24522
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Susarc #4362 péntek/szombat vasárnap lehet bétázni azért 3-om:P vagy nem?:)) én délelőtt meg este használnám hajnali 1-2-ig kb. ne maradjon kihasználatlan:) -
#4361 Mi az a 3 om???? -
TomStorm #4360 Fred-nek ha lehet.. -
mnorbi2 #4359 Fredinek:D -
#4358 Az megint valami fanmade kamucucc bethesda már kommentelte... -
TomStorm #4357 Jól van már elhisszük.Elég annyi,hogy meghívtak -
Susarc #4356 naszóval mondom mi van! én melózom péntek/szombat/vasárnap 12:30 kor indulok és 22:30-ig vagyok bennt! tehát erre a 3 om napra feltudom ajánlani játszani!!
-
mnorbi2 #4355 akkor légyszi streamelj nekünk :P -
Susarc #4354 -
Susarc #4353 FUCKYEAH!! KuNGEN Twitch-en összekunyeráltam egy bétát egy Kanadai csóka adta:P:)
-
#4352 Semmi egyelőre. Bár van egy pletyka (sanszos, hogy hoax), miszerint január 14-én lesz vmi bejelentés a Bethesda részéről. Hogy melyik projekttel kapcsolatban, az kérdéses. -
#4351 3 hónappal megjelenés előtt behívtak EUból is embereket, csodálatos. PS4 betaról továbbra sincs semmi hír? -
mnorbi2 #4350 gratula a bétákhoz. Esetleg valaki Jonnykán kívül ha ő nem tudna csinálna streamet ? -
Susarc #4349 mármint láncser utáni login screen:P -
Susarc #4348 ez e legújabb láncser:P -
Nephin #4347 A múltkorit frissítettem csak, bár a tiéd gondolom még régebbi. -
#4346 hát jó köszi majd vakerálom még :)
lehet az agyonhekkelt ~fél éves launcher / kliens kombó a baja -
Nephin #4345 nyelvet* -
Nephin #4344 Megvan, nyelvedt is lehet, satöbbi. Az EU verzió is ugyanúgy elindul nálam. -
Nephin #4343 Öööö... hol látod az EU választást satöbbit? Nekem simán elindul, mint itt lent a képen. -
Susarc #4342 -
#4341 most nézem hogy a launcherben egyrészt választható EU régió, másrészt a public test server, mint olyan :)
harmadrészt meg így "indul" a kliens maga (másnál is?)
eso encountered a fatal error. (Error 16)
Description: Client Fatal Error -
#4340 Jah én 1 emailről regeltem csak de Németországban vagyok:) -
Nephin #4339 Hmm, érdekes, azt írkálták, külön kell kód minden sessionhöz, de lehet, hogy neked extra van. :P -
#4338 btw nekem fura, mert nem kaptam emailt meg semmit, de az account oldal azt írja, hogy beta access-em van
gondolom ez.. normális?! -
Nephin #4337 A bejelentkezőképernyő alapból teljesen máshogy néz ki. -
#4336 az hagyján de nekem 20+ gigás update van az előző verzióról, nyilván nem kevés dolog javult.. :) -
#4335 Hozzá teszem anno én Magyarországról jelentkeztem a bétára. Aztán meg 1x németből is. Igaz ugyan azzal az emailel.
Tegnap leszedtem a 31 gb-ot. :D -
#4334 Előbb utóbb szerencsém/nk lesz. Írta fészbúkon valaki ma, hogy magyar emailre kapta a meghívót, illetve a német ESO oldalának adminjával "beszéltem", és ők is kaptak német címekre (bár személy szerint ő nem), vagyis most már a jelek szerint eu is terítéken van. Más kérdés, hogy hiszem ha majd belogoltam :) Mint a másik szerencsés flótás, a képen:
-
TomStorm #4333 Nem kaptam meghívót.3 IP 3PC meg vagy 4 reg,semmi.
Igaz Fredet illetné mert neki adnám de nincs -
Susarc #4332 ááá csak szivattak:((( -
#4331 ugyanúgy sajnos teljes NDA van, mint eddig
itt kell a béta kódot meg hasonlókat kezelni -
Susarc #4330 mi a linkje a béta registrációnak? lehet kaptam egy kódot:P -
yusukee #4329 Nem akar valaki adni egy beta keyt? :D -
Susarc #4328 öngyi leszek:) -
#4327 Juhu jött ma inv:) -
#4326 Újra megy a sorsolás. Annyi a különbség, hogy nem kell új accountot generálnia, a régi is működik. -
Susarc #4325 van most NDA? vagy lehet mutogatni? -
Susarc #4324 akit 1x behívnak az utánna már mindig kap? vagy kövinél megint újra válogatnak? -
#4323 áh ilyen hétvégi, az is ritkásan, ilyen ~1,5 havonta egy :)
streamről még nem tudok nyilatkozni, bár itt most többen is kaptak, bevállalhatná más is nyugodtan, nem harap az OBS :)