24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
#2531 Kérdezz-felelek a 30 perces élő bemutatóval kapcsolatban -
#2530 How much of the footage and animation we saw on Twitch is finalized? – By Tom Gregor
We’re polishing everything in the game, and that will continue as we head towards launch. First-person mode, which you saw quite a bit of in the video, is one of our more recent additions, and you can expect to see improvements to it as we continue development.
Ask Us Anything: QuakeCon Live Gameplay
Kollega mar dolgozik a magyar forditason, de addig is az elozo kerdes-valaszt muszaj volt berakni :) -
#2529 Biztos US, kár nézni. -
#2528 5 címem egyikére küldhetnének. -
#2527 Check your email – we’re sending out more invitations to The Elder Scrolls Online beta today! Don’t forget to look in your spam folder just in case. -
#2526 Persze, van egy bizonyos "resource pool", amellyel gazdalkodni kell. Ez pedig a Stamina elsosorban, illetve varazslatok eseteben a magicka. Minden akcio staminat fogyaszt, a stun ugyanugy, mint az abbol torteno "szabadulas", vagy a vedekezes, dodge, stb.
Pont ezert nyilatkoztak az E3 korul, hogy "rugoknak" lehet kezdeni stealthbol egy harcot, sneak attackkal es stunnal, de ha nem hal meg az ellenfel (mert mondjuk van staminaja szabadulni/vedekezni), akkor a tamadora csunya sors var, mert visszakezbol kaphat olyat, amely vedesere/blokkolasara mar nem marad staminaja :) Nem lesz olyan, mint mas mmoban, hogy 8-10 secre is stunlock ala kerulsz, es nem tudsz mit tenni, ha a mento spellek/trinkete/racialok eppen CD-n vannak.
Illetve, mar maga a stealth kozbeni mozgas is fogyasztja a staminat, vagyis amikor a rugo odaer hozzad, mar eleve csokkentett staminaval kezd :)
Hamarosan jon a GC Kolnben, addig nem jovunk haza, amig ki nem probaltuk az ESO-t. Mert olvasni rola egy dolog, de jo lenne mar latni is, hogy tenyleg mi merre hany meter. -
#2525 Stamina az van nem? Ha CD nincs is, stamina az fogy és ha a stun leszívja annak háromnegyedét az már megoldás. -
#2524 Secret World-ben is van class váltás ill cross server, sőt realtime harc is FPS és TPS nézetben. Valamint az is ugyanennyire szabad világú cucc. Nincs ezzel baj, a jó dolgokat nem szégyen elcsenni:) -
#2523 PVP-rol par szo (lassan kezdodik a pvp tesztje is, aki guilddel is feliratkozott, az lassan kezdje el nezni a maileket)
For instance, Konkle described a group of vampires that would attack at night, using their sizable combat buffs to slaughter armies. In response, a group of the player populace joined the Fighter’s Guild and specced out to kill undead. In a natural evolution of the game’s PVP systems, massive vampire vs. vampire killer battles started to break out.
It’s critical that people always feel like there’s more to be learned, that there’s value in gaining depth. It’s not just "I found what works for me and I’ll stick with that forever".
You don’t have the resources to 1-2-3-4-1-2-3-4 [referencing ability rotations]. Some people just put their stun on 1 and just 1-1-1-1. When we say we don’t have cooldowns on abilities, PVP players go "Well, I’ll just use my stun over and over because you can’t beat that," but we have a huge breadth of counters available to you. -
#2522 720p a max, a stream is igy jott. Talan egyszer kikerul majd a kommentar nelkuli fullos anyag, de keves eselyt latok ra, mert elo volt, nem a korabbi scriptelt prezentaciok. -
#2521 OFF
A pusztitasos resz az marhajo lesz (bar kar, hogy "gyogyul magatol" is a kornyezet). Viszont a tobbi... Pl prema valtozasok, vagy nagy alkalmazkodo ai es npc-k nem tudom, hogy fognak mukodni egy mmo-ban, mert innentol kezdve a tomeg fog hatni a vilagra, nem az egyen. A class valtasos harc, uj fegyverekkel es uj lehetosegekkel is jo otlet, de konkretan ezt hozza most az GW2 meg az ESO is. A "fogjunk ossze" serverenkent pedig szinten volt mar, sot.
