sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    "Mondjuk ezt se jelenthetem ki mert lehet Teso nem adott ilyesmire de ki tudja."

Részlet egy korábbi Nick Konkle interjúból, ahol elmondja, hogy nagyon odafigyelnek majd a játék ezen részére, mind support, mind egyéb dolgok "felügyelete" tekintetében. Ha már egyszer fizet az ember, akkor a gyors és hatékony support mellett elvárható az is, hogy a pénzért cserébe a "cheaterek" és egyéb nem odavaló dolgok ellen is legyen lépés - ezt ők is tudják, és sokszor lenyilatkozták, hogy mindent meg fognak tenni. Aztán majd kiderül...

Gyorsan csak ez a korábbi VG interjú ugrott be, de tudom, hogy van egy Matt Firor interjú is, ahol bővebben beszélt erről.

NK: And the other part of it is that we’re super-committed to two things that the subscription model allows us to achieve. First of all, we want to offer ridiculous top-notch quality service. We have a huge additional office that’s completely dedicated to customer service and it’s ready to run a very committed live support team.

VG: How’s that going to work? Similar to Warcraft’s Game Master system?

NK: As far as I understand it, we’ve made some advances in terms of integrating it into the game, making it easier to get help without needing to call or wait around. There’s a number of things that will be coming online to make us a premium service when it comes to customer support.

Ennek ellenére a világ nem így működik :) Előbb mindig a "baj", a "kórság" érkezik, és majd csak utána lesz rá gyógyír, megoldás, stb. itt sem lesz másként, de legalább készülnek rá. Aztán majd meglátjuk mi lesz. Talán a havidíjas rendszer picit lecsökkenti a cheat, scam, goldspam stb-t huncutságokat, de nincs kétségem afelől, hogy az első hetekben, hónapokban lesznek próbálkozók, főleg az arany-dollár pénzváltó kufárok spamjeire gondolok.

Azt már tudjuk, votl róla szó, hogy a játék figyeli, hogy ki milyen sűrűn öl meg egy helyszínen mobokat/npcket/stb, és ez alapján egyre kevesebb "loot" fog esni ott, vagyis a régi klasszikus kínai hunter botoknak fejlettebb scriptek kellenek majd :D