24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Fpocok
    Akinek van bétája az bekaphatja a faszomat... [spoiler] Na jó, nem is... de nekem nincs...
  • benőmenő
    Fú az a szájmozgás...vagy javítsák, vagy egyáltalán ne mozogjon. Még eléggé az eleje, így más kivetni valót nem találtam benne.
  • Susarc
    van bétátok? nemár:P
  • PiszkosFred
    msg ment
  • j0nNyKa
    nézem, hogy 3+ giga az új build, betegek ezek
    tudsz esetleg egy teljes patch notes-t feldobni valahova?
  • j0nNyKa
    közben jött egy új hivatalos háttér, szépséges :)
  • Running
    GW2-ben is milyen jó volt a sok effekt, meg a szép grafika, aztán meg ment a panaszkodás, hogy akad, meg mi ez a szar, hogy nem látni az ellenfelet. :)))
  • PiszkosFred
    A tuzlabdakat osszekevered valami massal, mivel a fegyver nincs classhoz kotve, barki hasznalhat barmit. ha megmondanad melyik videora es azon belul is hanyadik percre gondolsz, akkor megmondom neked, hogy az class skill, enchant, vagy mi.

A ijak fizikaja mas mint a Skyrimban, az ketsegtelen, de ne felejtsd el, hogy mmorol beszelunk. Itt is lesz ket fajta allapota az ijaknak, powerattack es sima attack, amit kitartott allapotban es sima "gyorstuzelo" klikkelo allapotban tudsz majd hasznalni.

Az ijak skillfaja igy nez ki jelenleg: (nincs kozte "tuzlabda" :))

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Active Abilities

• Weighted Shot - unlocks rank 1
    instant - 28m range - 28 stamina - no cooldown
    deals 4 physical damage to enemy
    interrupt target's casting, stunning them for 3s and putting them off balance

• Volley - unlocks rank 5
    instant - 7 to 28m range - 60 stamina - no cooldown
    repeatedly fire arrows at target location for 1.5s
    deal 3 physical damage every 0.5s to enemies in area
    immobalized enemies in area for 1.5s

• Scatter Shot - unlocks rank 20
    instant - 10m range - 40 stamina - no cooldown
    deals 8 physical damage to target enemy
    knock enemy back 4m and disorient them for 5s

• Arrow Spray - unlocks rank 30
    instant - 12m radius - 76 stamina - no cooldown
    deals 13 physical damage to enemy
    snare target 50% for 5s

• Snipe - unlocks rank 40
    3s cast - 20 to 40m range - 72 stamina - no cooldown
    deals 17 physical damage to enemy

Passive Abilities

• Hawk Eye - unlocks rank 9
    passive - self
    increase damage of your bow attacks by 15% when striking vulnerable targets

• Hasty Retreat - unlocks rank 15
    passive - self
    while you have a bow equipped
    increase move speed 70% for 2s after activating roll dodge

• Accuracy - unlocks rank 25
    passive - self
    increase critical strike by 5%

• Long Shots - unlocks rank 35
    passive - self
    gain up to 15% bonus damage vs distant targets

• Ranger - unlocks rank 49
    passive - self
    reduces the movement speed penalty while channeling bow abilities by 35%

Sajnalom, ha gagyinak talalod. Nezd a jo oldalat, legalabb most szembesultel ezzel, nem akkor, amikor penzt koltottel ra - mint ahogy jartal a tobbi mmo eseteben, ahogy olvashattuk a kulonfele topikokban. Ennek ellenre a jatek buildrol buildre valtozik, csiszoljak es javitjak, bar a "rettenetes gagyi" szintrol nincs visszaut a maradek fel evben... :)
  • HyperMonkey
    Nekem az nem tetszik, hogy az íjász tűzlabdákat tol. Ez elég gáz. Valamint amikor íjászkodik végre, valami iszonyat erőtlen a lövés. Mintha valami tapadókorongos bazári íjjal lőne. Olyasmit vártam mint a Tera-ban. Ez így rettenetesen gagyi sajnos.
  • Running
    Igen, az elég furcsa volt, mikor 50 csuhás rontott neki minden feladatnak...
  • PiszkosFred
    http://vk.com/esnet
    lapozz lentebb, ott lesznek

