24767

Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #3764 játsszunkmár,játsszunkmár,játsszunkmár,játsszunkmár -
dehát leírtam hogy
1) nem én kaptam invet, de van accom
2) az aláírásomban van a stream link, remélem külön neked nem kell kimásolnom -
Le vagyok maradva topicba. Te most kaptál invet vagy mi? :)
Stream linket majd dobjad be -
Nephin #3761 Jupppiiii, büszke vagyok rád! :D -
megcsináltam anyjuk! :)
este stream + ts + minden jóság -
Nephin #3759 Lehet, hogy hülyeség, de nem tudok betelni ezzel a térképpel. :D A rajzok gyönyörűek, a szövegek pedig úgy beszippantanak a játék világába, hogy ennél jobb immersiont nehezen kreál bárki. -
screenshotot azt jó szokásomhoz híven nagyon sokat csinálok, a pvpt most nem tuti hogy lesz kedvem tesztelni, arra inkább lehet átadnám az accountot a hétvége folyamán -
én is nézném ha lehet végre kis infó lesz -
Ha nem te vezetsz, akkor a család akarata érvényesül, mint az indulás, mind az érkezés témában :)
Én annyit kérek tőled, hogy csinálj pár képet az érdekességekről, illetve ha tudsz, egy pár perces videót a pvp gépekről/ostromról menet közben. Miután a Zenimax leszedette a FB-ról is a béta képeket (tőlünk is), ezeket nem fogom kirakni sehova sem, de csak jó lenne, ha lenne valami anyag ha szükség van rá.
Illetve ezt a guild elfoglal és beköltözik a Cyrdodiili objektumokba dolgot is meg kellene nézni, hogy működik, milyen infókat írnak arról, hogy meddig tart a "birtokba vétel", mi a fenntartás feltétele, stb. -
Nephin #3755 :) Drukkolok! :D -
igen és nem voltak jók, de még délután nekimegyek még1x :) -
Nephin #3753 Ezeket próbáltad? link -
az a baj hogy úgy visszahallja magát mindenki a streamen, az katyvasz, meg aki nem akar tsezni, annak tök zavaró :)
azt még nem sikerült megheggesztenem, hogy az OBS-nek valahogy elmagyarázzam, hogy melyik program hangjait streamelje csak, és melyikét ne -
Nephin #3751 Szuper, köszi! :)
Én a stream hanggal + TS-re szavazok, de én is érzem, hogy ez igencsak a telhetetlen mivoltomat bizonygatja... :D -
hivatalos infó szerint konkrétan éjfél, az eddigi bétákkal nem késtek, úgyhogy szerintem ez fixálható
stream cím az aláírásomban, ha semmi nem jön közbe, elvileg lehet rá számítani, hogy ott éjfélkor elkezdem a mókát
most azon agyalok, hogy melyik a jobb:
a) streamelem a játék hangot is, viszont úgy nem tudok semmilyen módon kommunikálni veletek
b) felmegyünk mondjuk valami tsre, dumálunk közben, de akkor nem streamelek hangot -
Nephin #3749 kezdési* -
Nephin #3748 Mármint akkor péntek éjfél? Hogyne, ki nem hagynám, csak adj pontos kezséti időpontot, hogy szólhassak a többieknek. :) -
prioritások.... :D -
Szerintem igen, bár fogalmam sincs hogy alakul a hétvégém, a szombati honvéd meccstől is függ. -
Susarc #3745 yes -
Fred / Nephin / mások: akár holnap éjfélkor is vevők vagytok egy kis streames mókára? -
Nephin #3743 Szuper ez a térkép a sok kis lore/életkép/hangulatmorzsával. :) -
Hát, nagy. Mivel a pve zónákat nem nagyon láttuk eddig (illetve, csak az első 1-20 zónát) ezért csak Cyrodiilból lehet kiindulni (a pvp zónából), és ott is a tiszavirág életű szerverre alapozva. Ott, teljesen délről indulva nyílegyenesen északnak tartva (kikerülve az elérhetetlen Imperial Cityt) kb 50-60 percig tartott gyalog, mire odaértem Skyrim déli határához.
Van, aki azt mondja, hogy kb 1,5-2x nagyobb, mint a GW RvRvR mapja, mindennel együtt, de hogy a WoWhoz képest mekkora, nem tudom. Főleg, hogy WoW terület alatt mit értünk? Szerintem Azeroth+EK összes zónája +Northend +Outland +monochrome medvék földje nagyobb összességében, mint a premierkori ESO területei. Viszont, látva a térképet, és látva, hogy mennyi hely van a később érkező új területekre, a végén iszonyat nagy lesz.
Amit látsz az interaktív térképen, azok a fő zónák, ez az 5-5 terület további al-zónára bomlik, nem is kevésre. Szóval nagy lesz a terület, de pontos arányokat egyelőre nagyon nehéz mondani. -
kurvanagy. :) -
Susarc #3740 mekkora terület ez? pl. WOW-hoz viszonyítva? -
Mivel jelenleg alig elérhető az oldaluk (úgy látszik nem bírja a rohamot a webserver), ezért a képeket felraktam a HQ-ra is, amelyek a zónákat mutatták be. 15 zóna, 15 kép, egyelőre csak 800-as méretben, de gondolom lesz majd előbb vagy utóbb ezekből is rendes méret.
