24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2411 Én csak a fejlesztői oldalát nem értem a dolognak. Az lenne a céljuk, hogy minél több embert vonzanak be a játékba, és az ilyen "kis" dolgokkal, akár hiszitek akár nem, rengetek embert ellehet üldözni. Pontosan azért, mert már annyi MMO van a piacon, hogy az ilyenek is számítanak a nagyközönségnek.
És senki ne írja azt, hogy "spinoff", "probálkozás". Az összes cég a pénzre megy, vagy bukik a játék vagy nem. -
#2410 Azt kell megerteniuk, hogy ez egy "spinoff" lesz, egy extra lehetoseg, egy probalkozas. A TES sorozat folytatodik tovabb, a Fallou IV utan jon a TES VI, ezen nem valtoztat az ESO sikere/bukasa. Nem hiaba jatszodik a multban, ahelyett, hogy vinne tovabb a Negyedik Kor sztorijat.
Az, hogy emiatt nem 5 ev mulva lesz TES (ahogy megszoktuk), hanem varnunk kell esetleg 2017-18ig, az tenyleg annyira fontos, hogy emiatt habzo szajjal kommenteljen egy-egy ember?
Annyi de annyi mmo van manapsag, tud valasztani mindenki maganak valot es neki tetszot addig, amig erkezik a TES VI. -
#2409 Lesznek ebben a játékban is furcsaságok, az tény, de nem hiszem el, miért kell leírni, mikor még szinte béta is alig van belőle.
Nem hogy örülnének neki, hogy a Bethesda vette a fáradtságot és elkészíttetett egy mmot is a TES-ből. Lehet nem lesz csúcsszuper, de akkor is TES játék és az eddig látottak és hallottak alapján, nagyon rossz nem lesz, max átlagos, de ez csak a teljes játéknál fog kiderülni. -
#2408 Uh, a helyesirast ne nezzetek, ket ugyfel is volt kozben, igy nagyon osszekuszalodott a dolog itt-ott. :) A nyomorult szerkesztesi lehetosegert pedig tovabbra sem vagyok hajlando fizetni... lof*** a se... oda, aki ezt kitalalta. -
#2407 Nem kell veluk foglalkozni, ennyi. Hadd mondja. De megis, inkabb csinaljon egy YT videot, mint sem hivatalos FB-n vagy akar itt/mas ESO forumon csinalja a feszultseget.
Kifogasolja, hogy nincs world pvp. A szintezo teruletek csak PVE, es pvpre csak a kozponti zona lesz alkalmas. Bezzeg mas mmoban van ilyenre pvp meg pve serveren.... De lefogadom, hogy folyamatosan pve serveren jatszott a csoka :)
Nem tetszik neki, hogy mehet at a masik, az "ellenseg" teruletere, csak 50-esen. Ez meg hagyjan, hiszen nekem is furcsa volt eleinte a teljes szeparacio hire, de elfogadtam, hogy az ESO szintezes egy singleplayer kampany lesz, nemi coop ficsorrel megtamogatva, amire 10-12 eve varunk. Bar ketsegtelen, a mai napig nem ertem, hogy jovobeli buszke Altmerkent 50+ zonaban miert kell nekem Daggerfall kveszteket csinalnom (alaonyodjak le arra a szintre, hogy egy Bretonoknak, neadj'sten orknak segitek? Komolyan?).
De, piszok kivancsi vagyok, igy most vagy csinalok ket altot a ket zonahoz es ugy nezem meg azokat, vagy a 140 orat mar beleolt karakteremet fejlesztem tovabb, hiszen ha szintet nem is lepek, de a 3 shardonkent 1 skillpontokat es a lootot begyujthetem, a sztorirol nem is beszelve. Oke, arulonak fogom magam erezni, es ezt nem bocsatom meg a Zenimaxnak, hogy erre kenyszerit :), de jatszhatok tovabb.
Na most ezt a kettot nem birja a videos csavo megerteni, es ezen lovagol es hergeli magat odaig, hogy szinte elkuldi az anyjaba a jatekot. -
#2406 "Annyi respekt azert jar a csavonak, hogy legalabb vette a faradtsagot, es csinalt egy videot a hulyesegenek, es nem forumokat vagy faszbukot trollkodta szet."