vagy itt:
    http://tes-skyrim.ru/teso_long_gameplay_videos

Belépés egyébként FB-vel 10 sec maximum.
  • PiszkosFred
    Az a vicces, hogy végignéztem a videókat, nagyon tetszik a környezet, a látvány (bár az npc arcmimikán remélem csiszolnak, mert a szájmozgás az valami nagyon béna volt az egyik videóban), a megvalósítás, minden. DE...az a millió embert egy kupacban a kezdő területen, ami jön a játék mmo mivoltából, az volt sok, és keltett negatív érzést benne, mint sem pozitívot. Tizensokéve mmozok, nem arról van szó, csak egyszerűen furcsa látni ennyi játékost egyszerre egy TES játékban.

Az eddigi videókban nem voltak ennyien, max a fél éves PVP jelenetnél a promo videóban, de most itt a barlangban az a vonulás olyan volt, mint amikor befut a metro és megy mindenki a "felszínre".

Meg kell szokni majd ezt, nem lesz vele gond, csak mégis, furcsán fest ennyi emberrel egy TES világ :)
  • Fpocok
    Nekem ezeket a videókat nem játsza le, ilyenkor mivan? Asszondja lépjek be.
  • TDC Geronimo
    Betaba minden játék jó :)

Videókat nézegetve amúgy kedvem támadt skyrimezni kicsit :y
  • Nephin
    Elég sokan írják, hogy jó a játék és a craft.
  • TDC Geronimo
    Ahogy elnézegettem chatet a videókba, a játék elég jól fut sok emberrel a képernyőn is. Viszont a mindig emlegetett animációk még mindig szörnyűek :(
  • Nephin
    Az utóbbi kettő megoldódott.
  • Nephin
    A priváton kívül a másik kettőhöz valami reget kér, nektek is?
  • PiszkosFred
    Ezek szerint azza tette a feltolto, kar, pedig az eleg jo minosegu volt. Megprobalom majd osszekukazni valahonnan. Bar ezt a privat dolgot nem ertem, minek csinal leakelt anyagot valaki, ha senki sem lathatja? :D
  • drop
    köszi valahogy le lehet tölteni? 1 video privat :(
  • TomStorm
    Hú de jó féle:)
    GW mellé ez és évekig elleszek majd.Az se baj ha havidíjas lesz,másikért úgyse kell fizetni.Lehet gépet se kell újítani,ha Gw2 elmegy fullon akkor ez is el fog
  • PiszkosFred
    Harmadik ‪#‎TheElderScrollsOnline‬ ‪#‎beta‬ videó még hosszabb mint az előző, picivel több mint egy és egy negyed órás. Szintén az oroszok lejmolták valahonnan, és ehhez sincs yt link.

Minősége sajnos nem a legjobb az előzőekhez képest, de a semminél ez is több. A videó végigkövethetjük az ‪#‎ESO‬ első lépéseit, a karaktergenerálástól kezdve egészen a szabadulásunk felé vezető úton megtett első lépésekig.

Harmadik videó
  • PiszkosFred
    Második ‪#‎TheElderScrollsOnline‬ ‪#‎beta‬ videó egy "picit" hosszabb, laza egy órás. Ezt az orosz cimborák lejmolták valahonnan, így egyelőre yt link nincs, csak egy direkt link a videóhoz.

Egy órás gameplay szintén tegnapról
  • PiszkosFred
    Elindult a hétvégi ‪#‎TheElderScrollsOnline‬ ‪#‎beta‬, és már érkeznek is a kiszivárgott videók. Kezdjük egy 18 perces kalanddal, Coldharbour területén.

• PiszkosFred
    Hat, a "sold, purchased, cancelled, or expired items." kifejezes alapjan amolyan mini-AH szeruseg lesz a dolog. Megaserver eseteben itt a guildek letszama egeszen nagy is lehet, foleg, a parhuzamos jelenlet miatt.