De ez a pusztithato kornyezet, ez szamomra mindent visz. Ha tenyleg barhol barmit lehet, es nem Diablo 3 fele kotott helyek lesznek csak, akkor azt surgosen le kell nyulnia minden keszulo mmo-nak. (persze, kell hozza egy olyan vilag/motor, amely ezt kepes megvalositani, de hat innentol muszaj lesz, egeszen vad iranyba mehet el a mufaj). Epiteni barmit, vagy rombolni barmit, ez jol hangzik.
/OFF -
#2520 HD-ban nem lesz esetleg ? -
#2519 Az ESO anyag youtuberól, kukázva a felesleges anyag, csak a 30 perces prezentáció.
-
#2518 viszlát .
mondjuk ez inkább techdemo volt + szokásos dev rizsa. -
#2517 nekem is ez jutott egyből eszembe , csináltak egy EQ minecraft mmo-t :D -
#2516 OMG... na engem most vesztettek el teljesen. Ki is nyomtam. -
#2515 Minecraft nexgten :D Durva ez a tool. Ebből mik fognak születni látva minecraftot... -
#2514 Hát nem tudom... nekem nem jön be ez a grafikai stílus... eléggé kiábrándító így már a játék. -
#2513 Itt vannak képek -
#2512 ps2 erősen módosított változata. mondjuk nekem ps2-el se volt gondom maxon simán futott iszonyat tömegben is. -
#2511 Planetside 2 enginnel megy? Húh... akkor már most felejtős. -
#2510 Ok, azt mondták lesz akció is. -
#2509 Játékmenet is lesz vagy csak panel meg concept art? Mert ha nem, akkor már most kinyomom. -
#2508 Na végre vége a homokozásnak. -
#2507 Nálam nem akad. ESO akadt -
Nephin #2506 Nálam is. -
petecz #2505 Ez valami hihetetlen :) -
#2504 De most mivan? Ez valami kinectes játék lesz? MUTASSANAK MÁR VALAMIT!!! -
#2503 intro bazze :D
csak kicsit másképp
egyébként csak nálam akad ? -
#2502 Ehhe, az igen... A Titant azt hiszem megint csuszik par evet :D Na, EQ megint lerakja az mmo ipar kovetkezo evtizedenek alapjait, latva a videokat. -
#2501 Ez meg most mi a fasz? -
#2500 Már van cikk IGN-en is róla
"EverQuest Next will feature destructible environments, procedurally-generated quests that stem from independent monster behavior, and a revamped crafting system. If the team at SOE actually pulls off what they want to do with the next-generation MMORPG, then it could truly be the long-awaited next step for what has become a largely stagnant genre." -
#2499 APA KEZDŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐDIK! -
#2498 Ok, akkor bekészítem a szotyit meg az üccsit. -
Nephin #2497 Egyértelmű :) De ha így marad, azt is túlélem, ha jó a játék :) -
#2496 #2487 -
#2495 Szóljatok ha megy a másik pls. -
#2494 Mindkettotoknek igaza van. Meg lehet szokni a kisse benabb mozgast, ha ez marad, nem ezen fog mulni a siker vagy nem siker. DE, Geronimonak is igaza van, hiszen tizensok eve kuzd a Bethesda a mozgas animaciokkal, igazan megoldhattak volna mar. Nem rossz annyira a mostani, csak furcsa latni, hogy mas projektben milyen jol es konnyen meg van oldva. Oke, de nagyon gagyira is pelda mas jatekban, de ha mar lud, legyen kover :) Javitsak ki azt a par fazist, van ra haromnegyed evuk, es mindjart jobb a leanyzo fekvese. -
Ragnar360 #2493 bar még ez a véleményem változhat:) -
Ragnar360 #2492 ja nem lenne rossz. egy fasza kis b2p. elveznem is hogy fizetek egy szép kis pakkért, egybe konrétan. aztan jöhet a limitalt ecetra verzio.