Ezzel nem értek egyet. Miért? Az ilyen feltűnés kényszeres idiótáknak nem járhatna jog véleménynyilvánításra. Ki kérte, hogy teleszemetelje az internetet a semmire sem jó véleményével? Se nem objektív, se nem szakmai, se nem jó, amit megosztott. Arra jó csak, hogy egy újabb értelmetlenséget kerüljön el az ember.
Manapság mindenkinek van már véleménye, és meg is oszthatja, a baj csak az, hogy ezeknek a 90%-a értelmetlen és értékelhetetlen. -
#2405 Na, pont az ilyen idiota megmondoemberek azok, akikkel nem kell foglalkozni. Ezek azok, akik sose jatszottak TES jatekkal, majd fognak egy mikrofont es direkt belekotnek valamibe, csak hogy "megmondhassak", "ez igy szar". Es ilyenkor merul fel a kerdest, hogy egyes emberek akkor most pontosan "mi a f*szt akarnak?" :D Mert...
- Ha mas, mint a WoW es GW2, akkor jon es megmondja, hogy mekkora suttyosag, hogy mas, mert a masik ketto milyen jo.
- Ha hasonlo, mint a WoW es GW2, akkor jon es megmondja, sot, kikeri maganak, hogy miert csinalnak wow es gw2 klont.
Elmondtak, hogy az ESO nem tipikus mmo lesz, hanem egy multiplayeres lehetosegekkel felszerelt TES jatek elsosorban olyan jatekosoknak, akik nem nagyon mmoztak eddig, es TES fanok. Nem a nagytudasu MMO vandortabornak, akik ugyis huznak a *csaba ket heten belul minden mmobol. Erre ez a csoka kiakadt teljesen. De ez mar legyen az o baja, aki hulye, az dogoljon meg :)
Annyi respekt azert jar a csavonak, hogy legalabb vette a faradtsagot, es csinalt egy videot a hulyesegenek, es nem forumokat vagy faszbukot trollkodta szet. -
#2404 Kell!
Ezek után lesznek szívesek nem elb@szni havidíjjal, vagy pay2win-nel!
-
Susarc #2403 kis neguszok:S:(
-
#2402 Also, are the quests generic 'kill ten of this' quests?
No, but you will occasionally come across some that are like that, just like in any other Elder Scrolls games. One that I remember was where I had to collect 6 pieces of shalk chitin.
The quests are what you'd expect from an Elder Scrolls game (both in terms of objectives and the way that they are presented). I'd even say that the quests (from the ones I've done so far) are better than what you'd find in Elder Scrolls games because they have significant "choices and consequences" that affect the overarching story and characters.
A videót feltöltő válaszolgatott a redditen :) -
#2401 köszönöm, á mesze még a megjelenés -
#2400 parancsolj -
#2399 valaki nem szedte le lemaradtam róla :(( -
#2398 Az ordinator angol akcentusat kulon imadom :) (bar felek, hogy csak placeholder)
Viszont a paci sprintre es vele a stamina fogyasra kaptunk nemi valaszt es kepet, leszamitva, hogy a lo mozgasa a Skyrimi "aranylag jotol" visszatert az Oblivioni "tankszeru gagyihoz". Remelem csak ideiglenesen, es ez is korrigalva lesz. -
Susarc #2397 IMÁDOM:D -
#2396 fpses részből lehetett volna több :( -
#2395 Hja, minden "csodafegyver)" harom napig tart. Sose ertettem, miert hiszi azt barki is, hogy barmifele vedelem hatasos a mai vilagban. Ugy yem tudjak se megakadolyozni, se visszakovetni a fake nevvel es emaillel szivarogtatokat. Akkor meg, minek? Azt az energiat fektessek a jatekba :) -
#2394 hehe ügyesen kitakarta a vízjelet , cseles :D
egyébként a paci mozgása kicsit érdekes. -
#2393 -
#2392 Ugy fogalmaznek, hogy amennyire lehet, probalnak szakitani a hagyomanyokkal, es mas megoldasokat talalni egy-egy teruleten. Ettol fuggetlenul lesz jo par elem, ami visszakoszon mas mmo-bol. Csak probaljak ezeket minimalizalni, de ha valami megkerulhetetlen, vagy nincs jobb megoldas ra, akkor az marad a regi megoldas. -
bgabor #2391 Tehát nem olyan lesz, mint a többi tucat MMO. Nem baj, pont ezt várjuk tőle. -
#2390 Zerg mindig lesz, ha van értelme, a terület méretétől függetlenül és ne magunkból induljunk ki, hanem olyan nemzetek játékosaiból, akik képesek öt lépésnél többet megtenni együtt, egy cél érdekében. -
#2389 Egesz eu egyutt lesz, egy szerveren. De ez most nem az "orosz" kerdes, hiszen amerikai es kanadai idiotak is kaptak meghivot, akik olyan dolgokat irnak neha a szivarogtato forumokon, hogy az ember csak fogja a fejet. Az emberek tobbsegenek (lasd akar ide vonatkozo magyar hirportalok ESO cikkeihez erkezo hozzaszolasai) egyszeruen fogalma sincs, mi ele ul le. Hiaba van leirva fel eve, hogy a tanyerben egy barack van, leul a nyomorult, megkostolja, es aztan sir, hogy miert nem dinnye izu?