[URL=http://www.elderscrolls.hu/the-elder-scrolls-online/185-the-elder-scrolls-online-map-of-tamriel]15 kép a "térképből"[/URL] -
Interaktív térkép
-
Nephin #3737 Pontosan. Direkt ezen okok miatt kérdeztünk rá szeptemberben. Persze ha tényleg lesz, utólagosan is lehet limitálgatni és tiltani valamit, de az sokkal rosszabb, mint alapból kizárni bizonyos dolgokat, főleg, ha semmilyen pluszt nem adnak. Szerintem egy nagy időzített aknát raktak maguk alá az egésszel, de ne legyen igazam és találjanak ki valami frappáns megoldást az egészre. -
Eleve nem látom értelmét a cross faction guildeknek. Mert PVP-ben ellenségek leszünk, PVE zónában meg nem találkozhatunk. Akkor nem marad más, mint a szociális kötődés és kommunikáció a haverokkal, ismerősökkel -ez meg megoldható bármilyen 3rd party cuccal, lásd battlenet, amikor hárman három játékkal játszunk, és közben meséljük, hogy mi merre hány méter.
Ha pedig a kereskedés miatt kell a cross faction, akkor legyen egy neutral bolt valahol Cyrodiilban (hadjáratonként) és menjen azon keresztül a biznisz (lásd WoWban a Cartell városaiban az AH-kat).
Biztos jó lesz ez így is, de tényleg sok az exploit lehetőség, amelyet még több korlátozással lehet csak kivédeni (illetve tiltással), és nem tudom, megéri e a belefeccölt energiát. -
Nephin #3735 Igen, bennem is felmerült már, de egyelőre szerintem náluk is több verzió kering és néha ellentmondásos dolgok bukkannak a felszínre. :) -
én is ezen agyalok, hogy a zenimaxnak is az a legjobb, ha egyszerűen átlátható / kezelhető rendszert csinálnak
most ugye bétákban ez még bőven nem játszik, úgyhogy csak találgatni lehet -
Susarc #3733 kipróbálnánk:P -
Egyébként biztos, hogy egyszerű ez a rendszer, csak én, vagy mi gondoljuk és bonyolítjuk túl :) -
Nephin #3731 Aha, ez volt az.
Hát, majd kiderül. Legalább örül a traderklán. :P -
"You cannot have characters from opposing alliances assigned to the same “Home” campaign. If there are any conflicts with your campaign assignment choice, you will be notified in the chat window (the way this notification appears is temporary)." -
Nephin #3729 Hmm, lehet, hogy a cross-faction rész a boltolásra korlátozódik majd klánon belül, egyfajta hibrid engedem/nem engedem megoldásként? Bár az egész engedélyezés, bárhogy is limitálják, megnyitja az utat a visszaéléseknek. Az is igaz, hogy mintha valahol azt olvastamvolna, hogy az accon lévő, de más frakciójú karakter nem vehet részt ugyanabban a hadjáratban.
Ehh, jól megkeverik, az biztos, jó lenne már valami világos kijelentés. :) Persze ez sem 100%, a londoni totál egyértelmű válasz, hogy nem lesz cross-factionözés, ezek szerint mégsem olyan sziklaszilárd. :) -
Igen. Ahogy én látom, a következő a helyzet.
Cross Faction boltolás csak guildeken belül lehet, a tagok által elérhető boltokban. Vagyis egy ork armort egy altmernek csak guilden belül lehet átadni.
Cyrodiilban - köszönhetően a pvp szituációnak -, már egy ork (Daggerfall) nem bizniszelhet egy Altmerrel, mert ütik egymást. Emiatt nem lesz biznisz sem, hiszen a guild boltos npcnek is lesz egy hovatartozása (ergo, melyik részén a mapnak nyitod majd a boltot, hova költözik be a guilded), ami ütközni fog a többi frakció embereivel.
Nagyjából összeírtam, hogy mit tudunk eddig Remélem nem hagytam ki semmit, de ha igen, szóljatok és javítom. Már alig tudom követni, annyit változik a dolog hétről-hétre. -
Nephin #3727 Erre gondolsz?
"You may only claim a keep, outpost, or resource for your guild if the character you are on is the same alliance as the alliance your guild chose to support upon guild creation." -
mhm, ha jól számolom, helyi idő szerint péntek éjfélkor kezdődik
.. végülis akkor éppen biztos nem dolgozok .. :) -
Hát még szép :)
Nephin: A cross faction guildek csak meglesznek, a readme alapján, viszont ahogy írják, kell majd választani egy Szövetséget a három közül, akik kötelékébe végül is tartozol (és akiket szolgálsz Cyrodiilban).