Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
én felfogtam, hogy Nephin ezt miért írta, vázolom, én hogy látom:
amikor kiderült, hogy a WS havidíjas lesz, azt mondtam Omlás kollégának, hogy ez engem így ilyen formában valszeg nem fog érdekelni, gw2es fizu rendszerrel érdekelt volna - azt a játékot egy guilddel tudtam volna elképzelni úgy, hogy közben nem zavar a... butább játékosréteg
a TESO-t rétegjátégként, nagy valószínűséggel 90%ban egyedül szeretném majd játszani, csak úgy "magamnak", nagyobb komolysággal, mint egy WS-t - erre pedig tökéletes lesz a havidíjas rendszer, mert no offense azoktól, akik itt ma levágták a világvége hisztit, de úgy érzem, jobb lesz nekem nélkülük
míg mondom, egy WS-ben nem zavartak volna, mert ahhoz nem ültem volna le solozni, csak is valami guildes - haveros móka játszhatna
TESO-t egyedül, max pár hasonló fanatic-kal tudom elképzelni, ahol viszont zavarna, ha mondjuk cseten butaságokat olvasnék, vagy retardáltak ugrálnának körülöttem a játékban, etc. - ezen remélem, hogy csökkent alaposan a havidíjas rendszer
ha meg nem így van, és tömegjáték lesz hosszabb távon.. üsse kavics, nem lett igazam, legalább tudom, hogy jól sikerült a cucc (bár tartom, hogy aki a legnagyobb hanggal hőbörög a havidíj miatt, az fogja leghamarabb befizetni minimum az első fél évet, de eskü szeretném, ha nem lenne igazam)
tényleg no offense senkinek. mások az igényeink, ennyi.
most abba bele sem megyek, hogy remélhetőleg a havidíj egyenlő a nagy számú, igényes kontenttel a fejlesztők részéről, merthát ígéreteket láttunk már mindenhol, naív nem vagyok - meglátjuk. én biztos megnézem, hogy mi az igazság.
remélem, minél több "TES-re érett" játékostárssal egyetemben.