24522
sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• Berennior
    Na, a twitchet lelőtték. :/
  • PiszkosFred
    Mozgásban van még mit csiszolni, egy-egy ugrás és mozdulat eléggé mókás, még mindig :)
  • AntiHero
    Nem tudom, de lehet játszani zökkenőmentesen.
  • Susarc
    most "véletlen" EU-t is elindították az US szerverekkel együtt? vagy tudatosan jó fejek voltak?:P
  • nomiss
    jól néz ki jó a mozgás is , q is jó. rendben van a dolog . Egy viszont nem honnan tudom hogy erősebb vagyok ha nem látom hogy mennyit sebzek/healelek .. nem 2 mm hanem 4 mm megy le egy mob hp-ja a piros csíkból egy ütésre ?
    Skyrimba értem miért nem volt mert velem együtt erősödött a mobok hp ja stb , de itt minden fix szintű. Remélem be lehet állítani .
  • yesname #4477
    Tényleg nincsenek árnyékok a játékban vagy csak ki van kapcsolva?
  • soundsonic
    Hmm, a grafika tetszik:)
  • nomiss
    teso stream fr
  • soundsonic
    Tudsz adni egy stream linket? köszi
  • nomiss
    nézek most egy streamet , ami feltűnik hogy nincs scrolling combat text (igy wowosan), be lehet kapcsolni vagy itt sincs mint skyrimba ?
  • Susarc
    akkor nem:)

de Johhnyka legutóbb végig tudta streamelni a hétvégét.....
  • Eksz
    10-15 perc alatt bannolnak es 1 napos twitch felfuggesztes, szerintem nem éri meg.
  • Susarc
    jó játékot aki bejut! már beállítottam a Twitchemet tegnap! Én is streamelek 11pm -től:P még úgyse próbáltam:P:)
  • AntiHero
    Nekem is megy. nagy BETA felirat töltőképernyő jelenleg :)
  • Susarc
    Nooooooooooooooooooooo!!:) még 4 óra a melóból:((
  • yusukee
    Hol?
  • TomStorm
    Hétvégén,akár ma éjjel már szeretnék a játékról olvasni sokat!!
    Ha lehet hagyjátok ki az ilyen "nem tudok belépni,nektek van szerver nekem nincs"és minden felesleges kommentet ps.
    Teszteljétek majd írjatok módjával úgy ahogy azt kell.Ne chat szoba legyen ne kelljen kikeresni több 100 hsz közül amiért végülis van ez a hétvége,ha lehetséges
  • Eksz
    Van par *bator* ember aki streamel twitchen ha valaki szeretne nezni.
  • Berennior
    Üdv.
    Egy olyan kérdésem volna, hogy van itt esetleg olyan aki már előrendelte a játékot?:)
  • Nephin
    Aztán mégis, csak várni kell. Yay!
  • Nephin
    De a töltőképernyőnél nem jut tovább.
  • Nephin
    Hoppá, tényleg be lehet lépni.
  • Nephin
    Úgy látszik, szép bevétele volt a kattintásokból legutóbb, bepróbálja még egyszer. :D
  • Eksz
    Ismeros megkrealta a karijat es most lepett be, szoval hajra.
  • PiszkosFred
    Forbes szerkesztoje nem nyugszik, szerinte igen is neki van igaza. A reakciok reakcioja
  • j0nNyKa
    level 10-ig vagy meddig jutottunk, ott még néhány felszerelés slot üresen tátong :)
  • Nephin
    Teljesen egyetértek, drágám.
  • Nephin
    Legutóbb nem találtam sisakot, szóval nem tűnt fel. :)
  • PiszkosFred
    En azon csodalkoztam, hogy eddig nem volt benne ezek szerint.
  • j0nNyKa
    ja de amúgy ez még nálam is erős faktor, én is tökre örülök hogy implementálták :)
    nekünk nőknek az ilyen "kis" dolgok kellenek ahhoz, hogy igazán élvezzük a játékot
  • Nephin
    Nézd, alapvetően szerepjáték, az elején eltöltök x órát karakterkreálással, azt bámulom játék közben, ilyenkor nagyon bosszantó tud lenni, ha egy előnytelen sisak vagy bármi belerondít ebbe... még akkor is, ha a kikapcsolás hiánya nem dealbreaker, a kényelmi faktorhoz hozzátartozik. :)
  • Nephin
    Félek a random ugrógoblinoktól. :D :P
  • PiszkosFred
    Skyrimhoz (de azt hiszem az Oblivionhoz is) az elsok kozott keszult el anno az "auto equip/unequip helm" mod, sot, nem egy olyan mod keszult, amely a helm slotot atrakta "gyuru helyere", igy a statokat megkaptad, de nem latszott. Fontos beallitas ez a latszik/nem latszik, tobb jatekos koveteli ennek az opcionak a jelenletet, mint sem gondolna az ember. :)
  • j0nNyKa
    hát miért járkálsz sisakban?! igaz tél van de tök meleg
  • Nephin
    Ez tényleg fontos, utálom, mikor a sisak látszik a szép frizurám helyett... :P :D
  • PiszkosFred
    "Character helms can now be hidden. This is a per-character appearance setting; it also applies to the character's appearance on the character select screen. This setting is located in the options window (In-World)."

Az uj verzio sok fontos valtozasa kozott ime a legfontosabb :D
  • Nephin
    failed*
  • Nephin
    Magyarul nem anyázol, ha két másodpercenként kidob, folyamatosan login faildeket kapsz, nem tudsz játszani, mert ez egy stresszteszt, az a dolga, hogy ilyesmit produkáljon. :)

(Fogadjunk, hogy bármelyik fenti eset fellépése után ezerszám lesznek idióták, akik körbehörgik a netet, hogy "ezmekkoraszarmégbeselehelééépni!!44!!négy!).
  • j0nNyKa
    klikk
    tl;dr: mmo-knál főként a szerverek stabilitásának tesztelése, pl. ha egy login szerverre ráeresztesz egyszerre 5 tesztelőt, aztán 30000 marhát, valszeg máshogy fog reagálni
  • Yodu
    Bocsássátok meg h tudatlan vagyok ,de mi az a stress test?