24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2491 Fúúú... most nézem a felvételt. Nem nagyon hasolít azokra az mmokra, amiket eddig láttunk... Teljesen olyan, mint valami coop skyrim. Viszont talán pont emiatt működhet. Ez most teljesen felizgatta a fantáziámat. Csak ne basszák el a fizetési modellt. Legyen b2p. -
#2490 Felvételről itt van -
Nephin #2489 Runninggal értek egyet, nem ez fog dönteni. -
#2488 Eurogamer Expo cikk -
#2487 50 perc és kezdődik EQ next, ha valakit érdekel -
Ragnar360 #2486 kivancsi leszek ott a layoutra meg az iranyitasra, bar végülis egyszerü...
na de azért ez pc-n lesz majd az igazi....habááár...
az biztos h pc-n elég erős lesz:d a hardcoreabb társaság miatt. (ami az mmot illeti) -
#2485 Igen? Ezt nem is tudtam. Azt hittem konzolos verziókat nem mutatják meg csak jövőre. -
#2484 Hamarosan elerheto felvetelrol az egesz, 30 perc, 10 perc rohangalas Morrowindben, majd 20 perc Dungeon run, 2 bossal. -
#2483 Hamarosan lesz Londonban PS4-en is ESO bemutato, szeptember elejen. Arra kivancsi leszek. -
#2482 Az a baj, hogy most már itt a "nextgen" is ugye és az ember nem elviselhetőt vár, hanem ennél sokkal jobbat. Persze szokható meg minden csakhát na... -
Ragnar360 #2481 2 percig volt kaotikus aztan tisztazodott rendesen:))
a ló anim volt még furcsa, meg csa kelstem h beteleportalja oda magamellé wtf:D waypontok nem nagy könnyités?:O
amugy javult sokat az anim, de mmos beütése tovabbra is megmaradt, illetve azért javulhatna még meg minden:D -
TomStorm #2480 Semmit nem láttam az egészből -
Nephin #2479 Szerintem a karakterek már egész elviselhetők, ha megszokja a szemed, a lovaglással van inkább gondom még :) -
#2478 Engem nem zavar annyira, mert 1 hét alatt már annyira meg fogom szokni, hogy fel sem tűnik, a tartalom mennyisége és minősége fog dönteni. Az előzőeket sem a grafika hagyták ott annyian. -
Ragnar360 #2477 faszaa volt:) jó kis cucc lesz ez, bár apróságok vannak amik na, de tetszetős, helyszínek, teamwork, har élvezetes, szép a játék
és kb ezeréve nem néztem a topikba etc, lesz még néznem olvasnom, tudakozodnom:d
zavart még vkit az pl hogy az íjjat kicsit gyorsan felhúzza vagy nem tartja annyira, nem huzza túl hátra és kicsit gyorsan lő és gynegének tűnik ?!
másfelől meg reális is lehet, csak azt szoktam meg hogy megfeszíti azért jobban:D -
#2476 Hat, amilyen volt karaktermozgas, ahhoz kepest ez az allapot jo. De ahhoz kepest, amilyet varnek 2013-ban, ahhoz kepest...vicces :) Foleg olyan 10 perc kornyeken lehetett latni TP harcban a Konkle darkelfjet harcolni, na azon van meg mit csiszolni.
Viszont a tobbi tetszett, kaotikus elegge, de tetszett :) -
#2475 és még ígyis szar :y
Úgy látszik bethesda soha nem növi ezt ki. Skyrimbe is ilyen robotmozgás van. Ember megnéz egy dragons dogma-t pl, hát ég és föld. -
#2474 Mérföldekkel jobb az anim mint eddig. -
Susarc #2473 folyik a nyálam rendesen....:)) -
#2472 Bethesda animáció minőség az megvan :D -
Susarc #2471 APA KEZDŐDIK -
#2470 Teljesen mindegy, azt a floodot nem tudod kovetni ugy sem :)
Lehet, de nezzuk a jo oldalat, legalabb a harc fun lesz egy mmohoz kepest :) -
#2469 sokk barom miat zárolták a chatet
-
#2468 ilyen alapon akkor mit csinálunk itt ? hiszen ez is csak az x+nik fos lesz.
nem ? -
#2467 20 perc és kezdődik a stream -
#2466 Azonkívül, hogy elvileg van PC honlapja, nem lehet tudni, hogy jön-e. -
#2465 2-3 hónapra, mint az összes többi jó lesz. -
#2464 Ma este lesz 9kor a stream nem holnap. Miaz hogy nem jön PCre :D Arra tuti jön és PS4re meg nagyon valószínű. -
Nephin #2463 Megvan. -
Nephin #2462 Hol lesz a stream? Mármint az EQN. -
#2461 Egyelőre nem volt biztos, hogy tényleg ez lesz a neve... illetve hogy jön-e pcre. Majd lesz topik, ha lesz több infó... elvileg holnap valami látnivaló. -
#2460 Ha akkorát fog durranni, mint az előző mmo-k, akkor semmi extra nem fog történni, csak remegtek egy sort, aztán kerestek új játékot amiért lehet remegni. -
#2459 off
EQN-t páran várjuk , Smedley nagyon oda meg vissza van tőle szóval vagy valóban nagyot durrant a soe vagy csak szokásához híven összevissza beszél.
streamet nézem ha jó lesz csinálok topikot. -
#2458 Most nézem topikja sincs itt? :o
Pedig elég nagy durranás lesz, az E3on látottak alapján. -
#2457 Akkor azt hiszem a deep down-al kevertem. -
#2456 Nem, este 9kor -
#2455 majd itt lehet nézni csak hogy teljes legyen -
#2454 De utana ujranezheto lesz az egesz, ha lemaradt valaki, hiszen odaat ez meg munkaido. -
#2453 Friday, August 2nd at 1:30 PM EDT (7:30 PM CET) -
#2452 Azt hiszem holnap hajnali 4, nem?