24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Fpocok
    Fúúú... most nézem a felvételt. Nem nagyon hasolít azokra az mmokra, amiket eddig láttunk... Teljesen olyan, mint valami coop skyrim. Viszont talán pont emiatt működhet. Ez most teljesen felizgatta a fantáziámat. Csak ne basszák el a fizetési modellt. Legyen b2p.
  • PiszkosFred
    Felvételről itt van
  • Nephin
    Runninggal értek egyet, nem ez fog dönteni.
  • PiszkosFred
    Eurogamer Expo cikk
  • TDC Geronimo
    50 perc és kezdődik EQ next, ha valakit érdekel
  • Ragnar360
    kivancsi leszek ott a layoutra meg az iranyitasra, bar végülis egyszerü...
    na de azért ez pc-n lesz majd az igazi....habááár...
    az biztos h pc-n elég erős lesz:d a hardcoreabb társaság miatt. (ami az mmot illeti)
  • TDC Geronimo
    Igen? Ezt nem is tudtam. Azt hittem konzolos verziókat nem mutatják meg csak jövőre.
  • PiszkosFred
    Hamarosan elerheto felvetelrol az egesz, 30 perc, 10 perc rohangalas Morrowindben, majd 20 perc Dungeon run, 2 bossal.
  • PiszkosFred
    Hamarosan lesz Londonban PS4-en is ESO bemutato, szeptember elejen. Arra kivancsi leszek.
  • TDC Geronimo
    Az a baj, hogy most már itt a "nextgen" is ugye és az ember nem elviselhetőt vár, hanem ennél sokkal jobbat. Persze szokható meg minden csakhát na...
  • Ragnar360
    2 percig volt kaotikus aztan tisztazodott rendesen:))

a ló anim volt még furcsa, meg csa kelstem h beteleportalja oda magamellé wtf:D waypontok nem nagy könnyités?:O
    amugy javult sokat az anim, de mmos beütése tovabbra is megmaradt, illetve azért javulhatna még meg minden:D
  • TomStorm
    Semmit nem láttam az egészből
  • Nephin
    Szerintem a karakterek már egész elviselhetők, ha megszokja a szemed, a lovaglással van inkább gondom még :)
  • Running
    Engem nem zavar annyira, mert 1 hét alatt már annyira meg fogom szokni, hogy fel sem tűnik, a tartalom mennyisége és minősége fog dönteni. Az előzőeket sem a grafika hagyták ott annyian.
  • Ragnar360
    faszaa volt:) jó kis cucc lesz ez, bár apróságok vannak amik na, de tetszetős, helyszínek, teamwork, har élvezetes, szép a játék
    és kb ezeréve nem néztem a topikba etc, lesz még néznem olvasnom, tudakozodnom:d

zavart még vkit az pl hogy az íjjat kicsit gyorsan felhúzza vagy nem tartja annyira, nem huzza túl hátra és kicsit gyorsan lő és gynegének tűnik ?!
    másfelől meg reális is lehet, csak azt szoktam meg hogy megfeszíti azért jobban:D
  • PiszkosFred
    Hat, amilyen volt karaktermozgas, ahhoz kepest ez az allapot jo. De ahhoz kepest, amilyet varnek 2013-ban, ahhoz kepest...vicces :) Foleg olyan 10 perc kornyeken lehetett latni TP harcban a Konkle darkelfjet harcolni, na azon van meg mit csiszolni.

Viszont a tobbi tetszett, kaotikus elegge, de tetszett :)
  • TDC Geronimo
    és még ígyis szar :y

Úgy látszik bethesda soha nem növi ezt ki. Skyrimbe is ilyen robotmozgás van. Ember megnéz egy dragons dogma-t pl, hát ég és föld.
  • Running
    Mérföldekkel jobb az anim mint eddig.
  • Susarc
    folyik a nyálam rendesen....:))
  • TDC Geronimo
    Bethesda animáció minőség az megvan :D
  • Susarc
    APA KEZDŐDIK
  • PiszkosFred
    Teljesen mindegy, azt a floodot nem tudod kovetni ugy sem :)

Lehet, de nezzuk a jo oldalat, legalabb a harc fun lesz egy mmohoz kepest :)
  • drop
    sokk barom miat zárolták a chatet
  • Torzonborz
    ilyen alapon akkor mit csinálunk itt ? hiszen ez is csak az x+nik fos lesz.

nem ?
  • TDC Geronimo
    20 perc és kezdődik a stream
  • Fpocok
    Azonkívül, hogy elvileg van PC honlapja, nem lehet tudni, hogy jön-e.
  • TDC Geronimo
    2-3 hónapra, mint az összes többi jó lesz.
  • TDC Geronimo
    Ma este lesz 9kor a stream nem holnap. Miaz hogy nem jön PCre :D Arra tuti jön és PS4re meg nagyon valószínű.
  • Nephin
    Megvan.
  • Nephin
    Hol lesz a stream? Mármint az EQN.
  • Fpocok
    Egyelőre nem volt biztos, hogy tényleg ez lesz a neve... illetve hogy jön-e pcre. Majd lesz topik, ha lesz több infó... elvileg holnap valami látnivaló.
  • Running
    Ha akkorát fog durranni, mint az előző mmo-k, akkor semmi extra nem fog történni, csak remegtek egy sort, aztán kerestek új játékot amiért lehet remegni.
  • Torzonborz
    off
    EQN-t páran várjuk , Smedley nagyon oda meg vissza van tőle szóval vagy valóban nagyot durrant a soe vagy csak szokásához híven összevissza beszél.
    streamet nézem ha jó lesz csinálok topikot.
  • TDC Geronimo
    Most nézem topikja sincs itt? :o

Pedig elég nagy durranás lesz, az E3on látottak alapján.
  • Fpocok
    Akkor azt hiszem a deep down-al kevertem.
  • TDC Geronimo
    Nem, este 9kor
  • drop
    majd itt lehet nézni csak hogy teljes legyen
  • PiszkosFred
    De utana ujranezheto lesz az egesz, ha lemaradt valaki, hiszen odaat ez meg munkaido.
  • PiszkosFred
    Friday, August 2nd at 1:30 PM EDT (7:30 PM CET)
  • Fpocok
    Azt hiszem holnap hajnali 4, nem?