Az oroszokat azert irtam, mert elvileg euban nem lehet keyt szerezni egyelore, de ezek trukkoztek valahogy es bejutottak :) Pech, hogy pont olyannak sikerult a kivalasztason atjutnia, aki kevesbe informalt, es a visszajelzesei, szivarogtatasai emiatt kisse.... ertekelhetetlen?
De, amig mi nem jutunk be a betaba, e okos nyilatkozat is tobb, mint a semmi, oruljunk neki.
Zerg nem nagyon lesz ESO-ban. Akkora a jatekter Cyrodiilban, hogy nehez lesz megvalositani. Illetve, pvp meg nem tesztelheto betaban. Majd osszel. -
TomStorm #2388 Hiányozni nem fognak.Mondjuk kicsit ferdít a téma mivel Oroszok ha egy szerveren vannak akkor az azért hatásos tud lenni 'ala AoC.
Minden kezdet nehezebb.Ha ez miatt megy a cry az kb.senkit nem érdekel.
Lehet holnap jókat fognak írni ha részt vesznek egy jóféle Zerg-en.Ezek már csak ilyenek,solo nem boldogulnak:-)
-
#2387 Nincs, csak a Food Truck. -
#2386 comic conon kint van játék? Mondjuk gondolom felvenni még mindig nem lehet -.- -
#2385 mozgott* -
#2384 Elfut alatt azt ertette, hogy ha mozgot egy boss/champion/veteran mob (marpedig nem egy helyben allnak), es azt tobben is utottek a jatekosok kozul, akkor az volt a baja, hogy FPS nezetben a tobbi jatekostol nem mindig latta, hogy merre van a celpont, ami miatt nem tudott celozni, es emiatt nem talalt. :) De hat ezert van a TP nezet.
Elfutasrol irtak korabban, hogy lesz ra pelda surun (ahogy az szokott lenni a TES jatekokban is), ezt erdemes kivedeni/megakadalyozni (lesznek ra specko skillek/abilityk), mert ha elfut vki, az nagy esellyel fellarmazza a tobbi mobot, es akkor csostul jon az aldas... :) -
Susarc #2383 a mobos menekülés azért bosszantó lehet hiszen nagyon akarnak realisztikusabb fightot azt látom,de azt elfelejtik,hogy 2d-ben irányitassz és nem 3d ben állsz a mezőn!
3 monitor+ face trackinggel még oké,de egy mezei monitoron én elhiszem,hogy idegesítő lesz ez a menekülés/mozgás kombatban...
ui: dögöljenek meg a ruszkik hekker banda:P:) -
#2382 Az Oroszok szereztek valahonnan kulcsokat. Csak pislogtam, olyanokat nyilatkoztak... negativ ertelemben. Pl az egyiknek nem tetszik, hogy egy themepark mmo szintekhez kotott, es emiatt valamilyen szinten linearis a fejlodesi utvonal, zonarol zonara. Vagy nem tetszik nekik, hogy az ugyesseg sokat szamit a harcban, mert a tobbi mmo-nal nem ezt szokta meg. (ezek sem jatszottak Skyrimmal, eheh).
Aztan egyikuk sir amiatt, hogy a kepernyo sarkaban nem latja a buffokat, debuffokat, timereket, stb. amiket megszokott mar korabbi jatekokban, igy nem tudja, milyen hatas van rajta, csak akkor, ha megnezi a karakterlapon.
