sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• gseldon
    Végre valaki, aki érti miről beszélek. Köszönöm.

@Omlás: Nem hinném, hogy gyerekes lennék, igyekszem megfelelő módon megfogalmazni a mondandómat, betartani a fórumszabályokat, és úgy gondolom, hogy érvekkel is alá tudom támasztani a post-jaimat, nem csak úgy anyázok és kinyiltkoztatok a vakvilágba. Ennek ellenére nem, szerintem nem kellene csak úgy elfogadnom, hogy annak aki régebb óta, vagy órában mérve többet játszik, mint én, annak automatikusan előnyben kell lennie velem szemben PVP-ben. Nem írtam erre megoldást, hogy szerintem ez hogy kéne működjön, mert nem tudok ilyen megoldást egyelőre, de szerintem az egyenlő esélyek (szigorúan PVP-ről beszélek most, a PVE teljesen más) sokkal fontosabb súllyal kell, hogy latba esennek, mint hogy Józsika jól érezze magát, mert már régóta sokat játszik, és ezért megjutalmazták. A reward csak a balance után jöhet prioritásban.