Amugy par napja felkerult 720-as minosegben a Quakecon gameplay, picivel jobb mint a rogzitett streamek, bar itt-ott elegge osszeesik a kep, de azt hiszem ennel jobb nem lesz mar.
  • Nephin
    Köszi, ebből mondjuk nem tűnik AH-helyettesítőnek, meglátjuk.
  • PiszkosFred
    Guild Stores

Guilds that have a minimum of 50 members will unlock the Guild Stores.

Guild Stores allow you to buy and sell goods with members of that specific guild.

Guild Stores unlock when a guild has 50 members.

If a guild’s membership drops back below 50 people, its members will no longer be able to place new items up for sale. Members will still be able to purchase items or cancel postings to retrieve items.

Guild Stores are accessible from Banker NPCs. Bankers can be found in Bleakrock and Davon’s Watch as well as other locations throughout Tamriel.

Known Issues

If you select the Guild Store option from a banker and you are not in a guild, you will receive an error. Dismissing this error will result in your character becoming stuck. Typing /reloadui or logging out and back in will fix this issue.

Guild Store mail is not descriptive at this time. Currently, all Guild Store mails do not have a descriptive subject heading that indicates if the mail is for sold, purchased, cancelled, or expired items.
  • PiszkosFred
    Amit leirtam, annak a juli 30-as kliens volt az alapja.

Most kora este direkt "elkertem" a legujabb beta patch notest, mert en sem ertem, de bejutni nemjutottam, igy marad ez :) es abban mar "Guild Store" neven fut ez a feature, vagyis tobb mint valoszinu, hogy sajat, guildbankrol vagy guildboltrol van szo, nem az AH helyettesito rendszerrol. (bar, ki tudja mi lesz...). A reszletek valtozatlanok.
  • Nephin
    Persze, indulásnál megvan, utána főleg a mindenkitfelveszek gyűjtőklánokban :)
  • TomStorm
    Biztos,hogy külön opció lesz.Az 50 fő meg minimum limit az simán megvan még Magyar klánban is
  • Nephin
    Ez azt jelenti, hogy nem lesz AH? Hmm, mi értelme van egy csak guilden belüli gazdaságnak? Egymásnak legyártjuk és átadjuk a cuccokat, nem szórakozunk pénzzel... és 50 fős limit? Pff.

Remélem ez csak az AH melletti opció lesz.
  • PiszkosFred
    Régen volt már új infó (bár ez is volt már említve itt-ott), de a mostani hétvégi béta lesz az első, ahogy tesztelni lehet:Keresekedés Guild Shopokon keresztül
  • PiszkosFred
    Hat remelem, hogy lesz, mert merges lennek, ha pont ez hianyozna a kollekciobol. :) Kizart, hogy ne adjanak ki, nem tudom elkepzelni, hogy kihagyna ezt a ziccert a Bethesda, mint kiado.

60 dolcsira van belove a legtobb helyen, mint amolyan "standard" alapjatek ar egy mmo eseteben. Na, hogy a DLC-k utana mennyibe fajnak, az jo kerdes...
  • s0n1c
    Mint általában az összes pc-s játék, átlag 40-50 euro.

Tényleg Fred azt lehet már tudni, hogy lesz e collectors?
  • pupyroby1
    Na és mennyi lesz az annyi?
  • PiszkosFred
    Biztos, hogy nem F2P lesz, hiszen mindenkeppen meg kell venni az alapjatekot. B2P vagy P2P a ket lehetoseg, F2P sose volt realis opcio.
  • Fpocok
    Csak ne F2P legyen.
  • PiszkosFred
    Paul Sage a premier után érkező sűrű tartalmi frissítésekről pár mondatban
  • súter
    A videót megnézve érdekes volt, hogy azt vettem észre magamon, hogy nem rögtön a wow-al próbáltam összehasonlítani a játékot, mint azt minden más mmo előzetesnél szoktam hanem a skyrimmel, mivel az közelebbi/hasnonlóbb dolognak tűnt. Számomra ez egy pozitív pont
  • Running
    Köszi szépen a fordítást. Kár a régi minimapért legalább opcióként megtarthatták volna. A kijelölés kikapcsolósában igazuk lehet, mert a GW2-ben is csak a videókban volt zavaró, játék közben fel sem tűnt.