Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
ANDAXINx #3628 Szerintem nem olyan nagy probléma ez a gearelődés. Ha helyesek az információim, akkor kijelentették, hogy (a tervek szerint) pve-ből, craftolással és pvp-ből is meg lehet szerezni a cuccot. Ahogy Fred is írta lentebb, mindenki megtalálja a maga számára megfelelő utat. Egyenlő feltételekről meg nem lehet, és nem is kell beszélni. Aki többet játszik, jobb cucca van, előnyből indul. (Olyan mintha a munkahelyedre bejönne egy új felvételes tag, és null-nullnál annyi lóvét követelne, mint te, aki mondjuk már 10 éve ott dolgozol.)
Omlás is említette, hogy MMORPG lesz pvp zónával, ez szerintem is helytálló. Nem a pvpre lesz kihegyezve a játék (mert akkor lenne BG/WZ/skirmish/aréna/akármi), de azért középen összecsaphat a 3 szövetség. Csak ez ne olyan legyen, mint a GW2ben, hogy mennek körbe a zerg vonatok és kész. Félek ez lesz itt is, de ne legyen igazam. Mert akkor ranged aoe és kiskezitcsókolom (az utolsó infók szerint one shot jellegű a "harc" pvp területen). Amíg meg nem unod 1 hét múlva. Ha viszont nem lesz igazam (remélem), akkor 1v1 esetleg 1vtöbb szituációkra is ki lehet hegyezni a karaktert. Biztos, hogy nem mindenki klánnal fog nyomulni, és lesznek kóborló báránykák.
Azonban abból a szempontból sem lehet egyenlőségről beszélni (eltekintve attól, hogy minden fajnak más képességei vannak), hogy a tervek szerint a rendszer buffolja a kevesebb létszámú szövetséget. Ha kapnál ugyanolyan geart mint az, aki 8szor annyit játszik, de mondjuk ő kap még egy buffot, mert kevesen vannak a szövetségében, akkor meg azért menne a sírás.
Engem jobban érdekelne az, hogy a heath/magicka/stamina hármasra elosztott pontokat újra lehet-e majd, és milyen módon, milen gyakran osztani. Mert, ha megunom mondjuk az egyik játékstílust (pl. tank), akkor lehet hogy kipróbálnám a másikat (pl. healer) alt indítása nélkül. Szerintem sokan vannak így, hogy nem feltétlenül alt mániások.