Vagy, hogy egy-egy mob elmenekul, es futni kell utana ha agyon akarod verni, nem csak allni egy helyben :) Azt irja, ilyenkor jol jon a soft lock, mert nem mindig latta, merre menekult a mob (jatekosok takartak, vagy elfutott messzire, mire eszbekapott).
Nem tetszik neki, hogy nincs minden mobban "kincs", csak par alapanyag es nemi penz, nem esik tomegevel a jobbnal jobb enchantolt fegyver/pancel.
Viszont a grafika tenyleg szep (asztali gtx450-eshez hasonlo kartyaja van a laptopban, es fixen ment FPS loss nelkul maxra huzva), minimalis a toltes (altalaban hazba ki-be lepeskor, vagy zonavaltaskor van).
Ami erdekes, ha elkapnak lopas kozben a helyiek, akkor nincs verdij, stb, viszont kivagnak a lakasbol :) Ilyenkor kis idovel vissza lehet menni. Sok az olyan diszlet a lakasokban, amelyeket nem lehet lenyulni, ellentetben a Skyrimmal, ahol szinte minden mozdithato volt.
Hja, es nehez a zarfeltores, es ha nagy nehezen sikerul is, nincs garancia arra, hogy nem valami limlom rothadt uborka van e az aljan, valami diszes csatabard helyett :) Rengeteg lada van a vilagban, de el vannak dugdosva. -
Susarc #2381 béééétaaaaplsnow -
#2380 [URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/147-forum-qaa-with-creative-director-paul-sage]Összefoglaló az mmorpg.com speciális, Paul Sage részvételével zajlott fórumos "kérdezz-felekjéről"[/URL] -
#2379 Hat, 2005/06 korul a wow elso eveben voltak fennakadasok, de azota semmi, ami a "flanciakla" lehetett volna fogni :) (content peccsek utani kaosz, dc-kkel turbozott szerda esti raidek, stb. ulduarig meg voltak, aztan az is eltunt, es nincs gond mar evek ota)
Ennek ellenere, nemet parti vagyok ha a minoseg kerdeserol van szo, igy en is orulok a hirnek. Aztan majd kiderul mi lesz. -
#2378 A franciaknal a nemetek remelhetoleg sokkal jobbak lesznek, ismerve a franciak munkamoraljat... :) (Par korabbi ismertebb MMO EU szerverei ugyanis Franciaorszagban vannak.) -
#2377 Az nagyon jó, hogy itt lesz mellettünk a szerver. -
#2376 Pár apróság: le/kimerülő fegyverek, az eu megaserver Németben lesz, stb. -
#2375 Köszi az infót, a térképeket megnéztem, nem lesz kicsi és lesz bőven hely a dlc-knek is. -
#2374 Új kérdezz felelek, ismét a Dungeonokkal kapcsolatban
Veterán mmo-soknak szinte zéró új, vagy akár meglepő infó van benne. Azoknak készül az ilyen cikk a hivatalos weboldalon, akik sosem játszottak még mmoval, őket akarják - gondolom én - szintre hozni a cikkekkel. Mindenesetre akit érdekel, katt.
Illetve Facebookra felkerült pár bétából leakelt térkép a Daggerfall Covenant és az Ebonheart Pact játékteréről, ez talán érdekesebb, már akit érdekel az ilyen. :) -
#2373 Rosszul tudtam. Most beszeltem egy ismerossel aki bejutott a hetvegi betaba, azt mondja, a minimap a legujabb buidlbol teljesen eltunt, az "iranytu" megoldas lett berakva a mostani tesztre. Es az animaciokon tenyleg csiszoltak, lecserelodott a regiek nagy resze. Illetve bekerultek a mountok, es az lfg rendszer is aktiv lett, amelyeket direkt kertek, hogy teszteljek is oket (5000 arany jelenleg egy alap mount). -
#2372 Tuti. Egyebkent a multkor linkeltem valahol, szerintem itt is az a parszaz megas cuccos (cseh vagy orosz forrassal), amelyben benne voltak az ESO osszes effektjei (1-5 sec) es zenei (4-10 perc). Azt kellene elokotorni valahonnan, csak mar en sem emlekszem, hol talaltam.