangyal -, elkezdtem nezni, es leszamitva a vizjeleket, eszre se vettem, hogy vegetert a video.

Van ebben a 45 percben minden, mint a bucsuban. Ejszaka-nappal valtozas, lovaglas, fp harc, terkepreszletek, parbeszedek, es nagyon hosszu es latvanyos utazas Morrowindben. Utobbi alapjan a jatekter kibeba***tt hatalmas lesz, nagyobb, mint gondoltam elsore. A Dark Anchor fele cuccosrol meg vegre kiderult, hogy nez majd ki eloben.

Grafikaval sincs gond szerintem, sot. Bar, a viz az eleg gagyinak tunt, a felszin meg hagyjan, de a hullamokra es az effektre kellene valami dx10-11es megoldas (biztos lehet tenni a klinsbe erre vonatkozo mar kesz scripteket/motort/"mittomen mik ezeket", mint a physx es a tobbi)

A Zenimax helyeben kiadnek ilyen videokat, mert tobb ertelme van ennek, es latvanyosabb is, mint a fel perces osszevagott scriptelt akarminek. Ami persze jo es szep, de ez a valosag, es nem rossz, sot...
  • TDC Geronimo
    Érdemes leszedni? Remélem normálisabb, mint az eddigi leakek :D

No mindegy beraktam, kaja után megnézem.
  • PiszkosFred
    A 45 perces leak megjött este
  • s0n1c
    - nem hiszem, hogy bármelyikünk is tudja, hogy mi a céljuk (igen, valószínűleg a minél nagyobb piaci részesedés)
    - mindenkinek nem lehet megfelelni, mivel telített a piac, sok féle mmo van
    - valamelyik mmo topicban volt egy kimutatás, hogy hány aktív előfizetőtől számít nyereségesnek egy mmo, nem emlékszem pontosan, de valami elképesztően alacsony szám volt
    - ez már inkább offtopic, de véleményem szerint az mmo-k a legtöbb játékos számára már átestek abba a bizonyos pótcselekvés halmazba, mint a tv nézés, tehát igényességről (szigorúan játékos szemszögből) nem nagyon beszélhetünk
    - utolsóként pedig: welcome to the internet, szólás szabadság van, aggresszió és közöny, mindenki fikáz mindent, de ez meg már szociológia, ennek viszont nem kellene, hogy hatással legyen, hogy nektek milyen élményt fog okozni a TESO :)
  • PiszkosFred
    Azok a dolgok, amelyeket kritizal a sok mmo jatekos, azok legtobbszor pont azok, amelyeket elvar egy-egy TES jatekos. A celkozonseg elsosorban nem az unatkozo mmo kozosseg, hanem a Skyrimet es az Obliviont kb 15 millio peldanyban megvett TES jatekos. Ok a singleplayerbol fognak erkezni, es nekik kell, hogy ismeros legyen a kornyezet es a gameplay. Persze, van kozos halmaza a ket tabornak, de a cel, egy TES jatek krealasa volt, mmo-s elemekkel, es nem egy mmo, TES elemekkel.